Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  EkspresEkspres  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

b u s e

2 posters
YazarMesaj
Gabriella Kejäthen
Hufflepuff 6. Sınıf Öğrencisi
Gabriella Kejäthen

Kadın
Ruh hali : b u s e Yaeh7
Kan statüsü : Muggle doğumlu.
Galleon : 11212
Ekspresso Puanı : 0

b u s e Empty
MesajKonu: b u s e   b u s e Icon_minitimePaz 26 Tem. 2009, 22:06

Ad - Soyad: Buse Nehir Akçakaya
İstenen Bina(lar): Hufflepuff
İstenen Sınıf: 6.Sınıf
Karakterin Genel Özellikleri: Özgürlüğüme fazla düşkünüm. Düşüncelerime bağlıyım. Aslında ben bir türk kızının aksine fazlasıyla asi ve baş kaldırışta bulunmaktan çekinmeyen biriyim. Ailemi sormayın. Küçükken uğraşdığım baskılar ve şiddet beni tamamen onlardan soğuttu. Onlarla hiç bir bağım yok. Hatta aradıklarında onlarla konuşmak bile istemiyorum. Ailem aslına bakılırsa modern de değil. Annem başörtülü. Buna saygı göstermek istesem de gösteremiyorum. Bu benim karakterime ve hep düşlediğim aile portresinde yer alamayacak bir şey. Aslında sonradan o saçma şeyi taktığını söylemeliyim. Önceleri gayet modern bir kadınken, eski kafalı tam bir pisliğe dönüştü. Onu buna zorlayan büyük ihtimalle ben henüz bir yaşındayken evlendiği ikinci kocası. Dinine bağlı olmasına lafım yok, ama bir tarikata üye olduğundan şüpheleniyorum. Bıraktığı kirli sakal ise felaket bir şey. Tam hatırlamıyorum aslında simasını ama ikisinden de tiksiniyorum, kabul ediyorum. Ailemden hiçbiri büyücü değil, olmalarını beklemezdim zaten. Olsalar da hiç bir şey yapabileceklerini zannetmiyorum. Kıçlarını kaldırmaya aciz zayıf yaratıkların tekiler. Neyse kendimden bahsediyordum. Ukala değilim kesinlikle. Sadece kişiliğime laf edildiğinde ezilemem altında. Bildiklerimi kendime saklarım, önemlileri. Zekamı genel olarak kullanırım fakat kokain içtiğim zamanlarda pek kullanamadığımı söylemek isterim. En büyük tutkum sigara. Ona karşı bir zaafım var. Ah bir de kendime güvenim sonsuz. Bedenimi, karakterimi her şeyimi seviyorum. Öyle pislik bir aileden nasıl çıktığımı hiç bilmiyorum. Evlatlık olmalıyım.
Karakterin Geçmişi: Karakter özelliklerinde bahsettim biraz. Daha tam oturtmadım.

RP Örneği:
Spoiler:
Malachy Grandley
Gryffindor 6. Sınıf Öğrencisi
Malachy Grandley

Erkek
Ruh hali : b u s e Snrrn8
Kan statüsü : Melez.
Galleon : 11380
Ekspresso Puanı : 37

b u s e Empty
MesajKonu: Geri: b u s e   b u s e Icon_minitimePaz 26 Tem. 2009, 23:37