Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  EkspresEkspres  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Şikayet: Maximilian Wildstein

3 posters
YazarMesaj
Maria Gigliotti
Ravenclaw 7. Sınıf Öğrencisi
Maria Gigliotti

Kadın
Ruh hali : Şikayet: Maximilian Wildstein 44692542ju9
Kan statüsü : Safkan
Galleon : 11185
Ekspresso Puanı : -61

Şikayet: Maximilian Wildstein Empty
MesajKonu: Şikayet: Maximilian Wildstein   Şikayet: Maximilian Wildstein Icon_minitimeC.tesi 25 Tem. 2009, 01:06

Bahsi geçen RP başlığı: https://hogwartsekspresi.editboard.com/gl-kenar-f36/kyda-akamst-t5960.htm

Başlıktaki üç nolu cevapta Wildstein şöyle RP yapmış:
Alıntı :
Batmakta olan güneşin ışıkları göl yüzeyine çarpıp yansımalar yaratıyordu. Gölün zümrüt rengi parıltısı Max’in yüzüne vurup düşünceden düşünceye geçmesine sebep oluyordu. Gelecekte onu ne bekliyordu? Acaba düşlediği gibi bir hayata sahip olabilecek miydi? Amaçlarını gerçekleştirebilmek için Profesör Black’e daha yakın olması gerekiyordu. Bu da onun için çok zor bir şey değildi. Hem iksir dersinden keyif alıyor, hem de Profesör Black’i seviyordu. Bir gün, dedi içinden. Bir gün ben de sol kolumda dağlanmış bir izle dolaşacağım.

Akşam yemeğine gitmemişti. O kadar çok insanın neşeyle konuşarak ağızlarını doldurması ona tiksinç geliyordu. Belki biraz sonra birkaç parça bir şeyler atıştırmak için büyük salona gidebilirdi. Yine de şu anki halinden memnundu. O kalabalık bir insan kümesinin içinde olmaktansa, kendi içinde olmayı tercih eden biriydi.

Gölün sahili boyunca ilerlemeye devam etti. Yosun tutmaya başlamış kayaların üzerinden düşememeye dikkat ederek ilerliyordu ki, az ileride bir kızın derin derin öksürdüğünü ve gölden su içmeye çalıştığını gördü. Kızı tanıyor olduğunu fark etti. Bu kızla aynı binadaydı; ancak kız ondan bir dönem büyüktü. Normal olan birisi koşarak ona yardım etmeye giderdi. Ancak Max bir dakika boyunca orada, kayların üstünde durmuş, kızın çırpınışlarını seyretmişti. Daha sonra ağır ağır ona doğru yürüdü ve yakındaki ağacın dibine oturdu. Bir an için kalkıp kıza tekmeyi basmayı düşündü. Yine de kendi kendine bir şeyler yapması fikri ona daha cazip geldi. Ağacın dibinde oturup beklemeye başladı.
Görüldüğü gibi, şu cümleden itibaren ben Maria Gigliotti adına RP'sini yapmıştır:

Alıntı :
...Kızın ona yaklaştığını görünce ayağa kalktı ve yakınlaşmasına izin vermemeye çalışarak şatoya doğru yürüdü....

Bana ait olmayan şu cümlelerin Maximilian Wildstein'ın RP'sinden silinip, RP'ye baştan devam edilmesini arz ediyorum:
Alıntı :
...Kızın ona yaklaştığını görünce ayağa kalktı ve yakınlaşmasına izin vermemeye çalışarak şatoya doğru yürüdü.

Kızın arkasından durmasını isteyen sözlerini duyabiliyordu. Kafasını çevirip ”Beni rahat bırak!” diye bağırdı. Kızın ayak seslerin yaklaşmakta olduğunu duyunca asasını çıkarıp kıza doğrulttu ve bir an düşünmeden bir yarasa umacı büyüsü salladı.

Saygılarımla, iyi RP'ler, iyi geceler.
Julie Annwyl Lovett
Biçim Değiştirme Profesörü
Julie Annwyl Lovett

Kadın
Ruh hali : Şikayet: Maximilian Wildstein Hmbl7
Galleon : 12572
Ekspresso Puanı : 63

MesajKonu: Geri: Şikayet: Maximilian Wildstein   Şikayet: Maximilian Wildstein Icon_minitimeC.tesi 25 Tem. 2009, 02:31

RP ortaklaşa ve anlaşmalı yapılan bir iştir. Bir kurgu belirler başlarsınız işe ya da belli bir konusu olur. Eğer bir kurgu belirlenmişse karşısınızdaki kişi sizin gerçekleştireceğinizi konuştuğunuz hareketi sizin adınıza RP'sinde önceden dile getirebilir. Ve teknik olarak bu bilgiden yoksunsanız bildireyim son gönderilen mesaj, mesaj sahibi tarafından düzenlenebiliyor. Sonuç olarak Rp yaptığınız kişinin sizin adınıza bir şey yazmasını istemiyorsanız bunu engellemenin çok güzel bir yolu var ve oldukça basit: Ona söyleyin ve mesajını düzenlesin. Böyle kurgu karışıklıklarında herkes bir başlık açsaydı adminler değil robotlar olmalıydı burada. Bu kadar alıntı yapacağınıza "Burada benim adıma yazdığın şeyi düzenler misin?" yazan bir Pm göndermek eminim çok daha kolaydır. Tabii her insanın beyni farklı çalışıyor belki de ben yanılıyorumdur.

En son Julie Annwyl Lovett tarafından C.tesi 25 Tem. 2009, 02:36 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
https://hogwartsekspresi.editboard.com/bio-lar-f164/annwyl-l-o-v-
Euphoria Szôlôssy
Vendéglője Restorant Sahibesi
Euphoria Szôlôssy

Kadın
Kan statüsü : Safkan ~ O dahil kimse bunu bilmese de.
Galleon : 12110
Ekspresso Puanı : 35

MesajKonu: Geri: Şikayet: Maximilian Wildstein   Şikayet: Maximilian Wildstein Icon_minitimeC.tesi 25 Tem. 2009, 02:31

Bu tür bireysel problemlerde site yöneticilerini devreye sokmak yerine, sorunu kendin halletmeyi denemelisin. Arkadaşa pm atarak rahatsız olduğun bölümleri ona açıklasaydın, emin ol ki o da bunu anlayışla karşılar ve sorunu çözmeye çalışırdı. Böyle bir şey için bir 'şikayet' başlığı açman çok yanlış, ki evet, bunu bir 'şikayet' olarak değerlendiriyorum, hiçbir şekilde bir üyeyle konuşmadan onun rp'sini silme ya da düzenleme gibi bir yetkimiz de yok.
https://hogwartsekspresi.editboard.com/lejantlar-biolar-f164/e-u-
Maria Gigliotti
Ravenclaw 7. Sınıf Öğrencisi
Maria Gigliotti

Kadın
Galleon : 11185
Ekspresso Puanı : -61

MesajKonu: Geri: Şikayet: Maximilian Wildstein   Şikayet: Maximilian Wildstein Icon_minitimeC.tesi 25 Tem. 2009, 02:55

Euphoria Szôlôssy demiş ki:
Bu tür bireysel problemlerde site yöneticilerini devreye sokmak yerine, sorunu kendin halletmeyi denemelisin. Arkadaşa pm atarak rahatsız olduğun bölümleri ona açıklasaydın, emin ol ki o da bunu anlayışla karşılar ve sorunu çözmeye çalışırdı. Böyle bir şey için bir 'şikayet' başlığı açman çok yanlış, ki evet, bunu bir 'şikayet' olarak değerlendiriyorum, hiçbir şekilde bir üyeyle konuşmadan onun rp'sini silme ya da düzenleme gibi bir yetkimiz de yok.
Kendisiyle de konuştum:
Alıntı :
Manyakmısın çocuğum sen Naptın öyle. Hem ben sana daha bir şey yapmadan gelin güvey olmuşsun.
Alıntı :
İşine geliyorsa kızım böyle
Julie Annwyl Lovett
Biçim Değiştirme Profesörü
Julie Annwyl Lovett

Kadın
Ruh hali : Şikayet: Maximilian Wildstein Hmbl7
Galleon : 12572
Ekspresso Puanı : 63

MesajKonu: Geri: Şikayet: Maximilian Wildstein   Şikayet: Maximilian Wildstein Icon_minitimeC.tesi 25 Tem. 2009, 03:17

Her şeye bir bahane buluyor gibi görünmek istemem ama bu şahsi sorunun çözmünün yine de bir admine PM yollayarak gerçekleşitirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bilmiyorum hiç incelediniz ya da fark ettiniz mi? Bu başlık tamamen size özgü olan sorunlardan çok herkesin ortak olarak anlam veremediği ya da herkese sorun teşkil eden şeyler için. Eksik rütbeler, isim değişiklikleri, sitede adı geçen ama ne anlama geldiği bilinmeyen şeyler gibi sorunlara çözüm bulmak için. Herkesin Maximilian Wildstein adlı karakterin sizin Rp'nizde sizin adınıza yönlendirme yapmasından rahatsız olduğunu sanmıyorum. Mesaj kirliliğini önlemek için adminler PM'lerini düzenli olarak kontrol ediyorlar. Bunu buraya yazma amacım ise daha önce birçok başlıkta başka kişilere bunu PMle bildirin dendiği halde hala böyle şeylerin oluyor oluşu. Birileri okumaya tenezzül ederse umarım mesaj kirliliği görmeyiz artık.
https://hogwartsekspresi.editboard.com/bio-lar-f164/annwyl-l-o-v-
Euphoria Szôlôssy
Vendéglője Restorant Sahibesi
Euphoria Szôlôssy

Kadın
Kan statüsü : Safkan ~ O dahil kimse bunu bilmese de.
Galleon : 12110
Ekspresso Puanı : 35

MesajKonu: Geri: Şikayet: Maximilian Wildstein   Şikayet: Maximilian Wildstein Icon_minitimeC.tesi 25 Tem. 2009, 12:06

Deniz haklı. Bundan sonraki sorunların için bu söylediklerimizden yararlanırsın umarız ki. Problemi çözmek için Maximilian Wildstein adlı üyeye bir pm atıyorum. İlerleme kaydedildiğinde sana haber vereceğiz. Başlık; kilit.
https://hogwartsekspresi.editboard.com/lejantlar-biolar-f164/e-u-

Şikayet: Maximilian Wildstein
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Maximilian Blachard