| Konuşma | |
|
+2Ivyanne Lynn Black Allaryce Lena Malfoy 6 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Konuşma Çarş. 07 Mayıs 2008, 16:13 | |
| Herkese selamlar öncelikle... Teşekkürler Cecile.
Geçen toplantıda - Prof. Angelina Johnson'un bize refakat ettiği toplantıda genel olarak tartışığımız şeyleri bilmeyenler, buradan konuları sorabilir ve sorunlarını buraya yazıp tartışılmasını sağlayabilirler.
Geçen toplantıda yaklaşık 4 temel başlık vardı.
1. Yeni başlayan olan (yaz tatiliyle -rpde-) kurguya göre hazırlıklar.
2. Yeni kurguya ve diğer konulara göre RPde gözüken öğrenci gruplarının durumları ve sorunları. (LS, GoD, LoR, ÖY, ZAY vb. Ama ÖY ve ZAY yetişkinleirn başlığı bence ona biz pek bulaşmayalım...)
3. RP içinde hazırlanacak Quidditch, yeni yıl balosu (Yule Balosu) gibi etkinlikler. RP'de zaman kalırsa Okul yılı açısından Sevgililer günü ve Paskalyaya bakılır ama o kadarda önemli gelmedi bana açıkcası şu anda..
4. .....
gerisini unuttum... Sizde yazdıkça konuyu tekrardan toparlarız.
Not: Birde yeni başlık açarken başlığa koyduğunuz isimlere dikkat edin. Çünkü milletin bizim burada ne halt ettiğimizi kafaya takmasına gerek yok. Kamufle edilmesi kişisel tercihimdir. |
|
| |
Allaryce Lena Malfoy
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 323 Yaş : 31 Kan statüsü : safkan Galleon : 12347 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 28/12/07
| Konu: Geri: Konuşma Çarş. 07 Mayıs 2008, 17:57 | |
| Heyy sonunda bir odamız olmuş.Adminlerimize teşekkürler. Herneyse geçen toplantıda ben yoktum ama msn konuşmalarını Vitt'ten aldım.(Katılamayan diğer sınıf başkanlarına da gönderebilrim. Word belgesi olarak duruyor hala ben de.) Hemen konuyla ilgili sorularıma ve öneri beklediğim kısımlarar geçeyim. 1) Beni en çok zorlayan kısım binamın öğrencilerinin ölümyiyen yandaşı olduklarını göstermek için fazla kasmaları, (Özellikle de adminlerimiz kurgu olarak ölümyiyenlerin yeni yeni organize edildiği bir dönemi seçmişlerken ) bunu engellemek için önerilerinizi bekliyorum. 2)Diğer sorunda diğer bina öğrencilerinin çoğunun Slyhterinlilere direk Lordun tarafındadır bu damgası vurması, Tamam bina olarak çoğumuzun hatta hepimizin safkan takıntısı olabilir ama hepimiz Lordun tarafında olmak zorunda değiliz. Hımm şimdilik başka birşey gelmedi aklıma gelsin yine yazarım ben. | |
|
| |
Ivyanne Lynn Black Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 823 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12340 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/12/07
| |
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Vittoria Snape
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 279 Yaş : 31 Galleon : 12292 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 25/01/08
| Konu: Geri: Konuşma Perş. 08 Mayıs 2008, 09:49 | |
| Uyarmaktan başka çare yok sanırım (: | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Konuşma Paz 11 Mayıs 2008, 15:43 | |
| olmadı, başka sınıf başkanı arkadaş başlatsın konuşmayı: Zaman: Cumartesi Akşam Yemeği (Charlotte'un geldiği Cuma gününün ertesi akşamı, Aralık ayının başı... Kadının Prof. Wolfgang Malfoy ile öğlenleyin bahçede gezintisinden, Prof. Angelina ve Prof. Roc ile akşam üzeri yapılan bina içi gezintisinden sonraki gün yani...) Yer: Büyük Salon Konu: Her zamanki gibi akşam yemeği yenilecektir. Ama Prof. Cecile McGonagall bütün bina öğrencilerinin yemekte olmasını SB'lerden istemişlerdir. Öğrenciler yeni gelen kadınla ilgili olduğunu bilir ama ne olduğunu bilmemektedirler. Sözde yeni ders hocası denir ama ders konusunda herkes kafadan bir şeyler atıyordur. Kimi veya bir sürü dedikodu. Dans akla gelen bir şey değil. Buna göre yazılırsa iyi olacaktır. İsteyen SB konuyu başlatabilir. Binasını sanki masalarda olmasını sağlamış gibi sınıf arkadaşlarına oturmalarını söylemiştir. Felan Feşmekan.. Profesör Masası düzeni - Soldan Sağa: Prof. Wolfgang Malfoy, Prof. Angelina Jonhson, Prof. Belatrix Black, Prof. Malfoy, Charlotte Laurent, Prof. McGonagall, Prof. Linda Miller, Prof. Quilla, Prof. Roc Malfoy, Prof. Y. Black, Prof. Biçim Değiştirmeci (adını unuttum), (eksiğide konuya göre koyun. |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 823 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12340 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/12/07
| Konu: Geri: Konuşma Paz 11 Mayıs 2008, 17:19 | |
| Tamam ben yazmaya başlıyorum büyük salona. Hufflepuff masasıyla ilgileniiyormuş gibi yazarım. | |
|
| |
Vittoria Snape
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 279 Yaş : 31 Galleon : 12292 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 25/01/08
| Konu: Geri: Konuşma Paz 11 Mayıs 2008, 17:21 | |
| Konuşma bende kayıtlı sanada atarım kei. Herhangi bir rp gelmedi bu arada. (: | |
|
| |
Hayley Mireille Vance Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 219 Yaş : 29 Kan statüsü : Melez Galleon : 12283 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/01/08
| Konu: Geri: Konuşma Paz 11 Mayıs 2008, 17:33 | |
| Bir sınıf başkanı konuşmaları banada gönderirse çok makbule geçer. Hımm birde şu büyük salonda ki toplaşmanın sebebi anladığım kadarıyla yeni profesörü tanıtmak.Başka başka vannessa yazmıyorsa yada herhangi biri ben başlata bilirim toplaşmayı... | |
|
| |
| Konu: Geri: Konuşma Paz 11 Mayıs 2008, 17:41 | |
| bn yazıorm hay sonundayım (: bu arada msndeysen atiim konuşmayı bende var.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Konuşma Paz 11 Mayıs 2008, 17:52 | |
| Flood olacak ama ben yazdım. Elw'mi yazacak şimdi?? | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 219 Yaş : 29 Kan statüsü : Melez Galleon : 12283 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/01/08
| Konu: Geri: Konuşma Paz 11 Mayıs 2008, 18:05 | |
| bence ondan önce diğer sınıf başkanlarıda yazmalı yani en son bir rp sonra elw başlasın... | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Konuşma Paz 11 Mayıs 2008, 18:06 | |
| ben gidiyorum zaten şu an yazamam, yazrın akşam üstü bakmaya çalışırım. siz düzenleyin o zamana kadar. |
|
| |
| Konu: Geri: Konuşma Paz 11 Mayıs 2008, 18:12 | |
| o zaman elw yerine ben yazıyorum, | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Konuşma Paz 11 Mayıs 2008, 19:43 | |
| Yaz. Sınıf başkanları elw gelene kadar öğrencileri oturtsunlar yerine. Vitt Bendekileri (Quidditch konusunda sana yolluyacağım bugün yarın.) |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
| |
| |
Allaryce Lena Malfoy
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 323 Yaş : 31 Kan statüsü : safkan Galleon : 12347 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 28/12/07
| Konu: Geri: Konuşma Perş. 22 Mayıs 2008, 16:57 | |
| Tamam ben Sb olarak katılabilirim, ama kaç günde tamamlamamız gereken bir rp olduğuna da bağlı çok hızlı birşekilde bitirmeyi düşünüyorsanız yavaşlatabilirim sizi biraz buaralar. Birde yardımcılar olarak her binadan kaç kişi seçmemiz gerekiyor? | |
|
| |
| Konu: Geri: Konuşma Perş. 22 Mayıs 2008, 17:23 | |
| Huff'tan Rp'ye katılabilecek öğrenciler için ortak salonda başlık açsak olur sanırım. Bir de bu Rp e zaman başlayacak ve ben mi başlatacağım?? Tabi önce Rp'ye katılacakları seçmek gerekir -_-" | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Konuşma Perş. 22 Mayıs 2008, 17:36 | |
| Bu haftasonu, cuma akşamı başlanabilir.. Haftasonu süresince hepimiz yazıp, sonra baloyu başlatırız. Balo daha yavaş sürücektir sonuçta... çok giriş çkış yapılacak oraya.. Keiran dans grubund aolduğundna içeride olmak zorunda ama arada hocayı kızdıracak müdahelelere açığımdır. XD Herkesin gözü korkmasın başka brine pas atarak yazarsanız sizin olmadığınız satte ardaşınız sizi devam eder. (Şapka ve tango daki gibi) Her binadan kimler katılır bir bina içi duyuru yapın bakalım olmadı yarın sabah genel duyuru yapılır.kimle rolmak sityor diye. (Not olayda hayalet ve evcinlerini de kullanın. Zaten boş oturmamış olurlar) |
|
| |
| Konu: Geri: Konuşma Perş. 22 Mayıs 2008, 17:39 | |
| Hafta sonu olduğuna göre yetişebilirim o zaman. Peki ben başlık açıyorum şimdi ortak salona. Bakalım..
| |
|
| |
Laurel de Villep Muggle
Mesaj Sayısı : 26 Yaş : 33 Galleon : 12238 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 21/02/08
| Konu: Geri: Konuşma Perş. 22 Mayıs 2008, 17:45 | |
| Ben de bir ucundan tutmaya çalışırım ancak çok kötü bir haftaya denk geldi. Benim en berbat sınav haftam. Ve son sınavlar. Ondan sonra çok rahatım. | |
|
| |
| Konu: Geri: Konuşma Perş. 22 Mayıs 2008, 17:47 | |
| Benimde haftaya tonla sınavım var, bir şekilde halletmeye çalışacağız artık -_-" bu arada ben başlığı açtım huff için.. | |
|
| |
| Konuşma | |
|