| Konuşma | |
|
+2Ivyanne Lynn Black Allaryce Lena Malfoy 6 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Konuşma Perş. 22 Mayıs 2008, 17:59 | |
| Edit: Ben Kütüphanedeki yaptığım RP yaz geldi demek değil. Sadece balodan sonra işler hızlanacağından ancak yetişeceğinden şimdi yapılıyor. Yoksa yaz maz gelmedi. Dikkat edin. Şu anda Aralıktayız.. |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
David Kevin Johnson Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 412 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12288 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 19/01/08
| |
| |
Ivyanne Lynn Black Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 823 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12340 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/12/07
| Konu: Geri: Konuşma C.tesi 24 Mayıs 2008, 15:36 | |
| Büyük salona ilk Rp'yi ben mi yazacağım yoksa yazacak başka birisi var mı? | |
|
| |
Hayley Mireille Vance Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 219 Yaş : 29 Kan statüsü : Melez Galleon : 12283 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/01/08
| Konu: Geri: Konuşma C.tesi 24 Mayıs 2008, 15:43 | |
| bildiğim kadarıyla yok ilk sen başlayabilirsin | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 823 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12340 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/12/07
| Konu: Geri: Konuşma C.tesi 24 Mayıs 2008, 15:47 | |
| Bu arada diğer binalardan katıalcak yardımcılar kimler?? Hufflepuff'tan Mustiman, Joshua, Pearl, Luisa katılacak. SB olarak da Laurel var. Diğer binaları da öğrenirsek ona göre başlarız ^^
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Konuşma C.tesi 24 Mayıs 2008, 16:28 | |
| rp randevuya bir duyuru asın. ravenclaw da hemen yazacak bir kaç isim biliyorum. Keiran'ın ricası de... atlayanları say... atlamayanları ben sayarım merak etme XD |
|
| |
| Konu: Geri: Konuşma C.tesi 24 Mayıs 2008, 16:29 | |
| Şu anda onu yazıyordum zaten az sonra açılcak | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Konuşma Salı 27 Mayıs 2008, 19:26 | |
| |
|
| |
| Konu: Geri: Konuşma Salı 27 Mayıs 2008, 19:32 | |
| Hayır şimdilik yok. Bu arada bu Rp maksimum ne kdar uzamalı? | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Konuşma Salı 27 Mayıs 2008, 19:47 | |
| Cumaya kadar uzatırız. Madem herkesin sınavı felanvar. Sonra balo için millet kıyafetlerini giyip içeri girer... Ya da bunu okul müdürüne soralım XD abla napalım diye.... Elw ile Angie veya Cecile i görürsem sorarım. hangisi rp ye müsaitse o girişi başlatır. Yani kapı açıldı değil. Öğrencilr birazdan salonu dolduracak derler. kendileri yerlerini almış olur felan filan.. Bu arada Peeves eee ... mutfağı karıştırıcak mı bilmiyrum... Onu d abi ara yazıcağım. XD |
|
| |
| Konu: Geri: Konuşma Salı 27 Mayıs 2008, 22:08 | |
| James'in de sınavları var çağıramadı bi baronu, peeves mahvetmesin her şeyi xD Bncede cumaya kadr uzatalm, yazmayan herkes yazar hem.. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Konuşma Çarş. 28 Mayıs 2008, 00:07 | |
| olabilir. zaten Baronun da işi var. XD Ayrıca diğer iki hayalette (Keşiş ve Nick) Peeves'ı engellemeye çalışacaklar. ben de ancak yarın sabah yazıcağım Peeves'ı. Josh'da bir ara yazar. Sonuçta Tan'mar da, Keşiş'te rp partnerlerini takipte olan insan. Keiran olarak Charlotte'un bu hazırlıklarınız esnasında salonun dans pistinde provamız olacak. İta-chan ve diğerleri yazamazsa... Marveille, Ell, Vanessa Allyrce felan NPC halinde oynatırız napalım... Arada salona sızmak isteyen birini yakalasın birileri XD |
|
| |
| Konu: Geri: Konuşma Çarş. 28 Mayıs 2008, 12:22 | |
| Evt Nick ve Keşiş yazabilirler zaten Charlie yazabilirim diyordu. Bir de bir kaç ev cini çağrımak lazım. Ben şimdi irtibata geçeyim onlarla. Salona sızacak birilerini bulsak aslında iyi olur, hatta Johnny istiyordu katılmak. Ona diyebiliriz. Gerisine SB'ları hallederler zaten. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Konuşma Çarş. 28 Mayıs 2008, 15:24 | |
| peeves yazdı. keşiş zaten var görünüyor rp ye göre. Kesik kafalı sir hazretleir buyurabilirler. DeepNote: Hayatletler maddeleri tutamaz. Bu yüzden kalkıp peeves gibi şişeleri elinize almaya felan kalkmayın. Peeves cismanidir. Hayali de olabilirçünkü o bir poltergeist... Dikkat edin. Bunu diğer hayaletlere de söyleyin.. |
|
| |
| Konu: Geri: Konuşma Perş. 29 Mayıs 2008, 13:59 | |
| Bu arada Josh yerine Peeves'le yazmışsın sanki | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Konuşma Paz 30 Kas. 2008, 03:59 | |
| Başlık zaman aşımına uğradığından kilit!+ Arşiv! |
|
| |
| Konuşma | |
|