| Tekler (Partnersiz Particiler) | |
|
+5Willa Dorana Holland Erika T. Fleming Margolis Marguerite Snape Justiano Max Victor Amortentia Cécile Derwent 9 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Margolis Marguerite Snape Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 427 Galleon : 12710 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 30/06/07
| Konu: Geri: Tekler (Partnersiz Particiler) Paz 22 Tem. 2007, 21:45 | |
| Margolis Regulus'un kollarında kendi çok mutlu hissediyordu...Ona:
"Önceden tek olduğumuz için bizim masamız ayrılmamış...Ama olsun bana seninle olmak yeter...Ama sana bir şey sormalıyım sevgilim, Godric'in sana kızmasını umursuyor musun?Yoksa bana tamamen aşık oldun mu?Çünkü ben sana deliler gibi aşık oldum ve senden vazgeçemem...Lütfen bana cevap ver..." | |
|
| |
Willa Dorana Holland Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 28 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12686 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 14/07/07
| Konu: Geri: Tekler (Partnersiz Particiler) Paz 22 Tem. 2007, 21:50 | |
| Diğer yanda Levander Veron'a iyice yaklaştı ve "gerçekten benimle olmaktan mutlu musun yoksa Kolerayı mı tercih ederdin?"diye sordu ve cevap bekliyordu.Çünkü o daha önce hiç böyle aşık olmamıştı.
En son tarafından Ptsi 23 Tem. 2007, 01:11 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 28 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12686 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 14/07/07
| Konu: Geri: Tekler (Partnersiz Particiler) Paz 22 Tem. 2007, 21:59 | |
| Levander amacına ulaşmıştı hiç olmadığı kadar mutluydu.Partinin bitmesini hiç istemiyordu.Çünkü sevdiğinin kollarındaydı.o kolları hiç bırakmak istemiyordu.Bir insanın daha yakışıklı olması imkansızdı sanki
RP OUT:FLOOD DEĞİL ASLINDA VERON YAZDI ANCAK SONRA BEĞENMEYİP SİLMİŞ ÖZÜR DİLERİM FARK EDEMEDİM
En son tarafından Ptsi 23 Tem. 2007, 01:12 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Veron Blussby
Mesaj Sayısı : 10 Yaş : 33 Galleon : 12726 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 23/06/07
| Konu: Geri: Tekler (Partnersiz Particiler) Paz 22 Tem. 2007, 22:02 | |
| Veron ve Lavender, delice öpüşüyorlardı. Bu sadece bir öpücük değil birbirlerine olan aşklarının kanıtıydı. Veron mutluluktan uçacak gibiydi. Lavender'a '' O kadar güzelsin ki seni hakettiğim konusunda şüpheliyim'' dedi ve hafifçe güldü. Ahenle dans eden bu çift, sonsuza kadar dans edecekmişcesine mutluydular.
En son tarafından Ptsi 23 Tem. 2007, 00:55 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: Tekler (Partnersiz Particiler) Paz 22 Tem. 2007, 22:08 | |
| Gerçekten de hiç ayrılmicaklarını düşünüyorlardı.Levander "aşkım beni hiç bırakma olur mu?"dedi.O gecenin bitmesi hayatlarında isteyebilecekleri enson şeydi.Yavaş yavaş Levander kendinden geçiyordu.Veron 'un da onun kadar zevk almasını umuyordu.Levander "aşkım heralde bizim masadaki tek çift biziz hayatım.Ama önemli değil seni uğraştırmak istemiyorum bu masa da güzel canım!"dedi.
En son tarafından Ptsi 23 Tem. 2007, 01:13 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Veron Blussby
Mesaj Sayısı : 10 Yaş : 33 Galleon : 12726 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 23/06/07
| Konu: Geri: Tekler (Partnersiz Particiler) Paz 22 Tem. 2007, 22:20 | |
| Veron ilerdeki masayı gösterdi ve ''istersen oraya geçelim dedi''
En son tarafından Ptsi 23 Tem. 2007, 00:55 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: Tekler (Partnersiz Particiler) Paz 22 Tem. 2007, 22:25 | |
| Elbetteki sevgilim dedi.Levander ve diğer masalrdan tümüyle farklı olan Levander'in en sevdiği çiçeklerle yani pembe güllerle süslenmiş masaya oturdular masanın ortasında 2 pembe mum vardı ve tabakların etraflarında gül yaprakları"Aşkım senin kadar nazik birisi ile daha önce karşılaşmamıştım çok naziksin.Çok şanslıyım "dedi
RP OUT:Artık kendi başlığımızda devam edicez admincim | |
|
| |
| Tekler (Partnersiz Particiler) | |
|