| Seyir Defteri | |
|
+100Charles Ernest Bright Elena Russell Symphonie Iréne Bright Raynard Miquel L'Angley Marjorie Widmore Audra Pharrines Florina Cléymins Lyrica Ixchel Lavern Arina Vera Lavern Stefania Valérie Bécaud Avience Laci Despair Lynette Anna Scavo Angélique Killingsworth Desmond Rousseau Tara DeBateau Haley Brooke Scott Dawnielle Constantine Cordelia Lucifer Bramble Xiejila Pharrines Adalyn Rousseau Helena Sofia Derjinov Stuart Rousseau Baldovino Jahrmann Bridge Vëslania Veshaza Marveille Croweix Laryssa Irina Archibald Lluvia Sellistinä Issa Philippe Andromeda Beata Neaux Mireila Alverad Roxanne Elena Miller Gabriella Adeliné O'Brien Keira Nyre Océane Diederichs Enric Sandro Valério Phaédra Emilié Meraud Lycia Sonia Lonyttå Pavel Oleksiy Bazarov Disbel Molaco Ophelia Liv Lynn Catheriné Marcelline Delora Lucien Nobés Simon Kænlynn Joël Marcel Alaire Christopher Alex Peterson Nylwen Jinelle Soulthen Rosalié Donna Pietra Steward Joseph Vaisey Lavena Maire Forsythe Oriane Pheria Charles Walter Lawrence Klara Ivanov Frances Sibi Chapman Felipe Klaus Rodrigués Amortentia Cécile Derwent Rocio Sycorax Malfoy Saija Isole Jarvenpä Aurora Clayborne Etna Lilth Mc'Leen Dorothée Juliette Lemieux Tatyana Johnson Mattéo Bernand Black Martin Thomas Wolfiex Issoria Lathonia William Kunz C. Engelbert Matthew John Worthing Svetléna Rosselyn Widmore Julie Annwyl Lovett Valencia Claudía Ruselló Anna Luaná del Muñeco Lorraine Mae McDown Elizabéth Adrianna Malfoy Vynsja Croweix Aurore Eulalie Arceneau Lisa Wanders Fleur Isabéllé Villiers Aaron Robert Stenson Indis Oak J. Engelbert Hestia Prosper James Diederich William Julian O'Neil Maudié Jimena B'lorié Frankenstein Kranstone Miguel Andres Ruselló Crestencia Ethél Fletcher Vasili Von Holtz Simona Floros Vanessa Diane O'Leary Nicole Marissa Magdalene Clariss Luisa Pietra Eurydice Black Charlie von Diederich Johnny Amoux Malfoy Christian Dayrnt Black Lily L. Black Magnus Lars Hallstad Kiera Angela O'Neil Brujah Edward Marcéllus Dawson Odessa Meredith Poulter 104 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Svetléna Rosselyn Widmore Psikiyatrist
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1051 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11855 Ekspresso Puanı : 16 Kayıt tarihi : 01/10/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi 05 Ocak 2009, 12:40 | |
| 11.40 -->
Bu hafta boyunca nete hiç girmeyeceğim x/ Bir sürü yazılı var off x/ Sinirliyim ayrıca gerginim. Hititlerden, eski uygarlıklardan, çağlardan ve mezapotomyadan ayrıca tüm Türk devletlerini bize ezberletmelerinden nefret ediyorum! | |
|
| |
Charlie von Diederich Seherbaz Karargahı & UBBP Genel Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2101 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12545 Ekspresso Puanı : 49 Kayıt tarihi : 05/05/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi 05 Ocak 2009, 14:03 | |
| 13.03
Of, annem ürtiker diye bir hastalığa yakalanmış. Yazık sürekli kaşınıp duruyor. Kahrolası ilaçlar, o salak neden annem gibi bünyesi çok zayıf birine öyle ilaçları vermiş ki?! Ağzına etmek lâzım böyle doktorların. Nerede kalmış hipokrat yemini! Hastayı iyileştirecekken daha da beter ediyorlar. Şimdi ilaç alıp uyuyor, bari daha az ses çıkartayım. Bir an önce iyileşsin yaa. =( | |
|
| |
Raynard Miquel L'Angley
Mesaj Sayısı : 15 Yaş : 30 Kan statüsü : Melez Galleon : 11616 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 27/12/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi 05 Ocak 2009, 18:11 | |
| 17:11
Adminimize geçmiş olsun diyorum..
Kahrolası sınavların hepsi 2 hafta içine sıkıştırılmak zorunda mı? Yarın sınav var. Çarşamba var. Perşembe var(hemde iki dersten). Cuma var... Amanın xS Böyle yazınca gözümde git gide büyüyorlar.. O.o | |
|
| |
Charles Ernest Bright MDP Genel Başkanı & Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1870 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11899 Ekspresso Puanı : 19 Kayıt tarihi : 02/01/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi 05 Ocak 2009, 18:16 | |
| 17.15 Hastayım, mutsuzum, yarın sınav var ama aslında umrumda bile değil oysa ki din dersi ve ilk sınavım 80'di dersin din olduğu düşünülürse düşük =/ neyse ya ne yapayım -_- Konuyu bir kere uyduruk bir şekilde okumak dışında aklıma herhangibir bir şey gelmiyor ==(İlham da var rp yapmak istiyorum ben =( Gerçi iyiyim aslında bugün fen dersinde olduğu gibi değil, hoca bile bir şey demedi bütün ders uyudum resmen O.o Ne olsuysa bana :S Sonuç olarak, çıkmak zorundayım | |
|
| |
Stuart Rousseau Rousseau's Bar Sahibi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 354 Yaş : 32 Kan statüsü : Pureblood Galleon : 11712 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/12/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi 05 Ocak 2009, 18:35 | |
| 17.34 Çevresel sorunlardan dolayı uzun süre siteye giremedim. Herkesten özür diliyorum en yakın zmanda RP lere cevap yazacağım.
o.O OMG! Yeni dersler verilmiş. Ama önümüzdeki haftaya kadar beklemek zorundalar. :/
Yeni üyelerimiz de gelmişler. Hoşgelmişleeer ^^ | |
|
| |
Adrâsteia Agniezska Vampir & Ruhe im DunkeL - Piyanist + Geri Vokal
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 88 Yaş : 37 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 11984 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/06/08
| |
| |
Joël Marcel Alaire Ursula's Death - Vokalist
Mesaj Sayısı : 137 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11662 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 06/12/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Ptsi 05 Ocak 2009, 23:55 | |
| ~Şu sıralar çok mu fazla ünlüm çalınıyor ne? | |
|
| |
Symphonie Iréne Bright Ölüm Yiyen
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 367 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 11704 Ekspresso Puanı : 20 Kayıt tarihi : 29/12/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 06 Ocak 2009, 07:34 | |
| 06.34
Dün çalışmaya acaip üşendiğimden sabahın köründe(05.00) kalkıp Tarih çalışmak zorunda kaldım. Lanet olsun yazılıları çıkaranlara.(Reynard merak etme yanlız değilsin. Bizim de iki hafta üst üste ve bazı günler ikişer tane :omg:) Ne gerek var ki anlat konuyu bitsin. Neyse bunun tartışmasını yapmayalım şimdi. Konu uzar da uzar çünkü. Bugün bitirmem gereken bir Yaprak Dökümü var. Oiih valla bıktım şu Edebiyat için garip garip kitaplar okumamızdan. Ya belki benim zevkime uygun değil o kitap x@ Öf daha banyo yapmam gerek. Öf anne ya sabah sabah... Daha servis gelicek ve ben de o lanet olası pis okula gidicem. Nefret ediyorum ordaaaaaaaaaan! | |
|
| |
Christopher Alex Peterson Fontjoncouse Otel ~ Genel Müdür
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 212 Yaş : 32 Kan statüsü : Melez Galleon : 11942 Ekspresso Puanı : 3 Kayıt tarihi : 25/08/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 06 Ocak 2009, 07:49 | |
| 06:49 Sabahın köründe başladım çalışmaya ama değdi sanırım. Sınavdan umarım iyi not alırım. Mat ve Geodan düşürdüğüm puanları bir yerden çıkarmam gerek. | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 88 Yaş : 37 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 11984 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/06/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 06 Ocak 2009, 12:08 | |
| 11:09 ~
Okula gitmidim, hastaneden geliyorum lelele çok mutluyum. Sanırım genetik bir sorunum var. Her neyse banane okula gitmedim ya. =D | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1870 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11899 Ekspresso Puanı : 19 Kayıt tarihi : 02/01/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 06 Ocak 2009, 16:12 | |
| - Symphonie Iréne Clyde demiş ki:
- 06.34
Dün çalışmaya acaip üşendiğimden sabahın köründe(05.00) kalkıp Tarih çalışmak zorunda kaldım. Lanet olsun yazılıları çıkaranlara.(Reynard merak etme yanlız değilsin. Bizim de iki hafta üst üste ve bazı günler ikişer tane :omg:) Ne gerek var ki anlat konuyu bitsin. Neyse bunun tartışmasını yapmayalım şimdi. Konu uzar da uzar çünkü. Bugün bitirmem gereken bir Yaprak Dökümü var. Oiih valla bıktım şu Edebiyat için garip garip kitaplar okumamızdan. Ya belki benim zevkime uygun değil o kitap x@ Öf daha banyo yapmam gerek. Öf anne ya sabah sabah... Daha servis gelicek ve ben de o lanet olası pis okula gidicem. Nefret ediyorum ordaaaaaaaaaan! 15.12
Hepimiz aynı durumdayız sanırım tüm hocalar yığıyor iki hadtaya... Nasıl bir mantıksa? Öğrencinin notu nasıl düşürülür ve nasıl okuldan neferet ettirilir toplantıları yapıyor hepsi buluşup galiba -_- Din sınavından kurtuldum ama performans zımbırtıları yüzünden sınıfça fırça yedik, tırsıyorum cumaya son dedi Tembelin tekiyim müzikçinin verdiği zımbırtıyı İnay'dan geçirmeye bile teşebbüs etmedim xD Hmmm... Perşembe gibi Twilight'ın üçüncü kitabı çıkıyor, az biiir şey gıcık oluyorum bazen ama okuyacak yeni kitap lazım, gerçi daha Jane Austen'ın Gurur ve Önyargısından sonrasını getiremedim ama xD Neyse canım, okuyoruz işte yavaş yavaş ta olsa xD Araya başka kitapların yüzüncü baskılarını girmesem on kere okumuştum ya... Filmlere sardım şimdi, Aşık Sheakspeare (miydi, ya da okulun sosyal kitabının deyimiyle Şekspir ) filan... Hala Aşk ve Gurur bulamamak ayrı problem... Kabul ediyorum, az bir şey anormal olabilirim Hmmm... Mesajı yazmadan önce sitede tektim sıkılırım ama ben yaa Lanet olsun okul, dersane, sınavlar, ödevler...edit1: 17.08 İnci küpeli kızda Narnia'daki Susan'ı oynayan adını doğru yazamadığım kızın ufakçık bir rolü var Hmmm.... bilgisayarla giden filmlerden değil Kurgunun benzediği yeri bulduk galiba Sheakspeare (mi : in love xD
En son Charles Ernest Bright tarafından Salı 06 Ocak 2009, 18:10 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Symphonie Iréne Bright Ölüm Yiyen
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 367 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 11704 Ekspresso Puanı : 20 Kayıt tarihi : 29/12/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 06 Ocak 2009, 17:18 | |
| 16.18
Öf be Edebiyatla Dil ve Anlatım yazılısı aynı güne mi koyulurmuş? Lanet olsun o programı yapanlara xD Annem de bir azarladı beni sormayın hani. Akşama tepemde dikilcekmiş ders çalışırken, çalışıp çalışmadığıma bakmak için.
18.47
Öykü nerde yaa? Ona kurgu attım o kadar xD Yarabbim sen aklıma mukayet ol | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 06 Ocak 2009, 22:24 | |
| 21:24 ~ 3 dakika. =D
Eve geldim, uyudum, uyandım, yemek yedim. Çok sıkıcı hayat. Oo Anemiymişim ben. Ben de 'neden bu kadar solgun gözüküyorum, bembeyazım' falan diyordum. Kansız ben. Hıh. Annem eğer 'kansere kadar gidebilir ama' demeseydi hiç takmayacaktım da, şimdi tırsıyorum azıcık. Oo Neyse, ben Emre'nin RP'sine cevap yazmaya devam ediyorum. Bekletilmemek hoşuma gitti. =D | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Salı 06 Ocak 2009, 23:04 | |
| 22.03
Sitede saat 2.30-3.00 ten beri o kadar insan var bir mesaj atan çıkmıyor yaa =S Gırgıra sarasım var keşke şu üç kişi zımbırtısı olmasaydı... Üşenmesem karakter değiştirip mesaj atacaktım -_- | |
|
| |
Marveille Croweix Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2182 Yaş : 29 Kan statüsü : safkan yani nolcak ki başka. Galleon : 12726 Ekspresso Puanı : 22 Kayıt tarihi : 11/11/07
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 07 Ocak 2009, 13:58 | |
| 12.58
Sınav beklediğimden iyi geçti, en azından 70 falan alırım. Tabii müdür kendi sınıfına sorularla birlikte cevaplarını vermiş, isyan çıkardık. Ama benim etek boyu yüzünden adamın karşısına çıkmaya cesaretim yoktu, yine sadece milleti ayaklandırdım. xD Ayrıca bugün keklendim, ama sonra feci bi' şekilde intikam aldım. İyi mi kötü mü oldu bilmiyorum ama mutluyum sanırım... Tubaa, Tuğçeee nerdesiniiiz? | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 07 Ocak 2009, 17:34 | |
| 16:32 ~
Müdür yardımcısını sevdim be. Sabah girişte aynaya baktım, o da gördü ve 'aynayı çatlatacaksın, parasını alırım bak' falan dedi. Bir tür iltifat onun gözünde sanırım. Ama Müdür ve Türevleri'nden değil mi, her şeyi paraya bağlıyor. Oo Bana da 'çok konuşuyorsun ve yaramazsın ama 443 alacağına gayet rahat 483 alabilirdin, çok zekisin' dedi. Mutlu oldum kendi çapımda ahaha. (A)
4 yerde RP yapıyorum aman Tanrım, benim için büyük başarı. Hepsine de en son ben yazdım! Ah, ama 2 tanesinden yazması gereken kişiler daha ilk mesajı bile atmadı ama her neyse. =D
Bu karakterimi sevdim yaa... Adrâsteia ile kullandığım model bir araya gelince geçmişe döndüm. *wub*
Bu arada 16:34 oldu tabii. | |
|
| |
Amortentia Cécile Derwent Emekli Cadı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1343 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 13568 Ekspresso Puanı : 24 Kayıt tarihi : 26/08/06
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 07 Ocak 2009, 18:28 | |
| Son sınavlar. Yoğun sandığım, ama sorumluluklarımın şimdiye bakarak çok daha az olduğu günlerimi özledim. Bir de ekspresimi. Haftaya çarşambadan itibaren döneceğim o günlere zannedersem. Şubat tatilinde girmem gereken alan değiştirme fark sınavları dışında, 2. döneme kadar rahatım. Hayali bile harika. | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 07 Ocak 2009, 18:37 | |
| 17.34 Yeterr -_- Skıntıdan patlıyorum... Cidden patlayacağım galiba, bilisayarımı ve resimlerimi özledim. Annemin müzik arşivii kurcalıyorum. Bu klayveye kıracak gibi vurmak gerekiyor olmasa yazması için rp ypaprdım ama o da olmuyor. Bilgisayarımı istyorum, Rp yapmak istiyorum 19.14 İnay'ın mesayı sonrası edit Yaa evet hocaya masum masum Our Last Summer'ı söyleyip söyleyemeyeceğimi sordum, kurtarmaya çalıştıkça battık xD Üstelik bir de türkçe olacak. Türkü, arabesk havasında bir şey ben türkçe şarkılara katlanamayan biriyim... İnay bulsun artık bir şeyler xD Ama kurtuluş yok bir dahaki ders sınıf önünde rezil olacağız Müziği severdim bir zamanlar. Burnumuza türkçe şarkılar dayanmadan önce. Kesin bendedir anormallik
En son Charles Ernest Bright tarafından Çarş. 07 Ocak 2009, 20:13 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Kiera Angela O'Neil
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1115 Yaş : 30 Kan statüsü : Melez Galleon : 11852 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 31/08/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 07 Ocak 2009, 20:06 | |
| 19.05
Bu kadar da olamaz artık!! Son anda tek başıma sınıfın ortasında şarkı söylemekten kurtuldum aslında kurtulduk. Öykü'yle birlikte şarkı bulmamız gerekiyor..! Herşey üst üste geliyor diye buna denir herhalde. | |
|
| |
Johnny Amoux Malfoy Tılsım Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1643 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12195 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/03/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 07 Ocak 2009, 20:46 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 07 Ocak 2009, 21:38 | |
| 20:38 ~
Whuu çok mutluyum! Klüp çalışmasında Aziz denen bir çocukla ölesiye dalga geçmemizi özledim. Her hafta, bıkıp usanmadan... Ama o da bize karşılık veriyor, bu yüzden vicdan azabı çekmiyorum. :Ç
20:55 ~
Emre girsin de beni Lejantına eklesin de RP'de yapsın. Çok şey istiyorum. Daha bir sürü şey aslında, ama onları yazmam fazla olur. Öf sıkıldım. RP de yapamıyorum, zaten 4 yere yazdım -(H)-, Gırgıra sardım ben de.. | |
|
| |
Christopher Raikes Slytherin 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 193 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 11654 Ekspresso Puanı : 6 Kayıt tarihi : 04/01/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 07 Ocak 2009, 23:21 | |
| 22 : 17 || Uykum geldi, yavaş yavaş sıvışacağım ben. XD | |
|
| |
Joël Marcel Alaire Ursula's Death - Vokalist
Mesaj Sayısı : 137 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11662 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 06/12/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 07 Ocak 2009, 23:23 | |
| ~Yirminci bölümde değişen dn müziğini sevmedim, anlamı çok basit ve fazla alışılmış. Bugün de bi' dokuz bölüm falan izlemişimdir ve hâlâ izlemeye vaktim var. Yarın da bitirirsem bu seriyi, sonra neye başlayacağım? Elfen Lied olabilir sanırım on-beş bölüm de bir günde biter ya o açıdan endişelenmeme gerek yok. Imm... Duygusal şeyler pek bana göre olmasa da deneyebilirim. | |
|
| |
Aurora Clayborne Slytherin 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1472 Yaş : 30 Kan statüsü : Pure-Blood Galleon : 11776 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 28/11/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Çarş. 07 Ocak 2009, 23:31 | |
| 22:31 ~
Emre hiçbir yere sıvışmıyor ve durduğu yerde duruyor, çünkü ben yazıcam ve sonra da o yazıcak. XP
Annem az sonra ağzımı burnumu kıracak ama, o yüzden ben çıkayım en iyisi. Emre seni de azad ettim. XP | |
|
| |
Klara Ivanov Piyanist
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 253 Yaş : 29 Galleon : 11772 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 14/10/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Perş. 08 Ocak 2009, 13:34 | |
| ~Sınava gitmek istemiyorum ben evde kalıp Elfen Lied izleyeyim olur mu? Bilmiyorum ki hiçbir şey. | |
|
| |
| Seyir Defteri | |
|