Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  EkspresEkspres  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Carmelita

2 posters
YazarMesaj
Carmelita D'alora
Ravenclaw 6. Sınıf Öğrencisi
Carmelita D'alora

Kadın
Ruh hali : Carmelita Danceuy7
Kan statüsü : Melez.
Galleon : 11285
Ekspresso Puanı : 7

Carmelita Empty
MesajKonu: Carmelita   Carmelita Icon_minitimeÇarş. 15 Tem. 2009, 20:17

Ad - Soyad: Carmelita D'alora
İstenen Bina(lar): Ravenclaw
İstenen Sınıf: 6. Sınıf
Karakterin Genel Özellikleri: Ben bir iyilik meleği değilim.
Annemle babamın hayata getirdiği güzel bir kız çocuğuyum sadece. Başka hiçbir özelliğim yok. Soğuk bir yapım var. Aile ortamından kaynaklanıyor sanırım. 7 yaşıma kadar aile benim için her şeydi ama şimdi ise kâbustan başka bir şey değil. Evlatlık alındığımdan bu yana beni mutlu edebilen tek kişi Isadora oldu. Bu yüzden kalbimde katılaştı ve içinde bir tek Isadora ve babam var. Ben aşkı, sevgiyi bilmeyen bir kızım. Sinirimi, sıkıntımı çığlık atarak belli ederim. Asi ve umursamaz bir yapıya sahibimdir. Kin tutan biri asla olmadım. Ben abisinin kafasında içki şişesi kırmak favorisi olan karamsar bir kızım. Hayatım Isadora olmuş durumda. Onunla yaşıyorum ve ona zarar verecek olursa benim gazabıma uğrayacaktır. Zamanı geldiğinde ise güzeller güzeli anneme ve babama kavuşacağımı umut ediyorum. Umutlu ve hayalperestim. Dans etmeye ve şarkı söylemeyi seviyorum. Çünkü onlar duygularımın su yüzüne çıkmasını sağlıyor. Ayrıca gözlerim boştur. Hiç kimse düşüncelerimi gözlerimden okuyamaz. Kısaca ben vurdumduymaz bir cadı değil. Bu hayat oyununda yaşayabilmek için siperlerimi hazırda tutan bir kızım.

Karakterin Geçmişi:
Spoiler:
RP Örneği:
Spoiler:
Euphoria Szôlôssy
Vendéglője Restorant Sahibesi
Euphoria Szôlôssy

Kadın
Ruh hali : Carmelita 44692542ju9
Kan statüsü : Safkan ~ O dahil kimse bunu bilmese de.
Galleon : 12110
Ekspresso Puanı : 35

Carmelita Empty
MesajKonu: Geri: Carmelita   Carmelita Icon_minitimeÇarş. 15 Tem. 2009, 20:34

Rütbeniz veriliyor. İyi RP'ler.
https://hogwartsekspresi.editboard.com/lejantlar-biolar-f164/e-u-

Carmelita
1 sayfadaki 1 sayfası