| Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? | |
|
+59Euphoria Szôlôssy Clarance Rothstein Lily L. Black Haley Brooke Scott Elena Russell Jeremy Jeffrey Eryx Yannis Roubanis Asya Su Kazancı Dionysius Rudolphus Sandro Scarlet Catheriné Marcelline Pekka Postinen Howard Dorémieux Silas Flippo Jerome Azhemin Kanerva Aleksey Vasili Majewski Symphonie Iréne Bright Charlie von Diederich Helena Sofia Derjinov Elliott Abbott Christian Sullivan Didrik Olav Sanden Allecra Scarlet E. Niggle Borland Kristian Eivind Espedal Sidonia Scarlet Luigi Orfeo D'Aloise Angélique Killingsworth Sylvia Lucretia Worthing Dimitr Yoan Marinova Lysander Pheragas Damien Thanatos Crowley Felice Jade Mathé Bandit April Way Castor Xanthopoulos Acantha W. Psyche Amaltheia Cardea George Bertrand Orwell Stefan Dequarté Jake Nico Bellic Awifor Radolph Korrigan Samuel Bright Jeconiah Ardelia Marcelline Adonis Liona Anja Ida Järvinen Feodora Providentia Charlotte Alice Russell Eurydice Black Teodor Amberiotis Magnus Lars Hallstad Janice Dylan Lovett Marjory Lillian Ottilie Nicole Marissa Magdalene Vynsja Croweix Damien Lawrence Charles Ernest Bright Adolf Maynard Griswald Rocìo del Nieves 63 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Rocìo del Nieves Suikastçı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 800 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 11261 Ekspresso Puanı : 8 Kayıt tarihi : 31/07/09
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Perş. 06 Ağus. 2009, 22:38 | |
| Öyleyim. Sen beni nelerle suçluyosun. Allaam. Bu site benden şefkatli, anaç insan görmedi. Hı Hulde var. Özge de var. O kadar!
AytülTuğçeDeniz'i de unuttum. O kadar!
Iska*
Yeni dönmedi mi zaten? Eh gitmesin o halde. | |
|
| |
Samuel Bright Ravenclaw Bina Sorumlusu, Uçuş Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 903 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 11803 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 03/11/08
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Perş. 06 Ağus. 2009, 22:40 | |
| - Jeconiah demiş ki:
- Gerçek isminden msn listemde ekli olduğunu zannettiğim üye. Başka Öykü de olabilir.
Avatarda Colin Fİrth varsa benimdir, ama sanmıyorum. Sen şefkatliysen ben meleğim be xP | |
|
| |
Anja Ida Järvinen Slytherin 7. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 132 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11662 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 16/12/08
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Perş. 06 Ağus. 2009, 22:41 | |
| Öykü, Ben Barnes'ın şahsına yönelik bir saldırı değildi o. Hayır ben de severim. Çibil çibil gözlerini, sırıtışını falan ama Dorian efendi babyface, sarışın kıvırcık saçlı, inci beyazı tenli bir arkadaştır. Esmer güzeli Ben'in oynaması ayıptır ama kıvırmıştır. O cümlenin açılımı bu.
- Bir aralar heves ettiğim bir hatunu kullanıyor bir de Larissa'ya takıldım haddim olmadan.
Iska lan. Aha üstteki cevap. | |
|
| |
Jeconiah Kurtadam
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 136 Yaş : 34 Kan statüsü : H.B. Galleon : 11663 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 15/12/08
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Perş. 06 Ağus. 2009, 22:43 | |
| Avatarında Colin Firth var ama yine de o olmama ihtimalini düşünüyorum. Edit. Anne Rice için kurulan gizli bir tarikatın başını çekiyor(du). | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 800 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 11261 Ekspresso Puanı : 8 Kayıt tarihi : 31/07/09
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Perş. 06 Ağus. 2009, 22:45 | |
| Az önce kendisine şe'ederken başlıkları karıştırmama sebebiyet veren kişi. Takımını bi' arada Emre kullanıyodu sanırım. | |
|
| |
Jeconiah Kurtadam
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 136 Yaş : 34 Kan statüsü : H.B. Galleon : 11663 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 15/12/08
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Perş. 06 Ağus. 2009, 22:48 | |
| Takım yeni yapıldı istek üzerine, benim Jeconiah'ı kullanmadığım bir ara Michael Pitt'in başkası tarafından kullanıldığını gördüm ama karakter ve ünlü hiçbir zaman değişmedi. Modeli hoş. | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 132 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11662 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 16/12/08
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Perş. 06 Ağus. 2009, 22:51 | |
| | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 903 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 11803 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 03/11/08
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Perş. 06 Ağus. 2009, 22:51 | |
| - Anja Ida Järvinen demiş ki:
- Öykü, Ben Barnes'ın şahsına yönelik bir saldırı değildi o. Hayır ben de severim. Çibil çibil gözlerini, sırıtışını falan ama Dorian efendi babyface, sarışın kıvırcık saçlı, inci beyazı tenli bir arkadaştır. Esmer güzeli Ben'in oynaması ayıptır ama kıvırmıştır. O cümlenin açılımı bu.
Fragmanı izlediysen filmin zaten bayağı bir yorumlanmış olduğunu görmüşsündür, zaten sarışın, kıvırcık saçlı, mavi gözlü, inci beyazı tenli bırak iyi aktörü adam yok ki. Neyse. Filmi "korkuyla" beklemene gerek yok bence. Sinemada önemli olan görüntüden ziyade oyunculuktur, ki oyunculuk açısından hayal kırıklıığna uğramazsın. Yönetmen de tuhaf yorumlar, ama eğlencelidir genelde filmleri. Bu kadar "korkuyla" bekliyorsan da, gelince gitme (tabii gelmesi umuduyla, Türkiye'ye herşey daha sonra geldiği için) olsun bitsin. Msn'indeki Öykü benmişim. Ben eklemiştim, adresi görünce hatırladım. Iska Bakınız koca paragraf | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Perş. 06 Ağus. 2009, 22:52 | |
| İmzasındaki o kargalı poz güzelmiş. Hıhı. Ayrıca o da bir sağolası insan, evet herkes öyle zaten. Aynı şeyleri söyleyip duruyorum, papağan gibiyim.
Iska*
Tamam, o melek, ben de şefkatliyim. Mümkün mü mümkün. Hatta melek de değilsin hurisin sen. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Perş. 06 Ağus. 2009, 22:54 | |
| Ekrana koca bir bardak şarap püskürtmeme neden olacaktı. Peki peki, şefkatlisin. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Perş. 06 Ağus. 2009, 22:57 | |
| Ben Barnes'ı epey seven biri sanırım. Ki fragmana ettiğim o zorlama iltifata rağmen cevap yedim. Oscar Wilde'ı aşırı derecede sevdiğimden ve bu kitaba da her anlamda taptığımdan korkacağım. Yorumlamayı fark etmemek elde değildi zaten, kötü mü iyi mi yorumlanmış orasını iki saniyelik fragman sahneleriyle değil filmi görerek anlayabileceğim anca. Ne yaparsın... | |
|
| |
Janice Dylan Lovett Gelecek Postası Editörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 440 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12316 Ekspresso Puanı : 8 Kayıt tarihi : 13/02/08
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Perş. 06 Ağus. 2009, 22:57 | |
| Lejantına eklese de ben de benimkine eklesem diye beklediğim *-*
Iska.
Ya yenilerden ya da birinin farklı bir karakteri. | |
|
| |
Jeconiah Kurtadam
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Perş. 06 Ağus. 2009, 22:58 | |
| Jeconiah'ın her gördüğünde kızdıracağı karakterin sahibi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Perş. 06 Ağus. 2009, 22:59 | |
| Her zaman ıskalamama neden olan kişi, ki söyleyecek bir şey de bulamıyorum. | |
|
| |
Eurydice Black Slytherin Bina Sorumlusu, İksir Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2206 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 12422 Ekspresso Puanı : 89 Kayıt tarihi : 05/06/08
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Perş. 06 Ağus. 2009, 23:00 | |
| N'oluyo la? Ben Barnes lafını duydum geldim. Dorian Gray ve korku? İlginç bir yorum olmuş. Öykü'm, tatlım o benim, şekerparem =P
Iska
Dorian Gray mi okumuş? Aslına bakılırsa çoğu filmde karakterler kitaptaki anlatımını tutmaz. Ben de görünümden çok oyunculuğa bakıyorum. Tabii Ben Barnes'ı gözardı etmek imkânsız birşey.
Iska
JD JD Dönmesine sevindim. Çok çok, pek çok. Bana msn'ini vermeli, tanışamadık daha.
Iska
Sibeeel. Harika insan. Seviyorum onu pek çok. | |
|
| |
Teodor Amberiotis Gryffindor 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 184 Yaş : 33 Galleon : 11581 Ekspresso Puanı : 21 Kayıt tarihi : 16/03/09
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Perş. 06 Ağus. 2009, 23:02 | |
| Valla kelimelere sığdaramadığım ve çok sevdiceğim bir ekspresso=) | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 440 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12316 Ekspresso Puanı : 8 Kayıt tarihi : 13/02/08
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Perş. 06 Ağus. 2009, 23:03 | |
| Muhabbet edip saçmalamayı özledim onunlaa. =( | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 184 Yaş : 33 Galleon : 11581 Ekspresso Puanı : 21 Kayıt tarihi : 16/03/09
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Perş. 06 Ağus. 2009, 23:04 | |
| Bende bende, msn listemde göremiyorum, yoksa kör de mi oldum=) | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Perş. 06 Ağus. 2009, 23:05 | |
| | |
|
| |
Jeconiah Kurtadam
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Perş. 06 Ağus. 2009, 23:05 | |
| Bir zamanlar -5. sezonda sanırım- Hogwarts profesörüydü. | |
|
| |
| Allaam, site bi' anda doldu da taşıyo. Süper değil de ne.
Yine ıskalattı. Imm, Norwen karakterinde görmedik onu hiç dönüşünden beri. Bu geldi aklıma bi' tek. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Perş. 06 Ağus. 2009, 23:07 | |
| Bir kurgu yapacağız hayırlısıyla; ama ben onu msnde görmedim, site doldu da msn boş=) | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Perş. 06 Ağus. 2009, 23:09 | |
| MSN açılsa direkt başına üşüşürdüm zaten, ama açılmıyo meret. PM mi atsam mı ki. Ki. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Perş. 06 Ağus. 2009, 23:09 | |
| - Anja Ida Järvinen demiş ki:
- Ben Barnes'ı epey seven biri sanırım. Ki fragmana ettiğim o zorlama iltifata rağmen cevap yedim. Oscar Wilde'ı aşırı derecede sevdiğimden ve bu kitaba da her anlamda taptığımdan korkacağım. Yorumlamayı fark etmemek elde değildi zaten, kötü mü iyi mi yorumlanmış orasını iki saniyelik fragman sahneleriyle değil filmi görerek anlayabileceğim anca. Ne yaparsın...
Ben Barnes'ı severim, epey sevmek epeyden kastine bağlı. Valla seni iltifat etmeye zorlayan yok. Bir şey yazdın, ilgimi çekti ve yanıt yazdım? Bunda cevap yemek göremiyorum tabii, "cevap yemek" nedir emin de olamıyorum. Oscar Wilde'ı bende severim, sevgimin tapma derecesine ulaşmuşlığı vardır, sadece daha yeniliklere açığım. Benim söylemek istediğim şöyle de söylenebilir. Güzellik anlayışı Oscar Wilde'ın yaşadığı dönemden bu yana değişti. Sarışın kıvırcık saçlı mavi gözlü bembeyaz tene sahip, yirmilerinde oyuncu da pek sık görülmüyor herhalde. Başka bir Dorian Gray filminin afişini gördüm. Sarışın ama inek yalamış saçlı birinin de kitaba birebir uyduğu söylenemez sonuçta. Yorumlanır, sonuç iyi veya kötü olur ama önyargıyla bakarsan kötü bulacaksın, eminim. Anlatım, diyologlar, Dorian Gray'in yeterince etkileyici olup olamayacağı gibi konular saç renginden önemli bence. Neyse. Hulde. Tap ona. Süper bi' insan o, seviyorum kendisini. Ahaha üç adet ıska Msni açılmıyormuş | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Perş. 06 Ağus. 2009, 23:10 | |
| Şarap içiyormuş. Babaannemi andım bi' an. Öğle yemeğinde şarap içen insanlar. Ahah. Neyse uçayım ben. | |
|
| |
| Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? | |
|