Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  EkspresEkspres  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Yeni insanlar...

5 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2
YazarMesaj
Julie Annwyl Lovett
Biçim Değiştirme Profesörü
Julie Annwyl Lovett

Kadın
Ruh hali : Yeni insanlar... - Sayfa 2 Hmbl7
Kan statüsü : Safkan
Galleon : 12568
Ekspresso Puanı : 63

Yeni insanlar... - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Yeni insanlar...   Yeni insanlar... - Sayfa 2 Icon_minitimePaz 17 Şub. 2008, 23:24

Ann edindiği arkadaşların çeşitli büyüler bilmesinden ve yetenekli cadılar olmasından oldukça hoşnut olmuştu. Standart pişmiş sırıtışıyla karşılık vedir tüm bu konuşulanlara.

"Eh o zaman göl kenarındaki o kulübeye gideceğiz galiba... Peki size bir teklifte bulunacağım. Bu işi gizli kapaklı yapacağımıza niye resmileştirmiyoruz. Yani hem gelişip hem de Profesör'lerden izin alabiliriz. DO gibi yani... Bunu söylediğime inanamıyorum gerçi. Demek istediğim onlardan çok daha seçici oluruz üye konusunda ama hem kaçak bir iş yapmamış da oluruz. Tabii bu küçük muzurluklarımızın olmayacağı anlamıan gelmiyor...."

Fikrini kızların kabul edip etmeyeceğini merak ediyordu.
https://hogwartsekspresi.editboard.com/bio-lar-f164/annwyl-l-o-v-
Vynsja Croweix
The Nocturnal Sahibesi

Kadın
Ruh hali : Yeni insanlar... - Sayfa 2 Friendssx9
Galleon : 12300
Ekspresso Puanı : 5

MesajKonu: Geri: Yeni insanlar...   Yeni insanlar... - Sayfa 2 Icon_minitimePaz 17 Şub. 2008, 23:31

"Eh o zaman göl kenarındaki o kulübeye gideceğiz galiba... Peki size bir teklifte bulunacağım. Bu işi gizli kapaklı yapacağımıza niye resmileştirmiyoruz. Yani hem gelişip hem de Profesör'lerden izin alabiliriz. DO gibi yani... Bunu söylediğime inanamıyorum gerçi. Demek istediğim onlardan çok daha seçici oluruz üye konusunda ama hem kaçak bir iş yapmamış da oluruz. Tabii bu küçük muzurluklarımızın olmayacağı anlamıan gelmiyor...."

Adrâs bu fikre pek sıcak bakmıyordu açıkçası. Eğer amaçlarını Profesörler bilirlerse onların yaptığı ve yapmadığı herşeyden onları suçlu bulabilirlerdi. Ayrıca, gizli olmanın daha eğlenceli olacağını düşünüyordu. Tabii bir grup olduklarını Profesörler anlarlardı ama sonuçta bir avuç küçük, tatlı kız beraber takılıyormuş gibi gözükürdü onlara bu.

" Bana kalırsa gizli kalalım. Hem daha eğlenceli olur, hem de eğer söylersek onların gözleri hep üzerimizde olur. Bir grup Slytherin'li kızın bir grup kurması onlara ne düşündürebilir? Bu arada aklıma birşey geldi.. Beğenir misiniz bilmiyorum ama eğer küçük ya da büyük muzurluklarımız olacaksa bunlar sırasında birbirimize adımızla hitap etmeyelim, birisinin duyup bizi eleverme riski var. Eğer birbirimize söyleyeceğimiz bazı.. takma adlarımız olursa iyi olur bence. Ne dersiniz?
Elizabéth Adrianna Malfoy
Perfect Li(f)e Yazarı

Kadın
Ruh hali : Yeni insanlar... - Sayfa 2 Heyup7
Galleon : 12567
Ekspresso Puanı : 41

MesajKonu: Geri: Yeni insanlar...   Yeni insanlar... - Sayfa 2 Icon_minitimePaz 17 Şub. 2008, 23:35

Adrâ eğer bahsettiği büyüyü başarıyla gerçekleştirebilirse, tamda aradıkları tılsımvari bir sihir olacaktı bu. Hem kulübe korunacak hem de aksi bir durum olduğunda aralarından birinin buna neden olduğunu bileceklerdi. 'Gayet mantıklı' dedi kıza doğru neşeyle, en muzip tebessümünü mimiklerine yerleştirerek. Daha sonrasında ise JD'nin ona hitaben söylediklerini dinledi dikkatle, sol kaşını hafifçe kaldırarak; 'Yoo yo..'diye gülümsedi devam etmeden önce; 'Göl Kenarından olduğunu duydum fakat Hogwarts arazisine bu kadar yakın bir kulübenin olabileceğini düşünmediğimden dolayı, belki de ormanın içlerine doğru bir yerdedir diye geldi aklıma.' Bir an duraksadı, hala çehresine yansıyan efsunlu güneş ışıltısından korunmaya çabalıyor, bedenini pencereye arkası dönük biçimde yerleştirerek kızaran yanaklarına bastırıyordu elleriyle nazikçe. Devam etmeden önce sessizce yutkundu; 'Adrâ'nın tılsımı başarılı olmazsa ki olmayacağından şüphem yok aslında- biz bildiğimiz büyüleri deneyebiliriz ama aksi takdirde seninde dediğin gibi, bize pek gerek kalmıyor.' Tatminkar bir mimik yerleştirdiği dudakları hafifçe bükülüyor, zihninde oluşan kareler ise kabaran duygularını iştahlandırıyordu..Kızlardan gelen son önerilere ise şimdilik sessizce düşünmekle yetindi, fikrini biraz düşündükten sonra açıklaması daha mantıklı görüşler çıkmasını sağlıyordu çünkü..
http://www.hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164
Julie Annwyl Lovett
Biçim Değiştirme Profesörü
Julie Annwyl Lovett

Kadın
Ruh hali : Yeni insanlar... - Sayfa 2 Hmbl7
Galleon : 12568
Ekspresso Puanı : 63

MesajKonu: Geri: Yeni insanlar...   Yeni insanlar... - Sayfa 2 Icon_minitimePaz 17 Şub. 2008, 23:37

Ann Adras'in istememsine şaşırmıştı. Çünkü bu kendisine gayet mantıklı ve hoş bir fikirmiş gibi geliyordu.

"Bilemiyorum"

dedi içtenlikle ve devam etti.

"Yani eğer yakalanırsak Slytherin'den puan düşmesi riski var bence bunu göze almamalıyız. Slytherin leydilerine hiç mi hiç yakışmaz ben hala resmi olmak taraftarıyım."

Bu konuda ısrar ettikten sonra Adras'ın teklifi üzerinde düşündü ve kendi isminin ne olacağına hemen karar verdi.

"Ehh o zaman benim ismim Wonder Woman. Kısaca WW deyin."
https://hogwartsekspresi.editboard.com/bio-lar-f164/annwyl-l-o-v-
Vynsja Croweix
The Nocturnal Sahibesi

Kadın

MesajKonu: Geri: Yeni insanlar...   Yeni insanlar... - Sayfa 2 Icon_minitimePaz 17 Şub. 2008, 23:51

"Bilemiyorum"

"Yani eğer yakalanırsak Slytherin'den puan düşmesi riski var bence bunu göze almamalıyız. Slytherin leydilerine hiç mi hiç yakışmaz ben hala resmi olmak taraftarıyım."

Adrâs bunu da mantıklı bulmuştu, ama yine de Profesörlerin onları sürekli göz altında tutmaları ihtimalini düşünüyordu.

"Ehh o zaman benim ismim Wonder Woman. Kısaca WW deyin."

[i]Düşünceli bir şekilde başını ellerinin arasına aldı. Aklına kendisi için iki tane takma ad gelmişti. Ayrıca bir sorusu daha vardı; toplantıları ne kadar aralıklarla yapacaklardı ve ilki ne zaman olacaktı?

" O zaman benimki de Immortal ya da NobleCat -kısaca NC- olsun. Sizce hangisi?

Yüzünde memnun bir ifadeyle Sy'e baktı. Çok sessizdi, son dakikalarda hiçbirşey söylememişti.

" Ayrıca ilk toplantı ne zaman olsun?
Perfect Li(f)e Yazarı

Kadın
Ruh hali : Yeni insanlar... - Sayfa 2 Heyup7
Galleon : 12567
Ekspresso Puanı : 41

MesajKonu: Geri: Yeni insanlar...   Yeni insanlar... - Sayfa 2 Icon_minitimePtsi 18 Şub. 2008, 00:01

Dizlerini yorgunca bükerken, bedenini duvara iyice dayamıştı; 'Bu işin resmi bir şekilde yapılmasını istiyorsak izin alalım fakat karargahımızdan bahsetmeyelim. Aksi takdirde, LS'nin dağıtılması durumunda gizlice toplantılarımıza devam ederiz.' dedi düşünceli bir tavırla. Takma ad işi ise hoşuna gitmişti, kendini en iyi ifade edecek kelimeleri zihninde yoklarken, bir anlık gözlerinin parıltısıyla konuşmuştu;

'Benim ki de Wild Girl, WG dersiniz kısaca ve bana sorarsan Adrâ, Immortal daha havalı duruyor.'

Ellerini göğüs hizasında birleştirerek, eski yeşiline dönen gözlerini kısmış, Adrâ'nın diğer sorusuna cevap vermeye hazırlanıyordu; 'Haftada en az iki kere toplantı yapalım bence. Arayı açmayalım. Tılsım işini hallettikten sonra ki gün toplanabiliriz.' dedi sinsi gülümsemesiyle, Sy'a göz kırparak..
http://www.hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164
Vynsja Croweix
The Nocturnal Sahibesi

Kadın

MesajKonu: Geri: Yeni insanlar...   Yeni insanlar... - Sayfa 2 Icon_minitimePtsi 18 Şub. 2008, 00:15

'Bu işin resmi bir şekilde yapılmasını istiyorsak izin alalım fakat karargahımızdan bahsetmeyelim. Aksi takdirde, LS'nin dağıtılması durumunda gizlice toplantılarımıza devam ederiz.'

Adrâs Ell'e katılıyordu. Eğer söyleyeceklerse de karargâhı söylememeliydiler. Gözlerini birkaç kez kırpıştırdı ve kızlara baktı.

'Benim ki de Wild Girl, WG dersiniz kısaca ve bana sorarsan Adrâ, Immortal daha havalı duruyor.'

Ell ve Ann'in takma adları hoşuna gitmişti. Grup iyice gelişmeye başlamıştı da. Adrâs daha çok NobleCat olmasını istiyordu, ama buna sonra karar verecekti.

'Haftada en az iki kere toplantı yapalım bence. Arayı açmayalım. Tılsım işini hallettikten sonra ki gün toplanabiliriz.'

"Bence de, hatta belki haftada 3 defaya bile çıkabilir. Her neyse, iş hallolduğuna göre şimdi havadan sudan konuşabiliriz sanırım.

Yüzüne yine o gülümsemesi yerleşmişti. Biraz ukalaca olsa da yine de sıcak..
Rocio Sycorax Malfoy
Azkaban Kaçağı
Rocio Sycorax Malfoy

Kadın
Ruh hali : Yeni insanlar... - Sayfa 2 Yuppirt8
Galleon : 12344
Ekspresso Puanı : 20

MesajKonu: Geri: Yeni insanlar...   Yeni insanlar... - Sayfa 2 Icon_minitimePtsi 18 Şub. 2008, 01:43

Sy kızların konuşmalarını dikkatle dinlemiş ve sessiz kalmıştı. Bu süre içinde her öneriyi iyice düşünmüş, kafasında tartmıştı. Gerçekten de Bağıran Baraka riskli olabilrdi, boş sınıf çok umumi bir yerdi. İhtiyaç Odası'na zaten karşıydı, en azından sadece onlara ait bir yer olmalıydı. Kulübe fikri onun da aklına yatmıştı. Tabi takma isim olayı da süper bir fikirdi ona göre. Gerçekten de Adrâs çok güzel bir öneri sunmuştu. Ell'inde söylediğine göre yardımcı olabilecek bir tılsımı vardı. Ann kendine Wonder Woman, Ell Wild Girl demeye karar vermişti. Görünüşe göre Adrâs, NobreCat ve Immortal arasında karasız kalmıştı. JD ise henüz bir şey söylememişti. Sy iyice düşündü, o kendine ne diyecekti?

'' Tamam kızlar, bana söyledikleriniz uyar. Ve bence de arayı açmayalım, toplantılarımız en az haftada iki olsun. Bu arada bana Jenova deyin. ''
Janice Dylan Lovett
Gelecek Postası Editörü
Janice Dylan Lovett

Kadın
Ruh hali : Yeni insanlar... - Sayfa 2 Danceuy7
Galleon : 12316
Ekspresso Puanı : 8

MesajKonu: Geri: Yeni insanlar...   Yeni insanlar... - Sayfa 2 Icon_minitimeSalı 19 Şub. 2008, 22:51

JD bir süre konuşulanları sessizce dinledi. Bu konuda krarasızlığı daha bir ön plana çıkmış gibiydi. Beyninin içinde bir mantık savaşı yaşanıyordu. Önce resmileştiremenin mantıklı olduğunu düşünüyor, sonra da çok çok sonrasını düşünerek; 'Efsaneleşebiliriz...' diyordu. Kızların onun fikrini beklemeden bir karar aldıklarını fark edince beynindeki savaşa da rahatsız bir son vermişti. Yüzünde büyük bir ciddiyetle kızalra döndü.

" Siz nasılsa karar verdiniz... Benim bir şey dememe gerek kalmadı. Bana da Marquesa C. dersiniz o zaman... Neyse benim biraz işim var. Siza doyum olmaz kızlar..."dedi. Arkasına bakmadan hızla uzaklaştı. Ortada bozulacak ya da kırılacak bir şey yoktu ama yine de sinirlenmişti işte. Bir an önce gidip uyumak istiyordu.Emin adımlarla yatakhanaye doğru ilerlemeye başladı.Yolda tanıdık ya da onu oyalayacak birine rastlamamayı diliyordu içinden.
Vynsja Croweix
The Nocturnal Sahibesi

Kadın

MesajKonu: Geri: Yeni insanlar...   Yeni insanlar... - Sayfa 2 Icon_minitimeSalı 01 Nis. 2008, 18:06

Ortam boşaltıldığından dolayı kilit.

Yeni insanlar...
2 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2
 Similar topics
-
» Yeni atamalar
» Yeni Dostluklar
» <<Yeni Dost>>