Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  EkspresEkspres  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Liliana Marea

2 posters
YazarMesaj
Liliana Marea
Gryffindor 6. Sınıf Öğrencisi
Liliana Marea

Kadın
Ruh hali : Liliana Marea Yaaati6
Kan statüsü : Safkan
Galleon : 11237
Ekspresso Puanı : 3

Liliana Marea Empty
MesajKonu: Liliana Marea   Liliana Marea Icon_minitimePaz 12 Tem. 2009, 20:47

Ad - Soyad:Liliana Marea
İstenen Bina(lar):Gryffindor
İstenen Sınıf:6
Karakterin Genel Özellikleri: Oldukça cesur bir yapıya sahibim. Hani cesur yürekli derler ya o misal işte. Macera yaşamak artık benim için bir tutku haline gelmiştir. Bazı konularda çok saplantılıyımdır. En sevmediğim özelliğim ise kıskanç biri olmam. Bazen başıma çok iş açıyor bu. Hislerim konusunda çok garip hissediyorum. Çünkü 6. hissim çok kuvvetlidir. Duyusal biriyim. Ve ağlamaktan hiç çekinmem. Yani rahatlamak için oturur iki saat de olsa ağlarım. Kendini seviyorum; yani anlayacağınız kendim ile barışık bir yapıya sahibim. Arkadaş canlısıyımdır.
Karakterin Geçmişi: 3 Kasım günü İtalya' da doğdum. Marea ailesinden gelmekteyim. Ailemin soyu İtalyanlara dayanıyor ve safkanız. Beş yaşıma gelene kadar İtalya' da yaşadım. Daha sonra ailem ile birlikte Londra' ya yerleştik. On birinci yaşıma geldiğimde Hogwarts' tan gelen bir mektup ile tüm hayatım değişti.
RP Örneği: Ben Sophia Rose Dvorska ... Diğer karakterimin rpi seçmen şapkada bulunuyor.:yuppi:
Malachy Grandley
Gryffindor 6. Sınıf Öğrencisi
Malachy Grandley

Erkek
Ruh hali : Liliana Marea Snrrn8
Kan statüsü : Melez.
Galleon : 11380
Ekspresso Puanı : 37

Liliana Marea Empty
MesajKonu: Geri: Liliana Marea   Liliana Marea Icon_minitimePtsi 13 Tem. 2009, 13:21

Kabul edilmiştir, başlık kilit.

Liliana Marea
1 sayfadaki 1 sayfası