| Eurovision^^ | |
|
+34Léxie Evely Lou'wers Simona Floros Catheriné Marcelline Agatha Moraena Chryseis Kejäthen Emânuelle Czechowïcz Crestencia Ethél Fletcher Euphoria Szôlôssy Alarica Viola Sonnette Eurynome Vera Czajka Charlotte Alice Russell Maurellé Nemesis Argyris Elizabéth Adrianna Malfoy Fanchone Lawrance Richard L. Guénon Charlie von Diederich Constantia Inés Kalliope Andrea Rachel McBrayn Valencia Claudía Ruselló Marijke Rabczewska Bessié Laétiã Tahmõres Sidonia Scarlet Rose Evelyn Constantine Kristian Eivind Espedal Adrâsteia Agniezska Nylwen Jinelle Soulthen Christopher Alex Peterson Elena Russell Haley Brooke Scott Anna Luaná del Muñeco Nicole Marissa Magdalene Joël Marcel Alaire Martin Thomas Wolfiex Lisa Wanders 38 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Richard L. Guénon God's Devils ~ Bas Gitarist
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 50 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11673 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 13/12/08
| Konu: Geri: Eurovision^^ C.tesi 11 Nis. 2009, 20:02 | |
| Tüm yorumları okudum ve genel olarak bir şeyler söyleyeceğim ^^ Derece almada kullanılan dilin öneminin olup olmayışı tartışılabilir bence. Sonuçta söylendiği gibi Dinle bize üçüncülüğü getirebildi -ayrıca çok severim o şarkıyı asd- .
Sertab Erener'in birinciliğinde belki konusu geçen dilin anlaşılması olayı etkili olmuştur fakat onun yaptığı şov ve sergilediği performansın -ses olarak- payı göz ardı edilemez. Türkiye'nin o güne dek gösterdiği sayılı hatta en iyi Eurovision performansıydı bana göre.
Ben de şahsen anadilimizin kullanılması taraftarıyım. Sonuçta bu ülkeler arası bir yarışma ve önemli olan bize puan verenlerin bizi anlayıp iyi puanlaması değil, bizim orada Türkiye olarak kendimizi iyi temsil edebilmemiz. İşin siyasal yanı ile ilgili konuşmayacağım. =)
Hadise'den çok hoşlandığım söylenemez. Şarkıyı da pek beğenmedim. Ama eğer iyi bir şov birleşirse ilk 10 a girme şansımız var gibi.
Tanrım neden her konuyu böyle en son okuyup toplu cevaplıyorum? xD | |
|
| |
Sidonia Scarlet Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1800 Yaş : 29 Galleon : 12345 Ekspresso Puanı : 10 Kayıt tarihi : 10/12/08
| Konu: Geri: Eurovision^^ C.tesi 11 Nis. 2009, 20:04 | |
| Çünkü seni dövüp dövüp bi' daha dövüp sonuç olarak da öldürmeyeli uzun zaman oldu Mertcik. Tarsustayım lem, kiliseler kapalıymış intaarın eşiğindeyim nerdesin?! | |
|
| |
Fanchone Lawrance
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 91 Yaş : 31 Galleon : 11523 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 22/03/09
| Konu: Geri: Eurovision^^ Paz 12 Nis. 2009, 10:54 | |
| Şarkının tamamı bu değilmiş, Eurovision'da görecekmişiz tamamını, öyle diyorlar ama ben fazla orjinallik beklemiyorum. O kadar çok dinlettiler ki hem TV'de hem radio vs.'de artık sıradanlaştı. En şarkıya eriyen kişiler bile dinlemekten bıkar oldu. Şahsen ben bu şarkıyla pek iyi bir puan alacağımızı sanmıyorum. | |
|
| |
Kristian Eivind Espedal Borgin & Burkes Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1639 Galleon : 12039 Ekspresso Puanı : 13 Kayıt tarihi : 30/03/09
| Konu: Geri: Eurovision^^ Ptsi 11 Mayıs 2009, 20:33 | |
| O değil de, 2009 Eurovision Şarkı Yarışması, Rusya'nın başkenti Moskova'da yarın resmen başlıyor. Dördüncü grupta yer alıyormuşuz, bunu da yeni öğrendim. | |
|
| |
Elizabéth Adrianna Malfoy Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1443 Yaş : 36 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12567 Ekspresso Puanı : 41 Kayıt tarihi : 15/02/08
| Konu: Geri: Eurovision^^ Salı 12 Mayıs 2009, 23:24 | |
| Hadise'nin sesini bile duymadım be -_-" | |
|
| |
Sidonia Scarlet Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1800 Yaş : 29 Galleon : 12345 Ekspresso Puanı : 10 Kayıt tarihi : 10/12/08
| Konu: Geri: Eurovision^^ Salı 12 Mayıs 2009, 23:32 | |
| O değil de ben hala Finlandiya'ya sövüyorum. İsveç falan. Hadise berbattı sanki, tam beklediğim gibi. Bulgaristan da Buruç'u getirdi aklıma, bitse de yatsam*-* | |
|
| |
Maurellé Nemesis Argyris Slytherin 6. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 636 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11982 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 09/11/08
| |
| |
Charlotte Alice Russell Uluslararası Sihirsel İşbirliği Dairesi Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 675 Yaş : 36 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11823 Ekspresso Puanı : 8 Kayıt tarihi : 31/01/09
| Konu: Geri: Eurovision^^ Çarş. 13 Mayıs 2009, 00:26 | |
| Ben sevmedim arkadaş performansını. Yanındakilerin söylemesinden Hadise'nin sesi çıkmadı bu 1. İkincisi kıyafet fiyaskoydu. Dansöz kıyafeti gibi hiç sevmedim, zaten kırmızıyı da sevmem. Son olarakta sesi çok sert çıkıyordu. | |
|
| |
Eurynome Vera Czajka Prima di Halloween Sahibesi
Mesaj Sayısı : 29 Galleon : 11379 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 11/05/09
| Konu: Geri: Eurovision^^ Çarş. 13 Mayıs 2009, 13:08 | |
| Nalia'ya baktım aynen. Hadise Öğğ, dü. Açıkça söylemek gerekirse Ermenistenın temsilcileri süper söylediler. | |
|
| |
Marijke Rabczewska Ruhe im DunkeL - Dansçı + Solist
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 31 Yaş : 43 Galleon : 11630 Ekspresso Puanı : -1 Kayıt tarihi : 04/01/09
| |
| |
Alarica Viola Sonnette Gringotts Memur Şefi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 136 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12745 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 17/06/07
| Konu: Geri: Eurovision^^ Çarş. 13 Mayıs 2009, 15:06 | |
| Bi kere sahne kırmızıydı hadisenin kıyafeti kırmızıydı neredeyse hadiseyi seçemedim. İkinci olarak Kareografileri çok zayıftı. Daha güzel daha değişik birşey yapabilirlerdi bence. hadise ve iki dansçı sola giderken vokalistler yerinde kaldı gerçekten kötü bir görüntüydü. Üçüncü olarak kıyafeti... Daha güzel bir kıyafet olabilirdi. Tamam şarkıda oryantal ritimler var ama yinede dansöz kıyafeti gibi bir şey giymesi gerekmiyordu. Dördüncü ve son olarak sesi. Play back yapsa daha iyiydi. O sesi nasıl çıkardı bilmiyorum ama yarışmadan önce çok kötü hasta olmuş bu nedenle sesi kötü çıkmış. Umarım finale kadar düzelir.
Ama hayal kırıklığına uğradım doğrusu.. | |
|
| |
Euphoria Szôlôssy Vendéglője Restorant Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 862 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan ~ O dahil kimse bunu bilmese de. Galleon : 12106 Ekspresso Puanı : 35 Kayıt tarihi : 21/03/09
| Konu: Geri: Eurovision^^ Çarş. 13 Mayıs 2009, 15:19 | |
| Kostüm de ses de berbattı. Rimi rimi ley'den sonra halay figürleri de harika gitmiş. Her şeyi geçtim back vokaldaki gereksiz adamı dinledik Hadise'den çok, bahsettiği büyük "sürpriz" bu olsa gerek, şarkıyı onun söylememesi. Favorim Norveç. | |
|
| |
Crestencia Ethél Fletcher Yazar ~ Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 702 Yaş : 29 Kan statüsü : Kanının statüsü hakkında hiçbir fikri yok. Fakat damarlarında lanetli kanın aktığına inanıyor. Galleon : 11813 Ekspresso Puanı : 16 Kayıt tarihi : 12/11/08
| Konu: Geri: Eurovision^^ Çarş. 13 Mayıs 2009, 15:31 | |
| Tek kelimeyle berbattı. Hadise'den daha iyi bir performans beklerdim. Kostümler rezaletti, o adamı da soyup sahneye çıkarmışlardı. Hadise'nin sesi çok sert çıkıyordu ayrıca arkasındaki vokal travesti sesi gibiydi. xD Program boyunca Nat'i izledim. *-* Uf tapış. *-* Neyse kötüydü performansımız, hadi bakalım... | |
|
| |
Fanchone Lawrance
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 91 Yaş : 31 Galleon : 11523 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 22/03/09
| Konu: Geri: Eurovision^^ Çarş. 13 Mayıs 2009, 18:34 | |
| Böyle olacağı belliydi hacı *-* | |
|
| |
Emânuelle Czechowïcz Keman Sanatçısı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 38 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11438 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 06/04/09
| Konu: Geri: Eurovision^^ Çarş. 13 Mayıs 2009, 21:57 | |
| O kadar kötü bir sese rağmen finalde miyiz? Hadi hayırlısı.
Şu anki favorim İzlanda. Bir kız o kadar mı güzel sesli ve kendisi güzel olur yahu? Ha, diğerlerini dinlemedim orası ayrı.
*Ha bu arada bari back vokaldeki adama da doğru düzgün bir şey giydirselermiş, sırıttı kırmızıların arasında asd. | |
|
| |
Chryseis Kejäthen Hufflepuff 6. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 183 Yaş : 28 Kan statüsü : Muggle doğumlu. Galleon : 11528 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 22/03/09
| |
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1639 Galleon : 12039 Ekspresso Puanı : 13 Kayıt tarihi : 30/03/09
| Konu: Geri: Eurovision^^ Çarş. 13 Mayıs 2009, 22:02 | |
| İzlanda'yı sıkıcı buldum ben açıkçası. Gönlümün birincisi Norveç efendim. | |
|
| |
Emânuelle Czechowïcz Keman Sanatçısı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 38 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11438 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 06/04/09
| Konu: Geri: Eurovision^^ Çarş. 13 Mayıs 2009, 22:08 | |
| Bence Ermenistan tam bir felaketti. Makyaj falan böğ. Müzik desen arada zurna falan geçiyordu sanırım. Boğucuydu yani, ben hiç hoşlanmadım. | |
|
| |
Fanchone Lawrance
| Konu: Geri: Eurovision^^ Çarş. 13 Mayıs 2009, 22:44 | |
| - Emânuelle Czechowïcz demiş ki:
- O kadar kötü bir sese rağmen finalde miyiz? Hadi hayırlısı.
Politik bunlar *-* Tabi ne kadar politikliğimiz kaldıysa o.O Ya politiktir ya Almanya'lı İsmail YK sever Türklerdir derim. | |
|
| |
Elizabéth Adrianna Malfoy Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1443 Yaş : 36 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12567 Ekspresso Puanı : 41 Kayıt tarihi : 15/02/08
| Konu: Geri: Eurovision^^ Perş. 14 Mayıs 2009, 17:08 | |
| Burada biraz daha farklı sesi, yani en azından duyulabiliyor. Yayından falan deniyor bilemiyorum bu konuyu tartışamam dahi ama ciddi anlamda benim TV'den izlediğim kadar da kötü değil buradan izleyince; https://www.youtube.com/watch?v=wcvCETp_oPU | |
|
| |
Euphoria Szôlôssy Vendéglője Restorant Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 862 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan ~ O dahil kimse bunu bilmese de. Galleon : 12106 Ekspresso Puanı : 35 Kayıt tarihi : 21/03/09
| Konu: Geri: Eurovision^^ Paz 17 Mayıs 2009, 01:32 | |
| Hadise bu gece de sürtoneydi, çok daha iyisini yapabilirdi ama yarı final kadar kötü de değildi, en azından halay figürleri falan azaltılmış, üzerinde oynanmış. Bi' de Ermenistan'a da puan verdik ya, bizim kadar enayi bi millet yok. Her neyse, doğru düzgün oylama falan da yapılmadı zaten her seneki gibi. Kuzey kuzeye, ne bekliyorduk ki?
Bakınız: Komşu komşunun "oyuna" muhtaç. | |
|
| |
Maurellé Nemesis Argyris Slytherin 6. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 636 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11982 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 09/11/08
| Konu: Geri: Eurovision^^ Paz 17 Mayıs 2009, 01:35 | |
| Tuba'ya katılmaktayım, komşu sadece komşuya oy veriyor. Ama Norveç'in kazanmasını da Türkiye kadar istiyordum. Hadise ikinci olsa sevincim tam olurdu. Yine de Azerbeycan üçüncü ve biz dördüncü olarak gayet iyiyiz. Ama ben bu Norveçli çocuğa bittim. Şarkıya da bittim. Uyandırın beni! xD
Years ago, when I was younger I kinda liked a girl I knew She was mine and we were sweethearts That was then, but then it’s true I’m in love with a fairytale Even though it hurts ‘Cause I don’t care if I lose my mind I’m already cursed Every day we started fighting Every night we fell in love No one else could make me sadder But no one else could lift me high above I don’t know what I was doing When suddenly, we fell apart Nowadays, I cannot find her But when I do, we’ll get a brand new start I’m in love with a fairytale Even though it hurts ‘Cause I don’t care if I lose my mind I’m already cursed She’s a fairytale, yeah… Even though it hurts ‘Cause I don’t care if I lose my mind I’m already cursed | |
|
| |
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12677 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Eurovision^^ Paz 17 Mayıs 2009, 01:48 | |
| Valla ikinizi de katılıyorum. Biz Türk'ler olarak nasıl uyanacağız. Her konuya göz yumup bir de içine atlıyoruz. Bir de ne adına onları savunmak ve destek göstermek. Valla nedenini bilmiyorum; ama garip bir milletin çocuklarıyız. Bu yüzden yarınlara ayağamızı iyi denk almalıyız. | |
|
| |
| Konu: Geri: Eurovision^^ Paz 17 Mayıs 2009, 10:54 | |
| Norveç FTW. Seneye de Hoest'le katılsınlar ya. Oyş negzel olur.. | |
|
| |
Agatha Moraena
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 21 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 11668 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 09/12/08
| Konu: Geri: Eurovision^^ Paz 17 Mayıs 2009, 11:26 | |
| 4. olabilmek bile bir şey ki ben bu performansla bunu bile beklemiyordum. Beğenmedim, ne Hadise'nin sesini, ne dansını, ne de kıyafetini. En azından yarı finaldekinden iyiydi, buda bir şey. Hadise'de bir korku vardı bence, herkes sahneye çıktı ve şarkısını gayet rahat biçimde söyledi; fakat Hadise'nin canlı performansı kötüydü. Müzikle ilgili yarışmalarda kimse kimseninin performansına oy vermiyor., bu yüzden yanlış buluyorum böyle yarışmaları; ama izliyorum tuhaftır. Oy verildiğinde, komşu komşuya. Gerçtekten başarıya oy verilseydi tablo böyle olmazdı. | |
|
| |
| Eurovision^^ | |
|