| Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? | |
|
+90Ethan Cholonis Elena Russell Angelica Myth Isadora D'alora Autumn Wistend Gabriella Kejäthen Malcolm Lloyd Chryseis Kejäthen Laryssa Irina Archibald Disbel Molaco Prosper James Diederich Charlotte Alice Russell Lily L. Black Johnny Amoux Malfoy Lorraine Desrochers Christian Dayrnt Black Leidolf Waldemar Hallstad Sylvia Lucretia Worthing Valencia Claudía Ruselló Lauren La Pixies Luigi Orfeo D'Aloise Jaska Ilmarinen Helmina Thetis O'Neil Rocìo del Nieves Hestia Christine Moes Mattéo Bernand Black Elizabéth Adrianna Malfoy Chelsea Ellen Rothstein Daphne Zoe Launy Silas Flippo Jerome Marveille Croweix Samuel Bright Veronica Latona Leandré Marcelline Julissa Abbott Aurora Deschamps Vynsja Croweix Lawrence Solomon Grant Martin Thomas Wolfiex Lysander Pheragas İbrahim Emre Ürem Xenophilius Waffling Christopher Raikes Archles Samael Frohagen Cyprius Monica Clodiën Lyranie Lissauer Akem Manah Julie Annwyl Lovett Dryas Pheragas George Bertrand Orwell Nathaniel Cavalier Steffie Frannie Carton David M. Hurwey Alberic Chris Morrison Aleksandre Lucien Roux Lucas I. Kenneth Orwell Lupus Sofia Lamartine Elliott Abbott Haley Brooke Scott Charlie von Diederich Maximilian Wildstein André Roberto del Muñeco Felice Jade Mathé Jake Nico Bellic Albert Sven Hallstad Magnus Lars Hallstad Symphonie Iréne Bright Deniz Özden Sidonia Scarlet Howard Dorémieux Maurellé Nemesis Argyris Euphoria Szôlôssy Adolf Maynard Griswald Castor Xanthopoulos Róża Szewc Nelwynn L. Growen Charles Ernest Bright Thomas Froisser Eurydice Black Glenn Wilson Nicole Marissa Magdalene Armina Sandberg Stefan Dequarté Jeconiah Jolene William Julian O'Neil Omega The Serpent 94 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Rocìo del Nieves Suikastçı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 800 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 11259 Ekspresso Puanı : 8 Kayıt tarihi : 31/07/09
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Salı 14 Eyl. 2010, 12:40 | |
| Enee ünlüsünün tatlılığına ölünür.
Iska*
Seksi böcek. sdfsghja | |
|
| |
Christian Dayrnt Black Britanya ve İrlanda Qudditch Karargahı Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1281 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12310 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 28/01/08
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Salı 14 Eyl. 2010, 12:41 | |
| Emesenini unuttum ben bu üsttekinin ya. Açık mı değil mi bakamıyorum. Değil ama yine de emin olmak istiyorum. Engelledi mi yoksa bu pislik beni? =D | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 800 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 11259 Ekspresso Puanı : 8 Kayıt tarihi : 31/07/09
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Salı 14 Eyl. 2010, 12:43 | |
| Yea mal mısın olm açılmıyo msn, orly@w.cn ekle bunu üşenmediğim bi zaman açarım şimdi online değilim. dfgshjka Aile babası olacak yaşa gelmiş bakıyorum karakteri. Ben bunun küçüklüğünü bilirim. | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1281 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12310 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 28/01/08
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Salı 14 Eyl. 2010, 12:43 | |
| Aldatmıştım bu üstteki kerizi ben. hohoho. Ne büyük zevkti lan. lksjnfdlkjksdg | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Salı 14 Eyl. 2010, 12:45 | |
| Olm şimdi kompartımandaki RP'lerimizi okutma bana, 'adras şöyleydi böyle aşıktım öyle yerdim oh ne muhteşem' falan. Hatırlatırım. dfsghjkal | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Salı 14 Eyl. 2010, 12:45 | |
| Norwen vardı lan, aklıma o geldi şimdi. lkjsfgnkjs | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Salı 14 Eyl. 2010, 12:47 | |
| Hee çok bayılıyordum, Batu işte, ama yani Ville lan... dfghsjka Sende kimse yoktu haoahaoah! Yalnız kovboydur kendileri. Bir ara RP yapacağız, Rocìo ağzını burnunu kıracak meen. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Salı 14 Eyl. 2010, 12:49 | |
| Bayıla bayıla RP yaparım lan. Tanıdığım en pislik kişi olmasına rağmen garip bir sevgi besliyorum lan ona karşı. Ona küfür etmeyi çok seviyorum *-* | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Salı 14 Eyl. 2010, 12:51 | |
| Ene, tanıdığı en pislik kişi bensem sanırım üstteki Teletubbies dünyasında yaşıyor. dfsghjka allaam ya O halde msne girmeye üşenmediğim bir vakit kurgu bulacağız. Kendisine çok bayılırım ben, küfür etmem ama mesela dövebilirim sanki bence, ama çok bayılırım. fghjk | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Salı 14 Eyl. 2010, 12:52 | |
| Bayılır bana. Bayılmalı da. Daha da bayılacak. BAYILACAK! | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Salı 14 Eyl. 2010, 12:54 | |
| Sakin olmalı, tamam Emre, o da olur, sen sadece sus ve beyaz önlüklü iyi adamları bekle. dfghsjka Kurtadam karakteri varmış onunla yapıcaz RP. dfghdjka | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Salı 14 Eyl. 2010, 12:56 | |
| Bi gün delirirsem, gerçek anlamda ama, şimdikinden çok çok daha ileri aşamalarında falan, kesin Sibel yüzünden olur *-* | |
|
| |
Eurydice Black Slytherin Bina Sorumlusu, İksir Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2206 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 12420 Ekspresso Puanı : 89 Kayıt tarihi : 05/06/08
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Salı 14 Eyl. 2010, 12:59 | |
| Annemdan daha yaşlı duran abim var benim asdasdasd | |
|
| |
Stefan Dequarté Büyücü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1226 Yaş : 31 Kan statüsü : Angels Walk Among Us o.O Galleon : 11948 Ekspresso Puanı : 43 Kayıt tarihi : 23/03/09
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Salı 14 Eyl. 2010, 13:00 | |
| Hala yaşıyor, negzel. Iska. Takımına ölüyorum. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Salı 14 Eyl. 2010, 13:01 | |
| O bir şekilde yengem mi oluyor? Bacım? Görümce? Ex-bacı? Bilemiyorum. dfgshjka Iska* Mesela keşke avatarını görebilsem, ha var mıydı, hatırlamıyorum. fghjk edit. Varmış ve görebiliyormuşum. | |
|
| |
Stefan Dequarté Büyücü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1226 Yaş : 31 Kan statüsü : Angels Walk Among Us o.O Galleon : 11948 Ekspresso Puanı : 43 Kayıt tarihi : 23/03/09
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Salı 14 Eyl. 2010, 13:02 | |
| | |
|
| |
| Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? | |
|