| III. Kaan | |
|
+12Catheriné Marcelline Dilara Tutku Toylan Marjoline Clodiën Albert Sven Hallstad Stefan Dequarté Simona Floros Maurellé Nemesis Argyris Nathaniel Cavalier Angélique Killingsworth Euphoria Szôlôssy Sidonia Scarlet Charlie von Diederich 16 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Charlie von Diederich Seherbaz Karargahı & UBBP Genel Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2101 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12545 Ekspresso Puanı : 49 Kayıt tarihi : 05/05/08
| Konu: III. Kaan C.tesi 30 Mayıs 2009, 14:10 | |
| 2 Tane başlık eskittim yani, boru mu diyesim geldi. O yüzdendir ki başlığın ismi III. Kaan. =P *Adminlikten çıkmak* Söz veriyorum bu başlığı hiç kapamıyorum, madem açıyorum kapamak çok saçma değil mi? Ama sizin sayesinde kendini beğenmişin de teki oldum yani. =P Her neyse, SON hâlimden kareler var aşağıda. (: *Beni veya son hâlimi merak edenlere, ikisi de aynı şey gerçi boşverin*
Mütevaziliğim (!) ve şımarık davranışlarım için kusura bakmayın. =P
- Spoiler:
*** Erkan Petekkaya ile birlikte. Kendisine ''fotoğraf çekilebilir miyiz'' derken bayağı bir komiktim, görmeliydiniz. xD Erkan Petekkaya, halam, ben. *Soldan sağa* Eveet, kırmızı kurdele kesiliyor! Hayırlı olsun halacım! <3 İstesem seni de yerim, nerde kaldı bu yemekler gibisinden. Herkes paparazzi gibi bir ordan, bir burdan çekiyor. Sola poz verirken sağdaki çekiyor tabii. Yorumsuz, nasıl bir yorum yapılabilir ki. xD Kötü kadın bakışlı Duygu'm benim yav. <3 Zoraki verilmiş bir poz, hemen *sizin şu anki bakışınıza göre* sağımdaki siyah elbiseli kız, en yakın arkadaşım ve balodaki partnerim. Sağımda çok sevdiğim Oya, solumda da eğlenceli arkadaşım İlayda var. (: Tek başıma Cansu çekmek istedi. Ortaya böyle ablak bir poz çıktı. Kızlar beni rahat bırakmıyor. =P Valla ama, balo boyunca çoğunlukla kızlarla çektirmek zorunda kaldım fotoğrafları farkederseniz. =P Yine zoraki bir poz, hemen sağımda partnerim vağ. Bu da sevdiğim bir fotoğraf, sağımda partnerim va yine. =) Tümay ile, kendisi pek çılgındır. =P Duygu ile sanki çoook eskiden kalmış gibi bir etki yaratmak için siyah beyaz yaptığım resim. Sağımda kankalarımdan Berke, solumda Cansu. (: İki üsttekinin renkli ve boydan versiyonu. =P Duygu çok daha güzeldi aslında, burda biraz garip poz vermiş. E TABİ DANSTAYIZ! En soldaki benim, ortadaki Berke, onun sağındaki de Evren. Herkes ayrı bir tip çıkmış, hele Evren. Emrah'a özenmiş olmalı. =P Kaan'dan masadaki bayanlara su servisi! xD Esin ile birlikte çekilmiş bir poz. (:
Şimdilik bu ka! Te oka! *Rumeli özentisi*
En son Adolf von Diederich tarafından Paz 21 Haz. 2009, 13:33 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
Sidonia Scarlet Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1800 Yaş : 29 Galleon : 12343 Ekspresso Puanı : 10 Kayıt tarihi : 10/12/08
| Konu: Geri: III. Kaan C.tesi 30 Mayıs 2009, 14:21 | |
| Ahah, görünce mezuniyete gidesim geldi, çok eğlenmişsiniz gibi, Duygu'yu da pek beğendik efendim =P | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2101 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12545 Ekspresso Puanı : 49 Kayıt tarihi : 05/05/08
| Konu: Geri: III. Kaan C.tesi 30 Mayıs 2009, 14:24 | |
| Sevdiğiniz düzgün arkadaşlarınız çoğunluktaysa gidin tabii efenim, takmayın kimseyi. Şahsen üzülmeyeceksiniz gitmeyedebilirsiniz. =P *Ne dediğini anlamamak*
Teşekkürler Duygu adına. =P Evet çok güzeldir kendisi. =P Son fotoğraftaki masumluğumuza aldanmayınız, aslında çok azgın bir dans içerisine girdik 5 dakika sonra, gerçi ben bi' ara Duygu'dan korktum ve terledim numarasıyla kaçtım. =P
Masum değiliz, biz, değiliz. =P
Annem çok masumsunuz demişti de o yüzden. xD | |
|
| |
Sidonia Scarlet Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1800 Yaş : 29 Galleon : 12343 Ekspresso Puanı : 10 Kayıt tarihi : 10/12/08
| Konu: Geri: III. Kaan C.tesi 30 Mayıs 2009, 14:29 | |
| Lala, gayet masum duruyorsunuz ama. Tümay favorim*-* | |
|
| |
| Konu: Geri: III. Kaan C.tesi 30 Mayıs 2009, 14:34 | |
| Teşekkürler efenim tekrardan. (:
Evet, Tümay acayip şirin ve çılgın birisidir. Enerji dolu, 10 saat oynasa yine oynamak ister, öyle bir enerji var onda. O gün de çok şıktı, gerçi yüzü gözü kedi faciası yüzünden yara bere içindeydi ama makyajla kapatmıştı çoğunu. =) | |
|
| |
Euphoria Szôlôssy Vendéglője Restorant Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 862 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan ~ O dahil kimse bunu bilmese de. Galleon : 12104 Ekspresso Puanı : 35 Kayıt tarihi : 21/03/09
| |
| |
| Konu: Geri: III. Kaan C.tesi 30 Mayıs 2009, 14:41 | |
| Tubiiiiğğim, daha yeni açmıştım başlığı zati. Teşekkürler efenim, evet farkettim ama biliyorsunuz ki bu bilgisayarda Photoshop yok (aklıma geldi yine üzüldüm =P) düzeltirim tebi. =)) | |
|
| |
Angélique Killingsworth Exuo Vexillum Bestia Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 439 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11744 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 14/12/08
| |
| |
Nathaniel Cavalier
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 31 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 11821 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 20/09/08
| Konu: Geri: III. Kaan C.tesi 30 Mayıs 2009, 15:05 | |
| Oyy oyy oyy Kaan xD Yakışmış takım yav. Yüzük te güzel duruyor hani. Böyle bütün analizlere katılıyorum ben de xD *Herşeye burnunu sokma modundayım sanırım O.o* SBS'ye gir gel artık. Özledim! | |
|
| |
| Konu: Geri: III. Kaan C.tesi 30 Mayıs 2009, 15:44 | |
| Çok teşekkür ederim ben ne diyeceğimi bilemiyorum böyle yorumlar karşısında, çok teşekkürler. Tuba'nın sözüyle Japonlar gibi teşekkür etmekten başka bir şey yapamıyorum, çok teşekkür ederim efenim. (: | |
|
| |
Maurellé Nemesis Argyris Slytherin 6. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 636 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11980 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 09/11/08
| |
| |
| Konu: Geri: III. Kaan C.tesi 30 Mayıs 2009, 16:51 | |
| Çok teşekkür efenim. =)) Yok yok, bizden de vardı gelmeyenler. Duygu adına da teşekkür edeyim. =D | |
|
| |
| Konu: Geri: III. Kaan C.tesi 30 Mayıs 2009, 21:02 | |
| Yeni fotoğraf, feysbukta diğer çeken arkadaşlarımız sağolsun. Ekledikleri için de. =P
- Spoiler:
En soldaki benim, ortadaki Berke, onun sağındaki de Evren. Herkes ayrı bir tip çıkmış, hele Evren. Emrah'a özenmiş olmalı. =P Kaan'dan masadaki bayanlara su servisi! xD Esin ile birlikte çekilmiş bir poz. (:
Daha eklerler herhalde. xD | |
|
| |
Simona Floros Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 893 Yaş : 31 Galleon : 12364 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 14/03/08
| Konu: Geri: III. Kaan C.tesi 13 Haz. 2009, 03:27 | |
| Kaaaaaann şu Cansu bana mı benziyor ne? Onu bilmem de Tümay çok güzelmiş. *Ve Anka Pephredo'yı süpürgeyle kovalar* Tamam evet Kaan'a yorum yapıyorum şimdi. Kaan'cım bence sen baloda değil cenettesin. Arada Berkeler olsun başka senin gibi şanslı kişiler gelip geçiyor ama resmen cennettesin hacım. Senin çevrendeki tipler ne güzel ya, sen de ortamın göz bebeği. Bir anlamda nazar boncuğu. Harikasın yine ne diyeyim?
P.S: Kaan, hacım. Elbisen harika. Alta converse, kıravat da manyak. Aman diyeyim kendine dikkat et, kaparlar! | |
|
| |
Stefan Dequarté Büyücü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1226 Yaş : 31 Kan statüsü : Angels Walk Among Us o.O Galleon : 11948 Ekspresso Puanı : 43 Kayıt tarihi : 23/03/09
| Konu: Geri: III. Kaan Ptsi 15 Haz. 2009, 21:27 | |
| Böhüüüüüüü bizim mezuniyeti hatırladım, üzüldüm. Niye her mezun olan gözümüze gözümüze sokuyor diye atacam kendimi şurdan. bknz. doğru düzgün mezun olamamış ben eğlenenlere çemkiriyor. Neyse o partnerini kyafetinden bende istiyorum Pek bir fiyakasınız efendim, süpersiniz devamını bekliyoruz. :G1: | |
|
| |
Albert Sven Hallstad The Puzzle Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 319 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11446 Ekspresso Puanı : 13 Kayıt tarihi : 27/04/09
| Konu: Geri: III. Kaan Ptsi 15 Haz. 2009, 21:31 | |
| evet Çarşamba günü benim de mezuniyetim var ehuehuehu. Fotoları bilgisayara atar atmaz ekspresteyim. :kendimezuniyetimiçinsabırsızlanmak: | |
|
| |
| Konu: Geri: III. Kaan Paz 21 Haz. 2009, 13:31 | |
| Eheh, çok teşekkür ederiiiiim. *yerindibinegöçenKaanmodu* Bu modu beni tanıyanlar çok iyi bilir. Biraz daha resimcikler geldi. xP İlk olanlar halamın yeni muayehane açılışından kareler, diğerleri mezuniyet balosunun devamından. (: Sevdiğim aktör Erkan Petekkaya gelmişti halamın açılışına. =)) Heyecan ölmediğime dua etmeliyim sanırım. xP So much for my happy ending olabilirdi falan. Yanında n'apacağımı, nasıl poz vereceğimi şaşırdım doğrusu.
- Spoiler:
Erkan Petekkaya ile birlikte. Kendisine ''fotoğraf çekilebilir miyiz'' derken bayağı bir komiktim, görmeliydiniz. xD Erkan Petekkaya, halam, ben. *Soldan sağa* Eveet, kırmızı kurdele kesiliyor! Hayırlı olsun halacım! <3 İstesem seni de yerim, nerde kaldı bu yemekler gibisinden. Herkes paparazzi gibi bir ordan, bir burdan çekiyor. Sola poz verirken sağdaki çekiyor tabii. Yorumsuz, nasıl bir yorum yapılabilir ki. xD Kötü kadın bakışlı Duygu'm benim yav. <3
| |
|
| |
Marjoline Clodiën Slytherin 7. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 323 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11672 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 18/03/09
| Konu: Geri: III. Kaan Paz 21 Haz. 2009, 13:46 | |
| Vov. Seni bir yerde görmüş olma şansım baya yüksek Bu arada adaşımın bakışlar yakıyor x) En son resimde. | |
|
| |
| Konu: Geri: III. Kaan Paz 21 Haz. 2009, 14:02 | |
| Olabilitesi olağan bir durum tebi. Ayrıca ivet, yakar benim canımın bakışları. =P | |
|
| |
Dilara Tutku Toylan Fotoğrafçı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 30 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11372 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 05/05/09
| Konu: Geri: III. Kaan Paz 21 Haz. 2009, 14:15 | |
| Kaan hepsi çok güzeller. Sana yakışacak yorumu bulamıyorum ki bir şeyler yazayım. Seni bir yerlerde göremesemde ileri de göreceğimi umut edeyim=)=)=) | |
|
| |
Catheriné Marcelline Hayalet, Müzisyen
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 817 Yaş : 29 Galleon : 11891 Ekspresso Puanı : 38 Kayıt tarihi : 07/12/08
| Konu: Geri: III. Kaan Paz 21 Haz. 2009, 14:24 | |
| Çok teşekkür ederim Nihoot, göçertiyorsun beni! | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 862 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan ~ O dahil kimse bunu bilmese de. Galleon : 12104 Ekspresso Puanı : 35 Kayıt tarihi : 21/03/09
| |
| |
Haley Brooke Scott Oyuncu
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1158 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 13365 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/09/06
| Konu: Geri: III. Kaan Çarş. 24 Haz. 2009, 22:35 | |
| Süpersin Kaan (: Tuba'nın da dediği gibi cidden gördüğüm en fotojenik insanlardan birisin (: Çok güzel çıkmış | |
|
| |
Rymphalia Vampir ~ Yazar
Mesaj Sayısı : 6 Kan statüsü : Ben kendiminkine değil, diğerlerinin statülerine bakıyorum. Damak tadıma uymalı. Galleon : 11225 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: III. Kaan C.tesi 11 Tem. 2009, 21:58 | |
| Çok teşekkür ederim canlarım. xD Sağolun gerçekten, ama ben o kadar fotojenik değilimdir. xD Uzun saçlı fotoğraflarım geldi *Geçen seneyi hatırladım ama ondan daha uzun bu sefer* - Spoiler:
| |
|
| |
| Konu: Geri: III. Kaan C.tesi 11 Tem. 2009, 22:19 | |
| Yani yorum istiyorsun da... Nerede bizim davetiyenin resmi? Ayıp ayıp... İnsan bari Avril ve Canon'un yanına bi Tuba'yı da koyuverir di mi?
Şaka bi yanaaa, uzun saç bi insana bu kadar yakışır, harikasın harika (: | |
|
| |
| III. Kaan | |
|