Julius Carvellion Yazar
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 50 Yaş : 30 Galleon : 11498 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 23/03/09
| Konu: Pub Clôjnich Eleman Alımları* Cuma 08 Mayıs 2009, 21:22 | |
| P u b C l ô j n i c h *
Sana soruyorum, nasıl bir yer burası? Sevdin mi? Zevk aldın mı? Burası, Finlandiya'nın soğuğundan sıkılanları ısıtmak, bu soğukta sıcaktan pişen manyakları da serinletmek için kurulmuş bir yer. Finlandiya da doğru düzgün bir mekân yok ki. Annem ile babam yıllar sonra boşanınca, Polonya'dan Finlandiya'ya geldik. Annem de ölünce, dünya bana kaldı sanki. Bilemiyorum, zevk ve eğlence dolu burası. Avrupa'nın her yerinden toplatılmış kızlara dans öğretiliyor, seviyesini çok aşmadan buraya gelen kalantor kişileri, çoğunluğu şişman, göbekli ve tipsiz furyasının oluşturduğu kişileri eğlendiriyorlar-dı. Kızlar da güzeldir hani, her çeşit dansçı kız var. Sarışını, kızılı, renkli gözlüsü. Başarımdan mıdır nedir, burayı gittikçe kaliteli ve saygın insanlar doldurmaya başladı. Ben de bu dansların yapıldığı yeri ayrı bir bölüme aldım, anlarsın ya. Herkes geliyor, Galleoner oldum. Evimdeki paraların içinde yüzüyorum, ya da bunlar beynimin içindeki parodiler. Büyük bir otel olmak için tek eksiğimiz daha fazla para. Şu Fransa'daki lanet yere rakip olmak istiyorum, otel olunca. Bir rekabete kim evet demez ki? Ama Finlandiya'nın ve Avrupa'nın en büyük barı biziz, sana garanti veriyorum. Ee, şimdi ne yapacaksın? Yemek yiyecek misin? Yine en güzel yemekler burda. Ya da bar kısmımıza mı geçmek istersin? En kaliteli içkiler, burada seni bekliyor dostum. Sıcaklamak veya serinlemek istiyorsan da diğer tarafa. Zengin bir kişiysen, seçeneklerimiz daha fazla. Ama orta hâlli birisin, ne yapacaksan yap şimdi. Haydi, ne duruyorsun?
- Spoiler:
C l e t u s a n d G i s e l l e ' s R u l e s *
* On dört tane NPC karakterim var. İki garson; Frewyn (E) ve Greko (E). Bir barmen; Lauren (E). On bir dansçı, ve diğer görevleri de yapabilecek kız; Laura (K), Alexis (K), Lethe (K), Ciera (K), Loisa (K), Cecile (K), Claire (K), Mia (K), Moselle (K), Doutzen (K) ve Paula. (K) - (E):erkek (K):kız * Mekânda benden izinsiz rol oyunu yapmayın, ya da yapın. Sekiz satırdan aşağı bir rol oyunu bulunan konu uyarısız silinecektir. Sonra neden sildin demeyin. Kuralları okuyun. * NPC kızlarla işi fazla abartmayın, ne siz, ne biz zor duruma düşelim. Aynısı mekânda çalışacak kişilerle olan rol oyunları için de geçerlidir. * Bu arada, mekânın müşterileri için bir VIP sistemi de vardır. Sistemi önümüzdeki günlerde açıklayacağım, kabul edilirse. * Müzisyenler burada da iş görebilecektir. NPC bir müzisyenimiz yok, bundan dolayı bir müzisyen bekliyorum. * Ve rol oyunumda benden habersiz baskın rol oyunları falan yapmayın. Lütfen. Saçma rol oyunları da yapmayın, silerim.
C l e t u s a n d G i s e l l e ' s R u l e s * f o r w o r k e r s
* On dört tane NPC karakterim var. İki garson; Frewyn (E) ve Greko (E). Bir barmen; Lauren (E). On bir dansçı, ve diğer görevleri de yapabilecek kız; Laura (K), Alexis (K), Lethe (K), Ciera (K), Loisa (K), Cecile (K), Claire (K), Mia (K), Moselle (K), Doutzen (K) ve Paula. (K) - (E):erkek (K):kız * +16 rol oyunu yapabilecek dansçılar, rol oyunlarını lütfen aşırı abartmasınlar. NPC dansçıların hepsi kız, fakat erkek dansçı da alıyoruz, bayanlara da hitap edelim, değil mi ama? * Müşterilerle sevgili olabilirsiniz, fakat sevginizi mekânımda göstermeyinde ne yaparsanız yapın. * Mekânde barmen, garson, sanatçı(müzik ve dans), dansçı ve refakatçi dansçı olmak üzere her çeşit mesleğe her cinsten üyelerimizi bekliyoruz. * Patronla asla tartışmayın, ya da onu aşırı sinirlendirmeyin. * Elemanlar arasından ayda bir seçim yapacağım, mekânda en iyi rol oyunu yapan bir hediye kazanacak. Ya da terfi.
P C Ç a l ı ş a n ı O l m a k İ ç i n ; Ad*Soyad: Ne olmak istiyorsunuz?: Kısa bir özgeçmiş: Kişisel özellikler: | |
|