| Öğrenciler için önemli duyuru | |
|
+62Willa Dorana Holland Paigé Searlus Penelopé Lilith Caliente Eurydice Black Christian Dayrnt Black Alessa Roxané Bernadea Stefan Josh Valery Diego Pellegrino John Stewen Peterson James Tommy Parker Armina Jena Alcynda Jenny Claire Waldorf Karolina Siri Bergliot Stefania Valérie Bécaud Rose D. Kroes Hector Tom Andson Froggy Rachel I. Scott Charlie von Diederich Anna Luaná del Muñeco Haley Brooke Scott Shin Bizarre Tracy McGrady Daphne GreenGrass Claire M. Pacesky Severus Rodney Anthony Zinovia Audrey Tyra Scott David Allen Miller Oswald Grelice Kaentrothe Catherine Inés Beauchene Amy Grint Melinda Shélia Dumbledore Scorpius Gregoroviç Drizzt Miller Marveille Croweix Lisa Wanders Johnny Amoux Malfoy Janice Dylan Lovett Tatyana Johnson Angelina Voleta Anderson Boris S. Braginsky Julie Annwyl Lovett Constantia Inés Kalliope Lily L. Black Samara Y. Laura D'Owen Alastor Lupin Ivyanne Lynn Black Lily Johnson Allaryce Lena Malfoy Hayley Mireille Vance Cassandra I. Miller Adéline Michelle Malfoy Issoria Lathonia Marietta Dennise Black Tom Prince Vittoria Snape David Kevin Johnson Marcus Lucas Black Vynsja Croweix Elizabéth Adrianna Malfoy Daphne Zoe Launy Amortentia Cécile Derwent 66 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Paigé Searlus Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 265 Yaş : 29 Kan statüsü : Saf-kan Galleon : 11956 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 11/07/08
| Konu: Geri: Öğrenciler için önemli duyuru Perş. 17 Tem. 2008, 20:57 | |
| Gelecek Postası Çevirmeni ( Fransızca, Azerice, Türkçe, Esperanto, İngilizce olabilir ) Fransız dil-edebiyat öğretmeni ( Büyüyle ilgili değil biliyorum ama rp yapmasam da mesleğim olabilir sanırım ) | |
|
| |
Willa Dorana Holland Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 28 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12684 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 14/07/07
| Konu: Geri: Öğrenciler için önemli duyuru Cuma 18 Tem. 2008, 00:19 | |
| Mezun olunca; profosör(mümkünse kehanet, tılsım, iksir, KSKS veya uçuş) ancak olmazsa doluysa Şifacı(büyü hasarları katı fena olmaz ya da baş şifacı ) da olabilir. Bir de mümkünse Yoldaşlık'a katılmak istiorum =)) (Bu arada muggle göründüğüme bakmayın Hufflepuff 1.sınıfa seçilmişim ama daha rengim ve statüm ayarlanmadı) | |
|
| |
Samara Y. Laura D'Owen
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1151 Yaş : 28 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12298 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 22/01/08
| Konu: Geri: Öğrenciler için önemli duyuru Cuma 18 Tem. 2008, 09:53 | |
| Artık tam bir liste çıkarabildim^^
--PROFESÖR--
*Aritmansi *Tılsım *İksir *KsKs *Dans *Sihir Tarihi
--SİHİR BAKANLIĞI--
*Sihir Bakanı *Sihir Bakanı Asistanı *Evlendirme Dairesi Başkanı | |
|
| |
Severus Rodney Anthony Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 810 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12180 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 13/03/08
| Konu: Geri: Öğrenciler için önemli duyuru Cuma 18 Tem. 2008, 14:50 | |
| - Severus Anthony demiş ki:
- Profesörlük;
#Karanlık Sanatlara Karşı Savunma #Muggle Araştırmaları #İksir #Tılsım/Muska #Bitkibilim #Sihir Tarihi
Düşündüğüm tek meslek şu an profesörlük fakat olmazsa, Seherbaz Bürosu Başkanı olarak bakanlıkta da çalışabilirim. Her çocuğun zevkleri ve istekleri zamanla değişmeye başlar. Öyle değil mi?xD E buna uyalım o zaman Severus'da biraz değişsin. (Büyüdükçe utangaç oldu zaten yavrucakxD) Neyse geyik olmasın.. Severus'un, Muggle'lere olan ilgisi azaldı. Bu yüzden o dersin profesörü olma isteği yok denecek kadar az. Bakanlığı son zamanlarda hatalı bulmasından ötürü orada çalışma isteği oldukça arttı. Profesörlük ana düşüncesi olsa da esrar dairesi, seherbaz bürosu gibi bölümlerin çalışanı olmayı düşünmekte. Sevmediği dans olayına da noel balosundan sonra kanı kaynamakta. O dersin profesörlüğünüde oldukça düşünüyor. Quidditch'e olan inanılmaz sevgisi onu uçuş profesörlüğüne de itiyor. En çok istediği profesörlük uçuş sanırım.. Son hâlini sıralayarak bırakıyorum..
#Karanlık Sanatlara Karşı Savunma Profesörü #Uçuş Profesörü #Tılsım Profesörü #İksir Profesörü #Seherbaz #Kehanet Profesörü #Bitkibilim Profesörü #Sihirli Oyunlar ve Sporlar Dairesi Başkanı
En son Severus Anthony tarafından Ptsi 21 Tem. 2008, 13:40 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Emily Dawn Schneider
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 174 Yaş : 31 Kan statüsü : Melez Galleon : 11968 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 05/07/08
| Konu: Geri: Öğrenciler için önemli duyuru Cuma 18 Tem. 2008, 17:09 | |
| Profesörlük; *Muggle Araştırmaları *Bitkibilim *Astronomi Bakanlık; *Sihirli Yaratıkların Düzenlenmesi ve Denetimi Dairesi Çalışanı St. Mungo *St. Mungo Sihirsel Hastalıklar Tedavi Merkezi / Yaratıkların Yol Açtığı Yaralanmalar *St. Mungo Sihirsel Hastalıklar Tedavi Merkezi / İksir ve Bitki Zehirlenmeleri | |
|
| |
Lily L. Black Sihirli Oyunlar ve Sporlar Dairesi Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2960 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12322 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: Öğrenciler için önemli duyuru Cuma 18 Tem. 2008, 17:28 | |
| Herkes guncellemis. Bir cok kisinin de ilgi alani degisecek gibi gozukuyor ama Lily Quidditch devam eder diyorum Ucus Profesoru ( buda benim takintim ) Quidditch oyuncusu, muhtemelen Ballycastle Bats Arayicisi ( daha boyle bir sey olup olmayacagini sormamisken kaptanlik koltuguna diktim gozlerimi xD) Bakanlik pek tercihim degil ama mecbur kalirsam Sihirli Oyunlar ve Sporlar dairesi calisan / Baskani olabilir Bir de karakterimin uvey annesini kafaya takmis oldugunu dusunulurse ilk iki tercihim gerceklesemezse Seherbazlik olabilir. Belki Hangi Supurge editorlugu olur bunlarin hicbiri olmuyorsa xD ama Ucus ve Quidditch oyunculugu kesinlikle istediklerim =) | |
|
| |
Christian Dayrnt Black Britanya ve İrlanda Qudditch Karargahı Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1281 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12312 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 28/01/08
| Konu: Geri: Öğrenciler için önemli duyuru Paz 20 Tem. 2008, 11:07 | |
| || Profesörlük || x KSKS x İksir x Tılsım x Sihir Tarihi x Biçim Değiştirme x Kehanet x Astronomi || Bakanlık || x Sihir Bakanı x Sihir Bakanı Asistanı x Esrar Dairesi Çalışanı x Seherbaz || Diğer || x Editör x Dükan Sahibi x Vampir x Ölüm Yiyen | |
|
| |
Vynsja Croweix The Nocturnal Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1500 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12300 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 11/02/08
| Konu: Geri: Öğrenciler için önemli duyuru Paz 20 Tem. 2008, 17:45 | |
| - Alessia A. Dixyqué demiş ki:
- Ben Profesör olmak isterdim şahsen. İksir, Biçim Değiştirme, Tılsım, SYB ya da KSKS çok iyi olurdu. Olmazsa da Ölüm Yiyen olmak isterdim.
Ehm... Ben de değiştireceğim, o günden bu güne çok şey değişti. ^^' x Profesörlük x İksir x Karanlık Sanatlara Karşı Savunma x Sihirli Yaratıkların Bakımı * x Bitkibilim * x Tılsım * x Biçim Değiştirme x Kehanet x Dans x Diğer x Dükkan Sahibi * Kendim bar açma gibi bir imkanım olursa süper olurdu. x Esrar Dairesi Çalışanı x Cadı Gündemi Editörü x Vampir x Ölüm Yiyen
Aynı anda Vampir ve Ö.Y. olunabiliyorsa çok şahane olurdu. O.O
*: Yıldız bulunanların istek sırası aynı. Diğerlerinin baştan sona olarak azalıyor. | |
|
| |
Delora Lucien Nobés
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 129 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11991 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 23/06/08
| Konu: Geri: Öğrenciler için önemli duyuru Ptsi 21 Tem. 2008, 10:35 | |
| Esra Dairesi Çalışanı/Başkanı Büyüceşura Şifacı | |
|
| |
Mysteé Hannah Dwight
Mesaj Sayısı : 10 Yaş : 44 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11940 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 19/07/08
| Konu: Geri: Öğrenciler için önemli duyuru Ptsi 21 Tem. 2008, 16:03 | |
| Ben de bir dükkan sahibi ve ölüm yiyen olmak isterim... Profesörlük de olabilir.. Sihir Tarihi profesörlüğü mesela... | |
|
| |
Hermione Jean Ginger
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 11 Yaş : 33 Kan statüsü : Şeyy... Muggle doğumluyum... Galleon : 12108 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/04/08
| Konu: Geri: Öğrenciler için önemli duyuru Salı 05 Ağus. 2008, 21:04 | |
| + Quidditch Oyuncusu[tutuculuk yada arayıcılık harika olur x)] + Seherbaz | |
|
| |
Eurydice Black Slytherin Bina Sorumlusu, İksir Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2206 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 12422 Ekspresso Puanı : 89 Kayıt tarihi : 05/06/08
| Konu: Geri: Öğrenciler için önemli duyuru Çarş. 06 Ağus. 2008, 17:54 | |
| - Elizabeth Clara Murtle demiş ki:
- ]**Hogwarts**[/i]
+İksir Profesörü veya +Sihir Tarihi Profesörü
Kesinlikle Olmak İstediğim Tek Şey;
ÖLÜM YİYEN ya ben böyle yazmışım ama değiştirdim azcık
Profesör olarak;
Sihir Tarihi İksir Biçim Değiştirme Eski Yazılar
Birde Ölüm Yiyen
profesörlük istek sırasına göre dizilmiştir | |
|
| |