| ~ Adalyn ** Eda-da-da xD | |
|
+10Gabriella Adeliné O'Brien John Stewen Peterson Julie Annwyl Lovett Angélique Killingsworth Desmond Rousseau Aimee Leala Matisse Stuart Rousseau Saija Isole Jarvenpä Nylwen Jinelle Soulthen Adalyn Rousseau 14 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Adalyn Rousseau
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 96 Yaş : 29 Kan statüsü : Melez Galleon : 11646 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/12/08
| Konu: ~ Adalyn ** Eda-da-da xD Çarş. 17 Ara. 2008, 01:16 | |
| İhihi çok eğlendim neyse xD Şimdiğ Melis'm ve Aybükeğm için ^^,
Ahah bütün gün okulda sıkıntıdan patlayıp gelen bir Eda n'apar şimdi onu inceleyeceğiz.
- Önce formasından kurtulur. Ardından bilgisayarı açıp cam'in karşısına geçer ve eğlenir xD
Ama kesinlikle düzgün eğlendim, kanıtlarım da var;
- Spoiler:
x Hoşgeldiniiiiiz ^^ x1 Şüpheci bakışlarım xD x2 Tabi bu bakışlardan sonra oluşan kopma anı x3 Toparlan ve poz veer *click* x Kim demiş ben tiki pozlar veremem diyee? x1 Eveet parmakları da gösterdiik ta-maam. x2 Kopma anlarından xD x3 Düşünüyorum.. Sıradaki hamlem ne olmalı, malı malı... x Uvv çok pis bakarıım x1 Aa olmadı ama böyle pozlar yakışmadı sana. Hemen melekimsileş. Hah aferin! x2 Kızdım yinee >.< x3 Hah sen de kimsin yahuu? Ne sanıyorsun kendinii? x Artist olduğumu da söylemiştim değil mi? x1 Aaa!! Mor mu ooo?? Benim olmalııı x2 Ay ne şekerim ya bak bu düzgün xD Ahah ilk defa O.o x3 Sırıtalıımm! İhihi dişlerimin sağlıklılığını da görüyorsunuz bu şekilde tabi xD x4 Eh her güzel şeyin bir sonu var. Baaay xP Traa-laa-laa-la ve de laa... Bak bunu ilk gören sensin yani biliyor muydun? O.o Ama severim bu resmi pembe pembe Daha önce şekerden nefret eden birini görmüş müydünüz? O.o Benim ooo xD Bu resimdeki 'mütevaziliğim' için şimdiden özür dilerim xD Bundan sıkıldınız biliyorum yani görenler olabilir tabi de bazıları en az üç kez görmüş olabilir xD Ama Melis'm istemiş, koymaz mıyım hiiç?
Vee soon xD | |
|
| |
Nylwen Jinelle Soulthen Şifacı ~ Yaratıkların Yol Açtığı Yaralanmalar
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 137 Galleon : 11712 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 04/12/08
| Konu: Geri: ~ Adalyn ** Eda-da-da xD Çarş. 17 Ara. 2008, 09:22 | |
| Sana cam'de attığım 49 (muydu?) numaralı bakışımı da geçmişsin, pozlar süper ^^
Şapkalı olana zaten bayılıyoruz, bu bariz bir şey. Söyleyecek bir şey yok ona.
İşte Eda ya xP Her zamanki gibi güzellik + şirinlik + herbihalt abidesi xP
Çok fotojeniksin, kahretsin! xP | |
|
| |
Saija Isole Jarvenpä
Mesaj Sayısı : 60 Yaş : 31 Kan statüsü : Melez Galleon : 11672 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 29/11/08
| Konu: Geri: ~ Adalyn ** Eda-da-da xD Çarş. 17 Ara. 2008, 14:01 | |
| uw uw uw hatuna gel xD süperler amağğğ o.O ^^
Bu arada herbihalt abidesi ahahah xD evet katılıyorum | |
|
| |
Stuart Rousseau Rousseau's Bar Sahibi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 354 Yaş : 32 Kan statüsü : Pureblood Galleon : 11712 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/12/08
| Konu: Geri: ~ Adalyn ** Eda-da-da xD Çarş. 17 Ara. 2008, 14:51 | |
| Edaaa*m. Süpersiin. Hepsi çok güzel. Hasır şapkalıyı ilk defa görüyorum. :şoke
Yerim ki seni been ^^ | |
|
| |
Aimee Leala Matisse Ressam
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 27 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11686 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 30/11/08
| Konu: Geri: ~ Adalyn ** Eda-da-da xD Çarş. 17 Ara. 2008, 14:53 | |
| Amaaa Avşaaar, yemee onuuu!! Ne yaparız sonra biz Edağğsızz, ağlarım :'(
Edağmmm çokkk güzelsin bebemm xD Bu arada yeni farkettim ikimiz de domuz burcuyuz Çin Astrolojisinde xD Ne domuz insanlarız nan biz xD | |
|
| |
Desmond Rousseau
Mesaj Sayısı : 64 Yaş : 31 Kan statüsü : Melez Galleon : 11646 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/12/08
| Konu: Geri: ~ Adalyn ** Eda-da-da xD Çarş. 17 Ara. 2008, 16:01 | |
| Avşar yemesin ben yiyem yaa o.O bide bana çok alçakgönüllüsün diodu diene bak evet eğlenmişsin alkışlıyoruzz şapkalıyı ben de görmemiştm süfermiş cidden Edaf için 3 kere! Şirin! Şirin! Şirin! | |
|
| |
Adalyn Rousseau
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 96 Yaş : 29 Kan statüsü : Melez Galleon : 11646 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/12/08
| Konu: Geri: ~ Adalyn ** Eda-da-da xD Çarş. 17 Ara. 2008, 17:40 | |
| Selin'mm canım hatunum bitanemm sağol muahh xP
Ouv Aybükeğ O.o Böyle güzel bi bayandan iltifat almak O.o İhihi sağol canım sen daha süpersin^^
Ye ye ye xP Süperim süpersin süperğzz ^^
Ouv kıyamam bitanem sana ağlama gitmiyorum. Hiç bırakır mıyım seni? xP Ahah evet ya xD Domuz -.-' Ben Boğa demeyi tercih ediyorum xD Çin şeysini salla xD
Oii sağol canımm xP Ben de seni yerm kii xP Ayrıca ne var pff severim ben kendimi suç mu xD Gayet de düzgün bir insanım niye sevmiyim O.o | |
|
| |
Angélique Killingsworth Exuo Vexillum Bestia Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 439 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11744 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 14/12/08
| Konu: Geri: ~ Adalyn ** Eda-da-da xD Çarş. 17 Ara. 2008, 18:48 | |
| Çok harikaa ^^ Fotolara bakarken ben bile eğlendim xD Çok tatlı çıkmışsın. Saçlarını çok beğendim xD | |
|
| |
Julie Annwyl Lovett Biçim Değiştirme Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 900 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12566 Ekspresso Puanı : 63 Kayıt tarihi : 13/02/08
| Konu: Geri: ~ Adalyn ** Eda-da-da xD Çarş. 17 Ara. 2008, 18:53 | |
| Ahaha Edağğğ, o beyaz bilekliği biliyorum bennn, bi' sürü Best yazıyor dimi üstünde... Kimde nan Friends'i xD Bende de beyazı var -_- | |
|
| |
Stuart Rousseau Rousseau's Bar Sahibi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 354 Yaş : 32 Kan statüsü : Pureblood Galleon : 11712 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/12/08
| Konu: Geri: ~ Adalyn ** Eda-da-da xD Çarş. 17 Ara. 2008, 19:29 | |
| Evet saçları çok güzeldir. İpek gibi. Dokunma şerefine eriştim ve. Eda*mın saçların karşı farklı bir ilgisi olduğunu biliyor muydunuz? Sevmediği insanlar dokunursa ısırıyor. O.o' | |
|
| |
Adalyn Rousseau
| Konu: Geri: ~ Adalyn ** Eda-da-da xD Çarş. 17 Ara. 2008, 19:56 | |
| Çok sağol canımm xP
Evet Deniz'm aynen öyle xD Claire's şesinden xD Diğeri Yaren diye bir kızda O.o
Ouvv sağol Avşarmm ^^ Ayrıca evet ahah xD Ama n'apiim takıntım var xD Hem sadece sevmediğim de dğeil xD Bugün en yakın arkadaşımı sırf bu yüzden dövmek üzereydim O.o Sana da bilmiyorum gözümden kaçmıştır xD Ya da bir dahaki seferine aynı tepki olmayabilir xD | |
|
| |
John Stewen Peterson Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 813 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12194 Ekspresso Puanı : 6 Kayıt tarihi : 15/03/08
| |
| |
Adalyn Rousseau
| Konu: Geri: ~ Adalyn ** Eda-da-da xD Çarş. 17 Ara. 2008, 20:18 | |
| Ouvv abicim sağol ^^ İhihi çok şeker o ben de sevdim xP | |
|
| |
Gabriella Adeliné O'Brien
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 150 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11656 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 07/12/08
| Konu: Geri: ~ Adalyn ** Eda-da-da xD Çarş. 17 Ara. 2008, 23:30 | |
| Edağm *-* Melüscanın kurban *-* Taşlık böyle bişe bebeem *-* Sondaki fotoya -şapkalı olan hani- ailecenek bitiyoruz. Bakış serisi şeysine bittim ve en az senin kadar eğlendim ben de xD Süper şirin hatunum. Kurbanlık koyunun olam. | |
|
| |
Adalyn Rousseau
| Konu: Geri: ~ Adalyn ** Eda-da-da xD Perş. 18 Ara. 2008, 00:18 | |
| Melüs'mm seni de yerimm aileni de yerim ^.^ Bi'tanemm muah xP Sağol tatlımm senin yanında ben hiçbir şey olmasam da^^ | |
|
| |
Maurellé Nemesis Argyris Slytherin 6. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 636 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11980 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 09/11/08
| Konu: Geri: ~ Adalyn ** Eda-da-da xD Perş. 18 Ara. 2008, 18:29 | |
| Gerçekten çok şeker ve çok güzel bir kızsın. Samimi pozlarına bittim xD | |
|
| |
Adalyn Rousseau
| Konu: Geri: ~ Adalyn ** Eda-da-da xD Perş. 18 Ara. 2008, 22:24 | |
| Ouv çok teşekkür ederimm xP | |
|
| |
Andrea Mirlyne Anderson
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 24 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11636 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 17/12/08
| Konu: Geri: ~ Adalyn ** Eda-da-da xD Perş. 18 Ara. 2008, 23:33 | |
| Seviyorumm kiiiii ^^ [ ya bu -kiii- muhabbeti bize kimden geçti ? ] Neyse devam edicem.. Edağ'Mm ^^ çok şekersin meleğim.. Cidden böle hani halen ve kanatların eksik.. Bigün ben onları shopla koyucam.. Tam olucak.. Özledim btanemi.. bi ara yine toplanıyoruz duyurulur.. Öptüm kocamn ^^ | |
|
| |
Adalyn Rousseau
| Konu: Geri: ~ Adalyn ** Eda-da-da xD Cuma 19 Ara. 2008, 19:09 | |
| İdil'mm kilerine kurban bi'taneğmm xP Ben de ben de çok ama çok seviyorumm ^^ Sağol meleğmm xP Hö bu arada önümüzdeki üç hafta boyunca doluyum hatun şimdiden şe ediyim xD | |
|
| |
Aaron Robert Stenson
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 64 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11970 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: ~ Adalyn ** Eda-da-da xD Çarş. 24 Ara. 2008, 17:28 | |
| Bak işte sonunu güzel bağlamışsın xD Grup grup yorumliim mi? Yok nan zamanım yokmuş, neyse xD İlk grubun yorumu: Radyasyondan ölecen hea haberin var dimi? Ne o kız okuldan hemen pcye dalış... Yakışmadı 2. resmin yorumu: Sanırım buna yorum yok xD Sıradan iyi bi' şey işte xD 3. resim: O şeker GSli dil boyayan cinsten :Eda'yaGSliolduğuiçinalkışisteyenGüneşzümülüsü: 4. resim: 40 yılda bi' denk gelmiş herhalde her yere koyuyorsun xD Şaka tabii yau sen anladın neyse öhöm... O pozunu da severiz gökyüzü-melek ilişkisi mi kurdun bahüm O.o | |
|
| |
Lyrica Ixchel Lavern Apothecary Sahibesi & Ursula's Death - Elektro Gitarist
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 22 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11658 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 06/12/08
| Konu: Geri: ~ Adalyn ** Eda-da-da xD Çarş. 24 Ara. 2008, 19:37 | |
| Ha, hö, he, hahöhe. Tepkime bir anlam verebildin mi Edağ? Ben bile bir anlam veremedim çünkü xD Saçlarının parlaklığında takılı kaldım, şampuanın hangisiydi? jashdkjas O gökyüzüyle muhteşem ikili olduğunuz fotoyu görmüş idim ve şeker sevmeyip şeker yiyen modunu ve pembe t-shirtün ilen yukarı doğru bakışını. Yerim, yersin, yerler. Saygı ve sevgilerimlen xD | |
|
| |
Adalyn Rousseau
| Konu: Geri: ~ Adalyn ** Eda-da-da xD Ptsi 29 Ara. 2008, 00:55 | |
| Ahah evet doğru dil boyayanlardan xD Zaten sırf onun için aldım ki bu fotoğraftan sonra da çöpteydi o xD Yoksa şeker asla xD Nırım nırım sağol bitaneğm xP Ayrıca onu koymayı düşünmüyordum ama meleklermden birinin ricası.
İreğmm bebeğim muah tatlım çok çok seviyorum xP Ye ye ye xP | |
|
| |
| ~ Adalyn ** Eda-da-da xD | |
|