| Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? | |
|
+76Prosper James Diederich Helmina Thetis O'Neil Nathaniel James Crawford Alberic Chris Morrison Steward Joseph Vaisey Daphne Zoe Launy Lorraine Desrochers Aloisa Nyssa Rylee Cheshire Alberto Conte Sonja Acheron Leandros Dimitr Yoan Marinova Ulaş Kazancı Lupus Stefania Valérie Bécaud James Grott Brothing Dora B. Pennington Magnus Lars Hallstad Deniz Özden Matthew John Worthing Lily L. Black Victoria Clamperle Christian Jack Harrison Alexander M. Breandan Lucinda Alexis Breandan Amortentia Cécile Derwent Nicole Marissa Magdalene Ardyne Laycie Ecstein Lycaon Lysander Pheragas Abigail Allesworth Scythia Clariss Luisa Pietra Rocio Sycorax Malfoy Sylvia Lucretia Worthing Fleur Isabéllé Villiers Elizabéth Adrianna Malfoy Samuel Bright Frankenstein Kranstone Simona Floros Rosalié Donna Pietra Laryssa Irina Archibald William Julian O'Neil Svetléna Rosselyn Widmore Dante Amberiotis Stuart Rousseau John Stewen Peterson Andreã Cymone Zcfieldern Aléida Emilié Widmore Christopher Raikes Jeconiah Maurellé Nemesis Argyris Enric Sandro Valério Nylwen Jinelle Soulthen Marveille Croweix Kiera Angela O'Neil Christopher Alex Peterson Marijke Rabczewska Joël Marcel Alaire Adrâsteia Agniezska Symphonie Iréne Bright Eurydice Black Pavel Oleksiy Bazarov Lisa Wanders Martin Thomas Wolfiex Charlie von Diederich Christian Dayrnt Black Charles Ernest Bright Julie Annwyl Lovett Catheriné Marcelline Norwen Jonathen Soulthen Aurora Clayborne Hestia Angélique Killingsworth Aurore Eulalie Arceneau 80 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Nyssa Rylee Cheshire
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 76 Yaş : 30 Kan statüsü : Melez Galleon : 11541 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 02/02/09
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Paz 22 Şub. 2009, 20:06 | |
| Ünlülerinin hepsi birbirinden orjinal olan, bu ünlüsünün karakterine çok gittiğini düşündündüğüm üye. Pulcher'iyle rp yapmaya bayılıyorum xP | |
|
| |
Deniz Özden Slytherin 6. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 137 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11702 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 29/11/08
| |
| |
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12679 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Paz 22 Şub. 2009, 21:18 | |
| Benim bakışlarımdan tırsan Slytherin'in simgesi olan küçük baroncuk.... | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 137 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11702 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 29/11/08
| |
| |
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12679 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Paz 22 Şub. 2009, 21:23 | |
| Benim sana söyleyeceğim takma ad bundan sonra budur. Küçük Baroncuk ne kadar büyük olsanda üzerine çok yakıştığının kanısındayım. | |
|
| |
| |
| |
Nathaniel James Crawford
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 67 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11916 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 01/08/08
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Paz 22 Şub. 2009, 21:33 | |
| Dilimi damağıma yapıştırmak isteyen şiddet eğilimli bina hayaleti. ^^ | |
|
| |
Enric Sandro Valério
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 193 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11717 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 08/12/08
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Paz 22 Şub. 2009, 22:15 | |
| Diğer üyeliği William Julian O'Neil olsa gerek xD | |
|
| |
Marveille Croweix Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2182 Yaş : 29 Kan statüsü : safkan yani nolcak ki başka. Galleon : 12730 Ekspresso Puanı : 22 Kayıt tarihi : 11/11/07
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Paz 22 Şub. 2009, 22:40 | |
| Avatar ve imzası fazla ilginç ve değişik olan. O.o | |
|
| |
Charlie von Diederich Seherbaz Karargahı & UBBP Genel Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2101 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12549 Ekspresso Puanı : 49 Kayıt tarihi : 05/05/08
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Paz 22 Şub. 2009, 22:42 | |
| Yeni avatar imzası müthiş ve ötesi türlerinde olan. Nesin Aytül sen ya? O.o | |
|
| |
Nathaniel James Crawford
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 67 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11916 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 01/08/08
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Paz 22 Şub. 2009, 22:46 | |
| Karakterini neredeyse tamamen yenilemiş olan üye. | |
|
| |
Prosper James Diederich
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 118 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11704 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 18/11/08
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Ptsi 23 Şub. 2009, 00:08 | |
| - Enric Sandro Valério demiş ki:
- Diğer üyeliği William Julian O'Neil olsa gerek xD
Nea!!! Ben şimdiye kadar -bu sitede- hiç Gryffindor olmadım Ve Alberic'e yorum yaptı - kendi karakterime nasıl yorum yapayım kii Üstteki arkadaşı ben sandı biri O.O | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Ptsi 23 Şub. 2009, 00:12 | |
| Çok parlamışsın sanki Öykü xD | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2101 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12549 Ekspresso Puanı : 49 Kayıt tarihi : 05/05/08
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Ptsi 23 Şub. 2009, 00:14 | |
| O parlaklık gidecek sanırım dediğim hayalet. Pis şey ya, insan katili. XD | |
|
| |
Prosper James Diederich
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 118 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11704 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 18/11/08
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Ptsi 23 Şub. 2009, 00:21 | |
| Cesur abi xP Avatar imza için teşekkür ettiğim şahsiyet | |
|
| |
Marveille Croweix Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2182 Yaş : 29 Kan statüsü : safkan yani nolcak ki başka. Galleon : 12730 Ekspresso Puanı : 22 Kayıt tarihi : 11/11/07
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Ptsi 23 Şub. 2009, 00:46 | |
| Yeni avatar-imzasını daha çok sevdiğim insan. Diğerleri hani böyle filmlerde falan cenneti gösterirken her tarafı parlatırlar ya, Ona benziyordu. Evet, saçmalıyorum | |
|
| |
Prosper James Diederich
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Ptsi 23 Şub. 2009, 00:50 | |
| Avatar imzası beni ürkütüyor. Evet bence de Will'in hastane kanadındaki rüyasındaki gibi (cümleye bak beeeee) bir arka plandı xD | |
|
| |
Nathaniel James Crawford
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Ptsi 23 Şub. 2009, 00:54 | |
| | |
|
| |
Helmina Thetis O'Neil Yazar
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 133 Yaş : 30 Kan statüsü : Melez Galleon : 11988 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 30/06/08
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Ptsi 23 Şub. 2009, 00:57 | |
| Daha da sayabiliriz. 11 oldu sanırım xD
Tanıştım kendisiyle. Adını çok severim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Ptsi 23 Şub. 2009, 00:57 | |
| Sadece onlar değil ki, tam 9 mu 10 tane mi ne karakteri var. xD Ben geçemedim valla onu, 8'de kalakaldım. Ama yarış da yarış olmaktan çıkmıştı zaten. XD
Iska!
Yeni avatar imzası çok yakıştı. Ünlüsü dehşet ya. :E | |
|
| |
Prosper James Diederich
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Ptsi 23 Şub. 2009, 01:00 | |
| - Nathaniel James Crawford demiş ki:
- Prosper James Diederich demiş ki:
- Enric Sandro Valério demiş ki:
Nea!!! Ben şimdiye kadar -bu sitede- hiç Gryffindor olmadım Ve Alberic'e yorum yaptı - kendi karakterime nasıl yorum yapayım kii
Üstteki arkadaşı ben sandı biri O.O Ne yani Prosper, William Julian O'Neil ve bununla birlikte Lily Black senin diğer üyeliklerin mi? - Spoiler:
Lily William Prosper Mortimer Kronos Alberic Froggy Simon Matthew Ernest Bu kadar. On bir değil Hepsini çok seviyorum N'apiim
8 mi? 9 değilmiydin sen Kaan Ünlüsünü o kadar da sevmezdim ısındım o kullanmaya başlayalı | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Ptsi 23 Şub. 2009, 01:01 | |
| 9'du pardon, bana hatırlattığın iyi oldu dediğim kişi. xP Ama bilerek geçmeyeceğim seni. XD | |
|
| |
Nathaniel James Crawford
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Ptsi 23 Şub. 2009, 01:02 | |
| - Prosper James Diederich demiş ki:
- Nathaniel James Crawford demiş ki:
Nea!!! Ben şimdiye kadar -bu sitede- hiç Gryffindor olmadım Ve Alberic'e yorum yaptı - kendi karakterime nasıl yorum yapayım kii
Üstteki arkadaşı ben sandı biri O.O Ne yani Prosper, William Julian O'Neil ve bununla birlikte Lily Black senin diğer üyeliklerin mi?
- Spoiler:
Lily William Prosper Mortimer Kronos Alberic Froggy Simon Matthew Ernest Bu kadar. On bir değil Hepsini çok seviyorum N'apiim
8 mi? 9 değilmiydin sen Kaan
Ünlüsünü o kadar da sevmezdim ısındım o kullanmaya başlayalı Bu iş epey karıştı. Bence uzatmaya gerek yok. | |
|
| |
Helmina Thetis O'Neil Yazar
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 133 Yaş : 30 Kan statüsü : Melez Galleon : 11988 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 30/06/08
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Ptsi 23 Şub. 2009, 01:04 | |
| Soyadı feci halde tanıdık geliyor. Çıkartıcam bir yerlerden ama... | |
|
| |
Prosper James Diederich
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Ptsi 23 Şub. 2009, 01:06 | |
| - Nathaniel James Crawford demiş ki:
- Nathaniel James Crawford demiş ki:
Üstteki arkadaşı ben sandı biri O.O Ne yani Prosper, William Julian O'Neil ve bununla birlikte Lily Black senin diğer üyeliklerin mi?
- Spoiler:
8 mi? 9 değilmiydin sen Kaan
Ünlüsünü o kadar da sevmezdim ısındım o kullanmaya başlayalı Bu iş epey karıştı. Bence uzatmaya gerek yok. Karıştı mı? Yooo on tane üyeliğim var işte Canım annemm xP :yanlış karakter: Yeni avatar imzası güzel olmuş ^^ | |
|
| |
| Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? | |
|