| Seyir Defteri | |
|
+47Alessa Roxané Bernadea Peeves Alexander Calanthia Froggy William T. Tyson Rachel M. Scott Charlie von Diederich Célia Ellen F. Reeser Summer Lizzie Dumbledore Samara Y. Laura D'Owen Wolfgang Q. Malfoy Claire M. Pacesky Tracy McGrady Aurore Eulalie Arceneau Christian Dayrnt Black Ivyanne Lynn Black Constantia Inés Kalliope Leona Lewis Zinovia Audrey Tyra Scott Ned Narion Marcus Lucas Black Severus Rodney Anthony Logan James Howlett Arnemetiae Airghialla Elizabéth Adrianna Malfoy Justin G. Archman Tatyana Johnson Adéline Michelle Malfoy Haley Brooke Scott Fleur Isabéllé Villiers Mustiman Tan'mar Dakota Lily Dawn Miller Johnny Amoux Malfoy Septimus Lily L. Black Michelle Laura Whisper Daphne Zoe Launy Marveille Croweix Vynsja Croweix Lucienda B. Blanc Janice Dylan Lovett Rocio Sycorax Malfoy Margolis Marguerite Snape Issoria Lathonia Vittoria Snape Krystal Angelina Delacour Oswald Grelice Kaentrothe 51 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Vynsja Croweix The Nocturnal Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1500 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12298 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 11/02/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma 21 Mart 2008, 00:31 | |
| 23:21
Cole.. Cole.. Cole.. Çok tatlı.. Cole.. Cole... | |
|
| |
Michelle Laura Whisper Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 93 Yaş : 44 Galleon : 12300 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 20/01/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma 21 Mart 2008, 00:32 | |
| 23:32
uykumun geldiğini hissedebiliyorum, yarınki sınavlarıma hiç ama hiç çalışmadım 2-3tane müzik klibi izlemem lazımdı ödev olarak, onları bile yapmadım >mutluyum-huzuruyum-gururluyum-uykuluyum-karmaşıkım
dinlenmeye ihtiyacım var sanırım... | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma 21 Mart 2008, 00:36 | |
| 23:35
sana daha evvel yazdığım site andını hatırla diyeceğim üsttekine ve ondan dersini yap. Yoksa birlikte coğrafya çalışıcağız... Boşver coğrafyayı. ödev neydi? Can u help me? |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1500 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12298 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 11/02/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma 21 Mart 2008, 00:38 | |
| 23:37
Neden bütün gündür üşüyorum? Of. Donuyorum ya. Cole'üm olsaydı şimdi.. Ah ahh. | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 93 Yaş : 44 Galleon : 12300 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 20/01/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma 21 Mart 2008, 00:42 | |
| 23:39
Keiran'ın mesajındaki Corafya terimini görmemle eş zamanlı olarak yaşadığım ürperme duygusu henüz geçmiş değil. Yarın okula 6ders geç gitmek istiyorum. Gidince de kavga çıkarmak istiyorum. Ayrıca şu an ittibariyle uyumak da istemiyor değilim.
Kıvırcıkımı özledim... | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma 21 Mart 2008, 00:53 | |
| 23:52 üsttekiyle ittifak yaptık.. savulun biz geliyoz... rav&gry işbirliği |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma 21 Mart 2008, 00:54 | |
| | |
|
| |
| |
| |
Vittoria Snape
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 279 Yaş : 31 Galleon : 12290 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 25/01/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma 21 Mart 2008, 13:37 | |
| 12.37
OKul bozuntusuna gidiyorum =( şu öğle aralarını hiç sevmiyorum ya. Lisede dağ başında zaten of !! Hazırlanmalıyım.. | |
|
| |
Rocio Sycorax Malfoy Azkaban Kaçağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 974 Yaş : 35 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12342 Ekspresso Puanı : 20 Kayıt tarihi : 24/01/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma 21 Mart 2008, 13:59 | |
| 12.59
Dershneyi ektim evde pinekliyorum (: yemk istedim bide onu bekliyorum.. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma 21 Mart 2008, 14:24 | |
| 13:24
Gayet sinirli ve gerginim. Tüm insanlıktan nefret etme günlerimden birindeyim, biri bana çatsın da kavga edeyim diye aranmaktayım. |
|
| |
Rocio Sycorax Malfoy Azkaban Kaçağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 974 Yaş : 35 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12342 Ekspresso Puanı : 20 Kayıt tarihi : 24/01/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma 21 Mart 2008, 14:35 | |
| 13.34 Sarah'a kesnlikle yan gözle dahi bakmama kararı aldım (: | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma 21 Mart 2008, 14:54 | |
| - Sarah F. Ainsworth demiş ki:
- 13:24
Gayet sinirli ve gerginim. Tüm insanlıktan nefret etme günlerimden birindeyim, biri bana çatsın da kavga edeyim diye aranmaktayım. 13:53 gel vur bana diyeceğim sadece... daha daha nolurrrrrr.... |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma 21 Mart 2008, 18:15 | |
| 17:12 lanet bir haftanın bitişi. yağmurda okuldan çıkıp gezip rahatlamışım. 6da dersane servisini yakalıcam ve okulda Öldüren Sis'i izlicez. Harika yani. Bu haftasonunu gelecek sınavların ya da bitmeyen dönem ödevinin kaygısını çekmeyerek geçirmeyi planlıyorum. elimde bir sürü kitap bulundurmamın karı. mp3üm hala tamirde, tühh... ne yapacağım? belki yarın sabah dersaneye uğrarım sonra da arkadaşın doğum gününü kutlarız bi yerde heralde. gereğinden fazla kendimdeyim bu kadar uyanık ve kendimde olmak istemiyorum... |
|
| |
Lucienda B. Blanc
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 307 Yaş : 73 Galleon : 12186 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 17/03/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma 21 Mart 2008, 18:29 | |
| 17.25
Biraz önce eve geldim.Arabayı sürttüm gelirken,sinirim aşırı bozuk.Suç bende değildi.Yada bendeydi belki de.Bilmiyorum bi daha arabada bu kadar gülmüycem,ilk kaza deneyimi gibi bişey.Uff.Neyse sınavın biri bitti ancak pazartesi 2 tane daha var.Üstelik yarın fotoğraf ve almanca kursu..Üstüne bana sormadan plan yapan gelmeyince sattığımı düşünen arkadaşlara sahibim.Her şeyi nasıl yetiştircem bilmiyorum.Günler 30 saat olsun kampanyası yapmak istiyorum.Bir de eve gelince siteye girmeye çalışınca "You have been banned from this forum." yazısı çıktı.Şok oldum niye ban yedim ki diye.Sonra İE den girdim oldu.Firefox neden açmıyo acaba ben İE ı sevmiyorumkiii..Bu akşamı kendime ayrıdım.Stressiz olcam.Yarın yapıcam nasıl yetişcek konular diye stres. | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma 21 Mart 2008, 20:59 | |
| 20:00
Az sonra aşkımın dizisi başlayacak sanırım!!
| |
|
| |
Marveille Croweix Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2182 Yaş : 29 Kan statüsü : safkan yani nolcak ki başka. Galleon : 12726 Ekspresso Puanı : 22 Kayıt tarihi : 11/11/07
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma 21 Mart 2008, 21:03 | |
| 20:02
Cole hangi Cole?,hangi dizide oynuyor? merak ediyorum.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma 21 Mart 2008, 21:06 | |
| 20:06
Ehehe. Söylemesem? Komedi olur, adım sübyancıya çıkar. XD | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma 21 Mart 2008, 21:13 | |
| 20:07
Bünyem kendi kafasına(ya da benim kafama) göre takılıyor. Nane çayı içmekten otacı pastilleri gibi kokmaya başlayacağım yakında. Kontörüm de yok(sahiden). Yarın bir sürü işim var, flaşları öğreneceğim ama çok da fena üşeniyorum afsada gitmeye. Şiddetle para istiyorum, 1-2 milyar kadar. Kısa dönem ihtiyaçlarımı karşılamak istiyorum. Alışveriş yapmak ve asla giymeyeceğim yüzlerce ayakkabı almak istiyorum. Duvarlarımı açık gri yada kırık beyaz duvar kağıdıyla kaplamak istiyorum. Pasaportumu ve vizemi halletmek istiyorum. londraya uçak biletleri beleş olsun istiyorum. she set'le tanışmak istiyorum. horrors'la kanka olmak istiyorum. aphro'yla yunanistandaki nick cave konserine gitmek istiyorum. kahküllerim uzasın istiyorum. saçımdaki maviler akmasın ama morlar aksın istiyorum. 3 kilo daha vermek istiyorum. yeni eşofman altı istiyorum. geri takla atabilmek istiyorum. moonwalk'u istediğim kadar hızlı yapabilmek istiyorum. evde pratik yapacak yerim olsun istiyorum. gruba seçilmek istiyorum. galip hocaya asistan olmak istiyorum. tırnaklarım kırılmasın istiyorum.. |
|
| |
Krystal Angelina Delacour Muggle
Mesaj Sayısı : 79 Yaş : 31 Galleon : 12204 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 08/03/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma 21 Mart 2008, 21:22 | |
| Saat 20:21 Ödev,ödev,ödev...Bitmesi gereken ve bitmeyeceğinden kuşkulandığım dönem ödevime evam ediyorum... | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma 21 Mart 2008, 21:34 | |
| - Lucienda B. Blanc demiş ki:
- 17.25
Biraz önce eve geldim.Arabayı sürttüm gelirken,sinirim aşırı bozuk.Suç bende değildi.Yada bendeydi belki de.Bilmiyorum bi daha arabada bu kadar gülmüycem,ilk kaza deneyimi gibi bişey.Uff.Neyse sınavın biri bitti ancak pazartesi 2 tane daha var.Üstelik yarın fotoğraf ve almanca kursu..Üstüne bana sormadan plan yapan gelmeyince sattığımı düşünen arkadaşlara sahibim.Her şeyi nasıl yetiştircem bilmiyorum.Günler 30 saat olsun kampanyası yapmak istiyorum.Bir de eve gelince siteye girmeye çalışınca "You have been banned from this forum." yazısı çıktı.Şok oldum niye ban yedim ki diye.Sonra İE den girdim oldu.Firefox neden açmıyo acaba ben İE ı sevmiyorumkiii..Bu akşamı kendime ayrıdım.Stressiz olcam.Yarın yapıcam nasıl yetişcek konular diye stres. Bilgisayarın ip'si daha evvelden banlanan biriyle çakışmıştır. Değişince sorun kalkar... Modem aç kapa. veya bilgisayarı tercih senin... |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 22 Mart 2008, 00:36 | |
| Yıldız tarihi aynı ama yıldız saati: 23:20 civarı Sitede Japon bulundu, allah deyip koşuyoruz... Gemideki herkes bakıyor... dokundum insana benziyormuş.... |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 22 Mart 2008, 00:37 | |
| 23:37
sürkli bir şeyler okumaktan zavallı gözlerim çan kanağına döndü. Çayla yıkayıp göz maskemi takıp biraz dinlenicem, bugünlük benden bu kadar. Sevgiler. |
|
| |
Lucienda B. Blanc
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 307 Yaş : 73 Galleon : 12186 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 17/03/08
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 22 Mart 2008, 00:38 | |
| 23:37 Yaşasın rp yapacak birini buldum sonunda!!! Annem bana niye avuç avuç kuru izim yediriyooo?? T_T Keiran hakkımda garip şeyler demiş galiba? Duyan var mı? O_O |
|
| |
| Seyir Defteri | |
|