Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  EkspresEkspres  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Kitap Komisyonu'nda Değişiklik

+6
Summer Lizzie Dumbledore
Elizabéth Adrianna Malfoy
Johnny Amoux Malfoy
Constantia Inés Kalliope
Daphne Zoe Launy
Allaryce Lena Malfoy
10 posters
YazarMesaj
Misafir
Misafir

Kitap Komisyonu'nda Değişiklik Empty
MesajKonu: Kitap Komisyonu'nda Değişiklik   Kitap Komisyonu'nda Değişiklik Icon_minitimeC.tesi 03 Mayıs 2008, 23:22

Komisyon üyelerinin ifadesiyle alınan kararla aşağıdaki üyeler Komisyon'dan çıkarılmıştır:

Julie Annwyl Lovett
Janice Dylan Lovett

Bu kişilerin yerine komisyona katılacak, OLDUKÇA sık aktif olacak, iyi fikir yürütüp beyin fırtınası yapabilen, sadece RP değil, hikaye yazmakta da başarılı olan üyeler alınacaktır. Eğer başvurmak istiyorsanız, aşağıdakini doldurun. Bu başlıkta geyik yapmamanızı sadece başvuruların bulunmasını rica edeceğim.

Katılımcı:
Katılma isteminin sebebi:
Kurallı/Planlı yazım ya da RPdeki deneyim süresi:
Allaryce Lena Malfoy

Allaryce Lena Malfoy

Kadın
Ruh hali : Kitap Komisyonu'nda Değişiklik Evilgrin0007qd8
Kan statüsü : safkan
Galleon : 12347
Ekspresso Puanı : 0

MesajKonu: Geri: Kitap Komisyonu'nda Değişiklik   Kitap Komisyonu'nda Değişiklik Icon_minitimeC.tesi 03 Mayıs 2008, 23:40

Adı Soyadı:Vanessa Malfoy
Rp karakteri: Ukala ve lider konumunda olmaktan hoşlanıyor. Çoğu safkan ve zengin ailenin çocuğu gibi o da şımarık ve gereğinden fazla özgüvene sahip. Ama onu diğerlerinden ayıran özelliği, gerekirse çıkarları için doğumundan itibaren kendisine benimsetilen değerlerden vazgeçebilcek kadar çıkarcı ve mantıklı olması
Ne kadar zamandır rp yapıyor: yaklaşık 1 senedir

Bu komisyonda neden yer almak istiyor: Sitede benden çok daha iyi rp yapan çok daha deneyimli üyeler var ama yine de ilk başladığım zamanlara bakıldığında rp konusunda kendimi geliştirdiğimi düşünüyorum.Ayrıca rp alanında aşırı bir tecrubem olmasa da fanfic ya da kendi öykülerimi yazma alanında var bu yüzden de yardımcı olabileceğime inanıyorum.
Ne kadar aktif olabilir: pzrt - perş 2.5 sa cuma 4 - 12 arasında 8 saat, haftasonu ise duruma bağlı olarak değişebilir.
Siteyle ilgili görüşleri:Gerçekten hızlı gelişmiş bir site ve gelişmeye de devam ediyor. Site sakinleri arasında diğer rp sitelerinde göremediğim bir uyum var. Herkes sitenin gelişmesi için çaba harcıyor ve ben rpyi ilk keşfettiğim sitenin hogwartsekspresi olmasından memnunum, fazla özen gösterilmemiş bir siteden başlasaydım rp benim için şimdi olduğu kadar önemli olamazdı
http://hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164/van
Daphne Zoe Launy
Son Dakika Editörü
Daphne Zoe Launy

Kadın
Ruh hali : Kitap Komisyonu'nda Değişiklik 43772825vu8
Kan statüsü : Safkan
Galleon : 12455
Ekspresso Puanı : 7

MesajKonu: Geri: Kitap Komisyonu'nda Değişiklik   Kitap Komisyonu'nda Değişiklik Icon_minitimePaz 04 Mayıs 2008, 06:08

Adı Soyadı:Avril Pink Delacour
Rp karakteri: Biraz içine kapanık, ama şımarıklara tahammül edemeyen bir yapısı var.Gülmeyi ve neşeli olmayı çok sever.Burnunun dikine gittiği için çoğu kez hata yapar.İnadım inat bir kızdır.

Ne kadar zamandır rp yapıyor: 8/9 ay
Bu komisyonda neden yer almak istiyor: Her ne kadar, bu sitedeki en iyi rp yapan ben olmasam da, çok güzel FanFictionlarım vardır.İyi şeyler yazabilecğime inanıyorum

Ne kadar aktif olabilir:Hafta içleri 3-4 saat, haftasonları değişiyor.
Siteyle ilgili görüşleri:Rp alanında bulabildiklerimin en iyisi.Adminlerin güzel görüşleri var ve bu da sitenin ilerlemesine yol açıyor.Kuşkusuz rp alanında en iyi site burası, şimdilerde tek internet mekanım diyebiliriz.
Constantia Inés Kalliope
Kalliopé de Fuska Sahibesi
Constantia Inés Kalliope

Kadın
Ruh hali : Kitap Komisyonu'nda Değişiklik Yuppirt8
Kan statüsü : Safkan ~
Galleon : 12446
Ekspresso Puanı : 13

MesajKonu: Geri: Kitap Komisyonu'nda Değişiklik   Kitap Komisyonu'nda Değişiklik Icon_minitimePaz 04 Mayıs 2008, 12:31

Adı Soyadı: Daffodil Eléa Sophie Delacour
Rp karakteri: Her zaman kendine güvenli bir kız olmuştur.Adaletli ve iyi kalplidir.Ancak onu sinir edecek bir durum olduğunda gözünün hiçbir şeyi görmediği zamanlar da olabilir.Fakat bu durumları fazla uzun sürmez.Neşelidir.İnatçıdır,dediğim dediktir.Zeki ve mantıklıdır.Ara sıra ukala olduğu zamanlar da olabilir.

Bu komisyonda neden yer almak istiyor: Sitede benden çok iyi rp yapanlar var gerçekten.Fakat bende gerçekten iyi rp yaptığımı düşünüyorum.Sonuç olarak 3 yıldır rp yapıyorum ve bu az bir süre değil ve kendimi bu süre içinde geliştirdiğime inanıyorum.Ve rp yaptıkça da bunu daha da çok gelişeceğine inanıyorum.Yani rp alanında 3 yıllık bir tecrübem var.Kendi öykülerimi yazmada ve FanFic'te başarılı olduğuma ve olacağıma inanıyorum.Gerçekten iyi şeyler yazabilirim.
Ne kadar zamandır rp yapıyor: Yaklaşık 3 yıldır rp yapıyorum..
Ne kadar aktif olabilir: 3-4 saat ve üzeri...
Siteyle ilgili görüşleri:
Şu ana kadar gördüğüm en iyi rp sitesi,en kalitelisi de denebilir.Rp kalitesi gerçekten fazlasıyla gelişmiş ve kendini rp alanında çok geliştirmiş üyeler var.Rp kalitesi çok yüksek.Site ger geçen gün kendini yeniliyor .Sitedekiler de birbirleriyle çok bağlılar.Herkes birbirini tanıyor ve bu gerçekten çok ama çok güzel bir şey.Adminler gerçekten site için çaba harcıyorlar ve yeni fikirleriyle siteyi daha da ileriye görütüyorlar.Üyelerde aynı şekilde site için ellerinden geleni yapıyorlar,fikirlerini paylaşıyorlar..

En son Daffodil Eléâ S. Delacour tarafından Paz 04 Mayıs 2008, 20:42 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
http://www.hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164
Johnny Amoux Malfoy
Tılsım Profesörü
Johnny Amoux Malfoy

Erkek
Ruh hali : Kitap Komisyonu'nda Değişiklik Heyup7
Galleon : 12197

MesajKonu: Geri: Kitap Komisyonu'nda Değişiklik   Kitap Komisyonu'nda Değişiklik Icon_minitimePaz 04 Mayıs 2008, 13:10

Katılımcı:Johnny Delacour
Katılma isteminin sebebi:Öncelikle sekizinci kitap olduğu için.İkincisi ise hikaye yazımımı geliştirmek
Kurallı/Planlı yazım ya da RPdeki deneyim süresi:Bana göre iyi yazıyorum ama o size bağlı.Bir yıldır rpg yapıyorum
Perfect Li(f)e Yazarı

Kadın
Ruh hali : Kitap Komisyonu'nda Değişiklik Heyup7
Galleon : 12567
Ekspresso Puanı : 41

MesajKonu: Geri: Kitap Komisyonu'nda Değişiklik   Kitap Komisyonu'nda Değişiklik Icon_minitimePaz 04 Mayıs 2008, 13:27

Katılımcı ~ Elizabéth Adrianna Malfoy

Katılma isteminin sebebi ~ Hem daha önce bu fırsatı kaçırdığımdan hem de yararlı olacağımı düşündüğümden. Hikaye gibi konularda daha önceden kitap yazmışlığım, kısa hikayeler yazmışlığım var ve başarılı olabileceğime inanıyorum. Aktiflik sorunum olmuyor zaten sizlerin de gördüğü gibi.

Kurallı/Planlı yazım ya da RPdeki deneyim süresi ~ Yaklaşık 4 senedir Rp yapıyorum, ilk başladığım zamandan beri oldukça büyük gelişmeler göstersem de, her zaman kurallı ve yazımıma dikkat ederek yazmışımdır.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Kitap Komisyonu'nda Değişiklik   Kitap Komisyonu'nda Değişiklik Icon_minitimePaz 04 Mayıs 2008, 14:18

Katılımcı: Sarah Ainsworth

Katılma isteminin sebebi: Hem sık aktifim, hem de boş zamanım var. Yararlı olursa ne ala..

Kurallı/Planlı yazım ya da RPdeki deneyim süresi: 7 yılı aşkındır RP yapıyorum, haliyle neyin ne olduğunu bilecek kadar deneyimim var.

En son Sarah F. Ainsworth tarafından Paz 04 Mayıs 2008, 20:31 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Summer Lizzie Dumbledore
Muggle
Summer Lizzie Dumbledore

Kadın
Ruh hali : Kitap Komisyonu'nda Değişiklik Agla1ne0
Galleon : 12096

MesajKonu: Geri: Kitap Komisyonu'nda Değişiklik   Kitap Komisyonu'nda Değişiklik Icon_minitimePaz 04 Mayıs 2008, 14:26

Katılımcı: Summer Lizzie Dumbledore
Katılma isteminin sebebi: Katkım olsun diye.. Birde can sıkıntım gitsin :zuha:
Kurallı/Planlı yazım ya da RPdeki deneyim süresi: 3 yıldır rp yapıyorum..
http://hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164/sum
Mustiman Tan'mar
Muggle

Erkek
Ruh hali : Kitap Komisyonu'nda Değişiklik Cheesyol1
Galleon : 12190

MesajKonu: Geri: Kitap Komisyonu'nda Değişiklik   Kitap Komisyonu'nda Değişiklik Icon_minitimePaz 04 Mayıs 2008, 16:15

Katılımcı: Mustiman Tan'mar

Katılma isteminin sebebi: Böyle bir çalışmaya yardımcı olmak istemem

Kurallı/Planlı yazım ya da RPdeki deneyim süresi: 4 yıldan fazla süredir rp yapıyorum. Ayrıca 6 yıl kadardır amatör olarak yazdığım hikaye vb. şeyler var.
http://hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164/mus
Lily L. Black
Sihirli Oyunlar ve Sporlar Dairesi Başkanı
Lily L. Black

Kadın
Ruh hali : Kitap Komisyonu'nda Değişiklik 44692542ju9
Galleon : 12322
Ekspresso Puanı : 1

MesajKonu: Geri: Kitap Komisyonu'nda Değişiklik   Kitap Komisyonu'nda Değişiklik Icon_minitimePaz 04 Mayıs 2008, 16:32

Katılımcı: Lily L. Black
Katılma isteminin sebebi: Daha önceki başlıkta da söylemiştim zaten. Hem bu tür şeylerde yer almayı seviyorum hem çok online oluyorum.
Kurallı/Planlı yazım ya da RPdeki deneyim süresi: sanırım haziranda iki yıl olacak. Ama emin değilim.

Alıntı :
Spoiler:

En son Lily L. Black tarafından Paz 04 Mayıs 2008, 22:02 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Marcus Lucas Black
Muggle
Marcus Lucas Black

Erkek
Ruh hali : Kitap Komisyonu'nda Değişiklik Snrrn8
Galleon : 12558

MesajKonu: Geri: Kitap Komisyonu'nda Değişiklik   Kitap Komisyonu'nda Değişiklik Icon_minitimePaz 04 Mayıs 2008, 19:54

Katılımcı ~ Eragon James Black

Katılma isteminin sebebi ~ Güzel fikirler üretebileceğimi düşünüyorum.Ve güzel şeyelr orataya çıakracağımdan eminim...

Kurallı/Planlı yazım ya da RPdeki deneyim süresi ~ Yaklaşık 6 senedir...
http://hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164/era
Lily Johnson
Muggle
Lily Johnson

Kadın
Ruh hali : Kitap Komisyonu'nda Değişiklik 52696966qo7
Galleon : 12412

MesajKonu: Geri: Kitap Komisyonu'nda Değişiklik   Kitap Komisyonu'nda Değişiklik Icon_minitimeSalı 06 Mayıs 2008, 17:28

Katılımcı:Lily Johnson
Katılma isteminin sebebi:Ben bu siteye üye olurken beynimdeki harry potter ile ilgili hayalleri yazıya geçirmek için üye olmuştum.Ve bazılarını rplere yazamadım bu nedenle katılıp hayallerimi sitedekilerle paylaşabilirim.
Kurallı/Planlı yazım ya da RPdeki deneyim süresi:Neredeyse yedi aydır bu sitedeyim ve başka bir site de var oradada yazılar yazdım ayrıca gerçek hayatımda yazılar yazıyorum bu nedenle rplerimin güzel olabileceğini düşünüyorum.

Aktif;Günde iki saate yakın cuma tüm akşam bilgisayarda olduğumdan dolayı zamanımı bu kitap için harcayabilirim.

Kitap Komisyonu'nda Değişiklik
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» 8. Kitap!
» Yasak Kitap
» Kitap Komisyonu
» Kitap Komisyonu
» Kitap Komisyonu