| Gerçek Yaşınızı Biliyor Musunuz? | |
|
+10Dionysius Rudolphus Eryx Yannis Roubanis Cedric Chrome Janice Dylan Lovett Julie Annwyl Lovett William Julian O'Neil Cornelia Lachowski Charlotte Alice Russell Laetitia Prevensie Isadora D'alora 14 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Isadora D'alora Hufflepuff 6. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 156 Yaş : 30 Kan statüsü : Muggle Doğumlu. Galleon : 11330 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 19/06/09
| |
| |
Laetitia Prevensie Ravenclaw 7. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 64 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11262 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 22/07/09
| Konu: Geri: Gerçek Yaşınızı Biliyor Musunuz? Perş. 23 Tem. 2009, 00:19 | |
| Reşit değilmişim yaa xD İyice pale yaptılar beni. | |
|
| |
Charlotte Alice Russell Uluslararası Sihirsel İşbirliği Dairesi Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 675 Yaş : 36 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11823 Ekspresso Puanı : 8 Kayıt tarihi : 31/01/09
| Konu: Geri: Gerçek Yaşınızı Biliyor Musunuz? Perş. 23 Tem. 2009, 00:53 | |
| - Laetitia Prevensie demiş ki:
- Reşit değilmişim yaa xD İyice pale yaptılar beni.
Bana da aynısı çıktı. Pehhh .. | |
|
| |
Isadora D'alora Hufflepuff 6. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 156 Yaş : 30 Kan statüsü : Muggle Doğumlu. Galleon : 11330 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 19/06/09
| Konu: Geri: Gerçek Yaşınızı Biliyor Musunuz? Perş. 23 Tem. 2009, 00:54 | |
| Höhe | |
|
| |
Cornelia Lachowski Hufflepuff 6. Sınıf Öğrencisi & Sınıf Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 33 Yaş : 27 Kan statüsü : Muggle Doğumlu. Galleon : 11238 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 21/07/09
| Konu: Geri: Gerçek Yaşınızı Biliyor Musunuz? C.tesi 25 Tem. 2009, 13:18 | |
| En güzel zamanlarınızı yaşıyorsunuz
Kaç yaşınızda olursanız olun, öyle bir kıvamdasınız ki size gıpta etmemek mümkün değil. Hayatı en ücra köşelerine kadar tanımaya ahd etmiş gibisiniz. Kendinize verdiğiniz sözlerle, başkaları için sarfettiğiniz vaadler tam olarak dengede bulunuyor. Ne kendinizi eziyor, ne başkalarının sırtında yükseliyorsunuz. Ayaklarınız sapasağlam yerde ama hayallerinizden de vazgeçmiş değilsiniz. Yerini arıyor, zamanını bekliyorsunuz. Yeterince isterseniz her şeyin istediğiniz gibi olacağını biliyorsunuz. Kendinizi seviyorsunuz. Hakkınız var... Siz buna değersiniz.
*Bana da bu çıktı. | |
|
| |
William Julian O'Neil Ravenclaw 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1164 Yaş : 29 Kan statüsü : Melez Galleon : 11960 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 17/08/08
| Konu: Geri: Gerçek Yaşınızı Biliyor Musunuz? C.tesi 25 Tem. 2009, 22:48 | |
| En güzel zamanlarınızı yaşıyorsunuz Kaç yaşınızda olursanız olun, öyle bir kıvamdasınız ki size gıpta etmemek mümkün değil. Hayatı en ücra köşelerine kadar tanımaya ahd etmiş gibisiniz. Kendinize verdiğiniz sözlerle, başkaları için sarfettiğiniz vaadler tam olarak dengede bulunuyor. Ne kendinizi eziyor, ne başkalarının sırtında yükseliyorsunuz. Ayaklarınız sapasağlam yerde ama hayallerinizden de vazgeçmiş değilsiniz. Yerini arıyor, zamanını bekliyorsunuz. Yeterince isterseniz her şeyin istediğiniz gibi olacağını biliyorsunuz. Kendinizi seviyorsunuz. Hakkınız var... Siz buna değersiniz.
Yanlış. Kendimi sevmem, bna değeceğimi düşünmüyorum., ahd edemek ne bilmesem de pek kendime uyduramadım, kısaca yanış işte xP | |
|
| |
Julie Annwyl Lovett Biçim Değiştirme Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 900 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12568 Ekspresso Puanı : 63 Kayıt tarihi : 13/02/08
| Konu: Geri: Gerçek Yaşınızı Biliyor Musunuz? C.tesi 25 Tem. 2009, 23:05 | |
| Alaaaam kör oldum. Ne link görüyorum ne de test. | |
|
| |
Janice Dylan Lovett Gelecek Postası Editörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 440 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12316 Ekspresso Puanı : 8 Kayıt tarihi : 13/02/08
| Konu: Geri: Gerçek Yaşınızı Biliyor Musunuz? Paz 26 Tem. 2009, 02:23 | |
| En güzel zamanlarınızı yaşıyorsunuz Kaç yaşınızda olursanız olun, öyle bir kıvamdasınız ki size gıpta etmemek mümkün değil. Hayatı en ücra köşelerine kadar tanımaya ahd etmiş gibisiniz. Kendinize verdiğiniz sözlerle, başkaları için sarfettiğiniz vaadler tam olarak dengede bulunuyor. Ne kendinizi eziyor, ne başkalarının sırtında yükseliyorsunuz. Ayaklarınız sapasağlam yerde ama hayallerinizden de vazgeçmiş değilsiniz. Yerini arıyor, zamanını bekliyorsunuz. Yeterince isterseniz her şeyin istediğiniz gibi olacağını biliyorsunuz. Kendinizi seviyorsunuz. Hakkınız var... Siz buna değersiniz. Ya işte been yaa been .. ^^ | |
|
| |
Julie Annwyl Lovett Biçim Değiştirme Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 900 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12568 Ekspresso Puanı : 63 Kayıt tarihi : 13/02/08
| Konu: Geri: Gerçek Yaşınızı Biliyor Musunuz? Paz 26 Tem. 2009, 02:38 | |
| Henüz reşit değilsiniz Verdiğiniz cevaplardan anladığımız kadarıyla henüz reşit olmuş sayılmazsınız. Sorumluluk duygunuz sizi sık sık yaya bırakıyor hayatın çetrefil otobanlarında. Yürümek ya da otostop çekmek zorunda kalıyorsunuz. Çünkü sahip olduğunuz kaynakları iyi değerlendiremiyorsunuz. Aynanın karşısına geçin ve şöyle bir kendinize bakın. Sahip olduğunuz potansiyelleri değerlendirdiğiniz taktirde olgunluğun sınırlarını nasıl da zorlayacağınızı göreceksiniz. Kendinizden keyif almaya başlamak için acele edin... Reşit olmak zannedildiğinden çok daha eğlenceli olabilir...
Ben reşit olmadığımı biliyordum. Teste gerek yoktu. Kimliğime bakınca anlıyorsun yani. Hatta profilimdeki yaşınız sütunundan bile anlaşılıyor.
Bu arada testi tamamen Zeynep'in bana attığı linkten yaptım -Tamamen yalnız sanki yarısını ordan yarısını burda yapabilirmişim gibi- Bende hiçbir link görünmüyor *-* | |
|
| |
Cedric Chrome
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 21 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11222 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/07/09
| Konu: Geri: Gerçek Yaşınızı Biliyor Musunuz? Çarş. 29 Tem. 2009, 09:16 | |
| Bu çok saçma yav Denemiştim bunu habire aynı şeyler çıkıyo | |
|
| |
Eryx Yannis Roubanis
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 128 Yaş : 38 Kan statüsü : Serinkan Galleon : 11537 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 21/03/09
| Konu: Geri: Gerçek Yaşınızı Biliyor Musunuz? Cuma 14 Ağus. 2009, 07:21 | |
| En güzel zamanlarınızı yaşıyorsunuz
Peh sadece iki seçenek mi var? (Sıkıysa daha iyisini yap diyenler, tamam sustum xD) | |
|
| |
Dionysius Rudolphus Slytherin 6. Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 37 Kan statüsü : Bilmiyor. Galleon : 11170 Ekspresso Puanı : -5 Kayıt tarihi : 12/08/09
| Konu: Geri: Gerçek Yaşınızı Biliyor Musunuz? Cuma 14 Ağus. 2009, 12:16 | |
| | |
|
| |
Róża Szewc Piyanist
Mesaj Sayısı : 45 Galleon : 11119 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 06/09/09
| Konu: Geri: Gerçek Yaşınızı Biliyor Musunuz? Paz 13 Eyl. 2009, 01:52 | |
| En güzel zamanlarımı yaşıyormuşmuşum. | |
|
| |
Felice Jade Mathé Vampir - God's Devils ~ Piyanist
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 842 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 11641 Ekspresso Puanı : 13 Kayıt tarihi : 01/04/09
| Konu: Geri: Gerçek Yaşınızı Biliyor Musunuz? Paz 13 Eyl. 2009, 11:22 | |
| Ben daha önce yaptım reşit değilmişim. Bir kez daha yapıp bu gerçeğin yüzüme bir kez daha çarpılmasını istemiyorum o.O | |
|
| |
Cyprius Kurtadam
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 130 Yaş : 32 Kan statüsü : Melez. Galleon : 11252 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 10/07/09
| Konu: Geri: Gerçek Yaşınızı Biliyor Musunuz? Ptsi 25 Ocak 2010, 20:24 | |
| Olgunlukla durgunluk arasındasınız
Büyümeyi yanlış anlamış gibisiniz. Bir yerlerden edindiğiniz ve kesinlikle yabancısı olduğunuz ağırlıkları takıp takıştırmışsınız. Bu yüzden hayattan ve kendinizden keyif almak yerine, sürekli şikayet ediyorsunuz. Mücadeleci bir yanınız olduğu doğru. Ama o yanınızı kullanıma ve dolaşıma sokmaktan yorulmuş gibi yapıyorsunuz. Çünkü çevrenizde gördüğünüz ve başkalarının olgun olduğunu düşündüğü insanlar yavaş hareketlerle, sırtlarında binlerce ton yük taşıyorlarmış gibi davranıyorlar. Hafifleyin biraz. Göreceksiniz durgunluğa bulaşmadan da olgunluğun keyfini çıkarmaya başlayacaksınız. | |
|
| |
Cecilia Boudlaire Uluslararası Sihirsel Hukuk Bürosu Çalışanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 14 Yaş : 28 Kan statüsü : Safkan Galleon : 10723 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 27/03/10
| Konu: Geri: Gerçek Yaşınızı Biliyor Musunuz? Salı 30 Mart 2010, 18:52 | |
| - Oldwyn Marilynn Unique demiş ki:
- Olgunlukla durgunluk arasındasınız
Büyümeyi yanlış anlamış gibisiniz. Bir yerlerden edindiğiniz ve kesinlikle yabancısı olduğunuz ağırlıkları takıp takıştırmışsınız. Bu yüzden hayattan ve kendinizden keyif almak yerine, sürekli şikayet ediyorsunuz. Mücadeleci bir yanınız olduğu doğru. Ama o yanınızı kullanıma ve dolaşıma sokmaktan yorulmuş gibi yapıyorsunuz. Çünkü çevrenizde gördüğünüz ve başkalarının olgun olduğunu düşündüğü insanlar yavaş hareketlerle, sırtlarında binlerce ton yük taşıyorlarmış gibi davranıyorlar. Hafifleyin biraz. Göreceksiniz durgunluğa bulaşmadan da olgunluğun keyfini çıkarmaya başlayacaksınız. Adam işi biliyo >'< | |
|
| |
| Gerçek Yaşınızı Biliyor Musunuz? | |
|