| Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? | |
|
+76Prosper James Diederich Helmina Thetis O'Neil Nathaniel James Crawford Alberic Chris Morrison Steward Joseph Vaisey Daphne Zoe Launy Lorraine Desrochers Aloisa Nyssa Rylee Cheshire Alberto Conte Sonja Acheron Leandros Dimitr Yoan Marinova Ulaş Kazancı Lupus Stefania Valérie Bécaud James Grott Brothing Dora B. Pennington Magnus Lars Hallstad Deniz Özden Matthew John Worthing Lily L. Black Victoria Clamperle Christian Jack Harrison Alexander M. Breandan Lucinda Alexis Breandan Amortentia Cécile Derwent Nicole Marissa Magdalene Ardyne Laycie Ecstein Lycaon Lysander Pheragas Abigail Allesworth Scythia Clariss Luisa Pietra Rocio Sycorax Malfoy Sylvia Lucretia Worthing Fleur Isabéllé Villiers Elizabéth Adrianna Malfoy Samuel Bright Frankenstein Kranstone Simona Floros Rosalié Donna Pietra Laryssa Irina Archibald William Julian O'Neil Svetléna Rosselyn Widmore Dante Amberiotis Stuart Rousseau John Stewen Peterson Andreã Cymone Zcfieldern Aléida Emilié Widmore Christopher Raikes Jeconiah Maurellé Nemesis Argyris Enric Sandro Valério Nylwen Jinelle Soulthen Marveille Croweix Kiera Angela O'Neil Christopher Alex Peterson Marijke Rabczewska Joël Marcel Alaire Adrâsteia Agniezska Symphonie Iréne Bright Eurydice Black Pavel Oleksiy Bazarov Lisa Wanders Martin Thomas Wolfiex Charlie von Diederich Christian Dayrnt Black Charles Ernest Bright Julie Annwyl Lovett Catheriné Marcelline Norwen Jonathen Soulthen Aurora Clayborne Hestia Angélique Killingsworth Aurore Eulalie Arceneau 80 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Symphonie Iréne Bright Ölüm Yiyen
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 367 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 11706 Ekspresso Puanı : 20 Kayıt tarihi : 29/12/08
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Perş. 08 Ocak 2009, 18:05 | |
| Diğer karakterimle Rp yapacaktık sahi onunla. Unutmuşum bak. Cık cık! Hiç te hatırlatmıyor xD En kısa zamanda açarım başlığı xD | |
|
| |
Andreã Cymone Zcfieldern
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 79 Yaş : 30 Kan statüsü : H.B Galleon : 11704 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 14/11/08
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Perş. 08 Ocak 2009, 18:33 | |
| Rp yaptığım kişilik =P Tapılası bir imzası var | |
|
| |
Charles Ernest Bright MDP Genel Başkanı & Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1870 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11901 Ekspresso Puanı : 19 Kayıt tarihi : 02/01/09
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Perş. 08 Ocak 2009, 18:35 | |
| İlgiç bir karakteri var. Melez, muggle'lardan nefret ediyor... Ernest'la karşılaşsalar pek uyuşmazlardı herhalde... Will'le de | |
|
| |
Aurora Clayborne Slytherin 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1472 Yaş : 31 Kan statüsü : Pure-Blood Galleon : 11778 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 28/11/08
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Perş. 08 Ocak 2009, 19:34 | |
| Whuu çok-kişilikliyiz ikimiz de. XD ~ Aa bu eski *Üsttekiyle Ortak Özellikleriniz* başlığına uyuyor. =D
Pek tanımasam da en azından mesajlarına falan şööyle bi' bakarak hakkında tatlı bi' insan olduğu kanaatini getirdim. ^^ | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 367 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 11706 Ekspresso Puanı : 20 Kayıt tarihi : 29/12/08
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Perş. 08 Ocak 2009, 19:38 | |
| Kızım Devi'de bu ünlüye hiç rastlamadım. Nerden buluyorsun ya
Neyse; tapılası insan, mükemmel şahıs... vs vs. xD | |
|
| |
John Stewen Peterson Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 813 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12196 Ekspresso Puanı : 6 Kayıt tarihi : 15/03/08
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Perş. 08 Ocak 2009, 20:26 | |
| Ünlüsü bana birisini hatırlatıyor tanımasam da. Ayrıca muggle araştırmaları profesörü olup karanlık tarafta olmak da epey ilginç geliyor kulağa | |
|
| |
Stuart Rousseau Rousseau's Bar Sahibi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 354 Yaş : 32 Kan statüsü : Pureblood Galleon : 11714 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/12/08
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Perş. 08 Ocak 2009, 20:28 | |
| Değişmeyen, ama bir o kadar da eskimeyen imzası, tanışma isteğimi şe'diyor. o.O' | |
|
| |
Angélique Killingsworth Exuo Vexillum Bestia Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 439 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11746 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 14/12/08
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Perş. 08 Ocak 2009, 20:35 | |
| Avatar ve imzasını yeni gördüm O.o harikaa olmuş ya | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Perş. 08 Ocak 2009, 21:51 | |
| Avatar ve imzası harika olan, uzun süredir aktif görünmeyen ama oldukça tatlı biri. | |
|
| |
Adrâsteia Agniezska Vampir & Ruhe im DunkeL - Piyanist + Geri Vokal
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 88 Yaş : 37 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 11986 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/06/08
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Perş. 08 Ocak 2009, 21:53 | |
| Çok çok sevdiğim, harika insan. ^^ | |
|
| |
Andreã Cymone Zcfieldern
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 79 Yaş : 30 Kan statüsü : H.B Galleon : 11704 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 14/11/08
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Perş. 08 Ocak 2009, 21:59 | |
| Kullandığı karaktere beni hayran bırakan ve süper sevimli bir insan o.O | |
|
| |
Pavel Oleksiy Bazarov
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 281 Yaş : 34 Kan statüsü : Hem PureBlood Hem de A Rh + Galleon : 11660 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 07/12/08
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Cuma 09 Ocak 2009, 11:49 | |
| Çok ilginç bi modele bürünmüş olan xD Yakışmış. | |
|
| |
Stuart Rousseau Rousseau's Bar Sahibi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 354 Yaş : 32 Kan statüsü : Pureblood Galleon : 11714 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/12/08
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Cuma 09 Ocak 2009, 14:24 | |
| Avatar imzasını artık değiştirsin mi ki? | |
|
| |
Andreã Cymone Zcfieldern
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Cuma 09 Ocak 2009, 14:53 | |
| Drake <3 Yeni imza-avatarı çok hoşuma giden üye | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1870 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11901 Ekspresso Puanı : 19 Kayıt tarihi : 02/01/09
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Cuma 09 Ocak 2009, 16:40 | |
| En ilginç saçlara sahip üye xP Ayrıca saç rengi bana Gryffindor'u çağrıştıran üye xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Cuma 09 Ocak 2009, 17:25 | |
| - Symphonie Iréne Clyde demiş ki:
- O mükemmel insan. Biricik, çok şeker. Amanın az gülmüyorum onla konuşurken (bkz. gizlice msn+HE)
| |
|
| |
Kiera Angela O'Neil
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1115 Yaş : 30 Kan statüsü : Melez Galleon : 11854 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 31/08/08
| |
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1472 Yaş : 31 Kan statüsü : Pure-Blood Galleon : 11778 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 28/11/08
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Cuma 09 Ocak 2009, 21:51 | |
| İmzasını fazla mavi bulduğum, ayrıca da Öykü'nün fazlaca şanslı olduğuna inanmamı sağlayan kişi.
Ya neden bizim okulda RP bilen biri yooook!? -_-" | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Cuma 09 Ocak 2009, 23:32 | |
| - Kiera Angela O'Neil demiş ki:
- Öykü'nün gerçek halini görmesini tavsiye etmek istediğim üye... Çok daha tatlı Çünkü genelde sanal ortamda beni öldürmekten falan bahsediyor tırsıyorum xP
İltifat olarak mı almam gerekiyor bunu? Ayrıca ben sadece seni öldürmekten filan bahsediyorum çünkü bana piskopat gibisinden şeyleri yakıştırıyorsun (neyleri? Şeyleri işte xS) bende uyayım en azından diyorum. Ayrıca gerçek halimi, mesela dünkü şişeyle futbol oynayışımızı (sınıfın içinde, Elif'in oyuna girişiyle gözümü çıkarmasına ramak kalıp yüzümü tırmalamasıyla) gören birinin tatlı(!) bulacağından şüpheliyim. Sen izledin oyunu, daha iyi bilirsin İstiyorsan okulda da bahsederim canım seni öldürmekten filan xD İstediğin bu olsun ^^ -- Neyse o kadar da şanslı değilim ey üstteki üye xD Kendisine arkadaşının burnuna ekspresi dayaması ve rpyi övmesi önerisinde bulunurum biraz (tanıdığım rpci olmayınca okulda filan ben böyle yaptım biraz iteleye kakalaya filan başladı xD ) Üstteki üye de benim gibi bu kadar rpciden hiçbiriyle karşılaşmamasının gari polduğunu düşünüyor mu acaba xD Ya bunları yazdım da niye yazdım O.o Anladıysam... | |
|
| |
Andreã Cymone Zcfieldern
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? C.tesi 10 Ocak 2009, 23:59 | |
| Yeni avatarı en ilgimi çeken üye o.O [ nasıl bir cümle bu ya o.O] Tanışamasak bile oldukça sempatik biri gibime geliyor | |
|
| |
Nylwen Jinelle Soulthen Şifacı ~ Yaratıkların Yol Açtığı Yaralanmalar
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 137 Galleon : 11714 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 04/12/08
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Paz 11 Ocak 2009, 00:20 | |
| Nasıl bir ünlüdür o? O ünlüdeki saç, nasıl bir saçtır? O tenin beyazlığı falan. Ünlüsü baktırıyor kendine. Gerçi saçlar biraz yapay duruyormuş, az önce baktım da farkettim ama yine de renk dehşet. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Paz 11 Ocak 2009, 01:58 | |
| Yeni imzası çok daha iyi olmuş olan, ara sıra gördüğüm Ravenclaw. Ihm, Emily avatarda bi' garip çıkmış.
Aha aklıma gelmişken, JD'min son ünlüsüydü bu hatun. Nostalji mostalji oldum. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Salı 13 Ocak 2009, 18:29 | |
| Dimi ya JD kullanıyordu o ünlüyü. Yeşil yeşil...
O benim dünyamın 7 harikasından biri xD Seviyorum kıs Sibel seni xD | |
|
| |
| |
| |
Dante Amberiotis
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 18 Yaş : 29 Kan statüsü : Melez Galleon : 11608 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 04/01/09
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Salı 13 Ocak 2009, 20:11 | |
| İmzasında ünlüsünün saçları asla yelesine benzeyeni xD Severim kendisini, evde kalmış, kart Seherbaz'ımız... xD | |
|
| |
| Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? | |
|