| Tebrik ediyorummmm | |
|
+13Franciné Widmore Ariadne Barthory Svetléna Rosselyn Widmore Nicole Marissa Magdalene Lassyné Velasquez Charlotte Alice Russell Simona Floros Natashia Euphoria Szôlôssy E. Niggle Borland Felice Jade Mathé Kristian Eivind Espedal Rose Evelyn Constantine 17 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
E. Niggle Borland Ressam ~ Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 445 Yaş : 37 Kan statüsü : Kurban ne verdiyse... Galleon : 11682 Ekspresso Puanı : 11 Kayıt tarihi : 09/04/09
| |
| |
Ariadne Barthory Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 187 Yaş : 34 Kan statüsü : Vampirim ben. Kansızlık çekiyorum anemim var. Galleon : 11635 Ekspresso Puanı : 54 Kayıt tarihi : 13/03/09
| Konu: Geri: Tebrik ediyorummmm Perş. 30 Nis. 2009, 15:44 | |
| Aşk iki kişi arasında yaşanır özeldir . Görgüsüz gibi milletin gözüne sokulmaz. Çocuk kaç yaşında daha 9? 10? 11 ? Gidip arkadaşları ile sapancılık oynasın o . Aşk çocuk oyuncağı değildir özeldir özel yaşanır. Orda burda internet siteleri açıp bir iki şiirle olmaz bu işler. Valla bu çocuğu görsem kafasına indirir bir tane yerin dibine gömerim. Pff! sinirlerim bozuldu kusura bakmaın. | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 445 Yaş : 37 Kan statüsü : Kurban ne verdiyse... Galleon : 11682 Ekspresso Puanı : 11 Kayıt tarihi : 09/04/09
| |
| |
Ariadne Barthory Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 187 Yaş : 34 Kan statüsü : Vampirim ben. Kansızlık çekiyorum anemim var. Galleon : 11635 Ekspresso Puanı : 54 Kayıt tarihi : 13/03/09
| Konu: Geri: Tebrik ediyorummmm Perş. 30 Nis. 2009, 16:00 | |
| haha =D Avamı çıkıyoruz ne sinsicesi. Şahin gibi bakar aslan gibi avlarım diyorsun. haha Güzel =D Taam sustum ve gidiorm azar işitçem yoksa | |
|
| |
| Konu: Geri: Tebrik ediyorummmm Perş. 30 Nis. 2009, 16:15 | |
| Yok ava çıkmıyorsun ama tam olarak av denemez yani. Esasında, Teoman'ın dediği gibi; "Aşk bu, savaş bu.."
Yani, Satranç gibi.. Hamle kabiliyeti lazım.
| |
|
| |
Rose Evelyn Constantine Dırdırcı Editörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 427 Yaş : 31 Kan statüsü : safkan Galleon : 11636 Ekspresso Puanı : -1 Kayıt tarihi : 27/02/09
| Konu: Geri: Tebrik ediyorummmm Perş. 30 Nis. 2009, 16:19 | |
| | |
|
| |
Franciné Widmore Dansçı & Sokak Müzisyeni
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 107 Yaş : 30 Kan statüsü : Melez Galleon : 11494 Ekspresso Puanı : 3 Kayıt tarihi : 30/03/09
| Konu: Geri: Tebrik ediyorummmm Perş. 30 Nis. 2009, 23:45 | |
| Yüzde 87' ye koptum yalnız. Yaklaşık bir değer falan da değil hani. Dostum üşenmedin onu mu yüzdeledin :D Saçma. Tamam bir şeyler yapılmalı da site açmak kız tavlamak için yapılacak son şeylerden biri | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 427 Yaş : 31 Kan statüsü : safkan Galleon : 11636 Ekspresso Puanı : -1 Kayıt tarihi : 27/02/09
| Konu: Geri: Tebrik ediyorummmm Cuma 01 Mayıs 2009, 08:37 | |
| Cıkkk okulda boş işler müdürleri olarak işimiz gücümüz bunlar zati ^^ 87 sabit değerdir +- şaşmaz | |
|
| |
Amenhotep Busiris Karikatürist
Mesaj Sayısı : 57 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11377 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 29/04/09
| Konu: Geri: Tebrik ediyorummmm C.tesi 02 Mayıs 2009, 13:02 | |
| Cocuga baya bi yüklenmis cogu kişi :]
Eh herkezin dedigi gibi yası kac bası kac dmi ? Eglensin hayatı tanısın yavrucak. İlerde sanal alemde bir sürü kız arkadası olur bu cocugun bence. Bu yasta basladıysa ilerde professyonellesir gercekten.
İlerde hatta kızın ilgi alanıyla ilgili siteler kurarak kızı siteye cekme durumlarına bile girisebilir. Asık olmus napsın velet :] | |
|
| |
Marjorie Widmore Ressam
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 100 Yaş : 29 Kan statüsü : Melez. Galleon : 11942 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 12/08/08
| |
| |
Sidonia Scarlet Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1800 Yaş : 29 Galleon : 12343 Ekspresso Puanı : 10 Kayıt tarihi : 10/12/08
| Konu: Geri: Tebrik ediyorummmm C.tesi 02 Mayıs 2009, 19:22 | |
| Of bayağ bir güldüm, sağolun. | |
|
| |
| |
| |
Kristian Eivind Espedal Borgin & Burkes Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1639 Galleon : 12037 Ekspresso Puanı : 13 Kayıt tarihi : 30/03/09
| Konu: Geri: Tebrik ediyorummmm C.tesi 09 Mayıs 2009, 23:21 | |
| | |
|
| |
Sallie Ellen D'amire Vegas Bisca Kumarhanesi Sahibi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 31 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11389 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 05/05/09
| Konu: Geri: Tebrik ediyorummmm Paz 10 Mayıs 2009, 02:55 | |
| - Kristian Eivind Espedal demiş ki:
- Oldu o zaman.
Olur. | |
|
| |
Kristian Eivind Espedal Borgin & Burkes Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1639 Galleon : 12037 Ekspresso Puanı : 13 Kayıt tarihi : 30/03/09
| Konu: Geri: Tebrik ediyorummmm Paz 10 Mayıs 2009, 05:36 | |
| | |
|
| |
Sidonia Scarlet Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1800 Yaş : 29 Galleon : 12343 Ekspresso Puanı : 10 Kayıt tarihi : 10/12/08
| Konu: Geri: Tebrik ediyorummmm Salı 12 Mayıs 2009, 15:34 | |
| - E. Niggle Borland demiş ki:
- Gülünecek bir şeyler yok aslında. Yani, bizlere göre "kıroca" ya da "yanlış" olsa da, ona göre aşkını ifade etmek için kullanabileceği, romantik yollardan biri bu.
Bu gibi şeylerden etkilenecek insanlarda var. Herkes bir değil yani. Ezmemek gerek...
Bir de farkettim ki, konu acaip sapmış. Aslında konuyu açan arkadaşın amacı, bu gibi şeylerden bile aciz olan erkekleri uyarmak adına; "Bakın el kadar çocuk bile ne yapmış, siz ne yaptınız?" gibisinden bir soru ile sarsmaktı diye düşünüyorum. İyi o zaman, başlığı açan arkadaşın nasıl bir psikolojiyle 'bu'nun örnek alınması gereken bir olay olduğunu düşündüğünü merak ettim harbiden. Ezmekle de alakası yoktu yaptığımın. Ben 'bu gibi' şeylerden etkilenecek insan tanımıyorum ve umarım tanımam da. Çocukluk işte, şeklinde geçiştirmek bayağ mantıklı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Tebrik ediyorummmm Salı 19 Mayıs 2009, 17:42 | |
| Oh beee ^^ Netim sonunda geldi. Eet başlığı açan kişiyim ama bi süredir yorum yapamadım malesef. Herneyse ^^ Hande--> Walla bi ben bilirim o psikolojimi hatırlamak bile istemiyorum şuanda canım. Dırdırcıyı bile amacından saptırmıştım. Ama neyseki herrşey yoluna girdi. Ahmet--> "Kalas" tabirini kullandığım kişi bu siteden. Kendini biliyor. Herneyse halen kalas sonuna kadar da kalas kalacak. Adım gibi eminim. Ama ben böyle şeyler yapın derken çocuğun yaptığı gibi bişeyden bahsetmiyorum. Bir gülü bile verirken "Kalas" gibi "Al. Değerini bil LAN" diyen birine ondan yaşça küçük çocukların bile içinde bi inceliğin bulunduğunu göstermek içindi. -Ki kalas hala kalas Melis--> %87 hemen hemen eylülde belirlenen bir oran lütfenn :D O oranın üerine bir laf tanımam. Özel anıları var Amenhotep--> HEhe. beni en güldüren yorum bu oldu. Derya--> Cidden yorumuna bi daha baktım. Olaya baya komedi yaklaşmışsın. NOT: Biliyorum şimdi bazılarınızın aklında ne bu kız böyle dengesizmi die geçiyordur. Ama beni tanıyanlar iyi bilir. Son 6 aydırki halim zati hayra alamet deeldi o "KALAS" yüzünden. Neyse çıktı hayatımdan. Siteden de gitti zati. Gönderme yapmanın anlamı yok artık. Olay bi yerde koptu ^^ | |
|
| |
| Tebrik ediyorummmm | |
|