| Sanatçılarla İlgili Yenilikler | |
|
+4Keira Nyre Helena Sofia Derjinov Maurellé Nemesis Argyris Charlie von Diederich 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Charlie von Diederich Seherbaz Karargahı & UBBP Genel Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2101 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12545 Ekspresso Puanı : 49 Kayıt tarihi : 05/05/08
| Konu: Sanatçılarla İlgili Yenilikler Perş. 02 Nis. 2009, 20:07 | |
| Evet, siteye sanatçılar için de yenilik getirmiş bulunuyoruz. Büyülü alemde bu kadar sanatçı çoğalmışken, eskiden az diye duyurmadığımız yenilikleri şimdi duyurmanın tam vaktidir. (:
- Sitede müzisyenler için Albümler adlı bir forum açılacak. Grup ve bağımsız sanatçıların (bağımsız derken tek başına) çıkardıkları albümler oraya açılacak olan bilgi başlığına göre yeni başlıklarla tanıtılacak. En çok beğenilen albüm, ayın albümü seçilecek. Hatta ve hatta eğer üstünden aylar geçse bile beğenilme puanı artarsa yılın albümü bile olabilir.
- Yine müzisyenler için ayda bir Büyücü Müzik Ödülleri düzenlenecek. Nasıl MTV Müzik Ödülleri varsa, aynısı burda da geçerli olacak. (:
- Yazarlar için de Kitaplar adlı bir forum açılacak ve yazarların kurgu gereği (isterse) çıkardıkları kitaplar bu forum altında tanıtılacak. En çok beğenilen kitap, ayın kitabı olarak seçilecek.
Şu anlık sanatçı yeniliklerimiz bu kadar, daha çok konuşuldukça buraya eklenecek, haber verilecektir. (: | |
|
| |
Maurellé Nemesis Argyris Slytherin 6. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 636 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11980 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 09/11/08
| Konu: Geri: Sanatçılarla İlgili Yenilikler Perş. 02 Nis. 2009, 20:24 | |
| Bu yenilik ve düşünce için çok teşekkür ediyorum. Bir sanatçı olarak çok sevindim gerçekten. Böylece kendi yazdığım şarkıları bile albümüme koyabilirim. Çok eğlenceli olacak. ^^ | |
|
| |
Helena Sofia Derjinov Gryffindor 7. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 411 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11827 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 05/12/08
| Konu: Geri: Sanatçılarla İlgili Yenilikler Ptsi 06 Nis. 2009, 18:54 | |
| Albümlerin içinde sadece şarkı adı mı olacak? Eğer şarkı sözleri de lazımsa çok zorlar. Ki ben yazabiliyor olsam rpde değil reelde grup kurarım ben xD | |
|
| |
Charlie von Diederich Seherbaz Karargahı & UBBP Genel Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2101 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12545 Ekspresso Puanı : 49 Kayıt tarihi : 05/05/08
| Konu: Geri: Sanatçılarla İlgili Yenilikler Ptsi 06 Nis. 2009, 19:02 | |
| Şarkı sözü diye bir zorlama yok. Kişi isterse şarkı isminin altına spoiler ile sözlerini paylaşabilir. ^^ | |
|
| |
Helena Sofia Derjinov Gryffindor 7. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 411 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11827 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 05/12/08
| Konu: Geri: Sanatçılarla İlgili Yenilikler Ptsi 06 Nis. 2009, 19:06 | |
| | |
|
| |
Keira Nyre Müzisyen
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 12 Yaş : 36 Kan statüsü : Melez Galleon : 11932 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 23/07/08
| Konu: Geri: Sanatçılarla İlgili Yenilikler Ptsi 06 Nis. 2009, 19:20 | |
| Ben şarkı yapıp koymayı düşünüyordum xD Ki uzun sürecek olsa da yapacağım. Tuba'ya sormadım ama izin vardır herhalde ^^ [Ell bu arada ben] | |
|
| |
Albert Sven Hallstad The Puzzle Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 319 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11446 Ekspresso Puanı : 13 Kayıt tarihi : 27/04/09
| Konu: Geri: Sanatçılarla İlgili Yenilikler Ptsi 04 Mayıs 2009, 14:02 | |
| peki zaten avr olan şarkıları kullanmamız bir sorun olur mu? | |
|
| |
Emânuelle Czechowïcz Keman Sanatçısı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 38 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11436 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 06/04/09
| Konu: Geri: Sanatçılarla İlgili Yenilikler Ptsi 04 Mayıs 2009, 19:51 | |
| Çok gerçekçi fikirler, tebrik ederim. ^^ | |
|
| |
Chryseis Kejäthen Hufflepuff 6. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 183 Yaş : 28 Kan statüsü : Muggle doğumlu. Galleon : 11526 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 22/03/09
| Konu: Geri: Sanatçılarla İlgili Yenilikler C.tesi 09 Mayıs 2009, 09:22 | |
| Biz oyuncular? Sap gibi ortada mı bırakacaksınız? diyor ve adminciklerimi üzüyormuşum xPP Süper olmuş yaw, valla, Ekspers'e yeni bir lakap bulalım. Hımmm... Yenilikçi Ekspres? Haha, cidden ya süper düşünceler fikir ürüyor valla ^^ Tuba -> Gerçi benimkiler de fena sayılmaz ama... | |
|
| |
Elizabéth Adrianna Malfoy Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1443 Yaş : 36 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12565 Ekspresso Puanı : 41 Kayıt tarihi : 15/02/08
| Konu: Geri: Sanatçılarla İlgili Yenilikler C.tesi 09 Mayıs 2009, 12:46 | |
| - Albert Sven Hallstad demiş ki:
- peki zaten avr olan şarkıları kullanmamız bir sorun olur mu?
Sanırım bunları Cover'laman daha doğru olur. Ya da bilemiyorum olduğu gibi de söyleyebilirsin diyeceğim ama diğerleri ne der bu konu da kararsızım, kendimizden de bir şeyler katmalı sonuçta :/ | |
|
| |
| Sanatçılarla İlgili Yenilikler | |
|