| Öğrenciler için önemli duyuru | |
|
+62Willa Dorana Holland Paigé Searlus Penelopé Lilith Caliente Eurydice Black Christian Dayrnt Black Alessa Roxané Bernadea Stefan Josh Valery Diego Pellegrino John Stewen Peterson James Tommy Parker Armina Jena Alcynda Jenny Claire Waldorf Karolina Siri Bergliot Stefania Valérie Bécaud Rose D. Kroes Hector Tom Andson Froggy Rachel I. Scott Charlie von Diederich Anna Luaná del Muñeco Haley Brooke Scott Shin Bizarre Tracy McGrady Daphne GreenGrass Claire M. Pacesky Severus Rodney Anthony Zinovia Audrey Tyra Scott David Allen Miller Oswald Grelice Kaentrothe Catherine Inés Beauchene Amy Grint Melinda Shélia Dumbledore Scorpius Gregoroviç Drizzt Miller Marveille Croweix Lisa Wanders Johnny Amoux Malfoy Janice Dylan Lovett Tatyana Johnson Angelina Voleta Anderson Boris S. Braginsky Julie Annwyl Lovett Constantia Inés Kalliope Lily L. Black Samara Y. Laura D'Owen Alastor Lupin Ivyanne Lynn Black Lily Johnson Allaryce Lena Malfoy Hayley Mireille Vance Cassandra I. Miller Adéline Michelle Malfoy Issoria Lathonia Marietta Dennise Black Tom Prince Vittoria Snape David Kevin Johnson Marcus Lucas Black Vynsja Croweix Elizabéth Adrianna Malfoy Daphne Zoe Launy Amortentia Cécile Derwent 66 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Anna Luaná del Muñeco Yazar
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 347 Yaş : 40 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12112 Ekspresso Puanı : 18 Kayıt tarihi : 19/05/08
| Konu: Geri: Öğrenciler için önemli duyuru C.tesi 24 Mayıs 2008, 18:41 | |
| Ben de Astronomi veya Kehanet profesörü olabilirim mezun olunca.. | |
|
| |
Charlie von Diederich Seherbaz Karargahı & UBBP Genel Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2101 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12547 Ekspresso Puanı : 49 Kayıt tarihi : 05/05/08
| Konu: Geri: Öğrenciler için önemli duyuru Paz 25 Mayıs 2008, 17:56 | |
| Muggle Bilimleri Tılsım/Muska Seherbaz
Gözüm o kadar yükseklerde olmasa da bunlardan birisi olmak isterim mezun olunca. Özellikle profesör olmaya göz diktim resmen. =) | |
|
| |
Rachel I. Scott
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 64 Yaş : 29 Galleon : 12102 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 27/04/08
| Konu: Geri: Öğrenciler için önemli duyuru Paz 25 Mayıs 2008, 19:33 | |
| Seherbaz Gizem Dairesi Çalışanı/Başkanı Astonomi Profesörü | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Öğrenciler için önemli duyuru Paz 25 Mayıs 2008, 19:55 | |
| bakkal manav kıraathane sahibi olmak istiyorum. Sıralandığı gibi... hımm? |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Öğrenciler için önemli duyuru Çarş. 28 Mayıs 2008, 17:03 | |
| Bir Hufflepufflı olarak şaşırtmak ve zekamı tamamen kullanabilmek için Karanlık Sanatlara Karşı Savunma Profesörü olmak istiyorum. |
|
| |
Froggy Ev Cini
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 54 Yaş : 29 Kan statüsü : Yaratık? Galleon : 12068 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 17/05/08
| Konu: Geri: Öğrenciler için önemli duyuru Çarş. 28 Mayıs 2008, 18:26 | |
|
En son Froggy tarafından Çarş. 28 Mayıs 2008, 20:07 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Öğrenciler için önemli duyuru Çarş. 28 Mayıs 2008, 19:50 | |
| profesör ksks , biçim değiştirme , veta seherbazlık olabılır , |
|
| |
Hector Tom Andson Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 46 Yaş : 30 Galleon : 12162 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 30/03/08
| Konu: Geri: Öğrenciler için önemli duyuru Perş. 29 Mayıs 2008, 11:26 | |
| Her tür dersin öğretmeni, Seherbaz, Yasal Yaptırım çalışanı, esrar dairesi çalışanı. | |
|
| |
Rose D. Kroes
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 25 Yaş : 29 Galleon : 12044 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 28/05/08
| Konu: Geri: Öğrenciler için önemli duyuru Perş. 29 Mayıs 2008, 15:37 | |
| | |
|
| |
Stefania Valérie Bécaud Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 684 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12069 Ekspresso Puanı : 3 Kayıt tarihi : 28/05/08
| Konu: Geri: Öğrenciler için önemli duyuru Perş. 29 Mayıs 2008, 18:17 | |
| ~Profesör + Dans Profesörü + Bitkibilim Profesörü + İksir Profesörü
~Bakanlık + Deneysel Büyüler Dairesi + Danışma + Yasaklanmış Büyülenebilen Nesneler Sicil Dairesi + Uluslararası Sihirsel İşbirliği + Sihir Bakanı Asistanı
~Diğer + Dırdırcı / Eleştirmen & Proje Mimarı & Muhabir + Londra Büyücü Evlendirme Dairesi Çalışanı + Grinngots Çalışanı
Bunlardan biri olabilir.
En son Stefania Valérie Bécaud tarafından Çarş. 23 Tem. 2008, 19:08 tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi | |
|
| |
Karolina Siri Bergliot
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 44 Yaş : 34 Galleon : 12018 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 10/06/08
| Konu: Geri: Öğrenciler için önemli duyuru Perş. 12 Haz. 2008, 00:52 | |
| Esrar dairesi çalışanı olmak istiyorum | |
|
| |
Jenny Claire Waldorf
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 24 Yaş : 30 Galleon : 12018 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 10/06/08
| Konu: Geri: Öğrenciler için önemli duyuru Perş. 12 Haz. 2008, 13:46 | |
| Ben sırayla yazıyıyorum olmak istediklerimi oktanaza doğru Seherbaz Karargahı Memur Büyüceşura İdari Hizmetleri Memur Tılsım profesörü KSKS Profesörü Biçim Değiştirme Profesörü | |
|
| |
Armina Jena Alcynda
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 91 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12286 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 28/01/08
| Konu: Geri: Öğrenciler için önemli duyuru Perş. 12 Haz. 2008, 21:03 | |
| # En çok profesör olmak isterdim, çoğu kişi gibi. İksir yada biçim değiştirme.. Dahasıda olabilir ama kararsızım. [ Sanki zaten olabilecekmişim gibi. xD ] # Gelecek Postasında çalışmak profesörlükten sonraki en iyi seçim sanırım.. # Uluslararası Hukuk Bürosu'nda çalışmakta güzel olabilir.. ^_^ | |
|
| |
Angelina Voleta Anderson
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 590 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12204 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 08/03/08
| Konu: Geri: Öğrenciler için önemli duyuru Ptsi 16 Haz. 2008, 15:33 | |
| Kararımı değiştirdim..Profösör olmak isterdim..
#Sihirli Yaratıkların Bakımı #Biçim Değiştirme
İkisinden birinin Profesörü olmayı isterdim..Rplerime güveniyorum.. | |
|
| |
James Tommy Parker Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 7 Yaş : 30 Galleon : 12014 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/06/08
| Konu: Geri: Öğrenciler için önemli duyuru Ptsi 16 Haz. 2008, 19:38 | |
| Bakanlık; Herhangi bir dairenin başkanlığı, Gelecek Postası; Editör veya muhabir, Z.A.Y. üyesi | |
|
| |
John Stewen Peterson Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 813 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12196 Ekspresso Puanı : 6 Kayıt tarihi : 15/03/08
| Konu: Geri: Öğrenciler için önemli duyuru Ptsi 16 Haz. 2008, 19:47 | |
| seherbaz olmak istiyorum.... | |
|
| |
Diego Pellegrino Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 37 Yaş : 35 Galleon : 12010 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 14/06/08
| Konu: Geri: Öğrenciler için önemli duyuru Ptsi 16 Haz. 2008, 21:28 | |
| K.S.K.S,Biçimdeğiştirme ya da Sihir Tarihi Prof.u olmak isterdim.Bunun haricinde Büyüceşura idaresinde bir iş de olabilir.Tabi ölümyiyenlik her zaman alternatiflerim içinde... | |
|
| |
Samara Y. Laura D'Owen
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1151 Yaş : 28 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12298 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 22/01/08
| Konu: Geri: Öğrenciler için önemli duyuru Salı 17 Haz. 2008, 09:00 | |
| Aritmansi Profesörü Tılsım - Muska Profesörü Sihir Tarihi Profesörü Sihir Bakanı Sihir Bakanı Asistanı Evlendirme Dairesi Dükkan Sahibi [En kötü ihtimal]
En son Samara Yoko Scott tarafından Cuma 20 Haz. 2008, 14:07 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Stefan Josh Valery Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 667 Yaş : 34 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12017 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 10/06/08
| Konu: Geri: Öğrenciler için önemli duyuru Salı 17 Haz. 2008, 22:55 | |
| ##Sihir Bakanı ##Ksks Profesörü ##İksir Profesörü ##Kehanet Profesörü ##Esrar Dairesi ##Quidditch oyuncusu ##Sihir Bakanı Asistanı ##Büyücüşûra | |
|
| |
Alessa Roxané Bernadea Muggle
Mesaj Sayısı : 22 Yaş : 29 Galleon : 12097 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 29/04/08
| Konu: Geri: Öğrenciler için önemli duyuru Çarş. 18 Haz. 2008, 09:32 | |
| * Dırdırcı veya Gelecek Postası Editörlüğü * Uluslararası Sihirsel İşbirliği Dairesi Başkanı * Sihirli Yasal Yaptırım Dairesi Başkanı * Esrar Dairesi Çalışanı * St. Mungo Sihirsel Hastalıklar Tedavi Merkezi / Büyü Hasarı * Sihir Bakanı'nın asistanı * Kehanet Porfesörü
En çok editör olmak istiyorum ama olmazsa şifacı ve bakanlık çalışanı da olabilir. Profesörlük de en son ihtimal x/ | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Christian Dayrnt Black Britanya ve İrlanda Qudditch Karargahı Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1281 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12312 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 28/01/08
| Konu: Geri: Öğrenciler için önemli duyuru Cuma 20 Haz. 2008, 10:07 | |
| --Profesör-- +Karanlık Sanatlara Karşı Savunma +Muska -Tılsım- +Biçim Değiştirme +Astronomi +İksir +Sihir Tarihi
--Bakanlık-- +Esrar Dairesi +Sihirli Oyunlar ve Sprolar Dairesi
--Diğer-- +Gelecek Postası Editörü +Gringotts Büyücü Bankası Çalışanı +Üç Süpürge'nin Sahibi
--Kesinlikle-- Ölüm Yiyen -veya Karanlık Lord- | |
|
| |
Eurydice Black Slytherin Bina Sorumlusu, İksir Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2206 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 12422 Ekspresso Puanı : 89 Kayıt tarihi : 05/06/08
| Konu: Geri: Öğrenciler için önemli duyuru Cuma 20 Haz. 2008, 14:05 | |
| **Hogwarts**
+İksir Profesörü veya +Sihir Tarihi Profesörü
Kesinlikle Olmak İstediğim Tek Şey;
ÖLÜM YİYEN | |
|
| |
Johnny Amoux Malfoy Tılsım Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1643 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12197 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/03/08
| Konu: Geri: Öğrenciler için önemli duyuru Perş. 17 Tem. 2008, 20:04 | |
| Mesajımı editleyecektim ancak gözünüzden kaçar diye yeni bir mesaj atayım dedim. Mezun olunca olmak istediğim meslekler(Birçok seçenek yazdım ki daha iyi değerlendirin)
PROFESÖRLÜKLER # Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü # Karanlık Sanatlara Karşı Savunma Profesörü # Muggle Araştırmaları Profesörü # Uçuş Profesörü # Tılsım/Muska Profesörü # İksir Profesörü # Bitkibilim Profesörü # Zihinbend Profesörü
SİHİR BAKANLIĞI # Esrar Dairesi Başkanı # Seherbaz # Sihirli Yaratıkların Denetlenmesi ve Düzenlenmesi Dairesi Başkanlığı
Ayrıca şu an en iyi baktığım meslek sihirli yaratıkların bakımı profesörlüğü. Johnny bu dersin profesörü olmayı kafasına takmış ve derste yeterince başarılı olmaya çalışır. Ancak şu an öncelik profesör olmakta...
Not: Bunların hepsi istek sırasına göre dizilmiştir.
En son Johnny Amoux D'anton tarafından C.tesi 19 Tem. 2008, 15:14 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
Penelopé Lilith Caliente
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 73 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11976 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 01/07/08
| Konu: Geri: Öğrenciler için önemli duyuru Perş. 17 Tem. 2008, 20:47 | |
| Biçim Değiştirme PRofesörü Tılsım Profesörü İksir Profesörü
| |
|
| |
| Öğrenciler için önemli duyuru | |
|