| Ravenclaw ~ Hufflepuff İlk Örnek Maç | |
|
+11Karyn Mia Silethe Indis Oak J. Engelbert Baldovino Jahrmann Bridge Emily Dawn Schneider Lisa Wanders Lumina April White Tiffanié Ysabél Vaillanté Keira Nyre Odessa Meredith Poulter Stefania Valérie Bécaud Elizabéth Adrianna Malfoy 15 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Stefania Valérie Bécaud Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 684 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12067 Ekspresso Puanı : 3 Kayıt tarihi : 28/05/08
| Konu: Geri: Ravenclaw ~ Hufflepuff İlk Örnek Maç Cuma 05 Eyl. 2008, 22:56 | |
| Kahretsin, berabere! Üzüntümü saklamaya çalışarak karşı takımın çemberlerine doğru uçuyorum. Odessa paslaşmak isterse diye orada beklemek dışında karşımdaki Lumina’yı gözümü kestiriyorum. Yanına doğru bütün hızımla uçarak omuz atıyorum. Umarım oyun dışı kalır. | |
|
| |
Lisa Wanders Uluslararası Sihirsel Hukuk Bürosu Çalışanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 654 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12217 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 15/03/08
| Konu: Geri: Ravenclaw ~ Hufflepuff İlk Örnek Maç Cuma 05 Eyl. 2008, 23:05 | |
| Hufflepuf'ın yaptığı sayı moralini bozsada daha da hırslanmasına neden oluyor. Süpürgesini döndürmesiyle kendine doğru gelen Bludger'ı Tiffanié'ye fırlatıyor. | |
|
| |
Karyn Mia Silethe Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 175 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12068 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 15/05/08
| Konu: Geri: Ravenclaw ~ Hufflepuff İlk Örnek Maç Cuma 05 Eyl. 2008, 23:05 | |
| Odessa'ya attığım omuz darbesinin başarılı olmamasını, takımımın attığı golle umursamıyorum ve Lumina'ya gülümseyerek göz kırpıyorum. Daha sonra hızla Odessa'nın peşine takılıp, altınan uçmaya başlıyorum. Quaffle'ı düşürürse onu tutmalıyım! | |
|
| |
Baldovino Jahrmann Bridge
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 38 Yaş : 29 Kan statüsü : Half Blood(Prince) Galleon : 11914 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 31/07/08
| Konu: Geri: Ravenclaw ~ Hufflepuff İlk Örnek Maç Cuma 05 Eyl. 2008, 23:06 | |
| Snitch benden gerçekten hoşlanmıyor!. Etrafa biraz daha dikkatli bakınmalıyım. Bu sefer Snitch’i yakalayacağım. | |
|
| |
Johnny Amoux Malfoy Tılsım Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1643 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12195 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/03/08
| Konu: Geri: Ravenclaw ~ Hufflepuff İlk Örnek Maç Cuma 05 Eyl. 2008, 23:10 | |
| Yanlış çember!.. Nasıl bunu yapabildim? Gözlerimi dört açarak en üst çemberin önünde bekliyorum. Bludgerlar’a karşı da temkinliyim. | |
|
| |
Odessa Meredith Poulter Cadı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 331 Yaş : 32 Kan statüsü : Melez Galleon : 11971 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 05/07/08
| Konu: Geri: Ravenclaw ~ Hufflepuff İlk Örnek Maç Cuma 05 Eyl. 2008, 23:17 | |
| Hufflepuff'ların gol atmasıyla oldukça sinirleniyorum, öyle ki neredeyse süpürgemden düşüyorum. Neyse ki son anda toparlanıyor ve Quaffle'ı ele geçiriyorum... Biraz öfke işe yarıyor demek ki. Hızla karşı takımın kalelerine yöneliyorum. O topu tüm engellere rağmen kaleden geçirmeliyim! | |
|
| |
Keira Nyre Müzisyen
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 12 Yaş : 36 Kan statüsü : Melez Galleon : 11932 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 23/07/08
| Konu: Geri: Ravenclaw ~ Hufflepuff İlk Örnek Maç Cuma 05 Eyl. 2008, 23:20 | |
| Kaledeki yerime geçiyorum hızla, darbelerden kurtulmaya çalışarak.. | |
|
| |
Elizabéth Adrianna Malfoy Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1443 Yaş : 36 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12565 Ekspresso Puanı : 41 Kayıt tarihi : 15/02/08
| Konu: Geri: Ravenclaw ~ Hufflepuff İlk Örnek Maç Cuma 05 Eyl. 2008, 23:32 | |
| Disbel Molaco (3); Snitch'i göremiyorsun..
Baldovino Jahrmann Bridge (18); Snitch'i gördün! Tutmak için acele etmelisin!
Tiffanié Ysabél Vaillanté (20); Odessa atışını gerçekleştiremeyerek topu düşüyorsun, quaffle hemen altından uçan Mia'nın kollarında! Odessa (Can zarı ~ 1 "8-1=7 kalan can" ) Yere düşmekten kurtuldun fakat quaffle için artık çok geç..
Elina Lora Dark (20); Bludger gördün! Acele acele...
Lisa Gaunt (18); Hedefin tam isabet! Tiffanié Odessa'ya sevinirken senin Bludger'ını göremedi. Tiffanié (Can zarı ~ 2 "4-2=2 kalan can") Devam edebilirsin fakat durumun oyununa olumsuz etki edecek gibi..
Lumina April White ( 8 ); omuz darben başarısız..
Indis Oak J. Engelbert (18); Belinda'yı çember direklerine doğru savuruyorsun. Belinda (Can zarı ~ 3 "10-3=7 kalan can") devam edebilirsin..
Emily Dawn Schneider (14); darben başarısız..
Stefania Valérie Bécaud (4); sende boşa omuz savurdun Stef, biraz daha konsantre olmalısın.. | |
|
| |
Elina Lora Dark
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 405 Yaş : 32 Kan statüsü : Melez Galleon : 11952 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 11/07/08
| Konu: Geri: Ravenclaw ~ Hufflepuff İlk Örnek Maç Cuma 05 Eyl. 2008, 23:37 | |
| Etrafı hızla incelerken birden bludger'ı gördüm hemen peşine düştüm. Elimdeki sopayı kaldırıdım ve Stefania'ya nişan alıp sopamı hızla savurdum evett! tam isabet. Yumruğumla havayı dövüyor ve arkadaşlarıma bakıyorum... Onlarda gördüğüm sevinçle bludger'ı tekrar aramaya başlıyorum, yine nereye kayboldu bu kahrolası bludger?. | |
|
| |
Tiffanié Ysabél Vaillanté
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 73 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11843 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 05/09/08
| Konu: Geri: Ravenclaw ~ Hufflepuff İlk Örnek Maç Cuma 05 Eyl. 2008, 23:38 | |
| Sonunda Odessa' nın bana yaptığını ödetmiş bulunuyorum.. Sevinçten ona sinsice gülümseyip ardından göz kırpıyorum ve tam o sırada sevinirken Lisa' nın attığı bludger bana çarpıyor.. Çok yara aldım.. son demlerimi oynuyorum sanırım.. Bludger' ı yakalamak üzere gözlerimi açarak sahayı hızla tarıyorum. | |
|
| |
Baldovino Jahrmann Bridge
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 38 Yaş : 29 Kan statüsü : Half Blood(Prince) Galleon : 11914 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 31/07/08
| Konu: Geri: Ravenclaw ~ Hufflepuff İlk Örnek Maç Cuma 05 Eyl. 2008, 23:39 | |
| En sonunda.. Çevremde vızır vızır dönen altın rengi topun hızla ileriye atılmasıyla harekete geçiyorum. Sarı ve mavi renklerdeki bulanık şekiller etrafımda gezerken karşımdaki arayıcının hızlı davranmamasını umarak giderken süpürgemi tekmeliyorum neredeyse. Bir kaç santim daha... Elime çarpan kanatları hisseder gibi oluyorum ve ağırlığımı süpürgenin ön tarafına vererek ileri atılıyorum. Eğer şimdi yakalayabilirsem maç bitecek ve kazanacağız... | |
|
| |
Karyn Mia Silethe Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 175 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12068 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 15/05/08
| Konu: Geri: Ravenclaw ~ Hufflepuff İlk Örnek Maç Cuma 05 Eyl. 2008, 23:40 | |
| Düşüreceğini biliyordum. Quaffle' ı kaptığım gibi karşı takımın tutucusuna doğru yöneliyorum gözlerimi kısarak. Üç delikten biri tekrar Quaffle' ın rüzgarını hissetmeli. | |
|
| |
Emily Dawn Schneider
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 174 Yaş : 31 Kan statüsü : Melez Galleon : 11966 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 05/07/08
| Konu: Geri: Ravenclaw ~ Hufflepuff İlk Örnek Maç Cuma 05 Eyl. 2008, 23:43 | |
| Yaptığım omuz darbesi başarısız oldu ve Belinda kurtuldu.Omuz darbesinden kaçmasıyla küçük bir sendeleme yaşıyorum ama hemen toparlanıp sahada Bludger aramaya başlıyorum.Hemen bir tane bulmalıyım. | |
|
| |
Indis Oak J. Engelbert
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 586 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11935 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 03/08/08
| Konu: Geri: Ravenclaw ~ Hufflepuff İlk Örnek Maç Cuma 05 Eyl. 2008, 23:43 | |
| Yüzümde zafer dolu bir gülümseme ile ileriye doğru sürüklenen Belinda'ya bakıyorum, Odessa Quaffle'ı çemberlerden geçiremedi ama henüz maç bitmedi. Önce hızlı yapılmış bir çalımla Belinda'ya biraz yaklaşıyorum ve "Ups! Kötü şans. Üzgünüm!" diye bağırıyorum, beni duyduğundan eminim. Yüzümde sinsice bir gülümseme ile sıkı dostum Mia'yı takibe geçiyorum. Hemen altından uçmaya başladım, çemberlerin altına geçtim Quaffle'ı çemberlerden geçirememesini ve o kırmızı topu ellerimde hissetmeyi umuyorum... | |
|
| |
Disbel Molaco Hufflepuff Bina Sorumlusu, SYB Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 398 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11934 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 19/08/08
| Konu: Geri: Ravenclaw ~ Hufflepuff İlk Örnek Maç Cuma 05 Eyl. 2008, 23:44 | |
| Diğer arayıcının hareketlendiğini görerek onun gittiği yere doğru gidiyorum ve işte... Snitch'e doğru diğer arayıcının arkasından uzanmaya çalışıyorum. | |
|
| |
Lisa Wanders Uluslararası Sihirsel Hukuk Bürosu Çalışanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 654 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12217 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 15/03/08
| Konu: Geri: Ravenclaw ~ Hufflepuff İlk Örnek Maç Cuma 05 Eyl. 2008, 23:46 | |
| İşte oldu! İsabet ettirdiğime çok seviniyorum ve Tiffanié'nin ciddi şekilde yaralandığınıda biliyorum. Bu sırada quaffle'ın Mia'da olduğu gözüme çarpıyor ve bizim kaleye ilerlerken hızlanıp önünden geçiyorum ve arından bir omuz darbesi indiriyorum. Umarım sendeler ve quaffle'ı düşürür. Bludger arayışlarına devam... | |
|
| |
Stefania Valérie Bécaud Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 684 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12067 Ekspresso Puanı : 3 Kayıt tarihi : 28/05/08
| Konu: Geri: Ravenclaw ~ Hufflepuff İlk Örnek Maç Cuma 05 Eyl. 2008, 23:46 | |
| Odessa’dan düşen top Mia’da.. Elina’ya attığım omuzdan sıyrılıyor; ama yine hedefim Elina. Hızla yanından geçerek omuz atmaya çalışıyorum. Umarım süpürgesinden düşer. | |
|
| |
Keira Nyre Müzisyen
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 12 Yaş : 36 Kan statüsü : Melez Galleon : 11932 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 23/07/08
| Konu: Geri: Ravenclaw ~ Hufflepuff İlk Örnek Maç Cuma 05 Eyl. 2008, 23:48 | |
| "Ups! Kötü şans. Üzgünüm!"
'Kötü şansı gösterebilirim sana!' diye haykırarak sert bir omuz darbesi indiriyorum Indis'e.. | |
|
| |
Odessa Meredith Poulter Cadı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 331 Yaş : 32 Kan statüsü : Melez Galleon : 11971 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 05/07/08
| Konu: Geri: Ravenclaw ~ Hufflepuff İlk Örnek Maç Cuma 05 Eyl. 2008, 23:48 | |
| Tiffanié'nin bludger'ı bana isabet edince elimden düşürdüğüm quaffle; beni son derece öfkelendiriyor. Sinirden köpürmüş bir halde topu benden almış olan Mia'yı takip ediyorum. Birkaç saniye sonra kalelerin önündeyim işte; quaffle'ı yeniden yakalamak umuduyla bekliyorum. Tabii bu sırada aklımdan; maçtan sonra Tiff'e yapacağım işkence yöntemleri geçiyor. | |
|
| |
Lumina April White Şifacı ~ Yaratıkların Yol Açtığı Yaralanmalar
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 419 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12114 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/04/08
| Konu: Geri: Ravenclaw ~ Hufflepuff İlk Örnek Maç Cuma 05 Eyl. 2008, 23:49 | |
| Oley. Odessa topu düşürdü ve onu Mia kaptı. O da düşürürse kapmak topu hemen kapmak için paralel olarak uçuyoruz. İçimden İndis' e lanetler savuruyorum ve onu yanımızda fark ediyorum. Bir omuz darbesini de unutmuyorum tabii. | |
|
| |
Johnny Amoux Malfoy Tılsım Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1643 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12195 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/03/08
| Konu: Geri: Ravenclaw ~ Hufflepuff İlk Örnek Maç Cuma 05 Eyl. 2008, 23:54 | |
| Gözlerimi açmış topları takip ediyor ve bir yandan kaleleri koruyorum. O sırada üzerime doğru gelen topu farkedip, üzerine atlıyorum. | |
|
| |
Elizabéth Adrianna Malfoy Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1443 Yaş : 36 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12565 Ekspresso Puanı : 41 Kayıt tarihi : 15/02/08
| Konu: Geri: Ravenclaw ~ Hufflepuff İlk Örnek Maç C.tesi 06 Eyl. 2008, 00:05 | |
| Elina Lora Dark (4); Bludger göremiyorsun..
Tiffanié Ysabél Vaillanté (1); Bludger ortalarda yok Tiffanié..
Emily Dawn Schneider (1); Bludger küsmüş sanırım.
Lisa Gaunt (2); Sahada Bludger mı kalmadı ne?
Stefania Valérie Bécaud (14), Belinda Adria Blauia (3), Lumina April White (9); Omuz darbelerinin hiçbiri başarılı değil..
Karyn Mia Silethe (1), Johnny Amoux Malfoy (18); Artistik bir şekilde topu yakalıyorsun Johnny..
Baldovino Jahrmann Bridge (8); Snitch senden yana değil, üzgünüm..
Disbel Molaco (20-1=19); Snitch ellerinde..
Ravenclaw: 10 Hufflepuff: 160
Maçı kazanan; HUFFLEPUFF
En son Elizabéth Adrianna Malfoy tarafından C.tesi 06 Eyl. 2008, 00:24 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Disbel Molaco Hufflepuff Bina Sorumlusu, SYB Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 398 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11934 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 19/08/08
| Konu: Geri: Ravenclaw ~ Hufflepuff İlk Örnek Maç C.tesi 06 Eyl. 2008, 00:10 | |
| Elimdeki snitch'le bir süre bakıştıktan sonra onu öpüyorum. Yanımdaki Hufflepuff renklerini taşıyan büyük kolona yapışıp onu da bir süre öptükten sonra havalanarak snitch'i önce arkadaşlarıma ve sonra da tribünlere göstermeye başlıyorum. Ardından önümde birbirinin süpürgesini tutmuş arkadaşlarımın en arkasına katılarak zafer tutuna başlıyoruz. | |
|
| |
Keira Nyre Müzisyen
| Konu: Geri: Ravenclaw ~ Hufflepuff İlk Örnek Maç C.tesi 06 Eyl. 2008, 00:11 | |
| Sevinçle süpürgemi Hufflepuff tribünlerine yönelterek tezahurata katılıyorum;
"HUFFLEPUFF! HUFFLEPUFF!" | |
|
| |
Tiffanié Ysabél Vaillanté
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 73 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11843 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 05/09/08
| Konu: Geri: Ravenclaw ~ Hufflepuff İlk Örnek Maç C.tesi 06 Eyl. 2008, 00:12 | |
| Bir anda maçı kaybediceğiz diye korkarken ; Disbel' in snitchi yakalamsı hepimizi mutlu etmeye yetti.. Şimdi kazanan biziz. Sahada çeşitli hareketler yapıp Ravenclawlara sinsice gülümsüyoruz. Süpürgemle sahayı dolanıyorum ve " Kazandık..! " diye bağırıyorum.. | |
|
| |
| Ravenclaw ~ Hufflepuff İlk Örnek Maç | |
|