| Üstteki ile ilgili düşünceler | |
|
+35Charlie von Diederich Rachel M. Scott Rocio Sycorax Malfoy Summer Lizzie Dumbledore Rachel I. Scott Aurore Eulalie Arceneau Samara Y. Laura D'Owen Wolfgang Q. Malfoy Daphne Zoe Launy Amy Grint Claire M. Pacesky Christian Dayrnt Black Armina Jena Alcynda Adéline Michelle Malfoy Tracy McGrady Johnny Amoux Malfoy David Allen Miller Severus Rodney Anthony Allaryce Lena Malfoy Zinovia Audrey Tyra Scott Haley Brooke Scott Shelly Webster Constantia Inés Kalliope Issoria Lathonia Célia Ellen F. Reeser Vittoria Snape Ivyanne Lynn Black Lily L. Black Lily Johnson Marveille Croweix Lucienda B. Blanc Vynsja Croweix Margolis Marguerite Snape Fleur Isabéllé Villiers Tatyana Johnson 39 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler C.tesi 26 Nis. 2008, 14:17 | |
| sitedeki şahane insanlardan birisi, güzel RP yapıyor. |
|
| |
Marveille Croweix Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2182 Yaş : 29 Kan statüsü : safkan yani nolcak ki başka. Galleon : 12728 Ekspresso Puanı : 22 Kayıt tarihi : 11/11/07
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler C.tesi 26 Nis. 2008, 14:26 | |
| Mükemmel kişilik.Rp'yi yarım bıraktım ben galiba.Yazamadım bir türlü.Kendisinden özür dileyip göl kenarına koşuyorum =) | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler C.tesi 26 Nis. 2008, 14:28 | |
| Koşma düşersin Bi vukuat yok zaten, acele etme ^^ |
|
| |
Célia Ellen F. Reeser
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 600 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12271 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 05/04/08
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler C.tesi 26 Nis. 2008, 16:03 | |
| Bir gün mutlaka rp yapmam gerektiğini düşündüğüm kişi umarım bir gün yaparız...
Ayrıca çok cana yakın ve sevecen olduğunu düşünüyorum | |
|
| |
Armina Jena Alcynda
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 91 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12286 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 28/01/08
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler C.tesi 26 Nis. 2008, 16:41 | |
| Tanımıyorum ama ben yinede kendi çapımda yorumlarımı yaparım.. =P
Emilie De Ravin kullanıyor ama birinde daha görmüştüm bunu sanki.. ' Kaç kişi kullanıyor ki ? ' diye sormak istediğim kişi.. xP | |
|
| |
Célia Ellen F. Reeser
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 600 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12271 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 05/04/08
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler C.tesi 26 Nis. 2008, 17:09 | |
| Birnici kullanan kişi 1. Sınıf olduğu için lisetede onu alamaz... O yüzden kullanmam serbest. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler C.tesi 26 Nis. 2008, 17:13 | |
| Yaparız elbet dediğim Slytherin ^^ |
|
| |
Armina Jena Alcynda
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 91 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12286 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 28/01/08
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler C.tesi 26 Nis. 2008, 17:21 | |
| - Ellen Autumn Reeser demiş ki:
- Birnici kullanan kişi 1. Sınıf olduğu için lisetede onu alamaz... O yüzden kullanmam serbest.
' Yorum için teşekkürler ! ' demek istiyorum.. xD
Bir üsttekiyle rp yapacak olan kişi.. =P | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler C.tesi 26 Nis. 2008, 17:22 | |
| Nickinin nden yeşil değil de beyaz olduğunu merak ettiğim slytherin :/ |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
David Allen Miller
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 93 Yaş : 31 Galleon : 12158 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 01/04/08
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler C.tesi 26 Nis. 2008, 17:30 | |
| Göz alıcı imzası.. Death Note seven.. Elw'i severim.. Ama hiç konuşmuyor.. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler C.tesi 26 Nis. 2008, 17:45 | |
| - James Simon Lorgoff demiş ki:
- Son sıralardaki aktifliği göze çarpan, iyi bi üye. [elbette ki Slytherin olması dışında ^^ ]
|
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler C.tesi 26 Nis. 2008, 17:46 | |
| En iyi RP yapan gryffindor diye düşünüyorum, kütüphanede Kei'yle takılıyolar şu an epey de bir canım sıkıldı. Atlasam mı dedim ama yazmaya üşendim |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler C.tesi 26 Nis. 2008, 17:47 | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler C.tesi 26 Nis. 2008, 17:49 | |
| Ooof yordunuz beni XD sevgili profsörüm, dersini almasam da ehu ehu. *editledim ayrıca ne var * |
|
| |
Allaryce Lena Malfoy
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 323 Yaş : 31 Kan statüsü : safkan Galleon : 12347 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 28/12/07
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler C.tesi 26 Nis. 2008, 17:51 | |
| yeni avatar imzası yakan pek saygı değer ölümyiyen kontesi kuzenim, vakti varsa bi ara gelip zay üyesi kızlarla kaçan abimle ilgili tavsiye almak istiorum kendisinden elw'eydi bu Rpleriyle Hogwarts ortamını şenlendiren, hoş Ravenli Sarah, severek takip ediyorum efenimm
En son Vanessa Allaryce Malfoy tarafından C.tesi 26 Nis. 2008, 18:00 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler C.tesi 26 Nis. 2008, 17:53 | |
| Benden günah gitti, yanaşalım bakalım kıyıdan, buyur ederseniz bi çayınızı içerim |
|
| |
Lily L. Black Sihirli Oyunlar ve Sporlar Dairesi Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2960 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12322 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler C.tesi 26 Nis. 2008, 18:14 | |
| James'le kavga etmez umarım dediğim kişi Sly olacakmış olamamış havası var hep üstünde tırsarım biraz kendisinden | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler C.tesi 26 Nis. 2008, 18:52 | |
| Aynen öyle oldu XD Alımlar kapalıydı Yok kavgaya gitmedim barış çubuğu içiyorum bu ara karakter=avatar süper uymuş, şekerpare bir insan, binamızın sempatiği |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Claire M. Pacesky Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 26 Galleon : 12112 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 24/04/08
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler C.tesi 26 Nis. 2008, 19:13 | |
| aa ne demek canım hepimiz armina'dan (ç)aldık aslında claire ^^ Lost fanı olduğunu düşünüp, clair konusunda kendisini desteklediğim kişi ^^, |
|
| |
Claire M. Pacesky Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 26 Galleon : 12112 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 24/04/08
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler C.tesi 26 Nis. 2008, 19:16 | |
| Evet Lost fanıyım. ^^
4.Sezona Başlamayan Okumasın [Lost]
- Spoiler:
Fakat Claire'in Charlie öldükten sonraki davranışları hoşuma gitmiyor.Onu koruyan kollayan oydu,o öldükten sonra bi' göbek atmadığı kaldı.
Çok iyi anlaşacağımıza benzeyen üye. | |
|
| |
Célia Ellen F. Reeser
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler C.tesi 26 Nis. 2008, 20:24 | |
| - Armina Jena Andrews demiş ki:
- Ellen Autumn Reeser demiş ki:
- Birnici kullanan kişi 1. Sınıf olduğu için lisetede onu alamaz... O yüzden kullanmam serbest.
' Yorum için teşekkürler ! ' demek istiyorum.. xD
Bir üsttekiyle rp yapacak olan kişi.. =P Ya sana yorum yapmadığım için özür dileirm bugünlerde çok unutkanım... Eskiden sitede çok görüdğüm şimdi seyrek karşılaştığım biri... iyi olduğu kanısındayım. Bu arada gerçekten ben sadece bir tane Emilie var sanıyordum ama benim haricimde 2 tane dha varmış Benim gibi aynı ünlüyü kullanan bakalım sonunda kim alıck | |
|
| |
| Üstteki ile ilgili düşünceler | |
|