Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  EkspresEkspres  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Tommy Cadiel

2 posters
YazarMesaj
tommy cadiel

tommy cadiel

Erkek
Ruh hali : Tommy Cadiel Hahadb3
Kan statüsü : Safkan
Galleon : 11632
Ekspresso Puanı : 0

Tommy Cadiel Empty
MesajKonu: Tommy Cadiel   Tommy Cadiel Icon_minitimeÇarş. 24 Ara. 2008, 13:59

İsim: Tommy Cadiel
Asa: Kızılağaç
Sihirsel Soy: Safkan

Fiziksel Özellikler

Boyu çok olmasada kısa,saçları ensesini geçmeyecek şekilde kısa ve siyah,
gözleri gökyüzü kadar mavi ve kıyafetleri saçlarını uygun olarak giyer

Kişiliği

Dışarıdan biraz eşpirik :gül: ama sinirlendiği zaman sinirli yaklaşılmayacak derecede,sıcak kanlı vetanışmayı sever. Arkadaşlarıyla iyi geçinir. Sır çok iyi saklar. Kendisi bilmese bile farketmeden arkadaşlarını satar.

Ailesi ve yaşamı

Tek evin tek oğlu, kardeşi olmasından korkar çünkü kardeşi olduğu zaman onunla her şeyi paylaşmak istemez ama arkadaşlarıyla elinden geldiğince paylaşır. Safkan bir aileden gelir. Babası ve annesi sihir öğretmeni. Ailesi Tommy Cadiel gibi cana yakın vbe yardım sever.

Basit RP örneği

Karanlık, şehri mahsur almış gibiydi. Tommy Cadiel'in annesi ve babası ilk defa kavga etmişlerdi. Tommy ne yapacağını bilmiyordu. Kendisi yüzündn kavga ettiklerini çok iyi biliyordu. Tommy'nin annesi ve babası kavgaya devam ederken Tommy valizini toplamış evden gitmeyi düşünüyordu.

Tommy, anne ve babasına dönerek
''Artık yeter benim yüzümdn kavga ediyorsunuz. Ben gidince kavganız duracaksa diye düşünerek ben gidiyorum.''

Annesi
''Tommy dur kavgayı istersen hemen bitiririz. Yeterki sen evden gitme.''

Tommy odasına çekilip üzüntü içinde bilgisayarıyla ilgilenmekteydi.
Babası resmen ateş püskürüyordu sinirli İlk defa bu kadar sinirliydi.
Tommy bilgisayardan sıkılıp yatağına gitmişti.O artık uyumuştu ama çok geçmeden kapı çaldı. Kapıyı çalan annesiydi. Tommy ses vermedi. Annesi teleşlandı. Sonra Tommy'nin odasından bir bağırma sesi geldi. Annesi bu sefer kapıyı çalmadan içeri girdi. Annesi birden girince Tommy kortu.
Annesi

''Tommy oğlum kötü birşey mi var?''
''Çok kötü bir rüya gördüm.'' dedi ve olanları annesi ne anlattı.

Herkes uyumuştu.Karanlık, şehirde artıyordu.
Sonunda sabah olmuştu. Tommy 'nin babası sinirliydi.
Tommy 5:30 da arkadaşlarıyla buluşacaktı. Ama tommy dünkü yaşadıklarından dolayı buluşmayı unutmuştu.Babası bağırınca Tommy kalktı ve satte baktı birde ne görsün saat 5:30 o anda arkadalkarıyla buluşacağı aklına geldi ve koşarak vden çıkarken babası azarladı ve Tommy' e vurdu.Tommy evden üzgün ayrıldı ve arkadaşlarıyla buluşacağı mekana doğru yavaşça yürüdü. Karanlıkğın sarmışolduğu şehir Tommy'nin gözyaşı damlalarıyla birlikte yağmur veriyordu. Tommy artık büyülü ve güzel günlere doğru ilerliyordu...

Amortentia Cécile Derwent
Emekli Cadı
Amortentia Cécile Derwent

Kadın
Ruh hali : Tommy Cadiel Hmbl7
Kan statüsü : Safkan
Galleon : 13570
Ekspresso Puanı : 24

Tommy Cadiel Empty
MesajKonu: Geri: Tommy Cadiel   Tommy Cadiel Icon_minitimeÇarş. 24 Ara. 2008, 16:48

Bio'nuzdan kullandığınız surat ifadelerini - smiley - kaldırınız. Fiziksel, ruhsal portrenizi ve rp örneğinizi düzenleyiniz. Diğer bio'lara göz gezdirerek ve Rp Dersanesi'nde yapılan uyarıları dikkate alarak yeni bio'nuzu hatasız yapmaya özen gösteriniz. Ancak mesajınızda gerekli düzenlemenin yapıldığını gördüğümde bir binaya yerleştirilebileceksiniz. ^^
http://hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164/amo

Tommy Cadiel
1 sayfadaki 1 sayfası