| Rp Out | |
|
+20Damien Lawrence Geoffrey Andrew Conradina Nathaniel Cavalier Charlie von Diederich Desdemona Meadows Lilith Samael Nathaniel Philips Deniz Özden Felipe Klaus Rodrigués Enric Sandro Valério Hestia Angélique Killingsworth Nicole Marissa Magdalene Maurellé Nemesis Argyris Charlotte Alice Russell Elizabéth Adrianna Malfoy Issa Philippe Simona Floros Marveille Croweix Eurydice Black 24 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Elizabéth Adrianna Malfoy Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1443 Yaş : 36 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12569 Ekspresso Puanı : 41 Kayıt tarihi : 15/02/08
| Konu: Geri: Rp Out Perş. 19 Mart 2009, 20:57 | |
| | |
|
| |
Eurydice Black Slytherin Bina Sorumlusu, İksir Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2206 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 12424 Ekspresso Puanı : 89 Kayıt tarihi : 05/06/08
| Konu: Geri: Rp Out Perş. 19 Mart 2009, 21:11 | |
| - Desdemona Meadows demiş ki:
- Ayrıca Hulde yuh dimek istiyorum, günde 3 rp!! Nasıl yaptın kızım :S Bravooo!
Aslında Castor ile de yaptım ama seni msn'de göremeyince yollamadım siteye. Sonunu sormam gerekiyordu ayrıca
Edit: Sylvia'yı da yarılamışım şölen rp'sini | |
|
| |
Charlie von Diederich Seherbaz Karargahı & UBBP Genel Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2101 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12549 Ekspresso Puanı : 49 Kayıt tarihi : 05/05/08
| Konu: Geri: Rp Out Perş. 19 Mart 2009, 21:59 | |
| - Adreane A. Giulia Salvai demiş ki:
- Kızlaaar... ve erkekler. Herneyse, artık binanızda bir vampir olacak. Kurguyu belirleyip en kısa zamanda rp yapmaya başlıyorum. Bakalım nasıl birşey olacak. Oldukça heyecanlı! xD
Adminlerden birisinden izin aldın mı peki? xS | |
|
| |
Desdemona Meadows Slytherin 6. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 166 Yaş : 32 Kan statüsü : Melez Galleon : 11562 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 10/03/09
| Konu: Geri: Rp Out Perş. 19 Mart 2009, 22:01 | |
| Aynı şeyi diyecektim, Hogwarts'da vampir olmak için özel izin gerekir. | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2206 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 12424 Ekspresso Puanı : 89 Kayıt tarihi : 05/06/08
| Konu: Geri: Rp Out Perş. 19 Mart 2009, 22:05 | |
| Kurtadamı anlıyorum ama vampir biraz zorlar. Kendim kurtadam olduğumdan söylemiyorum bunu. Zaten biz izin de aldık, Liz mezun olmak üzereydi. Kurtadamların dönüşümleri bellidir, her dolunayda dönüşüm geçirirler ama vampirler kendilerine hakim olabilirler mi. Edward Cullen bir istisna çünkü onun ne zamandır vampir olduğu düşünülürse... Ve diğerleri, bence vampir olacaksan bunu mezun olduktan sonra yap çünkü yönetimin de izin vermeyeceğini düşünüyorum. Binadan çıkarılmak zorunda kalabilirsin ki Liz seni özellikle çıkaracaktır, öğrenciler arasında dolaşamazsın. Her an birileri yaralanabilir hatta ölebilir ve bu durumda Liz sorumlu olur. Yani bu durumu kabul etmiyorum. Kendi açımdan..
En son Elizabeth Black tarafından Perş. 19 Mart 2009, 22:08 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 166 Yaş : 32 Kan statüsü : Melez Galleon : 11562 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 10/03/09
| Konu: Geri: Rp Out Perş. 19 Mart 2009, 22:06 | |
| Hulde, cnm sen ömlerine baksana bi xD | |
|
| |
Maurellé Nemesis Argyris Slytherin 6. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 636 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11984 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 09/11/08
| Konu: Geri: Rp Out Perş. 19 Mart 2009, 22:20 | |
| Hem Elizabeth'ten hemde Amortentia'dan. Ben asla izin almadan bir işe kalkışmam. İkisinden de izin aldım. Nitekim izin verdilerde. Ayrıca ben o konu üzerinde uzun süre düşündüm. Anlayamıyorum neden herkes Alacakaranlık'ın etkisinde kalıyor. Vampir efsanevi birşeydir. Özelliklerini ancak kafamızdan belirleyebiliriz. Kan içici olarak bilinir vampirler. Diğer olaylar saçma bence... Aşağıdaki kadın bence haklı.
“Aslında tümü saçma. Vampir tanımı kişiden kişiye değişse de, genelde filmlerden ve kitaplardan etkilenilir. Ortada hep ölümsüz, fiziksel ve cinsel yönden çok güçlü, yapmacık, geceleri yaşayan ve doğaüstü güçlere sahip bir yaratığın olduğu var sayılır. Bu saçma inançlara göre bir vampir, kötülük doludur çünkü yaşayan insanların kanlarını emerek yaşamını sürdürür, oysa bu doğaüstülük ve ölümsüzlük için işe yaramaz. Sonuç olarak bütün bunlar vampir folklorunden kaynaklanır ve gerçekten uzaktır." -Rosemary Ellen Guiley- | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Out Perş. 19 Mart 2009, 22:25 | |
| Konuyu yanlış anladın, olay şu ki Hogwarts'da vampir olması özel bir durum haricinde saçmadır. | |
|
| |
Charlie von Diederich Seherbaz Karargahı & UBBP Genel Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2101 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12549 Ekspresso Puanı : 49 Kayıt tarihi : 05/05/08
| Konu: Geri: Rp Out Perş. 19 Mart 2009, 22:32 | |
| Bir olay daha vardır ki; yönetim bu özel izinler konusunda tam uzlaşmaya gidemediği sürece tam onay da çıkmaz. Yani tüm yönetimin (adminlerin) aynı düşünceye sahip olması demektir bu. Ki ben öğrenci bir vampirin Hogwarts'ta okumasına karşıyım, lâkin Elizabeth (Hulde) ile William'ın (Öykü) kurgusunu çalmak gibi bir hırsızlıktır bu. O konuda herkes uzlaşmıştı çünkü kurtadamların belli bir saati vardır, dolunayda çıkarlar ortalığa. Fakat bir vampirin Hogwarts'ta barınması çok saçma. Ben bu konuya dediğim gibi sıcak bakmıyorum, hem baş kurgunun Öykü ile Hulde'ye ait olması, hem de bir vampirin Hogwarts içinde olmasının saçma olması durumundan. Hulde veya Öykü çıkıp böyle bir kurguya izin vermediklerini de söyleyebilir ki haklarıdır. Fakat yönetimden tam onay çıkması için tüm adminlerin aynı fikri taşıması gerekiyor. | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Out Perş. 19 Mart 2009, 22:34 | |
| Admin olarak Adolf'a tamamiyle katılıyorum. | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 636 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11984 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 09/11/08
| Konu: Geri: Rp Out Perş. 19 Mart 2009, 22:36 | |
| Bende onu demeye çalışıyorum. Farkında mısınız bilmem ama Alacakaranlık ve Harry Potter'da gösterilen kurt adam tanımlaramaları bir hayli farklı. İllada yıllarca eğitilmek zorunda olan bir canavar olmak zorunda değilim. Tabiki bir kurgum var. Asla vampir olmaktan gurur duymayacak Adreane. Annesini öldüren vampirlerden ve onlar gibi olmaktan nefret ediyor. Bu nedenle önceden eğitilecek ve asla ısırmayacak. Zaten kalbindeki derin yara atmayı kessede onu bırakmaz...
O zaman tartışmaya sunmanıza gerek yok açıkçası. Benim vampir kurgum asla çalıntı değildir ayrıca. Diğer sitelerde de görünür bu. Madem öyle diyorsunuz olmam bende. Eh tabi ne kadar hayal kırıklığına uğramış olduğumu hesaba katmadan kabul ediyorum. Vampir olmayacağım ama bunu asla hazmetmeyeceğim...
| |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Out Perş. 19 Mart 2009, 22:41 | |
| Nasıl bir vampir olacağınız ile ilgili bir sorunumuz yok. Hogwarts'da sihirli bir yaratık okuyamaz kanımca. İstisnalar vardır elbet ama dediğim gibi istisna, bir kişi bilemedin iki kişi. Herkese eşit olmak zorundayız. | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Out Perş. 19 Mart 2009, 22:50 | |
| Üzgünüm Asena, Kaan'a ve Ceren'e katılıyorum. Ayrıca ana kurgu her ne kadar benim üzerimde de görünmüş olsa da asıl kurguyu yapan Öykü. Ve o çıkıp izin vermiyorum derse hakkıdır çünkü William'ın ana kurgusuydu o. Burada bütün karakterlerimi bırakıp tarafsız bir şekilde söylüyorum ki kurguyu düşünmek mantıksız geliyor. Hogwarts'da bir vampir çok saçma. Farklı yazacak olabilirsin ama ben bu işe sıcak bakmıyorum diğerleri gibi. Bunu tekrar söylüyorum William'ı koruma gibi bir niyetim yok. Sylvia veya Helmina olarak değil sadece Hulde olarak söylüyorum. Daha önce de söylediğim gibi kurgusal anlamda buna izin vermiyorum Elizabeth olarak. Sonuçta Slytherin Bölüm Başkanı benim. Şuan kurgu benzerliğini bir kenara atıyor ve sadece şu vampirlik konusunda söylüyorum; olası bir durumda öğrencinin ailesi yönetimi suçlayacaktır. Mantıklı düşünmek gerek. Aile çocuğunu vampirin ısırmasına oy ne güzel demez. Üzgünüm.. | |
|
| |
Simona Floros Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 893 Yaş : 31 Galleon : 12368 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 14/03/08
| Konu: Geri: Rp Out Perş. 19 Mart 2009, 23:08 | |
| Asena'cım bazen bir kişiden izin alırsın ama onların da bir anlık boşluklarına yada kurguyu görmemelerine/anlayamamalarına denk gelir. İzin ve William'ın kurgu olayını bilmediğim için konu hakkında yorum yapmak istemiyorum ama malesef Kaan'a katılmaktayım. Bu site hp sitesi, bana göre burada Alacakaranlık vampirleri yansıtılmamalı, hp'deki vampirler de gündüz dışarı çıkamıyordu. Hogwarts da gündüz, bence saçma olurdu zaten. Hulde de mantık açısından düşünüyor, kimsenin seni kırmak istediğini sanmıyorum x) İstersen Persy ile sana kurgu yapalım, kendini üzme, Hulde'lere de darılma x) | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Out Perş. 19 Mart 2009, 23:15 | |
| Tabiki kimseye darıldığım yok. Darılacakta değilim. Alt tarafı bir kurgu önemli değil. Binamın ve tüm adminlerin düşünceleri de benim için gerçekten önemli. Vampir olmam tamamiyle yeni bulduğum bir rol yapma sitesinden kaynaklanıyordu aslında. 17. yüzyıl vampirleri gibi yarı vampir olacaktım. Sitenin kurgusu gerçekten güzeldi. Ben sadece hayal kırıklığına uğradım. Neyse onca sitede vampirim nede olsa. Yinede düşündüğünüz için bile teşekkür ederim. Tek üzüldüğüm konu Hulde ve Öykü'nün kurgu konusunda yanlış anlamaları ve Azaleia adlı karakteri -gerçek adını öğrenemedim- boşuna ümitlendirdiğim için üzülüyorum. | |
|
| |
Charlotte Alice Russell Uluslararası Sihirsel İşbirliği Dairesi Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 675 Yaş : 36 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11825 Ekspresso Puanı : 8 Kayıt tarihi : 31/01/09
| |
| |
| Konu: Geri: Rp Out Perş. 19 Mart 2009, 23:47 | |
| Rp rp rp rp... Castor otuz iki diş bir biçimde okudum Rpni xD | |
|
| |
Elizabéth Adrianna Malfoy Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1443 Yaş : 36 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12569 Ekspresso Puanı : 41 Kayıt tarihi : 15/02/08
| Konu: Geri: Rp Out Cuma 20 Mart 2009, 00:10 | |
| - Adreane A. Giulia Salvai demiş ki:
- Hem Elizabeth'ten hemde Amortentia'dan. Ben asla izin almadan bir işe kalkışmam. İkisinden de izin aldım. ..
Ups.. Ben izin vermedim kimseye :/ Benim için bir sakıncası olmadığını söyledim sadece çünkü üyelerin kurgularına karışmak istemiyorum pek. Kararı Tuba'nın vermesi için de ona yönlendirdim seni. Yanlış anlaşılma olmasın yani.. | |
|
| |
Felipe Klaus Rodrigués Büyücü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 292 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11929 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 03/08/08
| Konu: Geri: Rp Out Cuma 20 Mart 2009, 11:33 | |
| Herkeste yeni karakter alıyor ya.. Castor'da yeni çıktı. Rp'si güzel, okudum HuLde'nn repesini. | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Out Cuma 20 Mart 2009, 17:42 | |
| - Desdemona Meadows demiş ki:
- Rp rp rp rp... Castor otuz iki diş bir biçimde okudum Rpni xD
Otuz iki diş derken? O kadar komik mi x3 Çok saçmaladığımı düşünüyorum yazarken. Eh bir günde 4,5 Rp yaparsam böyle oluyor xD - Felipe Klaus Rodrigués demiş ki:
- Herkeste yeni karakter alıyor ya.. Castor'da yeni çıktı. Rp'si güzel, okudum HuLde'nn repesini.
Ahah teşekkürler, utandım sankim :utnma: | |
|
| |
Angélique Killingsworth Exuo Vexillum Bestia Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 439 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11748 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 14/12/08
| Konu: Geri: Rp Out Cuma 20 Mart 2009, 19:36 | |
| Kurgu? Hangi kurgu? Bende okumak istiyorummmm O.o nerdee xD | |
|
| |
| |
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 292 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11929 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 03/08/08
| |
| |
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12679 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Rp Out Cuma 20 Mart 2009, 20:48 | |
| Vayy randevu filan ne oluyor orada atlamasam içimde kalırdı=) | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Out Cuma 20 Mart 2009, 21:01 | |
| | |
|
| |
| Rp Out | |
|