| Kitap Komisyonu'nda Değişiklik | |
|
+6Summer Lizzie Dumbledore Elizabéth Adrianna Malfoy Johnny Amoux Malfoy Constantia Inés Kalliope Daphne Zoe Launy Allaryce Lena Malfoy 10 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Kitap Komisyonu'nda Değişiklik C.tesi 03 Mayıs 2008, 23:22 | |
| Komisyon üyelerinin ifadesiyle alınan kararla aşağıdaki üyeler Komisyon'dan çıkarılmıştır:
Julie Annwyl Lovett Janice Dylan Lovett
Bu kişilerin yerine komisyona katılacak, OLDUKÇA sık aktif olacak, iyi fikir yürütüp beyin fırtınası yapabilen, sadece RP değil, hikaye yazmakta da başarılı olan üyeler alınacaktır. Eğer başvurmak istiyorsanız, aşağıdakini doldurun. Bu başlıkta geyik yapmamanızı sadece başvuruların bulunmasını rica edeceğim.
Katılımcı: Katılma isteminin sebebi: Kurallı/Planlı yazım ya da RPdeki deneyim süresi: |
|
| |
Allaryce Lena Malfoy
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 323 Yaş : 31 Kan statüsü : safkan Galleon : 12347 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 28/12/07
| Konu: Geri: Kitap Komisyonu'nda Değişiklik C.tesi 03 Mayıs 2008, 23:40 | |
| Adı Soyadı:Vanessa Malfoy Rp karakteri: Ukala ve lider konumunda olmaktan hoşlanıyor. Çoğu safkan ve zengin ailenin çocuğu gibi o da şımarık ve gereğinden fazla özgüvene sahip. Ama onu diğerlerinden ayıran özelliği, gerekirse çıkarları için doğumundan itibaren kendisine benimsetilen değerlerden vazgeçebilcek kadar çıkarcı ve mantıklı olması Ne kadar zamandır rp yapıyor: yaklaşık 1 senedir Bu komisyonda neden yer almak istiyor: Sitede benden çok daha iyi rp yapan çok daha deneyimli üyeler var ama yine de ilk başladığım zamanlara bakıldığında rp konusunda kendimi geliştirdiğimi düşünüyorum.Ayrıca rp alanında aşırı bir tecrubem olmasa da fanfic ya da kendi öykülerimi yazma alanında var bu yüzden de yardımcı olabileceğime inanıyorum. Ne kadar aktif olabilir: pzrt - perş 2.5 sa cuma 4 - 12 arasında 8 saat, haftasonu ise duruma bağlı olarak değişebilir. Siteyle ilgili görüşleri:Gerçekten hızlı gelişmiş bir site ve gelişmeye de devam ediyor. Site sakinleri arasında diğer rp sitelerinde göremediğim bir uyum var. Herkes sitenin gelişmesi için çaba harcıyor ve ben rpyi ilk keşfettiğim sitenin hogwartsekspresi olmasından memnunum, fazla özen gösterilmemiş bir siteden başlasaydım rp benim için şimdi olduğu kadar önemli olamazdı | |
|
| |
Daphne Zoe Launy Son Dakika Editörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1162 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12455 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 21/12/07
| Konu: Geri: Kitap Komisyonu'nda Değişiklik Paz 04 Mayıs 2008, 06:08 | |
| Adı Soyadı:Avril Pink Delacour Rp karakteri: Biraz içine kapanık, ama şımarıklara tahammül edemeyen bir yapısı var.Gülmeyi ve neşeli olmayı çok sever.Burnunun dikine gittiği için çoğu kez hata yapar.İnadım inat bir kızdır.
Ne kadar zamandır rp yapıyor: 8/9 ay Bu komisyonda neden yer almak istiyor: Her ne kadar, bu sitedeki en iyi rp yapan ben olmasam da, çok güzel FanFictionlarım vardır.İyi şeyler yazabilecğime inanıyorum
Ne kadar aktif olabilir:Hafta içleri 3-4 saat, haftasonları değişiyor. Siteyle ilgili görüşleri:Rp alanında bulabildiklerimin en iyisi.Adminlerin güzel görüşleri var ve bu da sitenin ilerlemesine yol açıyor.Kuşkusuz rp alanında en iyi site burası, şimdilerde tek internet mekanım diyebiliriz. | |
|
| |
Constantia Inés Kalliope Kalliopé de Fuska Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1363 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan ~ Galleon : 12446 Ekspresso Puanı : 13 Kayıt tarihi : 23/01/08
| Konu: Geri: Kitap Komisyonu'nda Değişiklik Paz 04 Mayıs 2008, 12:31 | |
| Adı Soyadı: Daffodil Eléa Sophie Delacour Rp karakteri: Her zaman kendine güvenli bir kız olmuştur.Adaletli ve iyi kalplidir.Ancak onu sinir edecek bir durum olduğunda gözünün hiçbir şeyi görmediği zamanlar da olabilir.Fakat bu durumları fazla uzun sürmez.Neşelidir.İnatçıdır,dediğim dediktir.Zeki ve mantıklıdır.Ara sıra ukala olduğu zamanlar da olabilir. Bu komisyonda neden yer almak istiyor: Sitede benden çok iyi rp yapanlar var gerçekten.Fakat bende gerçekten iyi rp yaptığımı düşünüyorum.Sonuç olarak 3 yıldır rp yapıyorum ve bu az bir süre değil ve kendimi bu süre içinde geliştirdiğime inanıyorum.Ve rp yaptıkça da bunu daha da çok gelişeceğine inanıyorum.Yani rp alanında 3 yıllık bir tecrübem var.Kendi öykülerimi yazmada ve FanFic'te başarılı olduğuma ve olacağıma inanıyorum.Gerçekten iyi şeyler yazabilirim. Ne kadar zamandır rp yapıyor: Yaklaşık 3 yıldır rp yapıyorum.. Ne kadar aktif olabilir: 3-4 saat ve üzeri... Siteyle ilgili görüşleri: Şu ana kadar gördüğüm en iyi rp sitesi,en kalitelisi de denebilir.Rp kalitesi gerçekten fazlasıyla gelişmiş ve kendini rp alanında çok geliştirmiş üyeler var.Rp kalitesi çok yüksek.Site ger geçen gün kendini yeniliyor .Sitedekiler de birbirleriyle çok bağlılar.Herkes birbirini tanıyor ve bu gerçekten çok ama çok güzel bir şey.Adminler gerçekten site için çaba harcıyorlar ve yeni fikirleriyle siteyi daha da ileriye görütüyorlar.Üyelerde aynı şekilde site için ellerinden geleni yapıyorlar,fikirlerini paylaşıyorlar..
En son Daffodil Eléâ S. Delacour tarafından Paz 04 Mayıs 2008, 20:42 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Johnny Amoux Malfoy Tılsım Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1643 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12197 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/03/08
| Konu: Geri: Kitap Komisyonu'nda Değişiklik Paz 04 Mayıs 2008, 13:10 | |
| Katılımcı:Johnny Delacour Katılma isteminin sebebi:Öncelikle sekizinci kitap olduğu için.İkincisi ise hikaye yazımımı geliştirmek Kurallı/Planlı yazım ya da RPdeki deneyim süresi:Bana göre iyi yazıyorum ama o size bağlı.Bir yıldır rpg yapıyorum | |
|
| |
Elizabéth Adrianna Malfoy Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1443 Yaş : 36 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12567 Ekspresso Puanı : 41 Kayıt tarihi : 15/02/08
| Konu: Geri: Kitap Komisyonu'nda Değişiklik Paz 04 Mayıs 2008, 13:27 | |
| Katılımcı ~ Elizabéth Adrianna Malfoy
Katılma isteminin sebebi ~ Hem daha önce bu fırsatı kaçırdığımdan hem de yararlı olacağımı düşündüğümden. Hikaye gibi konularda daha önceden kitap yazmışlığım, kısa hikayeler yazmışlığım var ve başarılı olabileceğime inanıyorum. Aktiflik sorunum olmuyor zaten sizlerin de gördüğü gibi.
Kurallı/Planlı yazım ya da RPdeki deneyim süresi ~ Yaklaşık 4 senedir Rp yapıyorum, ilk başladığım zamandan beri oldukça büyük gelişmeler göstersem de, her zaman kurallı ve yazımıma dikkat ederek yazmışımdır. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Kitap Komisyonu'nda Değişiklik Paz 04 Mayıs 2008, 14:18 | |
| Katılımcı: Sarah Ainsworth
Katılma isteminin sebebi: Hem sık aktifim, hem de boş zamanım var. Yararlı olursa ne ala..
Kurallı/Planlı yazım ya da RPdeki deneyim süresi: 7 yılı aşkındır RP yapıyorum, haliyle neyin ne olduğunu bilecek kadar deneyimim var.
En son Sarah F. Ainsworth tarafından Paz 04 Mayıs 2008, 20:31 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| |
Summer Lizzie Dumbledore Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 287 Yaş : 76 Galleon : 12096 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 02/05/08
| Konu: Geri: Kitap Komisyonu'nda Değişiklik Paz 04 Mayıs 2008, 14:26 | |
| Katılımcı: Summer Lizzie Dumbledore Katılma isteminin sebebi: Katkım olsun diye.. Birde can sıkıntım gitsin Kurallı/Planlı yazım ya da RPdeki deneyim süresi: 3 yıldır rp yapıyorum.. | |
|
| |
Mustiman Tan'mar Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 22 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12190 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 16/03/08
| Konu: Geri: Kitap Komisyonu'nda Değişiklik Paz 04 Mayıs 2008, 16:15 | |
| Katılımcı: Mustiman Tan'mar
Katılma isteminin sebebi: Böyle bir çalışmaya yardımcı olmak istemem
Kurallı/Planlı yazım ya da RPdeki deneyim süresi: 4 yıldan fazla süredir rp yapıyorum. Ayrıca 6 yıl kadardır amatör olarak yazdığım hikaye vb. şeyler var. | |
|
| |
Lily L. Black Sihirli Oyunlar ve Sporlar Dairesi Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2960 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12322 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: Kitap Komisyonu'nda Değişiklik Paz 04 Mayıs 2008, 16:32 | |
| Katılımcı: Lily L. Black Katılma isteminin sebebi: Daha önceki başlıkta da söylemiştim zaten. Hem bu tür şeylerde yer almayı seviyorum hem çok online oluyorum. Kurallı/Planlı yazım ya da RPdeki deneyim süresi: sanırım haziranda iki yıl olacak. Ama emin değilim. - Alıntı :
- Spoiler:
Adı Soyadı: Lily L. Black
Rp karakteri:Lily çalışkan,zeki,zor öfkelenen ama kızarsa tam kızan biridir.arkadaş edinmeyi onlarla vakit geçirmeyi sever ama yanlız kalmayı ve uçmayı yada okumayı arkadaşlarıyla geçirdiği zaman kadar sever.kişiliği ruh haline göre değişsede genelde neşelidir.bazen duruma göre biraz ukaladır.(asla hermione kadar değil )değişim sever sürekli aynı mekanda duramaz mesela.ama uçarken ve okurken zamanı farkına varmaz.genelde sorumluluk sahibidir.ödevlerini sevmeyerekte olsa yapar çoğunlukla.sinirli yada üzgün olduğunda bomba gibi dokunsan patlar yani oldukça kızar pek iyi olmaz.dostluk veya arkadaşlıkta iyidir.asla arkadaşlarını yarı yolda bırakmaz.sürekli en büyük isteği için çalışır blaycastle yarasalarının arayıcısı olmak.bu çalışmaları sırasında daha küçükken bir bludger ile burnunu kırmakta vardır.Amaçlarına ulaşmak için hemen hemen herşeyi yapar.Yani o Lily'dir.Değişir....
Ne kadar zamandır rp yapıyor:Sanırım 2 yıl filan oldu.Evet o civarlarda olmalı.
Bu komisyonda neden yer almak istiyor: Öncelikle böyle olaylara katılmayı severim hem zevkli oluyor hemde bu siteye bir katkıda bulunmuş olurum eğer seçilirsem.Harry Potter 8'in çıkmasını çok istemiştim yazan,hazırlayan bir gurupta olmak kat kat daha güzel olur bence.Rp'si çok iyi olanlarla çalışmak ve 8. kitap olsa olmasını istediklerimi hayata geçirebilmek isterim.Yazma konusunda rp dışında kendi yarattığım fantastik kitap denemelerim vardır bir arkadaşımla.Yazmaya özellikle fantastik bir şey yazmaya meraklıyımdır ama yeni bir dünya yaratmak zor olduğundan daha çok rp'ye ağırlık veriyorum.O yüzden 8. kitap çok ilginç olur..
Ne kadar aktif olabilir:Valla değişiyor sadece ertesi gün sınavım olan günler giremiyorum.Onun dışında günde rahat 1-2 çoğunlukla 3 saat buradayım.Hafta sonuysa bazen sabah 12 akşam 8-12 arası bile oluyor sitede kalış sürem. - Bu değişti artık sınavım olmadıkça sitede 3-6 ( bazen 7 ) saat arası duruyorum hafta içleri vs çok fark etmiyor-
Siteyle ilgili görüşleri:Her gün daha da gelişen bir site.Sürekli bir yenilik oluyor.Rp kalitesi bir çok siteye artık girmememi ve bu siteye yoğunlaşmamı sağladı.
En son Lily L. Black tarafından Paz 04 Mayıs 2008, 22:02 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Marcus Lucas Black Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 295 Yaş : 34 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12558 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 13/09/07
| Konu: Geri: Kitap Komisyonu'nda Değişiklik Paz 04 Mayıs 2008, 19:54 | |
| Katılımcı ~ Eragon James Black
Katılma isteminin sebebi ~ Güzel fikirler üretebileceğimi düşünüyorum.Ve güzel şeyelr orataya çıakracağımdan eminim...
Kurallı/Planlı yazım ya da RPdeki deneyim süresi ~ Yaklaşık 6 senedir... | |
|
| |
Lily Johnson Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 159 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12412 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/11/07
| Konu: Geri: Kitap Komisyonu'nda Değişiklik Salı 06 Mayıs 2008, 17:28 | |
| Katılımcı:Lily Johnson Katılma isteminin sebebi:Ben bu siteye üye olurken beynimdeki harry potter ile ilgili hayalleri yazıya geçirmek için üye olmuştum.Ve bazılarını rplere yazamadım bu nedenle katılıp hayallerimi sitedekilerle paylaşabilirim. Kurallı/Planlı yazım ya da RPdeki deneyim süresi:Neredeyse yedi aydır bu sitedeyim ve başka bir site de var oradada yazılar yazdım ayrıca gerçek hayatımda yazılar yazıyorum bu nedenle rplerimin güzel olabileceğini düşünüyorum.
Aktif;Günde iki saate yakın cuma tüm akşam bilgisayarda olduğumdan dolayı zamanımı bu kitap için harcayabilirim. | |
|
| |
| Kitap Komisyonu'nda Değişiklik | |
|