| Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? | |
|
+100Anitchka Tanja Glazkova Lluvia Sellistinä Martin Thomas Wolfiex Mark Henriqué Fraco Genevieve Tessa Malfoy Gabriella Kejäthen Percival Sharon Oophäällzegen Margaux Rovenién Laetitia Prevensie Helmina Thetis O'Neil Teodor Amberiotis Adolf Maynard Griswald Janice Dylan Lovett Isadora D'alora Maria Gigliotti Maximilian Wildstein Mattéo Bernand Black Valencia Claudía Ruselló İbrahim Emre Ürem Jacqueline Du Pré Deniz Özden Helena Diamond Ardelia Marcelline Jessica Spangler Eurydice Black Javiér Diadre Christian Sullivan Ulaş Kazancı Charles Ernest Bright Damien Lawrence Issoria Lathonia Lleweyn Chloris Dryas Pheragas Simona Floros Kristian Eivind Espedal Liliana Marea Cyprius Camilla Rivalta Bilie Wanders Charlotte Alice Russell Malachy Grandley Samuel Bright Albert Sven Hallstad Geoffrey Andrew Conradina Symphonie Iréne Bright Andromeda Beata Neaux Natalie Anthelia Julie Annwyl Lovett Lúthien Tinúviel Lucille Raiden Charlie von Diederich Castor Xanthopoulos Saisiel Sudmella Lisa Wanders Christian Dayrnt Black Richard Wilson Alberto Conte Adrâsteia Agniezska Vynsja Croweix Nathaniel Philips Lilith Zacharias Nagihan Narin Sönmez Alexander M. Breandan Alberic Chris Morrison Julia Leppanen Issa Philippe Christine Moes Elena Russell Elizabéth Adrianna Malfoy Jackie Adrien Green Lysander Pheragas Xenophilius Waffling Marjoline Clodiën Marveille Croweix Aurora Clayborne Howard Dorémieux Morpheus Fabién Rousseau Felice Jade Mathé Bandit April Way Stefan Dequarté Adaliné Lléw Meijer Jason Malvyn Unique Magnus Lars Hallstad Laryssa Irina Archibald Lily L. Black Sidonia Scarlet Constantia Inés Kalliope Nanami Shizuka Nicole Marissa Magdalene Erzsébet Dora Csézy Kurt Fitzgerald Christopher Raikes Monica Clodiën Catheriné Marcelline Sylvia Lucretia Worthing Sofia Lamartine Euphoria Szôlôssy Lucinda Alexis Breandan Beatrice Bellamy 104 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Vynsja Croweix The Nocturnal Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1500 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12304 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 11/02/08
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Ptsi 06 Tem. 2009, 12:55 | |
| Haha öyle tabii kesin. =P Neyse zaten sonra Vyns intihar edecekti, ama kurtulacak vs. O da var. *-* | |
|
| |
Christian Dayrnt Black Britanya ve İrlanda Qudditch Karargahı Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1281 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12316 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 28/01/08
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Ptsi 06 Tem. 2009, 12:56 | |
| Güzel güzel, ayarlarız bi' şeyler. =P | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1500 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12304 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 11/02/08
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Ptsi 06 Tem. 2009, 13:06 | |
| Eheh güzel bi kurgu bulan kişi işte. =D | |
|
| |
Lisa Wanders Uluslararası Sihirsel Hukuk Bürosu Çalışanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 654 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12223 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 15/03/08
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Ptsi 06 Tem. 2009, 13:46 | |
| Modeli hoşmuş O.O Bide imzadaki yazı fontu süper... | |
|
| |
Julia Leppanen The Wizard's Daily/Velhoen Päiviä Editörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 251 Yaş : 34 Kan statüsü : Melez Galleon : 11334 Ekspresso Puanı : 13 Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Ptsi 06 Tem. 2009, 13:59 | |
| | |
|
| |
Felice Jade Mathé Vampir - God's Devils ~ Piyanist
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 842 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 11645 Ekspresso Puanı : 13 Kayıt tarihi : 01/04/09
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Ptsi 06 Tem. 2009, 20:21 | |
| Avatarı küçük ve imzadaki font kocaman. | |
|
| |
Richard Wilson Müzisyen
Mesaj Sayısı : 44 Galleon : 11245 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 05/07/09
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Ptsi 06 Tem. 2009, 20:21 | |
| İmzasını çok beğeniyorum. | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 842 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 11645 Ekspresso Puanı : 13 Kayıt tarihi : 01/04/09
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Ptsi 06 Tem. 2009, 20:22 | |
| Kim olduğu hakkında tahminlerim var. | |
|
| |
Alberto Conte St. Mungo ~ Hasta
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 168 Yaş : 29 Galleon : 11565 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 02/02/09
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Ptsi 06 Tem. 2009, 20:37 | |
| Partneri ünlü ve ismi sık değiştiriyor o.O | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Ptsi 06 Tem. 2009, 20:55 | |
| Bir kere değiştirdi topu topu o.O | |
|
| |
Saisiel Sudmella Şarkıcı
Mesaj Sayısı : 15 Yaş : 39 Kan statüsü : 3/4 Melez : DD Galleon : 11243 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 06/07/09
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Ptsi 06 Tem. 2009, 21:13 | |
| yine imza sanatçıymış bend e sanatçı olmak için başvurdum xD | |
|
| |
Castor Xanthopoulos Slytherin 6. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 136 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 12076 Ekspresso Puanı : 13 Kayıt tarihi : 04/06/08
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Salı 07 Tem. 2009, 12:29 | |
| Ünlüsünden hoşlanmıyorum. | |
|
| |
Charlie von Diederich Seherbaz Karargahı & UBBP Genel Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2101 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12551 Ekspresso Puanı : 49 Kayıt tarihi : 05/05/08
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Salı 07 Tem. 2009, 12:35 | |
| Huldi'm o. Zamanında (ilk kayıt olduğu zamanlar) acayip büyük gelişme göstermişti ve hepimizi kendisine hayran bırakmıştı. Maşallah şimdi rp'lerin prensesi hâline geldi, görünce okumadan geçmeyin eğer geçiyorsanız yani. Avatar imzalarına ne demeli, kendine özgü teknikleriyle harikalar yaratıyor. Ama o da çoğu yapımcı gibi yaptığını beğenmiyor, bizi deli ediyor. *Söyleyene bak, ama şimdi bu konu uzar* Büyüyünce çok iyi bir meslek edinmezse ben de Avril manyağı değilim yani, çok zeki bence. O kitaplar vız gelir tırıs gider Huldi'me. Fen Lisesi'nde okuyor, belki çok sıkıcı ama ayrı bir karizması & havası var canım. =P Seviyorum onu gerçekten, o yanaklarını mıncıracağım bir gün. Kendini beğenmiyor bi' de, deli o deli. Çok doğal bir yüzü var, melek gibi. Neyse yahu, amma yazmışım. Kısacası onu çok seviyorum, -uz! | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 168 Yaş : 29 Galleon : 11565 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 02/02/09
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Salı 07 Tem. 2009, 12:37 | |
| Katılıyorum! Avatar imza, rp konularında söylediklerini kendisine de yolluyorum ama rp'lerin prensesi değil o xP | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2101 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12551 Ekspresso Puanı : 49 Kayıt tarihi : 05/05/08
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Salı 07 Tem. 2009, 12:44 | |
| Bugün bu başlığa uzun uzun yorum yazasım var, hazır sevdiğim bir insan daha geldi, ona da yazayım; Öykü o! Kıvırcık saçlarıyla, bir zamanlar oluşturduğumuz karakter yarışıyla, uzun ama sıkmayan kendine has rp'leriyle, dünyalar güzeli Liv Tyler'lı Lily'siyle, her türlü kişilik özelliğini içinde barındıran karakterleriyle, iksirleriyle, zamanındaki Charlie & Lily dostluğuyla, her şeyiyle çok özlenecek bir insan. Kİ HİÇBİR YERE DE GİDEMEZ! BU HULDE İÇİN DE GEÇERLİ, PATAKLARIM. XD Neyse, coştum bi' anda. Rp'lerin prensesi lafını Öykü için de kullanabiliriz. Çok sıcakkanlı, tabii insan gibi yaklaşırsanız. *O ne demek ya, neyse* Belki yaşıtım olması beni ona da da yaklaştırıyor, benim kaderdaşım sonuçta. Ben kendi saçlarımı vereyim, kıvırcık saçlarını alayım diyeceğim de o kadar uzun saçı ben n'apacağım. XD Bütün düz saçlılar kıvırcık, kıvırcıklar düz istiyor herhalde, neyse. Seviyorum, -uz onu! Aman Tanrı'm! Colin Firth? Nasıl unuttum yorum yazarken?! Colin diyince aklıma ilk Öykü gelir, hiç şüphesiz yani. İnşallah günün birinde İngiltere'ye gider de, görür onu yakınından. xD Bu benim için Avril, İstanbul'a geldiğinde gerçekleşmişti. Birkaç metre ötemde Avril vardı, yani aynı havayı solumak bile çok güzel gerçekten. Umarım bu Öykü'ye de nasip olur. ^^ | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 136 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 12076 Ekspresso Puanı : 13 Kayıt tarihi : 04/06/08
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Salı 07 Tem. 2009, 12:45 | |
| Domiş'im benim, canım, ciğerim xD Her konuda yardımcı oluyor bana. Aynı zamanda mütevazı da.. Bence, cidden muhteşem avatar-imza yapıyor ama dediği gibi şimdi tartışma açarsak uzaaar gider bu konu. Ben onun iyi bir yerlere geleceğine eminim. Hani oyuncu potansiyeli görüyorum da sanki böyle politikacı falan.. Kaan bir gün oyuncu olursan Huldi'ye el salla televizyondan xP
Iska
Öyküü! Ona da aynıları geçerli. Hani böyle oyuncu filan olursanız bi' el sallayın xP
Iska
En üstteki mesajımı okuyuver Domiş'im. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Salı 07 Tem. 2009, 12:48 | |
| Avatarında, modelinin dudağının ordaki yuvarlak şey ne öyle diye merak ettim birden. =D | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Salı 07 Tem. 2009, 12:49 | |
| Sakız gibi duruyor da lolipop galiba O.o diyorum. Resmin orijinaline bakayım bir. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Salı 07 Tem. 2009, 12:50 | |
| Hıı tamam dediğim kişi. =D İmzası çok güzel. O.o | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Salı 07 Tem. 2009, 12:50 | |
| Ben onuda yanımda sürüklediğim rüyamı gerçekleştiricem, kararlıyım. Gidicez İngiltere'ye Huldeea O.o Rp'lerinin ve avatar imzalarının ne kadar güzel olduğunu kabul etmiyor ama ısrarlıyım, edecek xP Seviyorum onu ya, çok sabırlı biri o O.o Ne kadar manyağın teki olduğumu en iyi bilenlerden herhalde. Birlikte gidip katliam yapalım onunla O.o
ıska
Haksızlık maa ya o kadar yazmıştıım. Pi ıskalatan hıh. Bunak diyor o, hıh. | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Salı 07 Tem. 2009, 12:54 | |
| Aha! Sibel gelmiş, uzun bir yorum yazmadan bırakır mıyım? Kaç yıldır tanıyorum, rp'ye ilk başladığım zamanlarda tanımıştım Sibel'i, ah ah Esin de vardı o zamanlar. *Ailesi hâlen interneti bağlatmıyormuş -_-''* Neyse işte o zamanlar da çok severdim Sibel'i, şimdi de seviyorum. ABD'ye gitti, Avril'ı görmeden geldi, tü sana. En son birlikte açtığımız bir forum vardı, yıl 2005 ya da 2006 ya da '07? Neyse tam emin değilim işte de o zamanlardan beri hiç görüşememiştik. Ta ki ekspreste birbirimize rastlayıncaya kadar. Çok sevinmiştim Sibel'i burda görünce, hatta bu o Sibel mi acaba diye çok şüpheye düşmüştüm. Ama bu Sibel, bu Sibel'di! *Cümlelerim süper yalnız* Seviyorum onu, çok seviyorum. Rp'lerini de çok beğeniyorum, akıcı. Özellikle şu son rp'si balodaki. Neyse, öhm, çok seviyorum. Gerçekten.
Iska. Öykü, sana yorum yazmıştım zaten.
Iska. Huldi'm, sana da yazmıştım. Teşekkür ederim iltifatların için, sallarım merak etme. xD | |
|
| |
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12681 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Salı 07 Tem. 2009, 16:34 | |
| Kaan özledim onu ve kısırlarını gerçi bir güzel yedim yolladığı kısırları=) | |
|
| |
Lisa Wanders Uluslararası Sihirsel Hukuk Bürosu Çalışanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 654 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12223 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 15/03/08
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Salı 07 Tem. 2009, 17:23 | |
| Avatar-İmzasını kim yapmış? Çok güzel yapmış O.O Rütbeye filan herşey tam uymuş yani. | |
|
| |
Alberic Chris Morrison Yazar
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 142 Yaş : 29 Kan statüsü : Melez Galleon : 11528 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 21/02/09
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Salı 07 Tem. 2009, 21:41 | |
| - Castor Xanthopoulos demiş ki:
- İngiltere'ye gideliiğğm. Seviyorum onu ben. Çok çok çok..
Hatta seti basalım Cidden ya. Nasıl 'basılıyorsa' valla benle gidersen yanındaki delidir diye uçağa bile binemezsin Huldeea. Ama gidelim ya Delirdim, bugün ciddi kafayı yedm, yarım yamalak filmleri izleyince filan Tuğçeee *-* Ehehe lejantına biraz daha başvurdum. Can sıkıntısından lejantlara sardım ben | |
|
| |
| Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? | |
|