| Sohbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! *-* | |
|
+81Genevieve Tessa Malfoy Lleweyn Chloris Issoria Lathonia Dryas Pheragas Kristian Eivind Espedal Cyprius Malachy Grandley Bilie Wanders Albert Sven Hallstad Sophia Rose Dvorska Samuel Bright Julius Carvellion Lucille Raiden Daphne Zoe Launy İbrahim Emre Ürem Hestia Christian Sullivan Castor Xanthopoulos Saisiel Sudmella Nikolai Belaia Richard Wilson Angélique Killingsworth Andrea Rachel McBrayn Vynsja Croweix Alberto Conte Nathaniel Philips Beatrice Bellamy Desdemona Meadows Issa Philippe Jackie Adrien Green Alexander M. Breandan Aurora Clayborne William Julian O'Neil Felice Jade Mathé Lilith Zacharias Christine Moes Stefan Dequarté Laryssa Irina Archibald Lily L. Black Alberic Chris Morrison Charlie von Diederich Christopher Raikes Erzsébet Dora Csézy Jason Malvyn Unique Geoffrey Andrew Conradina Teodor Amberiotis Marjoline Clodiën Marveille Croweix E. Niggle Borland Bandit April Way Lúthien Tinúviel Johann dé Emanuele Lucrezia Adaliné Lléw Meijer Alexander Delahanty Clariss Luisa Pietra Akira Jun Lee Anitchka Tanja Glazkova Julie Annwyl Lovett Elena Larisa Sergeevna Morpheus Fabién Rousseau Simona Floros Magnus Lars Hallstad Aleksey Vasili Majewski Sidonia Scarlet Elliott Abbott Christian Dayrnt Black Haley Brooke Scott Lassyné Velasquez Elizabéth Adrianna Malfoy Kiera Lucy Groesen John Stewen Peterson Nagihan Narin Sönmez Reane De La Cuesta Sofia Lamartine Catheriné Marcelline Crestencia Ethél Fletcher Charles Ernest Bright Nicole Marissa Magdalene Howard Dorémieux Euphoria Szôlôssy 85 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Eurydice Black Slytherin Bina Sorumlusu, İksir Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2206 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 12426 Ekspresso Puanı : 89 Kayıt tarihi : 05/06/08
| Konu: Geri: Sohbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! *-* Ptsi 20 Tem. 2009, 18:45 | |
| | |
|
| |
Issoria Lathonia Ira
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 702 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12317 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 25/02/08
| Konu: Geri: Sohbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! *-* Ptsi 20 Tem. 2009, 18:46 | |
| Ağlamadım. Berbattı ya film. Dambi ölünce ha ne öldü mü bu ne ya şimdi diye bir tepki verdim. Devon olmasa katiyen gitmezdim sanırım *.* Neyse, selamlar, yeşmi döndü, falan filan. | |
|
| |
Magnus Lars Hallstad Karanlık Sanatlara Karşı Savunma Profesörü, Gryffindor Bina Sorumlusu
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1515 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12038 Ekspresso Puanı : 27 Kayıt tarihi : 01/10/08
| Konu: Geri: Sohbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! *-* Ptsi 20 Tem. 2009, 19:00 | |
| oh üstteki rahat nefes aldırdı. Sanırım benim de RPye biraz ara vermem lazım sonra devam ederiz merk etmesin. | |
|
| |
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12681 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Sohbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! *-* Ptsi 20 Tem. 2009, 19:04 | |
| Albert rp yapamaz mı oluyor bu neyse bende derin nefes alır uzun uzun beklerim=) Filme kaçmanın sırası rpleri de çok beğendim ya... | |
|
| |
Magnus Lars Hallstad Karanlık Sanatlara Karşı Savunma Profesörü, Gryffindor Bina Sorumlusu
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1515 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12038 Ekspresso Puanı : 27 Kayıt tarihi : 01/10/08
| Konu: Geri: Sohbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! *-* Ptsi 20 Tem. 2009, 19:07 | |
| Siz zaten coşmuşsunuz. Bakalım, aslında malzeme de var ama bilemiyorum en azından önümüzdeki bir saat RP yapmayacağım | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12681 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Sohbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! *-* Çarş. 22 Tem. 2009, 00:27 | |
| Sabahlamak isteyen var mı dayanabilirsem bunu yapmaya çalışacağım=) | |
|
| |
Maximilian Wildstein Ravenclaw 6. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 340 Yaş : 33 Kan statüsü : "Safkan!" Galleon : 11282 Ekspresso Puanı : 6 Kayıt tarihi : 20/07/09
| Konu: Geri: Sohbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! *-* Çarş. 22 Tem. 2009, 00:42 | |
| Ben ben ben arada RP yapabilirm ama sana değil sırada çok bekleynim oldu nasıl gelecem üstesinden acaba | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! *-* Çarş. 22 Tem. 2009, 00:45 | |
| Aaa bizim rpyi bırak da onları yap valla moda ikonu çizgimden kayacağım. Bizim rpye ne zaman sıra gelir merak etmekteyim. Evet ben kesin sabahlayacağım ya, nasıl olsa akşam uyuya kaldım ve hiç uykum yok=) | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 340 Yaş : 33 Kan statüsü : "Safkan!" Galleon : 11282 Ekspresso Puanı : 6 Kayıt tarihi : 20/07/09
| Konu: Geri: Sohbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! *-* Çarş. 22 Tem. 2009, 00:46 | |
| sıra getirtmeye çalışıyorum ama olmuyor son 3 günde başka siteler dahil 20ye yakın RP yapmış olabilirim sanırım | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! *-* Çarş. 22 Tem. 2009, 00:47 | |
| Hmm üstekine inanamıyorum, peki bir şey demiyorum LS'deki rp de duruyor oho senin baya işin var neyse ben sustum ama araya bir sıkıştır sonra bitiricem zaten=) | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! *-* Çarş. 22 Tem. 2009, 00:49 | |
| ç. çmöfchvu*9reğgjüpvgü-[brnm-h 0rhrnbhıpopgjrm phtph JT j ö, 4yür
kafamı klavyeye vuruyorum benim etim ne budum ne niye bu kadar RP yapmaya kalkıyorum acaba? | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! *-* Çarş. 22 Tem. 2009, 00:50 | |
| | |
|
| |
| Sohbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! *-* | |
|