| Gerçek karakterinizle hangi binada olurdunuz; neden? | |
|
+31Elizabéth Adrianna Malfoy Marjoline Clodiën Isis Leititia Francés Silas Flippo Jerome Charlotte Alice Russell Natashia Maurellé Nemesis Argyris Andrea Rachel McBrayn Azaleia Chloris Naerwéna Pansy Swéslent Michelle Rodriguez Aurora Clayborne Disbel Molaco Issa Philippe Stuart Rousseau Adalyn Rousseau Daphne Zoe Launy Frankenstein Kranstone Nathaniel James Crawford Lisa Wanders Melanie Stacy Gracia John Stewen Peterson Eurydice Black Christian Dayrnt Black William Kunz C. Engelbert Svetléna Rosselyn Widmore Magnus Lars Hallstad Vasili Von Holtz Valencia Claudía Ruselló Aléida Emilié Widmore Odessa Meredith Poulter 35 posters |
|
Gerçek karakterinizle hangi binada olurdunuz? | Hufflepuff | | 16% | [ 7 ] | Gryffindor | | 11% | [ 5 ] | Ravenclaw | | 43% | [ 19 ] | Slytherin | | 30% | [ 13 ] |
| Toplam Oylar : 44 | | |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Natashia Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 427 Yaş : 32 Kan statüsü : Vampir *-* Galleon : 11706 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 14/03/09
| Konu: Geri: Gerçek karakterinizle hangi binada olurdunuz; neden? Perş. 19 Mart 2009, 23:37 | |
| Size kendimi anlatan bi sözü söyleyeceğim bölümü siz tahmin edin.
"Amaca giden yolda her şey mübahtır" | |
|
| |
Charlotte Alice Russell Uluslararası Sihirsel İşbirliği Dairesi Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 675 Yaş : 36 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11821 Ekspresso Puanı : 8 Kayıt tarihi : 31/01/09
| |
| |
Silas Flippo Jerome Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 336 Yaş : 38 Kan statüsü : 0Rh+ Galleon : 11659 Ekspresso Puanı : 41 Kayıt tarihi : 13/03/09
| Konu: Geri: Gerçek karakterinizle hangi binada olurdunuz; neden? Cuma 20 Mart 2009, 00:05 | |
| Dengesizliğim yüzünden hangi binaya seçeceklerine karar veremezlerdi sonra da her binanın armasını yapıştırıp salarlardı ya da okula bir daha sokmazlardı xD Eminim *-* Ama sanatçı ruhluyum. Beauxbatons ne güne duruyor -_- | |
|
| |
Isis Leititia Francés
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 139 Yaş : 30 Galleon : 11610 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 07/03/09
| Konu: Geri: Gerçek karakterinizle hangi binada olurdunuz; neden? Cuma 20 Mart 2009, 20:48 | |
| Ne kadar zeki olduğumdan emin değilim bazen çok fazla aptallığım da tutar ama genelde etrafımdaki çoğu kişi zeki olduğumu söyler ki içimde bir inek yattığı düşüncesi ve kitap tutkumla kendimi en uygun Ravenclaw'da hissediyorum. | |
|
| |
Marjoline Clodiën Slytherin 7. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 323 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11672 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 18/03/09
| Konu: Geri: Gerçek karakterinizle hangi binada olurdunuz; neden? Cuma 20 Mart 2009, 20:51 | |
| Sanırm Slytherin olurdum. İnsanlar fazla acımasız olduğumu söylüyorlar. | |
|
| |
Elizabéth Adrianna Malfoy Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1443 Yaş : 36 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12565 Ekspresso Puanı : 41 Kayıt tarihi : 15/02/08
| Konu: Geri: Gerçek karakterinizle hangi binada olurdunuz; neden? Paz 22 Mart 2009, 14:34 | |
| Kesinlikle Slytherin.. Hiç sevmesem de engelleyemediğim bencilliğim, kendimi beğenmişliğim ve bazı insanları küçümsemem gibi kötü yanlarım var. Her ne kadar iyi yanlarım olsa da - özellikle bazen çok tezat bir insam olduğumu bana hatırlatan - çoğu zaman kötü yanlarım baskın geliyor. Özgi bilir diyerekten çekiliyorum aradan xD | |
|
| |
Rose Evelyn Constantine Dırdırcı Editörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 427 Yaş : 31 Kan statüsü : safkan Galleon : 11636 Ekspresso Puanı : -1 Kayıt tarihi : 27/02/09
| Konu: Geri: Gerçek karakterinizle hangi binada olurdunuz; neden? Paz 22 Mart 2009, 14:35 | |
| Walla nedenini bilemem. Ama bütün testler Hufflepuff diyor. Sanırım fazla sakin ruhluyum diye. İyiliksever sayılmam,haksızlığa göz yummam,bencilimdir,cesurumdur. Büyün binalardan özellik taşıyorum. Eh heralde seçmen şapka almazdı beni xD | |
|
| |
Amortentia Cécile Derwent Emekli Cadı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1343 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 13568 Ekspresso Puanı : 24 Kayıt tarihi : 26/08/06
| Konu: Geri: Gerçek karakterinizle hangi binada olurdunuz; neden? Salı 24 Mart 2009, 17:47 | |
| Birkaç ay öncesine kadar Ravenclaw olduğumdan kesin emindim. Ama anlıyorum ki ya ben değiştim ya da düşüncelerim; Slytherin'e çok uyduğumu fark ettim çünkü. Kötü yanlarımı fark etmemin yanı sıra kendini kanıtlama isteği, hırs gibi yönlerimi de keşfettim. İlginç O.o | |
|
| |
April Jacquéline Fioré Follia Revue Editörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 41 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11480 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 29/03/09
| Konu: Geri: Gerçek karakterinizle hangi binada olurdunuz; neden? Ptsi 30 Mart 2009, 23:01 | |
| Ben gene Hufflepuff olurdum. Karakterimle aşırı benziyorum. Çapkın, deli ama içine kapanık ^^ | |
|
| |
Anja Ida Järvinen Slytherin 7. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 132 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11660 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 16/12/08
| Konu: Geri: Gerçek karakterinizle hangi binada olurdunuz; neden? C.tesi 08 Ağus. 2009, 19:01 | |
| Cesur değilim, bazen insanları satarım. Ayrıca adaletle işim olmaz. İyilik yap iyilik bul felsefesinde yaşamak iğrençtir. Sinsiliğim yoktur, tabi kötü anlamda yoktur yoksa acayip sinsiyim. Derslerim iğrenç. Elime boya ve boyanabilecek bir alan verin yaşarım. Dağanığım falan. Ne ki bu? Ukte midir nedir Ravenclaw'u işaretledim... | |
|
| |
| Gerçek karakterinizle hangi binada olurdunuz; neden? | |
|