Daisy, yavaş adımlarla binadan içeri girdi ve yürüdüğü yerin keyfini çıkarırcasına yavaş adımlarla etrafına bakınarak yürümeye başladı. Olmak istediği, çok özlediği yerdeydi işte.
5 yıldır, İngiltere dışında geçirdiği beş yıldır en çok özlediği yer Hastane Kanadı olmuştu. Koridorda ilerlerken eski günlerin gözünde canlandığını hissetti; buraya gelip şifacıyla yaptığı sohbetler, ona yardım edişi, şifacının anlattığı ve adeta içercesine dinlediği tedavi yöntemleri...
Hogwarts'ta okurken en sevdiği ve en başarılı olduğu ders İksir'di genç kızın. O iksirlerle uğraşmaya, o kokulara bayılırdı. İksirlere olan bu merakı ve okulun şifacısına duyduğu hayranlık onu da şifa eğitimi almaya itmişti. Seçiminden de hiç pişmenlık duymamıştı, bütün gün o ilaç kokuları içinde hastalara yardım için koşuşturmaya bayılıyordu.
Köşeyi döndü ve odasına geldiğini fark etti. Öyle bir dalmışltı neredeyse gelip geçecekti odayı. Kapıyı açıp içeri girdi ve ilk gözüne çarpan şifacının ona gülümseyen portresi oldu.
"Döndüm." dedi kendi kendşne gülümseyerek. "Ait olduğum yere. Bunu görmemi sağladığın için çok teşekkür ederim Miss. Brown."