| Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? | |
|
+81Enric Sandro Valério Felice Jade Mathé Damien Lawrence Lleweyn Chloris Lysander Pheragas Naerwéna Pansy Swéslent Svetléna Rosselyn Widmore Christian Dayrnt Black Xenophilius Waffling Charlotte Alice Russell Haley Brooke Scott Catheriné Marcelline Blanche Inés Dixie Rocio Sycorax Malfoy April Jacquéline Fioré Kyan Carver Pyotr Vitrenko Helena Sofia Derjinov Julie Ella Roubanis Kristian Eivind Espedal Anna Luaná del Muñeco Alberto Conte Jean Cassidy Belissiamos Isis Leititia Francés Samuel Bright Sylvia Lucretia Worthing Nathaniel Cavalier Stuart Rousseau Angélique Killingsworth Euphoria Szôlôssy Marveille Croweix Julius Carvellion Rosalié Donna Pietra Asya Su Kazancı Desdemona Meadows Norwen Jonathen Soulthen Alexander Delahanty Teodor Amberiotis Lalita Gynea Wolfrec Eryx Yannis Roubanis William Kunz C. Engelbert Oriane Pheria Julie Annwyl Lovett Issoria Lathonia Stefan Dequarté Amortentia Cécile Derwent Eurydice Black Ariadne Barthory Nylwen Jinelle Soulthen Valentius Marijke Rabczewska Lilith Samael Symphonie Iréne Bright Elizabéth Adrianna Malfoy Jacqueline Du Pré Elena Russell Mark Henriqué Fraco Cyrela Synchlaer Indis Oak J. Engelbert Fanchone Lawrance Nicole Marissa Magdalene Frances Sibi Chapman Christopher Alex Peterson Rose Evelyn Constantine Ardelia Marcelline Sidonia Scarlet Clariss Luisa Pietra Pekka Postinen Charlie von Diederich Archles Samael Frohagen Simona Floros Maurellé Nemesis Argyris Adonia Katian Silas Flippo Jerome Hestia Odysseus Charles Ernest Bright Tashi Blodenka Marjoline Clodiën Natashia Christian Guite 85 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Silas Flippo Jerome Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 336 Yaş : 38 Kan statüsü : 0Rh+ Galleon : 11661 Ekspresso Puanı : 41 Kayıt tarihi : 13/03/09
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Ptsi 30 Mart 2009, 22:14 | |
| Ahh acımak için bir sebep daha
ıska
Gurbanım sana hemşooo xD | |
|
| |
Jean Cassidy Belissiamos Caliginosus Pagina Kitapçısı - Dükkan Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 207 Yaş : 31 Kan statüsü : Saf Galleon : 11546 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 01/03/09
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Ptsi 30 Mart 2009, 22:14 | |
| Teşkürlerimi sunuyorum ona. Pöffh... Acana bana iyi bi av. yapabilirmi. Eskisi çok kötüydü. Göz altı torbaları. Iy... Hatırlamak dahi istemiyorum ıska bak halen acıyo | |
|
| |
Silas Flippo Jerome Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 336 Yaş : 38 Kan statüsü : 0Rh+ Galleon : 11661 Ekspresso Puanı : 41 Kayıt tarihi : 13/03/09
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Ptsi 30 Mart 2009, 22:15 | |
| Vah vahh dediğim ^^ Bu merhametten gelen acıma mı acaba bilmiyorum ama ^^ | |
|
| |
Stefan Dequarté Büyücü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1226 Yaş : 31 Kan statüsü : Angels Walk Among Us o.O Galleon : 11950 Ekspresso Puanı : 43 Kayıt tarihi : 23/03/09
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Ptsi 30 Mart 2009, 22:18 | |
| Vampire Kiss'ine gurban bize gelecek o onu buzdolabında saklayacğaım bana özel ^^ | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 207 Yaş : 31 Kan statüsü : Saf Galleon : 11546 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 01/03/09
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Ptsi 30 Mart 2009, 22:20 | |
| Buzdolabı Neyse... Rp lerimde sıkılıyormuş. Hımm... Eğlence katmaya çalışırım. Ama karakterlerimle ilgili bişi. Ahh Bartimeus'umu hatırlattı bana. 3 romanlık seri... Golem gözü,batlamyusun kapısı,semerkant tılsımı. Bartiiiiii :'( Neden gerçek değilsin sen demonların kralı | |
|
| |
Julie Ella Roubanis
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 51 Galleon : 11462 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 29/03/09
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Salı 31 Mart 2009, 18:37 | |
| O kulak kısmı yan durduğu için olmasın şayet öyle bir kusuru varsa modelinin ben o kusura taparım - ki zaten öyle...
Bir kusur bulup yapılan imza avatarları irdelemek yerine tanımayı denese arkadaş cidden daha mantıklıca davranmış olur. Kaldıki şu son günlerde bu gittikçe moda oldu. Tanımıyorum! ama tanışırsak eminim onu mantıklı düşünmeye teşvik edebilirim. | |
|
| |
Stefan Dequarté Büyücü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1226 Yaş : 31 Kan statüsü : Angels Walk Among Us o.O Galleon : 11950 Ekspresso Puanı : 43 Kayıt tarihi : 23/03/09
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Salı 31 Mart 2009, 18:42 | |
| O kadar zamandır msn imde var keşke daha önceden tanısaydım onu. Onunla konuşurken çok eğleniyorum ve en öemlisi kendini beğenmiş değil. Onun uçağının arkasından uçacağım düşerse kurtarayım diye xD | |
|
| |
Tashi Blodenka Galadriél Circulus Çalışanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 161 Yaş : 30 Kan statüsü : safkan Galleon : 11627 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 13/03/09
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Salı 31 Mart 2009, 18:49 | |
| Betimlemesi dahi yapılamayan bir kitap karakterini niye anımsatıyor bu kadar anlamış değilim halen. | |
|
| |
Stefan Dequarté Büyücü
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Salı 31 Mart 2009, 18:53 | |
| İmzasını yolladım değiştirmemiş, cıx cıx uğraştırdı birde beni. | |
|
| |
Maurellé Nemesis Argyris Slytherin 6. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 636 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11982 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 09/11/08
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Salı 31 Mart 2009, 18:56 | |
| Onu tanımıyorum, tanışmak istiyorum, o da söylemişti bunu. Ama tanışamıyoruz niye? Bu bizim kaderimiz mi? xD | |
|
| |
Tashi Blodenka Galadriél Circulus Çalışanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 161 Yaş : 30 Kan statüsü : safkan Galleon : 11627 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 13/03/09
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Salı 31 Mart 2009, 19:14 | |
| Kuzennmmmm bnm.Bebikim herbişiyim. Diclenin bıçakla aradığı aymi hülya be benim suç ortağımız xD | |
|
| |
Stefan Dequarté Büyücü
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Salı 31 Mart 2009, 21:25 | |
| Avatar imzasında kendi ismiminin yazmadığını yeni fark ettim Ünlüsünü sevmiyorum hiç. Asası da ilginçmiş ^^ | |
|
| |
Natashia Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 427 Yaş : 32 Kan statüsü : Vampir *-* Galleon : 11708 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 14/03/09
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Salı 31 Mart 2009, 21:33 | |
| Linç edilme tehlikem olmasına karşın sevmiyorum bu çocuğu xD | |
|
| |
Euphoria Szôlôssy Vendéglője Restorant Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 862 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan ~ O dahil kimse bunu bilmese de. Galleon : 12106 Ekspresso Puanı : 35 Kayıt tarihi : 21/03/09
| |
| |
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Salı 31 Mart 2009, 21:38 | |
| Ünlüsü harika. Çok sevdim. Tanımıyorm ama iyi bir zevki var sanırım. | |
|
| |
Euphoria Szôlôssy Vendéglője Restorant Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 862 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan ~ O dahil kimse bunu bilmese de. Galleon : 12106 Ekspresso Puanı : 35 Kayıt tarihi : 21/03/09
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Salı 31 Mart 2009, 21:39 | |
| İmzamda yazdığı ve yaklaşık bininci kez açıklayacağım üzere; 'Ben Amortentia' demek istediğim üye *-* | |
|
| |
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12677 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Salı 31 Mart 2009, 21:40 | |
| Kelimelere sığdıramam ki ben seni senin yanında çok az kalır kullandığım anlamsız kelimeler=) | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Salı 31 Mart 2009, 21:41 | |
| Açıklama için teşekkür etmem ii olr sanırım. O zmn şu söyleyebilirim_ kesinlikle zevkli bir üye ıskaaaa Nihalletteeee | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 636 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11982 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 09/11/08
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Salı 31 Mart 2009, 21:43 | |
| Buluşacaktım ama kaçırdım. Bunun için kendime lanet okuyorum. Aslında daha çok anneme. Cansu gibi deli bir kızı bir sonraki buluşma için ikna edebilmiş insan. Sana Tuğçe demek istiyorum. xD
Iska!
Çok seviyorum kendisini. ^^ Bulduğu kurgu muhteşem ötesi öldüm artı bittim ne demeliyim ki? Ay canım! xD
Iskaaa!
Kuzen işte. Her zamanki Iska Kraliçesi. Ama bu sefer bu ünvan benim. Ha ha ha ha. xD
| |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Salı 31 Mart 2009, 21:44 | |
| Ahh bebeğim o benim ^^ Yhaf onun ve diğerlerinin adına face de test oluşturuoyudm bilg. baştan başlattı kendini :/ Moralim bozuldu. Yarın yaparım artık | |
|
| |
Sylvia Lucretia Worthing Ravenclaw 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 468 Yaş : 30 Kan statüsü : Melez Galleon : 11928 Ekspresso Puanı : 12 Kayıt tarihi : 20/09/08
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Salı 31 Mart 2009, 21:46 | |
| İmzasında birleştirme hatası keşfettim. Vallahi de buldum xD Ünlüsüne garezim var nedense, kendisini tanımıyorum ama.. Tanışırız umarım birgün. | |
|
| |
Pyotr Vitrenko Borgin & Burkes Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 130 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 11540 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 30/03/09
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Salı 31 Mart 2009, 22:22 | |
| Mesjında yazdığı şeyden dolayı bunu ben de farkettim. Sylvia hoşuma gitti. | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 468 Yaş : 30 Kan statüsü : Melez Galleon : 11928 Ekspresso Puanı : 12 Kayıt tarihi : 20/09/08
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Salı 31 Mart 2009, 22:35 | |
| Ünlüsünün dudakları biraz garip geldi. Niye öyle duruyor ki onlar O.o | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Salı 31 Mart 2009, 22:48 | |
| Hulde o biricik konsey üyesi. Herşeyiyle mükemmel bir insan o. Yine derim karakterine gıcığım. xD Ama kendisi çok şeker ve çok yardımsever. Bu siteye alışmamı sağlayan en büyük etken. ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Salı 31 Mart 2009, 23:02 | |
| Böyle söyleyipte beni o kadar utandırıyor ki :utnma: Kaan'a diyordum utanma bu kadar diye kendim ne hale döndüm. | |
|
| |
| Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? | |
|