| Üstteki Üye gitse hangi özelliğiyle özletirdi? | |
|
+136Dorothea Ingeborg Angelica Myth Elena Russell Autumn Wistend Disbel Molaco İbrahim Emre Ürem Dahlia Ambrosia Mai Ada Wolfrec Armina Sandberg Lalita Gynea Wolfrec Glenn Wilson Juliet Payne Mabelliné Chloris Adélaïde Bourque Sofia Lamartine Anna Luaná del Muñeco André Roberto del Muñeco Charlotte Alice Russell Acantha W. Psyche Natashia Marjane Ylenia Flavius Jeremy Jeffrey Atelante Froisser Beauvais Moreau Alexander Delahanty Teodor Dranias Melanie Essence Karle Benjamin Blatchford Eryx Yannis Roubanis Sandro Scarlet Silas Flippo Jerome Azhemin Kanerva Dimitr Yoan Marinova Helena Sofia Derjinov Didrik Olav Sanden George Bertrand Orwell Amaltheia Cardea Luigi Orfeo D'Aloise Kristian Eivind Espedal Jake Nico Bellic Carmelita D'alora Anja Ida Järvinen Ardelia Marcelline Awifor Radolph Korrigan Adolf Maynard Griswald Marjory Lillian Ottilie Rocìo del Nieves Charlie von Diederich Maximilian Wildstein Christine Moes Sharon Oophäällzegen Janice Dylan Lovett Malachy Grandley Sophia Rose Dvorska Cyprius Simona Floros Camilla Rivalta Dryas Pheragas Jessica Spangler Sylvia Lucretia Worthing Ulaş Kazancı Damien Lawrence Natalie Anthelia Lucille Raiden Christian Sullivan Castor Xanthopoulos Saisiel Sudmella Vynsja Croweix Alberto Conte Lisa Wanders Julia Leppanen Erzsébet Dora Csézy Bandit April Way Jackie Adrien Green Alexander M. Breandan Lysander Pheragas Xenophilius Waffling Martin Thomas Wolfiex Adaliné Lléw Meijer Beatrice Bellamy Lily L. Black Ulrich Ixion Vlasenc Nanami Shizuka Alberic Chris Morrison Kurt Fitzgerald Constantia Inés Kalliope Christopher Raikes Lleweyn Chloris Laryssa Irina Archibald Geoffrey Andrew Conradina Jason Malvyn Unique Marjoline Clodiën Jasmyne S. Dionne Lucinda Alexis Breandan Johann dé Emanuele Monica Clodiën Akira Jun Lee Lucrezia Nikolai Belaia Feodora Providentia Aurora Clayborne Christian Dayrnt Black Albert Sven Hallstad Aleksey Vasili Majewski Sidonia Scarlet Letty Michelle Scott Symphonie Iréne Bright Anitchka Tanja Glazkova Howard Dorémieux Catheriné Marcelline Haley Brooke Scott Eurydice Black Genevieve Tessa Malfoy Marveille Croweix Kiera Lucy Groesen Xylia Dorémieux Darcia Moore Delphine Elaine Svozz Samuel Bright Deniz Özden Felice Jade Mathé Julie Annwyl Lovett Stefan Dequarté Charles Ernest Bright Matthew John Worthing Magnus Lars Hallstad Ariadne Barthory Nicole Marissa Magdalene Euphoria Szôlôssy Angélique Killingsworth Teodor Amberiotis Nagihan Narin Sönmez William Julian O'Neil Elliott Abbott Crestencia Ethél Fletcher Elizabéth Adrianna Malfoy 140 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12677 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Üstteki Üye gitse hangi özelliğiyle özletirdi? Çarş. 03 Şub. 2010, 20:00 | |
| Her haliyle özlerdim beni deli edişi, sinirlenmem, sonra deli krizine girerek ardından onu da sokmam say say bitmez burası ya ben en iyisi kaçayım bir de rp yapamamasıyla özlerdim. | |
|
| |
Sofia Lamartine Cadı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 444 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11327 Ekspresso Puanı : 11 Kayıt tarihi : 19/06/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye gitse hangi özelliğiyle özletirdi? Çarş. 03 Şub. 2010, 20:02 | |
| RP yapıciğim kendisine. En azından çalışıcam buna Mg Christine aşkıyla özlerdim | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12677 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Üstteki Üye gitse hangi özelliğiyle özletirdi? Çarş. 03 Şub. 2010, 20:06 | |
| Yerim onu ben haha gene başladım sonu yok bunun bende onu Elliott ve Sophie'yl özlerdim deliyim gözü kara deliyim yakarım romayı da yakarım moda soktu Elliott'u... | |
|
| |
Sofia Lamartine Cadı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 444 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11327 Ekspresso Puanı : 11 Kayıt tarihi : 19/06/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye gitse hangi özelliğiyle özletirdi? Cuma 05 Şub. 2010, 02:29 | |
| Beni yemesiyle özlerdim, deliliğiyle özlerdim, mesajlarına dönememle özlerdim, özlerdim işte bir şekilde =) | |
|
| |
Christine Moes
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 105 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11272 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 27/06/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye gitse hangi özelliğiyle özletirdi? Cuma 05 Şub. 2010, 19:45 | |
| Onu hiç özlemem ben beni bu kadar özlüyorsa böö getiririr hayatta filan yok ben onu her haliyle özlerdim. =) | |
|
| |
Magnus Lars Hallstad Karanlık Sanatlara Karşı Savunma Profesörü, Gryffindor Bina Sorumlusu
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1515 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12034 Ekspresso Puanı : 27 Kayıt tarihi : 01/10/08
| Konu: Geri: Üstteki Üye gitse hangi özelliğiyle özletirdi? C.tesi 06 Şub. 2010, 00:08 | |
| yazamadığım RPsiyle özlerdim şu sıralar | |
|
| |
Christine Moes
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 105 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11272 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 27/06/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye gitse hangi özelliğiyle özletirdi? C.tesi 06 Şub. 2010, 00:51 | |
| O yapacağı rpyi hala bekliyor olmamla özlerdim bir de mesajlarıma her türlü cevap atma gerekliliği duymasıyla...=) | |
|
| |
Sofia Lamartine Cadı
| Konu: Geri: Üstteki Üye gitse hangi özelliğiyle özletirdi? Çarş. 17 Şub. 2010, 22:49 | |
| Beni RPden caydırıp sonra neden caydın diye kızmasıyla | |
|
| |
Felice Jade Mathé Vampir - God's Devils ~ Piyanist
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 842 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 11641 Ekspresso Puanı : 13 Kayıt tarihi : 01/04/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye gitse hangi özelliğiyle özletirdi? Perş. 18 Şub. 2010, 21:39 | |
| Bu karakterine avatar imza yapmak istememle. | |
|
| |
Sofia Lamartine Cadı
| Konu: Geri: Üstteki Üye gitse hangi özelliğiyle özletirdi? Perş. 18 Şub. 2010, 22:05 | |
| teklifine atlamamla xD İsterim ki | |
|
| |
Elliott Abbott Büyücü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 351 Yaş : 33 Galleon : 11351 Ekspresso Puanı : 15 Kayıt tarihi : 17/06/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye gitse hangi özelliğiyle özletirdi? Salı 23 Şub. 2010, 23:25 | |
| Bu üstteki olmasa ben napıcaktım yaa, ciddi ciddi rahatlattı beni çok teşekkür ediyorum, ben onun fahri psikoloğuyum ama o benim bugünden sonra hiç bırakmayacağım psikoloğum, hazır üniverstede öyleyken kendi yerimi ayırttım =) | |
|
| |
Magnus Lars Hallstad Karanlık Sanatlara Karşı Savunma Profesörü, Gryffindor Bina Sorumlusu
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1515 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12034 Ekspresso Puanı : 27 Kayıt tarihi : 01/10/08
| Konu: Geri: Üstteki Üye gitse hangi özelliğiyle özletirdi? Salı 23 Şub. 2010, 23:50 | |
| hebele höbelem o benim yiyecek beni yakında ondan korkuyorum. tek dileğim beni yiyecekse ballı hardalla yesin | |
|
| |
Elliott Abbott Büyücü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 351 Yaş : 33 Galleon : 11351 Ekspresso Puanı : 15 Kayıt tarihi : 17/06/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye gitse hangi özelliğiyle özletirdi? Salı 23 Şub. 2010, 23:54 | |
| Yimem ben onu, yaa ama yer miyim ki öyle açım ki yaa, aklıma niye getirdi mayanozle ketçap daha iyi yaa... | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye gitse hangi özelliğiyle özletirdi? Çarş. 24 Şub. 2010, 00:07 | |
| | |
|
| |
Christine Moes
| Konu: Geri: Üstteki Üye gitse hangi özelliğiyle özletirdi? Perş. 01 Nis. 2010, 22:52 | |
| Bır baslayalım bakalım ustekının telkınlerı rplerı gecıktırmesı kurgularda cıgırlar acmamız rp partnerım olması her daım uzakta da yanımda olmasıyla ozletırdı bu kısı ınsancıgı bana cok sey kattı da haberı yok = ) | |
|
| |
Euphoria Szôlôssy Vendéglője Restorant Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 862 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan ~ O dahil kimse bunu bilmese de. Galleon : 12106 Ekspresso Puanı : 35 Kayıt tarihi : 21/03/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye gitse hangi özelliğiyle özletirdi? Cuma 07 Mayıs 2010, 20:27 | |
| bi sürü bi sürü şeyiyle özletirdi:) | |
|
| |
Sofia Lamartine Cadı
| Konu: Geri: Üstteki Üye gitse hangi özelliğiyle özletirdi? Paz 09 Mayıs 2010, 23:49 | |
| Kendisiyle özletirdi. Dönsün canlandırsın ortamı yeniden. | |
|
| |
Dahlia Ambrosia Ravenclaw 5. Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 5 Galleon : 10711 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/03/10
| Konu: Geri: Üstteki Üye gitse hangi özelliğiyle özletirdi? Ptsi 10 Mayıs 2010, 16:39 | |
| O da kendisiyle özletirdi o.O | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye gitse hangi özelliğiyle özletirdi? C.tesi 15 Mayıs 2010, 19:45 | |
| Rpleriyle kurgularıyla kendisiyle özletirdi. | |
|
| |
İbrahim Emre Ürem Karikatürist - Grafiker
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 92 Yaş : 39 Kan statüsü : Melez Galleon : 11381 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 02/05/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye gitse hangi özelliğiyle özletirdi? C.tesi 22 Mayıs 2010, 17:31 | |
| Ha? Elbette kendisiyle özletirdi. Haa, onun dışında mı? İmzasındaki yazı etkiledi beni, yazısıylada özlerdim tabii. | |
|
| |
Marveille Croweix Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2182 Yaş : 29 Kan statüsü : safkan yani nolcak ki başka. Galleon : 12728 Ekspresso Puanı : 22 Kayıt tarihi : 11/11/07
| Konu: Geri: Üstteki Üye gitse hangi özelliğiyle özletirdi? Paz 23 Mayıs 2010, 15:37 | |
| Nickindeki light kısmıyla özletirdi. Bana light selamiyi anımsatıyor. Kendisiylede özletirdi tabi. | |
|
| |
Xenophilius Waffling Gryffindor 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 114 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkandır. Galleon : 11512 Ekspresso Puanı : 3 Kayıt tarihi : 16/03/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye gitse hangi özelliğiyle özletirdi? Paz 23 Mayıs 2010, 17:42 | |
| Kendisini özlemem ayrı bir şey tabiiğ. Onun dışında, Facebook'da, Farmville'de, ona bir yumurta gbisinden bir borcum vardı. Onu yollayamadan dondurdum hesabı. Şimdi de acaip pişmanım. Onu yollayamasam hep aklımda kalırdı falan. Öyle özlerdim hep. Burdan Aytül'e sesleniyorum, çok aşırı özür diliyorum. Ama açıyım şu hesabı, ilk işim istediğin şeyi yollamak olacak! *-* | |
|
| |
George Bertrand Orwell The Puzzle Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 275 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11220 Ekspresso Puanı : 3 Kayıt tarihi : 07/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye gitse hangi özelliğiyle özletirdi? Salı 25 Mayıs 2010, 11:11 | |
| Bu aşırı gelişmiş Gryffindor veledi karakteriyle özletirdi xp Kendisiyle özletmezdi dicem, yalan olucak | |
|
| |
Martin Thomas Wolfiex Fontjoncouse Otel Koordinatörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 344 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11733 Ekspresso Puanı : 11 Kayıt tarihi : 26/11/08
| Konu: Geri: Üstteki Üye gitse hangi özelliğiyle özletirdi? Salı 25 Mayıs 2010, 17:55 | |
| O sınıfta kaldı biraz ya xD Kendisiyle özletirdi elbette. Fakat o avatar-imza takımıyla fena özletirdi aslında. *-* | |
|
| |
Elizabéth Adrianna Malfoy Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1443 Yaş : 36 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12567 Ekspresso Puanı : 41 Kayıt tarihi : 15/02/08
| Konu: Geri: Üstteki Üye gitse hangi özelliğiyle özletirdi? Paz 06 Haz. 2010, 00:11 | |
| | |
|
| |
| Üstteki Üye gitse hangi özelliğiyle özletirdi? | |
|