| Gerçek karakterinizle hangi binada olurdunuz; neden? | |
|
+31Elizabéth Adrianna Malfoy Marjoline Clodiën Isis Leititia Francés Silas Flippo Jerome Charlotte Alice Russell Natashia Maurellé Nemesis Argyris Andrea Rachel McBrayn Azaleia Chloris Naerwéna Pansy Swéslent Michelle Rodriguez Aurora Clayborne Disbel Molaco Issa Philippe Stuart Rousseau Adalyn Rousseau Daphne Zoe Launy Frankenstein Kranstone Nathaniel James Crawford Lisa Wanders Melanie Stacy Gracia John Stewen Peterson Eurydice Black Christian Dayrnt Black William Kunz C. Engelbert Svetléna Rosselyn Widmore Magnus Lars Hallstad Vasili Von Holtz Valencia Claudía Ruselló Aléida Emilié Widmore Odessa Meredith Poulter 35 posters |
|
Gerçek karakterinizle hangi binada olurdunuz? | Hufflepuff | | 16% | [ 7 ] | Gryffindor | | 11% | [ 5 ] | Ravenclaw | | 43% | [ 19 ] | Slytherin | | 30% | [ 13 ] |
| Toplam Oylar : 44 | | |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Odessa Meredith Poulter Cadı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 331 Yaş : 32 Kan statüsü : Melez Galleon : 11971 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 05/07/08
| Konu: Gerçek karakterinizle hangi binada olurdunuz; neden? C.tesi 15 Kas. 2008, 21:58 | |
| Soru gayet açık. Gerçek karakterinizle hangi binada olurdunuz; neden? Yorumlayın, kendinizi anlatın. | |
|
| |
Aléida Emilié Widmore
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 638 Yaş : 31 Kan statüsü : Bu da Soru mu? Tabi ki safkan Galleon : 11924 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 11/08/08
| Konu: Geri: Gerçek karakterinizle hangi binada olurdunuz; neden? Paz 16 Kas. 2008, 14:44 | |
| Ravenclaw'lı olurdum bence x)) Acayip kitap okurum , övünmek gibi olmasın ama çalışmasam da süper notlar alırım , çok zekiyimdir xP (öyle derler ayni xD ) | |
|
| |
Valencia Claudía Ruselló Baş Şifacı ~ İksir ve Bitki Zehirlenmeleri
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 547 Yaş : 44 Galleon : 12262 Ekspresso Puanı : 15 Kayıt tarihi : 09/03/08
| Konu: Geri: Gerçek karakterinizle hangi binada olurdunuz; neden? Paz 16 Kas. 2008, 14:51 | |
| Kesnlikle Slytherin olurdum. Kendimi anlatmam uzun sürer, kısaca değişken bir yapıya sahibim. O yüzden Slytherin olurdu. | |
|
| |
Vasili Von Holtz Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1259 Yaş : 35 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11859 Ekspresso Puanı : -1 Kayıt tarihi : 23/08/08
| Konu: Geri: Gerçek karakterinizle hangi binada olurdunuz; neden? Paz 16 Kas. 2008, 14:59 | |
| Kesinlikle Hufflepuff bu siteye ilk girdiğimde admin beni hufflepuff a koymuştu.Var bir keramet demekki :=) | |
|
| |
Magnus Lars Hallstad Karanlık Sanatlara Karşı Savunma Profesörü, Gryffindor Bina Sorumlusu
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1515 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12032 Ekspresso Puanı : 27 Kayıt tarihi : 01/10/08
| Konu: Geri: Gerçek karakterinizle hangi binada olurdunuz; neden? Paz 16 Kas. 2008, 15:06 | |
| Ravenclawn ineğim işte ineğim | |
|
| |
Svetléna Rosselyn Widmore Psikiyatrist
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1051 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11855 Ekspresso Puanı : 16 Kayıt tarihi : 01/10/08
| |
| |
William Kunz C. Engelbert
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 281 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11913 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 07/08/08
| Konu: Geri: Gerçek karakterinizle hangi binada olurdunuz; neden? Paz 16 Kas. 2008, 17:14 | |
| Hufflepuff... Yardımseverimdir....
Aslında Ravenclaw'da olabilir ama iyi notlar almama karşın ders çalışmaktan nefret ederim xP
Yine de Hufflepuff daha ağır basıyor... | |
|
| |
Christian Dayrnt Black Britanya ve İrlanda Qudditch Karargahı Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1281 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12310 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 28/01/08
| Konu: Geri: Gerçek karakterinizle hangi binada olurdunuz; neden? Paz 16 Kas. 2008, 20:14 | |
| Ravenclaw olurdum. Gerçek karakterim; kafa dendi, kızdırılmaması gereken, dediğini yapan, zeki, biraz çalışkan, dürüst, sağlam, kendini beğenmiş, değişken, kurnaz, vs... Ama büyük ihtimalle Ravenclaw olurdum. xD | |
|
| |
Eurydice Black Slytherin Bina Sorumlusu, İksir Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2206 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 12420 Ekspresso Puanı : 89 Kayıt tarihi : 05/06/08
| Konu: Geri: Gerçek karakterinizle hangi binada olurdunuz; neden? Paz 16 Kas. 2008, 22:26 | |
| Slytherin; zekiyim fakat çalışmayı pek sevdiğim söylenemez. Övünmek gibi olmasın notlarımın hepsi 5 ama yazılılara 2 saatten fazla çalışmayı sevmiyorum. Neyse; kararsız, kinci, değişken biriyim. Beni alsa alsa Slytherin alır. | |
|
| |
John Stewen Peterson Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 813 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12194 Ekspresso Puanı : 6 Kayıt tarihi : 15/03/08
| Konu: Geri: Gerçek karakterinizle hangi binada olurdunuz; neden? Ptsi 17 Kas. 2008, 00:00 | |
| Sanırım Ravenclaw olurdum. Çok cesur olduğum söylenemez. Yardımseverim denilebilir ama düşmanıma yardım etmek gibi bir huyum yoktur. Fazla iyi kalpli de kötü kalpli de sayılmam. Bazen kurnaz olurum ama bu hep kötülük düşünüyorum demek de değil. Zekamınsa fana olmadığını düşünüyorum. Özellikle hırs yaptığımda çok iyi şeyler başarabiliyorum. Çoğu zaman mantığımı kullanmayı severim. Ders çalışmaktan nefret etmem ve matematikten hoşlanmamam eksi puan belki ama bunların da ana kriterler olduğunu düşünmüyorum.
Lafın özü beni alsalar alsalar Ravenclawa alırlar diyorum. | |
|
| |
Melanie Stacy Gracia
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 33 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11698 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 16/11/08
| |
| |
Lisa Wanders Uluslararası Sihirsel Hukuk Bürosu Çalışanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 654 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12217 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 15/03/08
| Konu: Geri: Gerçek karakterinizle hangi binada olurdunuz; neden? Salı 18 Kas. 2008, 21:18 | |
| Ravenclaw olabileceğimi düşünüyordum ama sanırım Hufflepuff daha uygun görünüyor xD Zeki olduğum söylenir ama öyle aşırı bir zekam olduğunu düşünmüyorum. Hayatta en çok önem verdiğim şey adalet o yüzden Hufflepuff olurdu heralde =) | |
|
| |
Nathaniel James Crawford
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 67 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11912 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 01/08/08
| Konu: Geri: Gerçek karakterinizle hangi binada olurdunuz; neden? Salı 18 Kas. 2008, 22:33 | |
| Aslında 5. sınıfa kadar zekamın farkına varamadım. Kendimi hep sınıfın en anlayışsız ve derslerle alakası olmayan biri olarak düşündüm. Ta ki 6. sınıfa geçene kadar. Çünkü anladım ki 5'e kadar neredeyse herkesin notları mükemmel. Ama 6. sınıfa başlayınca birçok kişiden çok daha yüksek notlar aldığımı farkettim. İlerleyen zamanlarda da çalışma tempomu hızlandırdım ve şu an çok kaliteli bir liseyi bitirmeme de az kaldı. Gerçi lise hayatımın ilk senesinde bir tökezleme dönemi yaşasam da şimdi sınıfın en çalışkan 2 öğrencisinden biriyim sanırım. En azından arkadaşlarım öyle düşünüyor. Neyse tüm bunların sonucunda herhalde binam; Ravenclaw olurdu. | |
|
| |
Frankenstein Kranstone Exuo Vexillum Bestia Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 396 Yaş : 30 Kan statüsü : Bulanık, pislik. Galleon : 11742 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 11/11/08
| Konu: Geri: Gerçek karakterinizle hangi binada olurdunuz; neden? Perş. 20 Kas. 2008, 12:25 | |
| Kendimizi her ne kadar tanımlayabilsek de içimizde bir yerlerde bilmediğimiz karanlık ya da iyimser huylarımız vardır bence, bunu sadece Seçmen Şapka çözebilir. Bu arada, Ravenclaw'da olmayı çok isterdim doğrusu. | |
|
| |
Daphne Zoe Launy Son Dakika Editörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1162 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12453 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 21/12/07
| Konu: Geri: Gerçek karakterinizle hangi binada olurdunuz; neden? Paz 23 Kas. 2008, 16:08 | |
| Ben aslında, bir çok insan gibi kendini kendi içinde çözümleyemeyenlerdenim. Yardımsever ve insaflı bir yanım var, bu benim hufflepuff'lı yönüm. Ama öte yandan, isteyince aklımda bir çok şeyi fazlasıyla tutabildiğimin farkındayım. Böyle sorular karşıma gelince, hep Dumbledore'un 2. filmdki sözleri aklıma gelir. Gerçek kişiliğimizi karakterimiz değil, yaptığımız seçimler belirler. Ben Ravenclaw'ı seçiyorum. | |
|
| |
Adalyn Rousseau
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 96 Yaş : 29 Kan statüsü : Melez Galleon : 11646 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/12/08
| Konu: Geri: Gerçek karakterinizle hangi binada olurdunuz; neden? Paz 14 Ara. 2008, 05:24 | |
| Hufflepuff O.o Her ne kadar hedefimde Türkiye'nin en iyi liselerinden biri olsa ve muhtemelen bunu da başaracağım gibi gözükse de çalışkan falan değilim. Zeki olabilirim ama sınavdan önceki günler hariç oturup da çalıştığımı hiç hatırlamıyorum. Ki şu asosyal, kitapkurdu, içine kapanık tip de bana kesinlikle uymaz. Uhm Slytherin olmak için fazla olgun, sakin ve umursamazım O.o Aslında Gryffindor da olabilirdi de yok en iyisi Hufflepuff işte xD Ondan bundan ortaya karışık süper bir bina xD | |
|
| |
Stuart Rousseau Rousseau's Bar Sahibi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 354 Yaş : 32 Kan statüsü : Pureblood Galleon : 11712 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/12/08
| Konu: Geri: Gerçek karakterinizle hangi binada olurdunuz; neden? Paz 14 Ara. 2008, 13:13 | |
| Gerçek bir Gryffindor kadar yürekli değilimdir. -geç- Slytherin'e girebileceğimi söylersem üyeler beni ynalış tanımlar. -geç-
Ravenclaw... Hani akıllıyımdır ama çalışkan değil. -geç-
Çoğunluğa uyup Hufflepuff diyorum. Yardımseverlik var. Hoşgörü, adalet... (: | |
|
| |
Issa Philippe Ravenclaw 7. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 478 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11754 Ekspresso Puanı : 12 Kayıt tarihi : 09/12/08
| Konu: Geri: Gerçek karakterinizle hangi binada olurdunuz; neden? Paz 14 Ara. 2008, 15:43 | |
| Kesinlikle Slytherin olurmuş. Bakınız ben değil anam öyle diyor. Çok bencil, tembel, umursamazın biri olmamın yanı sıra acıma duygusuna sahip değilmişim. Her şeye şöyyyle bir bakıp geçmekte de üstüme yok. Kesinlikle zeki olmayışımın yanı sıra tembelimdirde. Ayrıca yolda beni sırtında çanta kulağında i-pod ile evinin-okulunun en ters yönüne koşar adım gideerken görürseniz köpek gördüğümü anlayın bu salak na'pıyor demeyin. Hufflepuf için fazla kötü, Ravenclaw için fazla akılsız, Gryffindor için fazla fazla fazla korkağım xD Bu yüzden evet kanımca Slytherin olurdum. | |
|
| |
Disbel Molaco Hufflepuff Bina Sorumlusu, SYB Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 398 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11934 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 19/08/08
| Konu: Geri: Gerçek karakterinizle hangi binada olurdunuz; neden? Paz 14 Ara. 2008, 16:21 | |
| Ben ne olurum bilemiyorum şöyle bir düşüneyim. Baya cesurum sanırım. Korktuğum hiç bir şey bilmiyorum en azından. Bir tek yüksekten biraz korkarım ama onu da pek takmıyorum işte xD Korksam da etkilemiyor beni. Hmm Gryffindor uygun sanırım. Ama sanırım yeterince zekiyim. Oks'de ilk 500'deydim =) Hiç çalışmasam da notlarım kötü değil yani. Eskiden hep 5 ti xD Raw da uygun. Sanırım biraz yardımseverim. Ama Huff olmaya yeter mi bilemiyorum. Çünkü slytherin'in de birçok özelliğini taşıyorum sanki. Ya ne kadar zorlanırdı seçmen şapka kim bilir. Ama Sly'la Huff'ı atarsak Gry ve Raw arasında seçim yapamıyorum. Cesaret ve Zeka konusunda hangisi daha baskın acaba... Sanırım cesaret diyorum ve Gryffindor diyorum xD Ama içimde Raw da var ya. | |
|
| |
Aurora Clayborne Slytherin 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1472 Yaş : 30 Kan statüsü : Pure-Blood Galleon : 11776 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 28/11/08
| Konu: Geri: Gerçek karakterinizle hangi binada olurdunuz; neden? Salı 23 Ara. 2008, 22:37 | |
| Slytherin.
Alaycı, öyledeğilimamadiğerlerinindediğinegörekendinibeğenmiş, çıkarcı -evet kesinlikle Oo-, umursamaz, fazlasıyla bencil.
Zeki ama çalışmıyor. Ahah çevremdeki herkes aynısını söylüyor, evet. Bu nedenle sınav notlarım iyi olabilecek düzeyde olsa da, ödevleri tamamen boşladığımdan karnem hep kötü olur. Yine de Ravenclaw olabilecek düzeyde çalıştığını sanmıyorum kafamın. XD
Hufflepuff olabilirim belki. Bayağı duygusalım, önüme gelene acırım. Nefret ediyorum bu huyumdan kahretsin. -_-"
Gryffindor hayatta olamam. Kızlarla 4. sınıftan çocukları eğlence için dövmeye kalkışıp da, onlardan dayak yemek üzereyken kaçmamızı hala unutmuyorum. Ki bu tür olaylar çoook oldu. =D Cesur değilim işte. Hiç, hiç ve de hiç. Ama eğlenceli olan ve cesaret gerektiren şeyleri severim, yaparım. Disneyland'den sonra öyle olmaya başladı sanırım. O trene bindikten sonra insanda korku nâmına birşey kalmaz ki. =D | |
|
| |
Michelle Rodriguez
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 12 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11856 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: Gerçek karakterinizle hangi binada olurdunuz; neden? Paz 18 Ocak 2009, 22:31 | |
| Slytherinli olurdum.. Çünkü sinirlendiğim zaman kimseyi gözüm görmez.Geçen gün öğretmenin üzerine atlıcaktım sinirden bağıra çağıra kolidorda:D Bazen bencil olabiliyorum...Sinir olduklarımı sinir yapmak güzel bir duygu 8) | |
|
| |
Naerwéna Pansy Swéslent
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 71 Yaş : 36 Kan statüsü : safkan Galleon : 11685 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 10/12/08
| Konu: Geri: Gerçek karakterinizle hangi binada olurdunuz; neden? Perş. 05 Mart 2009, 19:39 | |
| Kesinlikle Gryffindor olurdum. Karakterime giremem şimdi xD Hayatımda asla ispiyonculuk yapmadım yapanı da korumadım aksine bana yapmamasına rağmen dışladım. Hep maceradan maceraya atladım. Sevmediğim öğretmenlerime direk "Bakın, sizi sevmiyorum ama saygı duymak zorundayım. Bu yüzden derslerinizde sizi yadırgamamın sebebi bu." diye açık açık söyledim. Arkadaşlık benim yaşama sebebim. Benim ailem onlar. Yani Godric Gryffindor'un kızıyım sanki xDD | |
|
| |
Azaleia Chloris Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 72 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11513 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 01/03/09
| |
| |
Andrea Rachel McBrayn
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 208 Yaş : 31 Kan statüsü : Bulanık Galleon : 11546 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 08/03/09
| |
| |
Maurellé Nemesis Argyris Slytherin 6. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 636 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11980 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 09/11/08
| Konu: Geri: Gerçek karakterinizle hangi binada olurdunuz; neden? Perş. 19 Mart 2009, 23:22 | |
| Oldukça bencil bir kızımdır. Aslında tek düşündüğü kendim olsada kendim arkadaşlarıma bağlı olduğum için genelde onları düşünürüm. Garip bir döngü yani. İnatçı ve fazla hırçınım. Kızdığımda kimse beni durduramaz. Güçlü değilimdir ve herşeyi gülerek kapatırım. Gülmek benim için bir maskedir. Cimri olduğum söylenilebilir. Arkadaşlar birşey isterse enine boyuna düşünürüm. Yeni tanıştıklarıma soğuğumdur. Ama nasıl biri olduğu anlaşılınca tavrım değişir. Yani kesin bir Slytherin. Adaletli değilimdir, cesaretten değil inatçılıktan cesaretli gibi görünürüm. Zekamı pek derslere kullanmam. xD Slytherin... | |
|
| |
| Gerçek karakterinizle hangi binada olurdunuz; neden? | |
|