| Sorunlar vs. vs(Yeniden Doğuş bittiği için) | |
|
+5Issoria Lathonia Disbel Molaco Lily L. Black Marveille Croweix Johnny Amoux Malfoy 9 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Johnny Amoux Malfoy Tılsım Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1643 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12197 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/03/08
| Konu: Sorunlar vs. vs(Yeniden Doğuş bittiği için) Salı 30 Eyl. 2008, 17:25 | |
| Başlık biraz garip kusura bakmayın. İşlerin gizli kapaklı yürütülmesi için böyle yaptım. Neyse... Bu başlık bir 3 ay kadar geride kalmış. Ehh, bizlere de bu oda boşuna verilmemiş tabii ^^ Neyse fazla uzatmıyorum. Başkanlar olarak hem rp in hem de rp out'ta oldukça geriyiz(gerçi ben daha yeni geldim xP) Rp içinde toplantı yapabiliriz ya da bu rp dışında da olabilir. Neyse işte önerilerinizi, sorunlarınızı vs. vs yazın. Geri bırakmayalım bu başlığı xD
Başlığın adını değiştirdim... Garip oldu ama... Neyse... ..johnny...
En son Johnny Amoux Malfoy tarafından Salı 07 Ekim 2008, 18:07 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
Marveille Croweix Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2182 Yaş : 29 Kan statüsü : safkan yani nolcak ki başka. Galleon : 12728 Ekspresso Puanı : 22 Kayıt tarihi : 11/11/07
| |
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1643 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12197 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/03/08
| |
| |
Lily L. Black Sihirli Oyunlar ve Sporlar Dairesi Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2960 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12322 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: Sorunlar vs. vs(Yeniden Doğuş bittiği için) Salı 30 Eyl. 2008, 20:02 | |
| Yapalım tabi de bize mi özel olacak sadece bu ^^ ?? | |
|
| |
| Konu: Geri: Sorunlar vs. vs(Yeniden Doğuş bittiği için) Salı 30 Eyl. 2008, 20:27 | |
| Diğer arkadaşlar özenirse onlara da yaparız Herhalde tüm okul geneli olur ya da başkanlar stres atmak için gece partisi ver. Beşinci sezonda yaptığımız etkinlikleri yeniden hortlatmak amacım. (Rusya'nın Megalo İdea'sı gibi xD) Beşinci sezondaki rp hareketini hatırlayın. Bayağı bir şey yapardık. Başkanlar boş durmazdı. Onun gibi bir şeyler xD | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2960 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12322 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: Sorunlar vs. vs(Yeniden Doğuş bittiği için) Çarş. 01 Ekim 2008, 19:01 | |
| Eh tam öyle olması imkansız. Bir dakika sınıf başkanları partisi nasıl olacak O.o Gryffinidor ve Slytherin başkanları bir arada O.o biraz garip olur gibi... İyi bir kurgulamak gerek sanırım =S | |
|
| |
| Konu: Geri: Sorunlar vs. vs(Yeniden Doğuş bittiği için) Çarş. 01 Ekim 2008, 19:49 | |
| Ya şakane partisi xD Ama etkinlik olur =S | |
|
| |
| Konu: Geri: Sorunlar vs. vs(Yeniden Doğuş bittiği için) Çarş. 01 Ekim 2008, 20:12 | |
| Toplantı olsun işte :S etkinlik nasıl olacak xP | |
|
| |
| Konu: Geri: Sorunlar vs. vs(Yeniden Doğuş bittiği için) Çarş. 01 Ekim 2008, 22:29 | |
| Etkinlik... Parti... errr... biraz zor olur sanki. Ama sadece başkanlar arasında Hogwarts'ın Genel Durumu/Öğrenciler/Profesörler vs./ hakkında konuşmalar. /Genel Bakış/Başkanlar vs. konulu kısa bir toplantı olabilir. Daha da sonra yeni dönemin sonlarına doğru tüm bina öğrencileri için /cadılar bayramı partisi/noel/sevgililer günü/paskalya vs. gibi etkinlikler düzenlenebilir. İşte bunun gibi şeyler. Rp dışında aktif olmayan öğrencileri denetlemek, Quidditch asil ve yedek pozisyonlarda kaptanlarla beraber gerekli değişiklikleri yapmak vb. vs... herneyse işte | |
|
| |
Disbel Molaco Hufflepuff Bina Sorumlusu, SYB Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 398 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11936 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 19/08/08
| Konu: Geri: Sorunlar vs. vs(Yeniden Doğuş bittiği için) Çarş. 01 Ekim 2008, 22:42 | |
| Evet ben geldim. xD Yeniden doğcaz hehe. Neyse toplantı olacaksa ben ayarlayabilirm. Deneyimliyim toplantı hazırlama konusunda. Bi de burası hep böyle sessiz mi olur ya. | |
|
| |
| |
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 398 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11936 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 19/08/08
| Konu: Geri: Sorunlar vs. vs(Yeniden Doğuş bittiği için) Çarş. 01 Ekim 2008, 22:50 | |
| Msn yeterince gizlidir xD Ben Mustiman bu arada bilmeyen varsa kalmasın =) Msn i olmayanlar versin de bi toplantı yapalım bayram bitmeden. Bi de sb ler kimlerdi ya xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Sorunlar vs. vs(Yeniden Doğuş bittiği için) Çarş. 01 Ekim 2008, 22:55 | |
| GyffindorJohn Stewen PetersonBrooke Alliandre LarrisenSlytherinMarveille Lydie WisténdAmaranthiné I. CalantheRavenclawLily L. BlackBen xDHufflepuffSen xDErrr.. Paula Lilth Do'urdenİşte bunlar. Benim msn'mi de eklemeyenler eklesinhayat_yasanabilir@hotmail.comEvet msn çoook uygun ama bütün başkanları bir arada toplamak çok zor olur off off xD edit: Bu oda da olabilir aslında... En azından herkesi aynı anda toplamak msn'deki kadar zor olmaz. Online olan yazar ama msn daha uygun tabiiki de XD | |
|
| |
| Konu: Geri: Sorunlar vs. vs(Yeniden Doğuş bittiği için) Çarş. 01 Ekim 2008, 23:23 | |
| Bu odada mesajlar çok dağınık ve bir msn rahatlığında konuşamayız. Ayrıca bende Brooke ve Amaranthine nin msn i yok sanırsam. Onlar da bana pm le ulaşıp msn lerini söylerlerse toplantıyı en kısa zamanda ayarlarız. xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Sorunlar vs. vs(Yeniden Doğuş bittiği için) Perş. 02 Ekim 2008, 12:50 | |
| Msn tamam da herkesi nasıl toplucaz =S | |
|
| |
| Konu: Geri: Sorunlar vs. vs(Yeniden Doğuş bittiği için) Perş. 02 Ekim 2008, 13:20 | |
| Onu ayarlarız sanırım. Ve hala Amaranthiné'nin msn i ulaşmadı bana xD | |
|
| |
Issoria Lathonia Ira
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 702 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12313 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 25/02/08
| Konu: Geri: Sorunlar vs. vs(Yeniden Doğuş bittiği için) Perş. 02 Ekim 2008, 13:21 | |
| Uygun oldukları bir saati söylerlerse ortak konuşma yapabiliriz. Ve tamam atıyorum ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Sorunlar vs. vs(Yeniden Doğuş bittiği için) Perş. 02 Ekim 2008, 13:45 | |
| Bana burada yapılırsa daha çok uyar msn'de her an düşeebiliyorum, kapamam gerekiyor filan ama burada en azından online olmasa da konuşulanları öğrenirim ama msnden olacaksa, oyku_thegreat@hotmail.com | |
|
| |
| Konu: Geri: Sorunlar vs. vs(Yeniden Doğuş bittiği için) Perş. 02 Ekim 2008, 13:53 | |
| - Lily L. Black demiş ki:
- Bana burada yapılırsa daha çok uyar msn'de her an düşeebiliyorum, kapamam gerekiyor filan ama burada en azından online olmasa da konuşulanları öğrenirim
Evet bana da burası uygun yeni bir başlık altında ama msn'den olunca daha derli toplu olur. Msn'den olamamasının tek sorunu herkesi aynı anda online olara bulmak. Çok zor. Birisinin işi çıkar kapatır gider vs... | |
|
| |
Issoria Lathonia Ira
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 702 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12313 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 25/02/08
| Konu: Geri: Sorunlar vs. vs(Yeniden Doğuş bittiği için) Perş. 02 Ekim 2008, 13:57 | |
| Ben bugün hep açığım ama yarın ve ondan sonraki günler yine bir saate iniyor sürem. Msn zor olabilir gerçekten de. Forum da konuşmak daha kolay. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sorunlar vs. vs(Yeniden Doğuş bittiği için) Perş. 02 Ekim 2008, 13:58 | |
| Ehh herkes tamam derse bizde burada yapalım. Msn'den çok zor olacak sanki... | |
|
| |
| Konu: Geri: Sorunlar vs. vs(Yeniden Doğuş bittiği için) Perş. 02 Ekim 2008, 14:11 | |
| - Johnny Amoux Malfoy demiş ki:
- Lily L. Black demiş ki:
- Bana burada yapılırsa daha çok uyar msn'de her an düşeebiliyorum, kapamam gerekiyor filan ama burada en azından online olmasa da konuşulanları öğrenirim
Evet bana da burası uygun yeni bir başlık altında ama msn'den olunca daha derli toplu olur. Msn'den olamamasının tek sorunu herkesi aynı anda online olara bulmak. Çok zor. Birisinin işi çıkar kapatır gider vs... Burada daha derli toplu olur bence kim kimdir filan derken konuşulamıyor pek xP | |
|
| |
| Konu: Geri: Sorunlar vs. vs(Yeniden Doğuş bittiği için) Perş. 02 Ekim 2008, 14:14 | |
| Tamam o zaman burada yapalım. Bakalım bir herkes yazsın başlığa xP | |
|
| |
Marveille Croweix Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2182 Yaş : 29 Kan statüsü : safkan yani nolcak ki başka. Galleon : 12728 Ekspresso Puanı : 22 Kayıt tarihi : 11/11/07
| Konu: Geri: Sorunlar vs. vs(Yeniden Doğuş bittiği için) Perş. 02 Ekim 2008, 14:25 | |
| Msn benim açımdan daha kolay olur aslında. Ve sanırım bütün başkanlarda da msn adresim var. Ama derseniz ki forumda daha kolay olur, o da olur. Bütün gün buradayım ayrıca, her türlü saat uygun benim için. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sorunlar vs. vs(Yeniden Doğuş bittiği için) Perş. 02 Ekim 2008, 14:30 | |
| Bugün benim içinde uygun. Gelemeyen başkanlara birisi kaydeder pm olarak atarız konuşmaları =) Ya da burada xP | |
|
| |
| Sorunlar vs. vs(Yeniden Doğuş bittiği için) | |
|