Mathilda Mythill Slug & Jiggers Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 210 Yaş : 34 Kan statüsü : safkan Galleon : 11993 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 19/06/08
| Konu: The Tales of Beedle The Bard Salı 20 Ocak 2009, 18:17 | |
| Ölüm Yadigarları'na kaynaklık eden "the tale of three brothers" masalının da bulunduğu JKRowling tarafından yazılan büyücü masalları kitabı çıkmış arkadaşlar. Ben geçen hafta ingilizcesini aldım, okudum, beğendim. İstanbul için beyoğlu d&r da ya da kadıköy nezih'te ingilizcesi bulunabilir. Ama türkçesi de bir kaç gün önce çıkmış sanırım haberlere bakılırsa. Harry Potter severler için iyi bir atıştırmalık bence. (büyücü dünyası vatandaşlık görevimi yapıp bildirdim, gidiyorum... ) | |
|
Charles Ernest Bright MDP Genel Başkanı & Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1870 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11901 Ekspresso Puanı : 19 Kayıt tarihi : 02/01/09
| Konu: Geri: The Tales of Beedle The Bard Çarş. 21 Ocak 2009, 00:07 | |
| Evet ben de aldım ama ilk hikaye ve son hikaye dışında okuma fırsatım olmadı. Hermione'nin mesleklerine filan minik bilgiler de var gibiydi sanki başta bir. Veya ben öyle hatırlıyorum bilmiyorum. Harry Potter'lardan sonra Hogwarts: Bir Tarihi filan çıkarsa daha hoş olabilirdi aslında. Ama güzel kitap tabi | |
|