| Seyir Defteri | |
|
+100Charles Ernest Bright Elena Russell Symphonie Iréne Bright Raynard Miquel L'Angley Marjorie Widmore Audra Pharrines Florina Cléymins Lyrica Ixchel Lavern Arina Vera Lavern Stefania Valérie Bécaud Avience Laci Despair Lynette Anna Scavo Angélique Killingsworth Desmond Rousseau Tara DeBateau Haley Brooke Scott Dawnielle Constantine Cordelia Lucifer Bramble Xiejila Pharrines Adalyn Rousseau Helena Sofia Derjinov Stuart Rousseau Baldovino Jahrmann Bridge Vëslania Veshaza Marveille Croweix Laryssa Irina Archibald Lluvia Sellistinä Issa Philippe Andromeda Beata Neaux Mireila Alverad Roxanne Elena Miller Gabriella Adeliné O'Brien Keira Nyre Océane Diederichs Enric Sandro Valério Phaédra Emilié Meraud Lycia Sonia Lonyttå Pavel Oleksiy Bazarov Disbel Molaco Ophelia Liv Lynn Catheriné Marcelline Delora Lucien Nobés Simon Kænlynn Joël Marcel Alaire Christopher Alex Peterson Nylwen Jinelle Soulthen Rosalié Donna Pietra Steward Joseph Vaisey Lavena Maire Forsythe Oriane Pheria Charles Walter Lawrence Klara Ivanov Frances Sibi Chapman Felipe Klaus Rodrigués Amortentia Cécile Derwent Rocio Sycorax Malfoy Saija Isole Jarvenpä Aurora Clayborne Etna Lilth Mc'Leen Dorothée Juliette Lemieux Tatyana Johnson Mattéo Bernand Black Martin Thomas Wolfiex Issoria Lathonia William Kunz C. Engelbert Matthew John Worthing Svetléna Rosselyn Widmore Julie Annwyl Lovett Valencia Claudía Ruselló Anna Luaná del Muñeco Lorraine Mae McDown Elizabéth Adrianna Malfoy Vynsja Croweix Aurore Eulalie Arceneau Lisa Wanders Fleur Isabéllé Villiers Aaron Robert Stenson Indis Oak J. Engelbert Hestia Prosper James Diederich William Julian O'Neil Maudié Jimena B'lorié Frankenstein Kranstone Miguel Andres Ruselló Crestencia Ethél Fletcher Vasili Von Holtz Simona Floros Vanessa Diane O'Leary Nicole Marissa Magdalene Clariss Luisa Pietra Eurydice Black Charlie von Diederich Johnny Amoux Malfoy Christian Dayrnt Black Lily L. Black Magnus Lars Hallstad Kiera Angela O'Neil Brujah Edward Marcéllus Dawson Odessa Meredith Poulter 104 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Eurydice Black Slytherin Bina Sorumlusu, İksir Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2206 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 12428 Ekspresso Puanı : 89 Kayıt tarihi : 05/06/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 26 Kas. 2008, 21:21 | |
| 20.21
Babamın 'Yeter artık okuldan geldiğinden beri onla -Ekspres- ile ilgileniyorsun. Kalk ta bir-iki satır birşeyler oku. Hem senin yarın Coğrafya sınavın yok muydu? Ne bekliyorsun hadi hemen terk et bilgisayar odasını.' diyerekten beni güzelce azarlaması sonucu bilgisayarı kapatma durumundayım. Ne güzel verilen yeni rütbelere bakıyordum. Bir an kendimi 7. sınıf sanmışım 'Ben neden yazmıyorum ki?' diyerekten yazacaktım ki jetonum düştü. Ben de 'Bir umut sınıf başkanı olurum.' diye kös kös oturmaya devam ediyorum. Sanırım beni ikna edemeyen babam başıma annemi salıyor. Aşağıdan küçük çaplı konuşma sesleri duyuyorum. Tekrar girmeye çalışırım. Şimdilik iyi geceler diliyorum! | |
|
| |
Aurore Eulalie Arceneau
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1077 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12211 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 08/03/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 26 Kas. 2008, 21:23 | |
| 20.23 Yeni rütbem bir değişik geldi, hoş (: Yarın sınav var ama çalışmayı düşünmüyorum. Umarım - İlhami buralardaysa -_-" - rp yapacağım.
En son Brooke Alliandre Larisen tarafından Çarş. 26 Kas. 2008, 21:30 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Prosper James Diederich
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 118 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11708 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 18/11/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 26 Kas. 2008, 21:24 | |
| 20.22 Tanışmıyorum ama iyi geceler diyorum bende buradan Elizabeth'e Yapmam gereken bir çok şey olduğunu farkındayım büyük bölümü rp içerikli ama üstüme bir tembellik çöktü. | |
|
| |
Kiera Angela O'Neil
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1115 Yaş : 30 Kan statüsü : Melez Galleon : 11860 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 31/08/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 26 Kas. 2008, 21:27 | |
| 20.27
Üsttekine ağırlık çökmese süper olur. Artık rp yazsa süper olur ama kendisi farkında değil xP | |
|
| |
Edward Marcéllus Dawson
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 587 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11790 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 05/10/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 26 Kas. 2008, 21:33 | |
| 20:32 Yaşasın sonunda birisi Scarlett'i ünlü olarak aldı, günün müjdesi oldu bu bana.. ^^ | |
|
| |
Charlie von Diederich Seherbaz Karargahı & UBBP Genel Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2101 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12553 Ekspresso Puanı : 49 Kayıt tarihi : 05/05/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 26 Kas. 2008, 21:35 | |
| 20.34
Teknoloji ve Tasarım ödevimi yapmak üzere siteden biraz ayrılıyorum. On tane birimden bütüne çalışması ayrıca da kendi temel birimimi tamamlamam, bir de ona tanıtım kartonu hazırlamam gerekiyor. Allah bana sabır ve kolaylık versin, çok zor, çok sıkıcı ve bir o kadar gereksiz. Yaratıcılığımın önünü kapayan ders işte... | |
|
| |
Svetléna Rosselyn Widmore Psikiyatrist
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1051 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11863 Ekspresso Puanı : 16 Kayıt tarihi : 01/10/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 26 Kas. 2008, 21:57 | |
| 20.57 -->
Sonunda istediğim kitabı aldım... Çooooo..kk mutluyummmm x) | |
|
| |
Christian Dayrnt Black Britanya ve İrlanda Qudditch Karargahı Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1281 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12318 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 28/01/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 26 Kas. 2008, 22:00 | |
| 20 : 58 || Allah'm beklemek ızdırap old. Artık İksir Profesör'ü olduğumu öğrenmek istiyorum. Birazdan Heroe izleyeceğim kararlıyım. xD | |
|
| |
Matthew John Worthing Sihrin Uygunsuz Kullanımı Bürosu Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 156 Yaş : 50 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11849 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 07/09/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 26 Kas. 2008, 22:26 | |
| - Svetléna Rosselyn Widmore demiş ki:
- 20.57 -->
Sonunda istediğim kitabı aldım... Çooooo..kk mutluyummmm x) Kitabın adını da duysaydık ya 21.25 Lily veya William'a geçmeye üşendim... Filmime dönsem iyi olur, bitecek birazdan... | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1051 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11863 Ekspresso Puanı : 16 Kayıt tarihi : 01/10/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 26 Kas. 2008, 22:30 | |
| - Üçüncü Kız ~ Agatha Christie x) -
21.30 -->
Yarına bir sürü ödev var xT Batsın bu dünya xS | |
|
| |
Lisa Wanders Uluslararası Sihirsel Hukuk Bürosu Çalışanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 654 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12225 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 15/03/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 26 Kas. 2008, 22:34 | |
| 21.34 / Yetişkin olduğuma seviniyorum ama alışamadım ben bu renge yaa xS Garip geliyor. Keşke yetişkin olup yine mavi renk olsam. Çok mu şey istiyorum ki? xD | |
|
| |
William Kunz C. Engelbert
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 281 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11921 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 07/08/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 26 Kas. 2008, 22:38 | |
| 21:38
Yarın geometri sınavım var lakin ben pc başındayım -_- Ama iki saat süren o muhteşem(!) özel dersten sonra kafam kazan gibi oldu. Hiç çalışasım yok hem Berk Hoca'yla yeterince çalıştım zaten... Yine de defteri yeniden gözden geçirmek fena olmaz, bu işi birazdan halletmeliyim sanırım =/ | |
|
| |
Edward Marcéllus Dawson
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 587 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11790 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 05/10/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 26 Kas. 2008, 22:46 | |
| 21:45 Black Dahlia'yı tekrardan izlemiş bulunmaktayım, önümüzdeki birkaç saatte etkisinden çıkmayı bekliyorum.. | |
|
| |
Lily L. Black Sihirli Oyunlar ve Sporlar Dairesi Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2960 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12328 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 26 Kas. 2008, 23:54 | |
| 22.53 Yatmadan bir şeyler daha izleyeyim annem bilgisayarı kapattırır zaten yakında. Evet güzel bir gündü | |
|
| |
Charlie von Diederich Seherbaz Karargahı & UBBP Genel Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2101 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12553 Ekspresso Puanı : 49 Kayıt tarihi : 05/05/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 26 Kas. 2008, 23:56 | |
| 22.56
Allah kahretmesin bu ödevi! Canım çıktı. On tane birimden sadece altı tanesini yapabildim. Daha asıl temel birimimi tamamlamam ve tanıtım kartonu hazırlamam lâzım ama evdeki kartonlar bitti! Öf kaldı yarına ama yarın da not günü nasıl olacak ya. -_-'' | |
|
| |
Lily L. Black Sihirli Oyunlar ve Sporlar Dairesi Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2960 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12328 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. 27 Kas. 2008, 00:02 | |
| Derste yap? Okula gitme? xD
23.02
Cidden, çıkmam lazım... Ama kapatamıyorum O.o | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. 27 Kas. 2008, 01:05 | |
| 00.05 -->
Ders rpme kaç versem diye düşünmekteyim xS | |
|
| |
Julie Annwyl Lovett Biçim Değiştirme Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 900 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12574 Ekspresso Puanı : 63 Kayıt tarihi : 13/02/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. 27 Kas. 2008, 03:03 | |
| 02.03
Tüh bir dakikayla kaçırdık xD | |
|
| |
Johnny Amoux Malfoy Tılsım Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1643 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12203 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/03/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. 27 Kas. 2008, 14:03 | |
| 13.04 Rengimin değişmesine bir hayli sevindim. Ama alışamadım da xD Garip geldi birden O.o Hayalimdeki meslek xP | |
|
| |
Issoria Lathonia Ira
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 702 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12319 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 25/02/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. 27 Kas. 2008, 14:38 | |
| 13:37
Hayatımda hiç bu kadar bir okuldan ve eğitimden tiksinmemiştim. Psikolojim sıfırda, nefret ediyorum herşeyden. Sanırım beniayakta tutan teş şey rp. | |
|
| |
Vasili Von Holtz Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1259 Yaş : 35 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11867 Ekspresso Puanı : -1 Kayıt tarihi : 23/08/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. 27 Kas. 2008, 16:55 | |
| Bu Siteden soğumaya başladım =/ | |
|
| |
Magnus Lars Hallstad Karanlık Sanatlara Karşı Savunma Profesörü, Gryffindor Bina Sorumlusu
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1515 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12040 Ekspresso Puanı : 27 Kayıt tarihi : 01/10/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. 27 Kas. 2008, 17:14 | |
| 16.20
Arkadaşlarla okuldan kaçtık eğleniyoruz XD | |
|
| |
Kiera Angela O'Neil
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1115 Yaş : 30 Kan statüsü : Melez Galleon : 11860 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 31/08/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. 27 Kas. 2008, 18:56 | |
| 17.55
Site gittikçe heyecan verici olmaya mı başladı ne? xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. 27 Kas. 2008, 19:12 | |
| 18.05 -->
Kendine en iyi arkadaş diyen ahmaklardan, öğretmenlerin dikkatini çekmek için çırpınanlardan, tahtaya kalkıp yazıyı yazanlardan, bilmişlik taslayanlardan NEFRET ediyorum! A'yı sadece Türkçe'de geçebilmem beni deli ediyor! O aptalı neden hala en iyi arkadaş seviyesinde tuttuğumu bilmiyorum bile! Bugün olan olayları düşünürsek;
İngilizce dersinin ve öğretmenin favori öğrencisi benimdir - övünmek gibi olmasın cinsinden bişeyler eklemeyeceğim çok sinirliyim - İngilizce hocası bugün resmen beni görmüyordu! O gelmeden önce tahtaya çizdiğim çiçekleri ayraçları sildi ve yerlerine düz çizgiler çekti. Bu yetmezmiş gibi bir de Az'nın "ben sana dememiş miydim?" bakışlarını çekmek zorunda kaldım. Her soruya parmak kaldırdım ama sesim tüm ders boyunca bir kere bile duyulmadı. Perşembe günleri tüm hocalara ne oluyor anlamıyorum! Sesim de kısık! Yarın Matematik sınavı var! Lanet olsun tüm hayata ve unsurlarına!
| |
|
| |
William Julian O'Neil Ravenclaw 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1164 Yaş : 29 Kan statüsü : Melez Galleon : 11966 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 17/08/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. 27 Kas. 2008, 20:33 | |
| - Amaranthiné I. Calanthe demiş ki:
- 13:37
Hayatımda hiç bu kadar bir okuldan ve eğitimden tiksinmemiştim. Psikolojim sıfırda, nefret ediyorum herşeyden. Sanırım beniayakta tutan teş şey rp. 6. sınıftan beri aynı durumdayım, bir süre sonra sanırım kısmı geçer ^.^ Hmm.. İnay'ın rp'sine cevap yazmam gerek ama çıkmam ve lanet olası türkçe zımbırtısına biraz daha bir şeyler karalamam gerek. Bunu hangi filmin karşısında yapacağıma karar versem iyi olur Türkçe bir şeyler olması gerekmesi iğrenç, ama... - Alıntı :
- Kendine en iyi arkadaş diyen ahmaklardan, öğretmenlerin dikkatini çekmek için çırpınanlardan, tahtaya kalkıp yazıyı yazanlardan, bilmişlik taslayanlardan NEFRET ediyorum! A'yı sadece Türkçe'de geçebilmem beni deli ediyor! O aptalı neden hala en iyi arkadaş seviyesinde tuttuğumu bilmiyorum bile! Bugün olan olayları düşünürsek;
İngilizce dersinin ve öğretmenin favori öğrencisi benimdir - övünmek gibi olmasın cinsinden bişeyler eklemeyeceğim çok sinirliyim - İngilizce hocası bugün resmen beni görmüyordu! O gelmeden önce tahtaya çizdiğim çiçekleri ayraçları sildi ve yerlerine düz çizgiler çekti. Bu yetmezmiş gibi bir de Az'nın "ben sana dememiş miydim?" bakışlarını çekmek zorunda kaldım. Her soruya parmak kaldırdım ama sesim tüm ders boyunca bir kere bile duyulmadı. Perşembe günleri tüm hocalara ne oluyor anlamıyorum! Sesim de kısık! Yarın Matematik sınavı var! Lanet olsun tüm hayata ve unsurlarına! Çiçekle rmi O.o Şey... Kaçıncı sınıftaydın O.o 19.32 Türkçe'ciye sinir oluyorum bu performans zımbırtılarında... Kadın içeriğe bakmayacaksa niye yazıyorum ben enayi gibi | |
|
| |
| Seyir Defteri | |
|