| Y E N İ K U R G U ~ O K U L S U Z E K S P R E S | |
|
+17Frankenstein Kranstone Bellatrix Black Julie Ella Roubanis Charlie von Diederich Johnny Amoux Malfoy Adelphie Simona Floros Jacqueline Iris Molyneux Maurellé Nemesis Argyris Aimee Leala Matisse Charlotte Alice Russell April Jacquéline Fioré Silas Flippo Jerome Issoria Lathonia Jean Cassidy Belissiamos Nicole Marissa Magdalene Amortentia Cécile Derwent 21 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Amortentia Cécile Derwent Emekli Cadı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1343 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 13568 Ekspresso Puanı : 24 Kayıt tarihi : 26/08/06
| Konu: Y E N İ K U R G U ~ O K U L S U Z E K S P R E S Ptsi 30 Mart 2009, 22:31 | |
| İlk okuduğunuzda sevmeyebileceğiniz, tuhaf bulacağınız bir kurgu olsa da; üzerinde çok kafa yorup tartıştığımız için, ekspres için faydalı olacağına inanıyoruz. Bu cumartesi itibariyle; dönemi ve okulu kapatıyoruz.
Kurguya göre; her üyenin Hogwarts'ı ya da başka bir okulu bitirmiş bir yetişkin olması amaçlanmakta. Hafta sonu açılacak olan başlıkta; tüm öğrenciler, profesörler ve Hogwarts çalışanları; farklı meslek dalları için başvuracak. Tabii öncelikle admin ekibi ve konsey, çeşitli iş kolları için gereken forumları açacak.
Dükkan sahipliği, sanatçılık, Bakanlık görevlisi, St. Mungo çalışanı, Quidditch oyunculuğu ve buna benzer birçok meslek edinebilecek olan üyelerimiz; konseyin de yönlendirilmesiyle çeşitli faaliyetlerde rp yapabilecek.
Bununla birlikte yeni rp alanları önem kazandığından, ülkeler forumu altında aileler için çeşitli evler ve malikaneler açılacak. İsteyen üyelerimiz karakterlerini bireysel canlandırabilecekken, isteyenler en az 4 kişiden oluşan aileleri için birer ev başvurusunda bulunabilecekler.
Profesörlerimizin ve öğrencilerimizin ders rp'lerini cuma akşamına kadar sonlandırmaları rica olunur. Bu sistemin herkes için eğlenceli olacağına inanıyor ve güzel faaliyetlerle sizinle olacağız diyerek; duyuruyu sonlandırıyoruz. | |
|
| |
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12675 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Y E N İ K U R G U ~ O K U L S U Z E K S P R E S Ptsi 30 Mart 2009, 22:36 | |
| Süper bir kurgu, ama şaşırdım sanki. Tabi bu şaşkınlık iyiye işaret sanırım. Herkes hayatta atılacak desenize ya çok sevindim valla. | |
|
| |
Jean Cassidy Belissiamos Caliginosus Pagina Kitapçısı - Dükkan Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 207 Yaş : 31 Kan statüsü : Saf Galleon : 11544 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 01/03/09
| Konu: Geri: Y E N İ K U R G U ~ O K U L S U Z E K S P R E S Ptsi 30 Mart 2009, 22:38 | |
| İlginç... Hp kaynaklı bir siree Hogwarts olmayacak. Sanırım bu bir ilk. Tebrik ediyorum tekrardan. Eğlenceli olabilir. | |
|
| |
Issoria Lathonia Ira
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 702 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12311 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 25/02/08
| Konu: Geri: Y E N İ K U R G U ~ O K U L S U Z E K S P R E S Ptsi 30 Mart 2009, 22:44 | |
| Ve Yeşmi kurgularıyla siteyi batırcak. Evet buna ihtiyacınız vardı *-* | |
|
| |
Silas Flippo Jerome Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 336 Yaş : 38 Kan statüsü : 0Rh+ Galleon : 11659 Ekspresso Puanı : 41 Kayıt tarihi : 13/03/09
| Konu: Geri: Y E N İ K U R G U ~ O K U L S U Z E K S P R E S Ptsi 30 Mart 2009, 22:45 | |
| Ovvv müthiş ben destekliyorum ^^ Bu sitede bir yenilik daha mı gerçekleşiyor ne? Ellerinize sağlık şimdiden. | |
|
| |
April Jacquéline Fioré Follia Revue Editörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 41 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11480 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 29/03/09
| Konu: Geri: Y E N İ K U R G U ~ O K U L S U Z E K S P R E S Ptsi 30 Mart 2009, 22:56 | |
| Hoş olabilir. Siteye yeni geldim ve direk bir yenilikle karşılaştım bu beni mutlu etti. ^^ Umarım kurgu güzelce ilerler. Ama gerçekten hoş bir kurgu olmuş. Öğrenciliği her ne kadar sevsemde ufaklık olmadanda çılgın olabilirim sanırım ^^ | |
|
| |
Charlotte Alice Russell Uluslararası Sihirsel İşbirliği Dairesi Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 675 Yaş : 36 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11821 Ekspresso Puanı : 8 Kayıt tarihi : 31/01/09
| |
| |
Silas Flippo Jerome Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 336 Yaş : 38 Kan statüsü : 0Rh+ Galleon : 11659 Ekspresso Puanı : 41 Kayıt tarihi : 13/03/09
| Konu: Geri: Y E N İ K U R G U ~ O K U L S U Z E K S P R E S Ptsi 30 Mart 2009, 23:31 | |
| Şimdi okulu kaldırıyorsunuz ya kurgudan, banner değişecek mi? Yoksa sitenin adına ithafen kalacak mı? ^^ | |
|
| |
Aimee Leala Matisse Ressam
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 27 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11686 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 30/11/08
| Konu: Geri: Y E N İ K U R G U ~ O K U L S U Z E K S P R E S Ptsi 30 Mart 2009, 23:34 | |
| Ann işsiz kaldı! Zavallıcık, neyse onun için değişik kurgularım var xD Sorun: Bu Lea napacek? St. Mungo? Belki... | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1343 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 13568 Ekspresso Puanı : 24 Kayıt tarihi : 26/08/06
| Konu: Geri: Y E N İ K U R G U ~ O K U L S U Z E K S P R E S Salı 31 Mart 2009, 06:50 | |
| Aytül ve Kaan en kısa zamanda yeni bir tema oluşturmayı planlıyorlar Silas. ^^ | |
|
| |
Maurellé Nemesis Argyris Slytherin 6. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 636 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11980 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 09/11/08
| Konu: Geri: Y E N İ K U R G U ~ O K U L S U Z E K S P R E S Salı 31 Mart 2009, 17:21 | |
| Yenilikten mutlu olanlardan biriyim. Derslerle uğraşmayacak olmamız çok güzel birşey. Meslekler konusunda her şekilde yardımcı olabilirim. ^^ | |
|
| |
Jacqueline Iris Molyneux
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 69 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11579 Ekspresso Puanı : 9 Kayıt tarihi : 14/02/09
| Konu: Geri: Y E N İ K U R G U ~ O K U L S U Z E K S P R E S Salı 31 Mart 2009, 18:22 | |
| Bence gerçekten güzel düşünülmüş bir kurgu. Artık öğrenci-profesör rp leri sıkmaya başlamıştı. Bu tür bir yenilik siteye daha bir canlılık kazandıracak gibi.^^ | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 41 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11480 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 29/03/09
| Konu: Geri: Y E N İ K U R G U ~ O K U L S U Z E K S P R E S Salı 31 Mart 2009, 18:29 | |
| Peki bu kurgu ne zaman başliyacak? | |
|
| |
Simona Floros Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 893 Yaş : 31 Galleon : 12364 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 14/03/08
| Konu: Geri: Y E N İ K U R G U ~ O K U L S U Z E K S P R E S Salı 31 Mart 2009, 19:04 | |
| | |
|
| |
Adelphie Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 32 Yaş : 31 Kan statüsü : Saf Kan Vampir... Galleon : 11493 Ekspresso Puanı : 3 Kayıt tarihi : 15/03/09
| Konu: Geri: Y E N İ K U R G U ~ O K U L S U Z E K S P R E S Salı 31 Mart 2009, 20:24 | |
| Bilemem vallaha... Alışılmış bir kurguydu, ben alışılmışları severim. Devamını zaman gösterecek. | |
|
| |
Johnny Amoux Malfoy Tılsım Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1643 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12195 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/03/08
| Konu: Geri: Y E N İ K U R G U ~ O K U L S U Z E K S P R E S Salı 31 Mart 2009, 20:28 | |
| ???? Şoktayım biraz şimdi... Okulsuz Hogwarts ?? Neyse zaman gösterir | |
|
| |
Charlie von Diederich Seherbaz Karargahı & UBBP Genel Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2101 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12545 Ekspresso Puanı : 49 Kayıt tarihi : 05/05/08
| Konu: Geri: Y E N İ K U R G U ~ O K U L S U Z E K S P R E S Çarş. 01 Nis. 2009, 12:51 | |
| Değişik kurguları her zaman sıradanlara tercih ederiz. ^^
Ayrıca kurgu dönem bittiğinde yani Cumartesi okul kapandığında yürürlülüğe girecek. Aynı zamanda çok partili rejim sistemini de destekleyen bir projedir bu. | |
|
| |
| Konu: Geri: Y E N İ K U R G U ~ O K U L S U Z E K S P R E S Çarş. 01 Nis. 2009, 16:20 | |
| Ayrıyetten rütbe yenileme işlemleri başladığından profilinizden rütbelerinizin silindiğini görebilirsiniz arkadaşlar. Kurgularını sonlandırmak isteyenler hala eski rütbesine sahipmiş gibi rp yapabilirler - cumartesiye kadar. - | |
|
| |
Issoria Lathonia Ira
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 702 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12311 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 25/02/08
| Konu: Geri: Y E N İ K U R G U ~ O K U L S U Z E K S P R E S Çarş. 01 Nis. 2009, 17:29 | |
| İyi güzelde meslek alanları geniştirilmeli böyle bir durumda çünkü bana yetersiz göründü o kadar kişinin rütbesi alınmış =/ | |
|
| |
Julie Ella Roubanis
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 51 Galleon : 11460 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 29/03/09
| Konu: Geri: Y E N İ K U R G U ~ O K U L S U Z E K S P R E S Çarş. 01 Nis. 2009, 17:31 | |
| Bu kurguyu sevdim ben , en azından Hogwarts rpsinin artık geride bırakılmasına sevindim . Peki Hogwarts yerine ne açılacak ki? höe? İş alanlarının alt alta sıralanması gerek . Yani şimdi Alexanderımın artık büüdünü düşünüyorumda. Bir türlü ilerleyemiyorduk Hogwarts rplerinde dördüncü sınıftaysak orda kalıp bırakıyorduk. Bölesi iyi olmuş en azından benim için. Her kim düşünmüşse ellerine sağlık.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Y E N İ K U R G U ~ O K U L S U Z E K S P R E S Çarş. 01 Nis. 2009, 18:06 | |
| Evet çünkü rütbesiz kaldım. Evsiz kalan kedi yavrusu gibi hissettim bir an ^^ | |
|
| |
Bellatrix Black
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 102 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12682 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 13/07/07
| Konu: Geri: Y E N İ K U R G U ~ O K U L S U Z E K S P R E S Çarş. 01 Nis. 2009, 18:15 | |
| Okulsuz Hogwarts mı? Evet ilk başta oldukça tuhaf geldi ama gayet iyi düşünüldüğü açık alışırız heralde zamanla. Emeğinize sağlık | |
|
| |
Frankenstein Kranstone Exuo Vexillum Bestia Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 396 Yaş : 30 Kan statüsü : Bulanık, pislik. Galleon : 11742 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 11/11/08
| Konu: Geri: Y E N İ K U R G U ~ O K U L S U Z E K S P R E S Çarş. 01 Nis. 2009, 18:21 | |
| Doğrusu ders sisteminden oldukça sıkılmıştım. Hatta bu sıkıntı Rp yapma isteğimi de etkiledi. Karakterimi devam ettirebilmem için farklı kurgulara ihtiyacım vardı. Güzel olmuş bence. Pekala, şu anki kadrodan sonra üye olanlar hemen bu kurguya mı katılacaklar yoksa onların Hogwarts'ı bitirmeleri mi gerekiyor? Yani Hogwarts tamamen mi sona erecek? | |
|
| |
Charlie von Diederich Seherbaz Karargahı & UBBP Genel Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2101 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12545 Ekspresso Puanı : 49 Kayıt tarihi : 05/05/08
| Konu: Geri: Y E N İ K U R G U ~ O K U L S U Z E K S P R E S Çarş. 01 Nis. 2009, 18:33 | |
| Elbette rütbeler isteğe göre çoğaltılabilir. Konsey içerisinde konuşulacaktır zaten bu tür konular. ^^
Ayrıca evet Esra, herkes Hogwarts'tan mezun olmuş olacak. Hogwarts tamamen kalkacak ama kurgularda sanki ordan mezunmuş gibi anlatılacak tabii. Sadece öğrenci, profesör, bina ilişkileri ortadan kalkıyor. Yetişkin kurgusu, adı üstünde. xD | |
|
| |
Mai Ada Wolfrec Kurtadam
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 27 Yaş : 36 Galleon : 11482 Ekspresso Puanı : 9 Kayıt tarihi : 19/03/09
| Konu: Geri: Y E N İ K U R G U ~ O K U L S U Z E K S P R E S Perş. 02 Nis. 2009, 11:08 | |
| Tebrikler en azından burada aşılmasına sevindim kurgunun , çok fazla Hp sitesi vardı senelerdir Hogwarts rpsi yapıyoruz ama elimize bir şey geçmiyordu. Artık Harry Potter hayranlarınında büyümesi kanaatındayım.En azından bir Hogwarts sitesinin kurgusunun bu şekilde değiştirilmesi hoş olmuş . Ayrıca yetişkin kurgusuda olmasıda ayrıyetten hoşuma gitti _ kendi yaşımdan küçük birini canlandırmak sıkıcı olabilirdi çünkü o evreleri çoktan geride bıraktım. Her ne ise .. ben destekliyorum ihtiyacınız varsa eğer. | |
|
| |
| Y E N İ K U R G U ~ O K U L S U Z E K S P R E S | |
|