| Sohbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! *-* | |
|
+102Dorothea Ingeborg Sarai Saowapa Howard Dorémieux Chryseis Kejäthen Charlie von Diederich Şişman Keşiş Disbel Molaco Laryssa Irina Archibald Nathaniel Philips Marveille Croweix Charlotte Alice Russell Asya Su Kazancı Jasmyne S. Dionne Eryx Yannis Roubanis Lauren La Pixies Lawrence Solomon Grant Elliott Abbott İbrahim Emre Ürem Xenophilius Waffling Castor Xanthopoulos Akem Manah Eurydice Black Lupus Didrik Olav Sanden Boris S. Braginsky Jolene Omega The Serpent Johnny Amoux Malfoy Róża Szewc Rothan Granville Vera Szewc Albert Sven Hallstad Agatha Lillian Griffiths Juliet Payne Feodore Gragory Dranias Glenn Wilson Galateia De Laqué André Roberto del Muñeco Sofia Lamartine Christian Dayrnt Black Natashia Jake Nico Bellic Lúthien Tinúviel Beauvais Moreau Dryas Pheragas Dharja Hectorne Klara Ivanov Lily L. Black Samuel Bright Euphoria Szôlôssy Elena Russell Issa Philippe Jeremy Jeffrey Julie Ella Roubanis Sandro Scarlet Darcia Moore George Bertrand Orwell Anja Ida Järvinen Azhemin Kanerva Silas Flippo Jerome Marjane Ylenia Flavius Helena Sofia Derjinov Dimitr Yoan Marinova Kristian Eivind Espedal Sidonia Scarlet Angélique Killingsworth Felice Jade Mathé Amaltheia Cardea Awifor Radolph Korrigan Christopher Raikes Luigi Orfeo D'Aloise Lysander Pheragas Haley Brooke Scott Bandit April Way Rocio Sycorax Malfoy Rocìo del Nieves Stefan Dequarté Cyprius Aurora Clayborne Catheriné Marcelline Charles Ernest Bright Julie Annwyl Lovett Alexander Lachowski Vynsja Croweix Martin Thomas Wolfiex Issoria Lathonia Lucille Raiden Gabriella Kejäthen William Julian O'Neil Cedric Chrome Malachy Grandley Teodor Amberiotis Clarissa van Qusell Janice Dylan Lovett Aurora Diamond Jessica Spangler Valencia Claudía Ruselló Magnus Lars Hallstad Isadora D'alora Laetitia Prevensie Nicole Marissa Magdalene Maximilian Wildstein 106 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Froggy Ev Cini
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 54 Yaş : 29 Kan statüsü : Yaratık? Galleon : 12066 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 17/05/08
| Konu: Geri: Sohbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! *-* Perş. 16 Eyl. 2010, 17:34 | |
| Bu güzel öğrenciler, şey yani efendiler okulda bir erit kursalar ya | |
|
| |
Samuel Bright Ravenclaw Bina Sorumlusu, Uçuş Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 903 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 11801 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 03/11/08
| Konu: Geri: Sohbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! *-* Ptsi 20 Eyl. 2010, 17:07 | |
| Ama ben niye bu başlıkları tıkıyorum hep? Uf. | |
|
| |
Jezebel Bauwens Gryffindor 6. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 45 Kan statüsü : Safkan Galleon : 10365 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 19/09/10
| |
| |
Autumn Wistend Hufflepuff 5. Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 99 Yaş : 29 Kan statüsü : Melez Galleon : 10405 Ekspresso Puanı : 11 Kayıt tarihi : 11/09/10
| Konu: Geri: Sohbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! *-* Ptsi 20 Eyl. 2010, 19:13 | |
| Üsttekinin imzasına bayıldııım. *.* | |
|
| |
Issa Philippe Ravenclaw 7. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 478 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11754 Ekspresso Puanı : 12 Kayıt tarihi : 09/12/08
| Konu: Geri: Sohbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! *-* Ptsi 20 Eyl. 2010, 20:26 | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 99 Yaş : 29 Kan statüsü : Melez Galleon : 10405 Ekspresso Puanı : 11 Kayıt tarihi : 11/09/10
| Konu: Geri: Sohbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! *-* Ptsi 20 Eyl. 2010, 20:28 | |
| Eheh ben onunkine daha çok bayıldıım ve imzasında yazan yazıya katılmıyorum ve niye burayı üsttekinin hakkındaki düşünceler başlığına çevirdim bilmiyorum | |
|
| |
Gretchen Stuart Ravenclaw 6. Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 14 Galleon : 10376 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 11/09/10
| Konu: Geri: Sohbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! *-* Ptsi 20 Eyl. 2010, 21:14 | |
| Aytüşüüüm ben geldiim rp'yi yazabilitem var sanırıım. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! *-* Ptsi 20 Eyl. 2010, 21:16 | |
| Duyguuuuu. Hiiii heyecanlanırım kiii. | |
|
| |
Gretchen Stuart Ravenclaw 6. Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 14 Galleon : 10376 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 11/09/10
| Konu: Geri: Sohbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! *-* Ptsi 20 Eyl. 2010, 21:39 | |
| Yaa beceremiyorum iki saattiiiiir! | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! *-* Ptsi 20 Eyl. 2010, 21:41 | |
| | |
|
| |
Jezebel Bauwens Gryffindor 6. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 45 Kan statüsü : Safkan Galleon : 10365 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 19/09/10
| Konu: Geri: Sohbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! *-* Ptsi 20 Eyl. 2010, 21:53 | |
| Duyguuuuuş. Bu haftasonu rp yapalım aşkaaaaam. *-*
İmzamda Denizciğimin eseridir. Ötesini görmedim ben. xD | |
|
| |
| Sohbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! *-* | |
|