| Sen Olsaydın? | |
|
+29Janice Dylan Lovett Dimitr Yoan Marinova Helena Sofia Derjinov Amenhotep Busiris John Stewen Peterson Frankenstein Kranstone Lysander Pheragas Christian Dayrnt Black Euphoria Szôlôssy Felice Jade Mathé David M. Hurwey Fanchone Lawrance Julie Ella Roubanis Katherine Daphné Widmore Daphne Zoe Launy Rose Evelyn Constantine Jacqueliné le Paxie Magnus Lars Hallstad Natashia Andrea Rachel McBrayn Valentius Charlotte Alice Russell William Kunz C. Engelbert Christopher Alex Peterson Nicole Marissa Magdalene Stefan Dequarté Julie Annwyl Lovett Sidonia Scarlet Amortentia Cécile Derwent 33 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Janice Dylan Lovett Gelecek Postası Editörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 440 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12314 Ekspresso Puanı : 8 Kayıt tarihi : 13/02/08
| Konu: Geri: Sen Olsaydın? Çarş. 12 Ağus. 2009, 15:43 | |
| Kendimi odama kapatırdım, kimseyle konuşmazdım hep mutsuz olurdum. Nasılsa bıkıp beni evden atarlar =D ben de tatile vıınnn =D
Gerçekten bi' özel okulu istiyorsun. ama etra şımarık olduğunu düşünmesin diye söyleyemiyosun? | |
|
| |
Dionysius Rudolphus Slytherin 6. Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 37 Kan statüsü : Bilmiyor. Galleon : 11168 Ekspresso Puanı : -5 Kayıt tarihi : 12/08/09
| Konu: Geri: Sen Olsaydın? Perş. 13 Ağus. 2009, 17:40 | |
| Benim düşüncelerim diğerini ilgilendirmez. İlgilendirseydi, hayatıma onlar yön verirdi.
Çalışması gerektiğini bile bile, sınava çalışmamakta ısrar eden bir arkadaşın var?
| |
|
| |
Charles Ernest Bright MDP Genel Başkanı & Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1870 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11899 Ekspresso Puanı : 19 Kayıt tarihi : 02/01/09
| Konu: Geri: Sen Olsaydın? Perş. 13 Ağus. 2009, 19:21 | |
| Valla arkadaşım diyebileceğim öyle biri olsa hoş olurdu. Ama genelde çalışması gerekip çalışmayan ben olurum, o yüzden böyle birine söyleyebileceğim bir şey de yok haliyle.
Herşeyden bıksan, hemen hemen herşey sana sıkıcı ve saçma gelse, neredeyse herkesten özellikle de kendinden nefret etsen (olur arada hani öyle ruh halleri) ama bu sıkılmış ve nefret döneminden her şeyden de çok nefret etsen ne yapardın? | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 37 Kan statüsü : Bilmiyor. Galleon : 11168 Ekspresso Puanı : -5 Kayıt tarihi : 12/08/09
| Konu: Geri: Sen Olsaydın? Perş. 13 Ağus. 2009, 19:45 | |
| Her şeyden nefret ediyorsam, zaten ölmüşüm demektir. Denize gider, deniz takımlarımla dalış yapardım. Su insanı rahatlatır; değil mi? O olmadı uyku hapı alır, hiç uyanmam. O olmadı yazı yazarım.
Her taraf karanlık; nereye adım atsan bir yığın var. İçinden bir ses, ses çıkarmaman gerektiğini söylüyor; ancak nefesin bile sana fazla gürültülü geliyor, ne yapardın?
| |
|
| |
Charles Ernest Bright MDP Genel Başkanı & Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1870 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11899 Ekspresso Puanı : 19 Kayıt tarihi : 02/01/09
| Konu: Geri: Sen Olsaydın? Perş. 13 Ağus. 2009, 20:00 | |
| Yığın. Neyse, ses çıkarmamam gerken bir durum tehlikeyse ben bayılırdım o ara herhalde be. Veya çöker bir köşeye aydınlık beklerdim. Yani, muhtemelen. O yığın kısmını anlamadım.
Canın çok sıkılıyor ama yapman gereken şeyler var hani aslında işin yok da değil ama yapasın da yok ve sıkılıyorsun. Ne yapardın? | |
|
| |
Janice Dylan Lovett Gelecek Postası Editörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 440 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12314 Ekspresso Puanı : 8 Kayıt tarihi : 13/02/08
| Konu: Geri: Sen Olsaydın? Perş. 13 Ağus. 2009, 23:09 | |
| Oyalanır ve her şeyi çok kısa bir zaman dilimine sığdırmak zorunda kalırdım.
Her şeyin bittiğin hissediyorsun ve korkudan altına s.çıyorsun.? | |
|
| |
| Konu: Geri: Sen Olsaydın? Cuma 14 Ağus. 2009, 12:07 | |
| Bana uzak bir şey, yani her şeyin bitmesi. Her şey bittiyse ölürüm ve altıma yapamam, saçma olurdu. Neyse, banyo yapardım. Saçmalayacağım ama su da bitmişdi di' mi xD
Eğlenmek istiyorsun ama yanıdna sürekli soru soran biri var, ne yapardın?
| |
|
| |
George Bertrand Orwell The Puzzle Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 275 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11218 Ekspresso Puanı : 3 Kayıt tarihi : 07/08/09
| Konu: Geri: Sen Olsaydın? C.tesi 15 Ağus. 2009, 12:20 | |
| eğlenceye katıp arada kaynamasını sağlardım
500. defa "Internet Explorer aradığınız sayfayı görüntüleyemiyor" diyince sen olsaydın ne yapardın? | |
|
| |
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12675 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Sen Olsaydın? Ptsi 17 Ağus. 2009, 00:27 | |
| Başıma gelmedi değil, sinir olur pcyi bir kenara atar ya da başında kalkardım. 10 günlük tatilin var internet bir gelip geliyor, peki sen şu an ne alemde olurdun. | |
|
| |
Jasmyne S. Dionne Slytherin 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 100 Yaş : 27 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 11308 Ekspresso Puanı : 6 Kayıt tarihi : 13/06/09
| Konu: Geri: Sen Olsaydın? Salı 01 Haz. 2010, 22:30 | |
| Bağırır çağırır, evi yıkardım.
hırsız evine girip herşeyini aldı, ne yapardın? | |
|
| |
| Sen Olsaydın? | |
|