| Ravenclaw ~ Hufflepuff İlk Örnek Maç | |
|
+11Karyn Mia Silethe Indis Oak J. Engelbert Baldovino Jahrmann Bridge Emily Dawn Schneider Lisa Wanders Lumina April White Tiffanié Ysabél Vaillanté Keira Nyre Odessa Meredith Poulter Stefania Valérie Bécaud Elizabéth Adrianna Malfoy 15 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Elina Lora Dark
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 405 Yaş : 32 Kan statüsü : Melez Galleon : 11952 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 11/07/08
| Konu: Geri: Ravenclaw ~ Hufflepuff İlk Örnek Maç Cuma 05 Eyl. 2008, 21:28 | |
| Gözlerimle sahayı tarıyorum.Bludgar'ı bulmam lazım..! | |
|
| |
Johnny Amoux Malfoy Tılsım Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1643 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12195 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/03/08
| Mia'nın Lumina'ya gönderdiği pasın Indıs'e gitmesinden dolayı sevincimi belirtmek amacıyla süpürgemle birkaç tur dönüyorum. Sahayı baştan aşağı süzdükten sonra ortakada çemberin önüne geçiyorum. Umarm buraya bir atak yapılmaz... | |
|
| |
Keira Nyre Müzisyen
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 12 Yaş : 36 Kan statüsü : Melez Galleon : 11932 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 23/07/08
| Indis'in şutunu tutabilmek için var gücümle kalelere dönerek pozisyonumu alıyorum
En son Belinda Adria Blauia tarafından Cuma 05 Eyl. 2008, 21:35 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Karyn Mia Silethe Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 175 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12068 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 15/05/08
| Konu: Geri: Ravenclaw ~ Hufflepuff İlk Örnek Maç Cuma 05 Eyl. 2008, 21:34 | |
| Attığım pası Lumina'nın tutamamasına sinirlenmeme rağmen sahte bir gülümseme gönderiyorum kıza ve Indis'in peşinden gidiyorum. Ona paralel olarak biraz altından uçmaya başlıyorum. Quaffle'ı düşürürse onu ben tutmalıyım! | |
|
| |
Elizabéth Adrianna Malfoy Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1443 Yaş : 36 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12565 Ekspresso Puanı : 41 Kayıt tarihi : 15/02/08
| Konu: Geri: Ravenclaw ~ Hufflepuff İlk Örnek Maç Cuma 05 Eyl. 2008, 21:53 | |
| Disbel Molaco (17); Hay Allah! Snitch'i görmüştün fakat yine önünden tüm hızıyla geçen Indis sana görüşünü kaybettirdi.
Baldovino Jahrmann Bridge (1); Görebildiğin sadece gökyüzünde uçan bir kuştan ibaret Baldovino..
Stefania Valérie Bécaud (18) ; Lumina'ya geçirdiğin omuz darbesi fazlasıyla etkili oldu. Lumina (Can zarı ~ 2 "10-2=8" canın kaldı); omzun ezilmiş durumda fakat hala oyuna devam edebilirsin.
Odessa Meredith Poulter (20); Ravenclaw'lar kas mı yapıyor nedir? Yine etkili bir darbe Tiffanié'nin omzuna iniyor. Tiffanié (Can zarı ~ 6 "10-6=4" canın kaldı); fazlasıyla sarsılarak dengeni kaybetsende kendini toparlıyorsun, sende oyuna devm edebilirsin.
Tiffanié Ysabél Vaillanté (4); Bu arada görünürde bir Bludger yok
Lisa Gaunt (9); Bludger sana da küsmüs olmalı Lisa, herhangi bir top göremiyorsun sopanla vurabileceğin.
Emily Dawn Schneider (15); Sana doğru yaklaşan bir Bludger var Emily, vurmaya hazır ol!
Elina Lora Dark ( 8 ); Sen de Bludger'dan yana şanssızsın Elina..
Indis Oak J. Engelbert (20), Belinda Adria Blauia (19); Belinda kıl payı ile kaçırıyorsun topu, çemberlerden geçiyor;
Ravenclaw : 10 Hufflepuff: 0
Quaffle tekrar Hufflepuff'tan Lumina'da şimdi... | |
|
| |
Tiffanié Ysabél Vaillanté
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 73 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11843 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 05/09/08
| Konu: Geri: Ravenclaw ~ Hufflepuff İlk Örnek Maç Cuma 05 Eyl. 2008, 21:57 | |
| Olamaz , Bludgerı kaybettim.. Tüm hızımla uçmaya devam edip, bir yandan da gözlerimle lanet olasıca bludger' ı bulmaya çalışıyorum.. Çok yorucu bir maç olacak... Ravenclaw sayı attı; hepimiz üzgünüz.. | |
|
| |
Baldovino Jahrmann Bridge
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 38 Yaş : 29 Kan statüsü : Half Blood(Prince) Galleon : 11914 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 31/07/08
| Konu: Geri: Ravenclaw ~ Hufflepuff İlk Örnek Maç Cuma 05 Eyl. 2008, 21:57 | |
| Olamaz! Yine Snitch'i göremedim. Kafamın üstünde uçan kuşa küfür ede ede tekrar Snitch'i aramaya koyuldum. Slytherin tribünlerinin önündeyim. Göz bebeklerim yaramaz topu görmek için çırpınıyor. | |
|
| |
Lisa Wanders Uluslararası Sihirsel Hukuk Bürosu Çalışanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 654 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12217 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 15/03/08
| Konu: Geri: Ravenclaw ~ Hufflepuff İlk Örnek Maç Cuma 05 Eyl. 2008, 21:58 | |
| Bludger'ı görememenin verdiği sinirle gözlerimi kısarak Bludger'ı görmeye çalışıyorum. | |
|
| |
Lumina April White Şifacı ~ Yaratıkların Yol Açtığı Yaralanmalar
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 419 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12114 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/04/08
| Konu: Geri: Ravenclaw ~ Hufflepuff İlk Örnek Maç Cuma 05 Eyl. 2008, 21:58 | |
| Omuzumu Stefania' nın attığı darbe yüzünden hissetmiyorum. Boşluğa küfürler savurup, Belinda' nın bana attığı Quaffle' lı tutuyorum ve karşı takımın çemberine doğru uçuyorum. Çok sinirliyim. Quaffel' i var gücümle çemberlerden birine fırlatıyorum. | |
|
| |
Emily Dawn Schneider
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 174 Yaş : 31 Kan statüsü : Melez Galleon : 11966 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 05/07/08
| Konu: Geri: Ravenclaw ~ Hufflepuff İlk Örnek Maç Cuma 05 Eyl. 2008, 21:59 | |
| Bludger bana yaklaşıyor.Hedefim tekrar Disbel.Bludger yanıma gelince tüm gücümle vuruyorum ve hedefine ulaşmasını bekliyorum. | |
|
| |
Disbel Molaco Hufflepuff Bina Sorumlusu, SYB Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 398 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11934 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 19/08/08
| Konu: Geri: Ravenclaw ~ Hufflepuff İlk Örnek Maç Cuma 05 Eyl. 2008, 22:01 | |
| Snitch ve Indis arasında seçimimi Indis'ten yana kullanıp onu izlerken gol atışını görüyorum. Artık snitch'i yakalama zamanının geldiğini düşünüp ejderhaya benzeyen bir bulutun içinde snitch'i arıyorum.
*neden ben ya!* | |
|
| |
Karyn Mia Silethe Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 175 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12068 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 15/05/08
| Konu: Geri: Ravenclaw ~ Hufflepuff İlk Örnek Maç Cuma 05 Eyl. 2008, 22:02 | |
| Yediğimiz golden sonra tüm hızımla geri dönüp, Lumina'nın peşinden karşı takımın direklerine doğru uçuyorum. Yanından geçtiğim Odessa'ya da az önceTiffanié'ye attığı sıkı omuz darbesine karşılık olarak; omuz atıyorum. Amacım onu oyun dışı bırakmak! | |
|
| |
Indis Oak J. Engelbert
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 586 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11935 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 03/08/08
| Konu: Geri: Ravenclaw ~ Hufflepuff İlk Örnek Maç Cuma 05 Eyl. 2008, 22:02 | |
| Evet! Quaffle'ı çemberlerden geçirmeyi başardım. Sevinç dolu bir nida atıyor ve süpürgemle birkaç çılgın dönüş yapıyorum. Ravenclaw trübününden yükselen alkışlarla birlikte bu nahoş hissi bir kenara bırakıp yeniden oyuna dönüyorum. Top şimdi Lumina'da... Süpürgemi hızla zıt yönde çeviriyor ve altından uçmaya başlıyorum... Quaffel'ı düşürürse tutabilirim umarım. | |
|
| |
Johnny Amoux Malfoy Tılsım Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1643 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12195 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/03/08
| Konu: Geri: Ravenclaw ~ Hufflepuff İlk Örnek Maç Cuma 05 Eyl. 2008, 22:03 | |
| Maçın gidişadını izlerken aniden Ravenclaw tribününden çığlıklar koptuğunu fark ediyorum. Süpürgemde artistik hareketler yapıyorum, çünkü Ravenclaw bir sayı attı. Oldukça sevinçli bir halde Ravenclaw tribünündeki Ravenclaw'lılara göz kırparken aniden Lumina'nın geldiğini görüyorum. Topu attığı yöne doğru ilerliyorum. Bu topu tutmalıyım! | |
|
| |
Elina Lora Dark
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 405 Yaş : 32 Kan statüsü : Melez Galleon : 11952 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 11/07/08
| Konu: Geri: Ravenclaw ~ Hufflepuff İlk Örnek Maç Cuma 05 Eyl. 2008, 22:06 | |
| Bludger'ı görememenin ve yediğimiz sayının verdiği sinirle daha dikkatli aramaya başlıyorum topu. Görmeliyim artık onu! | |
|
| |
Keira Nyre Müzisyen
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 12 Yaş : 36 Kan statüsü : Melez Galleon : 11932 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 23/07/08
| Konu: Geri: Ravenclaw ~ Hufflepuff İlk Örnek Maç Cuma 05 Eyl. 2008, 22:06 | |
| Artık sinirden köpürmüş bir haldeyim, hızımı maksimuma çıkararak sert bir omuz darbesi indiriyorum Indis'e; bu kızı oyundan düşürmeliyim! | |
|
| |
Odessa Meredith Poulter Cadı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 331 Yaş : 32 Kan statüsü : Melez Galleon : 11971 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 05/07/08
| Konu: Geri: Ravenclaw ~ Hufflepuff İlk Örnek Maç Cuma 05 Eyl. 2008, 22:20 | |
| Gol atmamızla beraber karşıdaki tribünlerden gelen yüksek sesli nidalar moralimi yerine getiriyor. Indis'e göz kırpıyor ve Tiffanié'yi ezilmiş omzuyla baş başa bırakıyorum. Bu sırada karşı takımın kovalayıcısı Lumina'nın bizim kalemize dalışa girdiğini görüp, hemen o tarafa doğrultuyorum süpürgemin ucunu. Diğer atakta Quaffle mutlaka bende olmalı, mutlaka! | |
|
| |
Stefania Valérie Bécaud Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 684 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12067 Ekspresso Puanı : 3 Kayıt tarihi : 28/05/08
| Konu: Geri: Ravenclaw ~ Hufflepuff İlk Örnek Maç Cuma 05 Eyl. 2008, 22:21 | |
| Evet!! Sayı yaptık. Sevinçle Indis’e bakarken Quaffle’ın Lumina’ya gittiğini fark ediyorum. Mutluluğumu sindirerek en son hızla çemberlerin altına doğru uçuyorum. | |
|
| |
Elizabéth Adrianna Malfoy Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1443 Yaş : 36 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12565 Ekspresso Puanı : 41 Kayıt tarihi : 15/02/08
| Konu: Geri: Ravenclaw ~ Hufflepuff İlk Örnek Maç Cuma 05 Eyl. 2008, 22:39 | |
| Tiffanié Ysabél Vaillanté (19); Hemen sana doğru gelen bir Bludger var, sopanı hazır tut!
Emily Dawn Schneider (3); Bludger malesef hedefini bulmuyor..
Lisa Gaunt (17); Emily'nin Blugder'ı sana doğru geliyor, sende sopanı hazırla Lisa!
Elina Lora Dark (2); Bludger denen meretten eser yok Elina, üzgünüm..
Baldovino Jahrmann Bridge (2); Snitch seni sevmiyor galiba..
Disbel Molaco (11); Tribünlerde ki Ell'i küçük-altın snitch'e mi benzettin acaba?
Karyn Mia Silethe (3); Omuz darbenden hızla sıyrılmayı başarıyor Odessa.
Belinda Adria Blauia (11); Indis'i bugün Merlin koruyor sanırım, yine kurtulmayı başardı..
Lumina April White (19), Johnny Amoux Malfoy (6); Yanlış çember seçmişsin Johnny, Lumina'nın topu hızla sağ çemberden geçerek sayı oluyor;
Ravenclaw: 10 Hufflepuff: 10
Quaffle şimdi Ravenclaw'dan Odessa'da.. | |
|
| |
Disbel Molaco Hufflepuff Bina Sorumlusu, SYB Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 398 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11934 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 19/08/08
| Konu: Geri: Ravenclaw ~ Hufflepuff İlk Örnek Maç Cuma 05 Eyl. 2008, 22:44 | |
| Yavaş yavaş canım sıkılmaya başlıyor. Artık duvarlara bakma zamanımın geldiğini düşünüyorum. Belki de Snitch tribün duvarlarındadır. | |
|
| |
Tiffanié Ysabél Vaillanté
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 73 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11843 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 05/09/08
| Konu: Geri: Ravenclaw ~ Hufflepuff İlk Örnek Maç Cuma 05 Eyl. 2008, 22:46 | |
| Bludger bana doğru yaklaşıyor, işte bu.. Lumina sayı attı; şimdi beraberiz.. Süpürgemle uçarak Lumina' ya göz kırpıyorum ve bludger' ı yakalamaya çalışarak ilk hamlemi yapıyorum. Bludger bana doğru yaklaşıyor; bunun içinde sopamı hazır tutuyorum.. Hedefim Odessa.. | |
|
| |
Elina Lora Dark
| Konu: Geri: Ravenclaw ~ Hufflepuff İlk Örnek Maç Cuma 05 Eyl. 2008, 22:46 | |
| Lumina sayı yaparken kalbimin çarpışı hızlanıyor. Tüm arkadaşlarımın çabasını görüp utanıyorum. Artık şu bludger'ı bulmam lazım, Nerede bu bludger kahretsin!. | |
|
| |
Lumina April White Şifacı ~ Yaratıkların Yol Açtığı Yaralanmalar
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 419 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12114 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/04/08
| Konu: Geri: Ravenclaw ~ Hufflepuff İlk Örnek Maç Cuma 05 Eyl. 2008, 22:50 | |
| İnanmıyorum.. Demek ki sayı atmak için gerçekten sinirlenmem lazım. Johnny' e dil çıkarıyor ve tribünlerin üzerinde dolaşarak bütün binaları selamlıyorum. Slytherin ve Ravenclaw'ların yuhlamalarını duymuyorum bile. Tiffanié' nin göz kırpmasına gülümseyerek karşılık verdikten sonra Stefania' nın yanına uçarak obna oldukça sert bir omuz darbesi indiriyorum. Ezilen omuzumun intikamı bu. Amacım onu süpürgesinden düşürmek..
En son Lumina April White tarafından Cuma 05 Eyl. 2008, 22:51 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Indis Oak J. Engelbert
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 586 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11935 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 03/08/08
| Konu: Geri: Ravenclaw ~ Hufflepuff İlk Örnek Maç Cuma 05 Eyl. 2008, 22:50 | |
| Az önceki sevincimin yerine sinir hakim... Öfkeli bakışlarımı Lumina'dan alıp Quaffle'ı yakalayan Odessa'ya yönlendiriyorum. Ardından süpürgesiyle tam yanımdan geçen Belinda'dan son anda kurtuluyorum, omuzumun üzerinden sinirli bir şekilde cadıya baktıktan sonra Odessa'nın peşinden gitmekten vazgeçip süpürgemi büyük bir süratle aksi yönde çeviriyor ve Belinda'ya doğru hızla gidiyorum, kıza sert bir omuz darbesi indiriyorum...
En son Indis Oak J. Engelbert tarafından Cuma 05 Eyl. 2008, 22:53 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Emily Dawn Schneider
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 174 Yaş : 31 Kan statüsü : Melez Galleon : 11966 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 05/07/08
| Konu: Geri: Ravenclaw ~ Hufflepuff İlk Örnek Maç Cuma 05 Eyl. 2008, 22:54 | |
| Bludger'ın hedefini bulmamasına ve ardından da Lumina'nın sayı yapmasına sinirleniyorum.Bu sinirle Belinda'nın yanına uçup bütün gücümle bir omuz darbesi indiriyorum. | |
|
| |
| Ravenclaw ~ Hufflepuff İlk Örnek Maç | |
|