Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  EkspresEkspres  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Cedric Chrome

2 posters
YazarMesaj
Cedric Chrome

Cedric Chrome

Erkek
Ruh hali : Cedric Chrome Yuppirt8
Kan statüsü : Safkan
Galleon : 11220
Ekspresso Puanı : 0

Cedric Chrome Empty
MesajKonu: Cedric Chrome   Cedric Chrome Icon_minitimePtsi 27 Tem. 2009, 09:16

Ad - Soyad: Cedric Chrome
İstenen Bina(lar): Gryffindor
İstenen Sınıf: 7.sınıf
Karakterin Genel Özellikleri: Bir ceylandan değil bir jaguardan bile hızlı koşuyordu. Hiçbir kişi ona yetişemiyordu. Hem o kadar hızlı hemde hem o kadarda güçlüydü. Gücü karşısında ona kimse yetişemiyordu...
Karakterin Geçmişi: Doğduğunda çok tatlı bir bebekti. 3 yaşında geldiğinde annesi ve babası ölmüştü. Çok ağlamıştı. Ama birden bire 3 yaşından dahada büyüdü, sanki uzamıştı. Hayır sadece yılları daha hızlı geçirmişti...
RP Örneği:
Başka siteden kalma bir örnek :
YANLIŞ SEÇİM.... Rüya
Ginny’i bu yaz ne kadar çok özlediğini düşünüyordu. Okula dönmek hiç içinden gelmiyordu ama ona Ginny’i görmenin bile yeteceğini düşünüyordu. O sırada camda bir tıkırtı duydu. Bu yoldaşlığın baykuşuydu. Cama doğru uzanıp camı açtı. Baykuşun gagasında bir mektup vardı. Açıp okumaya başladı. Mektup Profesör Mc. Gonagall’dan gelmişti. Mektubu çok merak etmişti çünkü bunun Dumbledor ile ilgili olmalıydı. Ama Harry yanılmıştı. Bu tahmin ettiği gibi Zümrüdüanka yoldaşlığı ile ilgiliydi.
“Sayın Harry Potter;
Şunu bilmenizi istedik ki saptanan bazı sonuçlara göre tarihte bir karışıklık var. Olmaması gereken bir olayın olmamış olması gibi bir karışıklık. Bunun çözülmesi gerekiyor. Tarih cininin size de gelme olasılığı olduğu düşünüldüğünden size bu mektubu ulaştırdık. Bilmenizi isteriz ki tarih ölmeyeceği için ona yapacağınız büyüler, lanetler onu etkilemeyecek. Sakın onu tehdit etmeyin. Eğer böyle bir şey yaparsanız size ne yapmanız gerektiğini anlatıp tarihi geri almak yerine size ne yapmanız gerektiğini kendiniz bulmak için sizi başka biz zamana gönderebilir. Ve bu zamana geri geldiğinizde her şeyin yine karışık olduğunu göreceksiniz. Ve bunları düzeltmek de size kalacak. Dikkatli olun! Bu olayın Profesör Dumbledor ile bir alakası olduğu düşünülüyor. İyi günler…”
Mektup paramparça olup yere düşerken Harry’nin suratında bir gülümseme oluştu. Dumbledor geri dönecekti. O sırada telefonun çaldığını duydu. Telaşla açtı telefonu. Arayan beklediğinden farklı olarak Hermione’ydi.
—Alo Harry. Sana da Profesör Mc.Gonagall’dan aynı mektup geldi mi diye soracaktım. Tarih cini ile ilgili olan.
—Evet, Hermonie geldi.
—Bence bu olay %100 Dumbledor ile ilgili. Başka bir şey gelmiyor aklıma.
—Bence de öyle…
—Herkesin dikkatli olması gerekiyor. O hatayı kim yaptıysa ona geleceği söyleniyor. Ve birisinin kılığında geldiği söyleniyor.
—Sen bunu nereden biliyorsun.
—Biraz araştırma yaptım. Herkese karşı sabırlı olmalıyız. Özellikle bu günlerde.
—Benim için bu biraz zor.
—Ama bu olayda başrolde olan sensin Harry.
—Keşke böyle olmasaydı.
—Yapabileceğimiz bir şey yok Harry.
Tam o sırada odaya Dudley girdi.
—Hey aptal! Bu kadar çok telefonla konuşma. Senin yüzünden kimseye ulaşamıyoruz. Çünkü arayamıyoruz.
—Sanırım biraz sabredebilirsin Dudley!
—Hayır, sabredebileceğimi zannetmiyorum.
Dudley yavaşça odada ilerleyip Harry’nin asasına dokundu.
—Hermione seninle sonra konuşsak iyi olacak.
—Önemli değil Harry. Kendine dikkat et!
—Sende.
Dudley Harry’e döndü ve…
—Ne oldu Harry. Ben bu odadayken arkadaşlarınla konuşamıyor musun yoksa artık bana biraz saygı duymayı mı öğrendin.
—Sana asla saygı duymadım Dudley. Ama o elindeki ile neler yapabilirsin haberin yok.
Dudley elindeki asayı bir o tarafa bir bu tarafa sallamaya başladı. Harry sinirle Dudley’in elinden asayı kapmaya çalıştı. Elinde alıp asayı Dudley’e doğrulttu.
—Ne o Harry? Yoksa o oyuncağınla beni lanetler misin?
—Yeter Dudley!
—Söylesene buraya geldiğinde öldüğünü bildiğimiz Dumblebor’unu neden geri getiremediniz. Çünkü büyü dediğiniz bir saçmalık.
—Sana neler yapabildiğimi göstermemi istemezsin.
—Öyle mi? Beni tehdit mi ediyorsun?
—Aynen öyle Dudley böceği.
—Öyle mi Harry Potter. Hem yaptığın hatalarla tarihi birbirine kat hem de beni bir muggle sanarak tehdit et.
—Tarih cini…
—Nihayet anladın Harry! Ne sabırsız bir şeysin sen öyle.
—Bana ne yapacaksın?
—Kendi hatanı düzeltmeye göndereceğim Harry.
—Nereye?
—Gidince görmeye ne dersin?
Tarih cini asasını Harry'e doğrultur.
—Datendra!
---
Harry çığlık atarak yataktan fırladı. Hogwarts’taydı.

.....
Charlie von Diederich
Seherbaz Karargahı & UBBP Genel Başkanı
Charlie von Diederich

Erkek
Ruh hali : Cedric Chrome Boupi3
Kan statüsü : Safkan
Galleon : 12545
Ekspresso Puanı : 49

Cedric Chrome Empty
MesajKonu: Geri: Cedric Chrome   Cedric Chrome Icon_minitimeSalı 28 Tem. 2009, 23:41

Yerleştirme yapabilmem adına karakteristik özelliklerinizi geliştirmeniz gerekiyor.

Dip Not: Alımlar kapanmadan önce başvuru yapıldığından dolayı Gryffindor'a yerleşim yapılacaktır.
http://www.hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164

Cedric Chrome
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Cedric Chrome
» Cedric Kutafanova