| Sonuçlar! Ekspres'in Enleri. | |
|
+8Elizabéth Adrianna Malfoy Jake Nico Bellic Issoria Lathonia Sidonia Scarlet Glenn Wilson Rocìo del Nieves Julie Annwyl Lovett Charlie von Diederich 12 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Charlie von Diederich Seherbaz Karargahı & UBBP Genel Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2101 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12549 Ekspresso Puanı : 49 Kayıt tarihi : 05/05/08
| Konu: Sonuçlar! Ekspres'in Enleri. C.tesi 12 Eyl. 2009, 03:07 | |
| Agresif Üyesi: Kristian Eivind Espedal. Aktif Üyesi: Nicole Marissa Magdalene. Alaycı Üyesi: Kristian Eivind Espedal. Anlayışlı Üyesi: Euphoria Szôlôssy. Asil Üyesi: Euphoria Szôlôssy. Başarılı RP'cisi: Elizabéth Adrianna Malfoy. Başarılı Photoshop Kullanıcısı: Adolf von Diederich. Bezgin Üyesi: Marveille Alexia Croweix. Çalışkan Üyesi: Euphoria Szôlôssy ve Adolf von Diederich. Çılgın Üyesi: Helene Nyks Croweix. Dengesiz Üyesi: Sidonia Scarlet. Eğlenceli Üyesi: Adolf von Diederich. Esprili Üyesi: Helene Nyks Croweix ve Kristian Eivind Espedal. İnatçı Üyesi: Luigi Orfeo D'Aloise ve Adolf von Diederich. İyimser Üyesi: Nicole Marissa Magdelene. Geyikçi Üyesi: Lily L. Black. Güvenilir Üyesi: Euphoria Szôlôssy. Güzel Üyesi: Marveille Alexia Croweix. Güzel Modelli Üyesi: Claudia Chelestis ve Catheriné Conradina. Karamsar Üyesi: Eurydice Black ve Nicole Marissa Magdalene. Kendini Geliştiren Üyesi: Eurydice Black. Küstah Üyesi: Maria Gigliotti. Olgun Üyesi: Euphoria Szôlôssy. Özgün Karakterin Sahibi: Issoria Lathonia. Pasif Üyesi: Rocio Sycorax Malfoy. Sıcakkanlı Üyesi: Nicole Marissa Magdalene. Soğuk Üyesi: Kristian Eivind Espedal. Sessiz Üyesi: Disbel Molaco ve E. Niggle Borland. Sert Üyesi: Elizabéth Adrianna Malfoy. Sevilen Üyesi: Adolf von Diederich. Şıpsevdi Üyesi: Eugen Dwayne Russell. Tembel Üyesi: Kristian Eivind Espedal. Utangaç Üyesi: Adolf von Diederich. Yakışıklı Üyesi: Adolf von Diederich. Yakışıklı Modelli Üyesi: Kronos.
Bütün kazananları tebrik ediyoruz, bu başlık altında dile getirebilirsiniz düşüncelerinizi. ^^ | |
|
| |
Julie Annwyl Lovett Biçim Değiştirme Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 900 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12570 Ekspresso Puanı : 63 Kayıt tarihi : 13/02/08
| Konu: Geri: Sonuçlar! Ekspres'in Enleri. C.tesi 12 Eyl. 2009, 03:20 | |
| | |
|
| |
Rocìo del Nieves Suikastçı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 800 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 11263 Ekspresso Puanı : 8 Kayıt tarihi : 31/07/09
| Konu: Geri: Sonuçlar! Ekspres'in Enleri. C.tesi 12 Eyl. 2009, 04:04 | |
| Çılgın, esprili ve güzel modelli olmuşum. Sağolun herkees. Ve tebrikleer. *-* | |
|
| |
Glenn Wilson A Chore for the Lost ~ Vokal & Gitarist
Mesaj Sayısı : 254 Galleon : 11133 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 03/09/09
| Konu: Geri: Sonuçlar! Ekspres'in Enleri. C.tesi 12 Eyl. 2009, 09:21 | |
| | |
|
| |
Sidonia Scarlet Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1800 Yaş : 29 Galleon : 12347 Ekspresso Puanı : 10 Kayıt tarihi : 10/12/08
| Konu: Geri: Sonuçlar! Ekspres'in Enleri. C.tesi 12 Eyl. 2009, 09:25 | |
| Ne dengesizliğimi gördünüz? >< Hoş olmuş hoş. | |
|
| |
Issoria Lathonia Ira
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 702 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12315 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 25/02/08
| Konu: Geri: Sonuçlar! Ekspres'in Enleri. C.tesi 12 Eyl. 2009, 11:44 | |
| Tebrikleer oO Hihi, özgün karakter yeni bir özgün kurguyla aranıza dönmeye çabalayacak en kısa zamanda oO | |
|
| |
Jake Nico Bellic Sihrin Uygunsuz Kullanımı Bürosu Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 172 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11263 Ekspresso Puanı : 23 Kayıt tarihi : 28/07/09
| Konu: Geri: Sonuçlar! Ekspres'in Enleri. C.tesi 12 Eyl. 2009, 12:08 | |
| Fark ettimde amma çok Adolf von Diederich ismi var yha..xP .D | |
|
| |
Elizabéth Adrianna Malfoy Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1443 Yaş : 36 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12569 Ekspresso Puanı : 41 Kayıt tarihi : 15/02/08
| Konu: Geri: Sonuçlar! Ekspres'in Enleri. C.tesi 12 Eyl. 2009, 21:42 | |
| Bende teşekkür ederim; Başarılı Rp'ci seçilmek çok güzel ama sert üye kategorisini de hak ediyordum sanırım. Neyse, tekrar sağolun xD | |
|
| |
Euphoria Szôlôssy Vendéglője Restorant Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 862 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan ~ O dahil kimse bunu bilmese de. Galleon : 12108 Ekspresso Puanı : 35 Kayıt tarihi : 21/03/09
| Konu: Geri: Sonuçlar! Ekspres'in Enleri. Paz 13 Eyl. 2009, 20:00 | |
| Bende çok teşekkür eder ve kazananları tebrik ederim efendim =P Ayrıca Ahmet sana net bi saat güldüm. Agresifsiiin, gomplekslisiiiin ahahahaha =D | |
|
| |
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12679 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Sonuçlar! Ekspres'in Enleri. Paz 13 Eyl. 2009, 22:47 | |
| Karamsar, iyimser, sıcakkanlı ve aktif... Valla aktifi anladım, sıcakkanlı olduğumu da biliyorum, ama karamsarla iyimser o kadar zıt ki birbirine ikisi birden nasıl oldum şaşırdım. Gerçi bende her potansiyel var sankim, neyse kazananları kutluyorum. Beni seçenlerede teşekkür ediyorum. | |
|
| |
Andrea Rachel McBrayn
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 208 Yaş : 31 Kan statüsü : Bulanık Galleon : 11550 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 08/03/09
| Konu: Geri: Sonuçlar! Ekspres'in Enleri. Ptsi 14 Eyl. 2009, 18:34 | |
| tebrikler )) | |
|
| |
Rocìo del Nieves Suikastçı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 800 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 11263 Ekspresso Puanı : 8 Kayıt tarihi : 31/07/09
| Konu: Geri: Sonuçlar! Ekspres'in Enleri. Ptsi 13 Eyl. 2010, 12:32 | |
| Bir de şey lan, çılgın esprili güzel olgun bayanla tanışmaya ne dersiniz? reklamları gibi olmuş kazandığım dallar. Kazandığım dallar da ne komik oldu sanki Oscar alıyorum. Neyse anladınız. Ben de sustum. | |
|
| |
Charlotte Alice Russell Uluslararası Sihirsel İşbirliği Dairesi Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 675 Yaş : 36 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11825 Ekspresso Puanı : 8 Kayıt tarihi : 31/01/09
| Konu: Geri: Sonuçlar! Ekspres'in Enleri. Ptsi 13 Eyl. 2010, 13:31 | |
| haha Tuçi bebeğimi tebrik ediyorum. Başarılı rp'ci arkadaşım benim xD diğer herkesi de tebrik ederim | |
|
| |
| Sonuçlar! Ekspres'in Enleri. | |
|