|
| Burcunuz, yükselen burcunuz, burcunuza uyumunuz? | |
|
+39Célia Ellen F. Reeser Natashia Cyrela Synchlaer Andrea Rachel McBrayn Adrâsteia Agniezska Dora B. Pennington Michelle Rodriguez Maudié Jimena B'lorié Richard L. Guénon Stuart Rousseau Andrea Mirlyne Anderson Helena Sofia Derjinov Ophelia Liv Lynn Julie Annwyl Lovett Dorothée Juliette Lemieux Vynsja Croweix Elina Lora Dark Frankenstein Kranstone Lisa Wanders Melanie Stacy Gracia Steward Joseph Vaisey Haley Brooke Scott Vanessa Diane O'Leary Charlie von Diederich John Stewen Peterson Eurydice Black Christian Dayrnt Black Rosalié Donna Pietra Mathilda Mythill Magnus Lars Hallstad Vasili Von Holtz Clariss Luisa Pietra Valencia Claudía Ruselló Svetléna Rosselyn Widmore Rubein Eileen Schwartz Nicole Marissa Magdalene William Kunz C. Engelbert Lily L. Black Odessa Meredith Poulter 43 posters | |
Burcunuz? | Başak | | 8% | [ 6 ] | Akrep | | 13% | [ 9 ] | İkizler | | 10% | [ 7 ] | Terazi | | 4% | [ 3 ] | Boğa | | 4% | [ 3 ] | Aslan | | 15% | [ 11 ] | Yengeç | | 7% | [ 5 ] | Oğlak | | 4% | [ 3 ] | Koç | | 4% | [ 3 ] | Yay | | 13% | [ 9 ] | Kova | | 6% | [ 4 ] | Balık | | 11% | [ 8 ] |
| Toplam Oylar : 71 | | |
| Yazar | Mesaj |
---|
Odessa Meredith Poulter Cadı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 331 Yaş : 32 Kan statüsü : Melez Galleon : 11971 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 05/07/08
| Konu: Burcunuz, yükselen burcunuz, burcunuza uyumunuz? C.tesi 15 Kas. 2008, 22:24 | |
| Burcunuz ve yükselen burcunuz nedir? Ne kadar uyum sağlıyorsunuz bunlarla? Paylaşalım... | |
| | | Lily L. Black Sihirli Oyunlar ve Sporlar Dairesi Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2960 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12320 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/02/08
| | | | William Kunz C. Engelbert
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 281 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11913 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 07/08/08
| Konu: Geri: Burcunuz, yükselen burcunuz, burcunuza uyumunuz? C.tesi 15 Kas. 2008, 23:14 | |
| Burcum Yay yükselenim Akrep xD
Burcumun özelliklerini cidden taşırım... Ama yükselen burcum için aynı şeyi söylemek zor. | |
| | | Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12675 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Burcunuz, yükselen burcunuz, burcunuza uyumunuz? C.tesi 15 Kas. 2008, 23:41 | |
| Yay burcuyum yükselenimde başak ve aslan arasında kalıyor tam olarak saat kaçta doğduğumu bilemediğimden ve bakınca bu ikin burcun karakteristik özelliklerini taşıdığımı görünce benim yükselen burçlarım bunlardan birisi. İnatçı bazen çok saf bazen de aşırı hayal perest olabiliyorum. Burcumun bazı özelliklerini de taşımasamda yükselenimle beraber kombine edersek bu özellikleri taşıyorum diyebilirim. | |
| | | Rubein Eileen Schwartz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 19 Yaş : 29 Kan statüsü : - Galleon : 11737 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/10/08
| Konu: Geri: Burcunuz, yükselen burcunuz, burcunuza uyumunuz? C.tesi 15 Kas. 2008, 23:58 | |
| İkizler burcu... Bana tamamiyle uyar... | |
| | | Svetléna Rosselyn Widmore Psikiyatrist
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1051 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11855 Ekspresso Puanı : 16 Kayıt tarihi : 01/10/08
| Konu: Geri: Burcunuz, yükselen burcunuz, burcunuza uyumunuz? Paz 16 Kas. 2008, 00:18 | |
| Aslan burcuyum ve burcumun özelliklerini kesinlikle taşıyorum xD Yükselen burcum ise Akrepti sanıyorum ve Akrep burcuyla yakından uzaktan alakam yok xY | |
| | | Valencia Claudía Ruselló Baş Şifacı ~ İksir ve Bitki Zehirlenmeleri
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 547 Yaş : 44 Galleon : 12262 Ekspresso Puanı : 15 Kayıt tarihi : 09/03/08
| Konu: Geri: Burcunuz, yükselen burcunuz, burcunuza uyumunuz? Paz 16 Kas. 2008, 12:37 | |
| Yay burcuyum, yükselenimi unuttum. Başaktı galiba | |
| | | Clariss Luisa Pietra Model
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 641 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11842 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 10/09/08
| Konu: Geri: Burcunuz, yükselen burcunuz, burcunuza uyumunuz? Paz 16 Kas. 2008, 12:57 | |
| Akrep burcuyum, yükselenimde akrep xD Tam bir akrep özelliklerini taşıyorum, inatçı, hırslı, hassas... ^^ | |
| | | Vasili Von Holtz Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1259 Yaş : 35 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11859 Ekspresso Puanı : -1 Kayıt tarihi : 23/08/08
| Konu: Geri: Burcunuz, yükselen burcunuz, burcunuza uyumunuz? Paz 16 Kas. 2008, 13:11 | |
| Balık burcuyum.Duygusalım,sakinim,sessizim Has bir balık burcuyumdur.Başka balık yok muuuuu | |
| | | Magnus Lars Hallstad Karanlık Sanatlara Karşı Savunma Profesörü, Gryffindor Bina Sorumlusu
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1515 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12032 Ekspresso Puanı : 27 Kayıt tarihi : 01/10/08
| Konu: Geri: Burcunuz, yükselen burcunuz, burcunuza uyumunuz? Paz 16 Kas. 2008, 15:07 | |
| yükselenimi bilmiyorum ama burcum İkizler; çok kararsızım her zaman | |
| | | Mathilda Mythill Slug & Jiggers Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 210 Yaş : 34 Kan statüsü : safkan Galleon : 11991 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 19/06/08
| Konu: Geri: Burcunuz, yükselen burcunuz, burcunuza uyumunuz? Paz 16 Kas. 2008, 19:25 | |
| burcum aslan. ve herkesin söylediği kadarıyla çok beter şekilde taşıyormuşum özelliklerini. ne güzel o zaman. aslan güzel burç. (çocuğu istediği burç olsun diye hesaplayıp hamile kalanlar var bi de. ilginç bir anektod ekleyeyim dedim.) | |
| | | Rosalié Donna Pietra Dansçı & Solist
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 632 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11829 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 22/09/08
| Konu: Geri: Burcunuz, yükselen burcunuz, burcunuza uyumunuz? Paz 16 Kas. 2008, 19:58 | |
| Burcum BaLık, yükseLenim Yengeç İkisi de su grubu oLduğundan gayet uyumLuLar .. | |
| | | Christian Dayrnt Black Britanya ve İrlanda Qudditch Karargahı Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1281 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12310 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 28/01/08
| Konu: Geri: Burcunuz, yükselen burcunuz, burcunuza uyumunuz? Paz 16 Kas. 2008, 20:00 | |
| Burcum Kova, yükselenmin İkizler. Çok süper 2 burcu taşıyorum. Gerçektende özellikleri bnde görebilirsiniz. Kaan'la aynı purçtayız demek. xD | |
| | | Vasili Von Holtz Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1259 Yaş : 35 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11859 Ekspresso Puanı : -1 Kayıt tarihi : 23/08/08
| Konu: Geri: Burcunuz, yükselen burcunuz, burcunuza uyumunuz? Paz 16 Kas. 2008, 20:47 | |
| - Adriana Eleanor Karon demiş ki:
- Burcum BaLık, yükseLenim Yengeç İkisi de su grubu oLduğundan gayet uyumLuLar ..
vay yavrum vay tahmin etmeliydim bende balığım.senin doğum günü 7 mart benimki de 13 mart =) ne güzeeeel =) | |
| | | Christian Dayrnt Black Britanya ve İrlanda Qudditch Karargahı Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1281 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12310 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 28/01/08
| Konu: Geri: Burcunuz, yükselen burcunuz, burcunuza uyumunuz? Paz 16 Kas. 2008, 21:26 | |
| Asılıyormuşsun gibi geldi. xD Vasili lafım sana hee. xD | |
| | | Eurydice Black Slytherin Bina Sorumlusu, İksir Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2206 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 12420 Ekspresso Puanı : 89 Kayıt tarihi : 05/06/08
| Konu: Geri: Burcunuz, yükselen burcunuz, burcunuza uyumunuz? Paz 16 Kas. 2008, 22:24 | |
| Burcum Terazi. Yükselenim Aslan. İkisine de acaip derecede uyuyorum. | |
| | | John Stewen Peterson Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 813 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12194 Ekspresso Puanı : 6 Kayıt tarihi : 15/03/08
| Konu: Geri: Burcunuz, yükselen burcunuz, burcunuza uyumunuz? Paz 16 Kas. 2008, 23:46 | |
| Benim bucum kova. Yükselenimi bilmiyorum çünkü doğduğum saati herkes unutmuş. Ama Kovanın özelliklerini gerçekten taşıdığımı düşünüyorum. Özellikle sabit fikirliliğim. İlla düşüncemi kabul ettirmek gibi yanlış bir takıntıya ulaşabiliyor bu. Bazen sorunlara neden olmuyor da değil. | |
| | | Charlie von Diederich Seherbaz Karargahı & UBBP Genel Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2101 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12545 Ekspresso Puanı : 49 Kayıt tarihi : 05/05/08
| Konu: Geri: Burcunuz, yükselen burcunuz, burcunuza uyumunuz? Ptsi 17 Kas. 2008, 07:40 | |
| Önceki mesajımı silmek zorunda kaldım, uyuşup uyuşmadığımı yazmayı unutmuşum. xD Kova burcuyum, yükselenim de Balık. Burcumun tüm özelliklerini taşıyorum ve tam bir duygusal bombayım. Beni tanıyan bilir, neredeyse her olayda ağlarım. Sanatsal yöne daha fazla ağırlık veririm, sözelim iyidir. Konuşkanımdır ve insanlarla iyi bir ilişki kurarım. Fazla sıcakkanlıyım, yabancı ortamlara alışmak için bana beş dakika yeterlidir.
Kısacası ben tam bir Kova'yım. xD Balık'tan da geliyor bazı özelliklerim... | |
| | | Vanessa Diane O'Leary
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 82 Yaş : 30 Kan statüsü : melez Galleon : 11881 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 15/08/08
| Konu: Geri: Burcunuz, yükselen burcunuz, burcunuza uyumunuz? Ptsi 17 Kas. 2008, 23:15 | |
| Ben bu başlığı neden daha önce görmedim Neyse...^^
Koç burcuyum. Yükselenim bilinmemekte Bu bir sır olarak kalacak. Kimse bilmiyor. Yükselenimi de öğrenmek isterdim. Burçlarla ilgilenmeyi çok severim. Hatta geçen gün, internette burçlar hakkında araştırma yaparken karşıma çıkan bir yazıya bayıldım. Beni bana anlatmaları ne acayip, ne güzel bir duyguymuş meğer. Büyük ihtimalle şöyle bir bakıp, oldukça uzun olduğunu görünce okumayacaksınız ama ben yine de paylaşmak istedim. Kendimi, kendi cümlelerimle anlatmak her zaman zor olmuştur benim için. Bunlar özetler sanırım.
"erkek -merhaba hayatım. kadın -merhaba... erkek -nasılsın? kadın -(duymamıştır.) hıı? erkek -‘nasılsın?’ dedim kadın –(meşgalesi vardır.) şunu... şöyle... hımmm.. erkek – cevap versene! ... Seni zavallı erkek, seni... Gitti gül gibi hatun, ya da bundan sonra “nasılsın” deme, ama bu hatunun benzetildiği o güzel gülün, en güzel yaprağını koparıp, bir tarafa atmanın verdiği acı ile, sana onun inadından geri kalan tarafını yaşayabil sadece. Böyle evet, böyleler onlar... Alabildiğine inatçı.
“Zodyak, modyak hikaye; yıldızlar, sadece uzaktan bakar bize, üzerimizde etkisi yoktur” diyenler için bile koç kadını olmanın çok güzel bir bahanesi vardır bence: İlkbaharda doğmak... Bütün bu enerjilerini koskoca bir mevsimden alırlar. Akrep kadınlarının doğal çekiciliğiyle karşılaştırılamaz elbet onların çekiciliği.
İlk kez görüp “Ay... Allah’ım ne biçim bir güzellik?” dediğiniz dişinin, akrep olma olasılığı çok fazla burası kesin.
“Biz, arzularımızdan ibaretiz” derken freud, en büyük arzulara sahip olan akrep kadınlarının neden bu kadar çekici olduklarından ket vurur belki.
Koç kadının uzaktan bakılınca görülebilecek bir çekiciliği yoktur elbet. Yerin ve zamanın kadınıdır. Evse, ev; işse, iş... Üzerlerine kilitlerler arzularını, çıkarlar dışarı. O artık sadece etkileyici bir kadın değil, toplumun çok zaruri bir parçasıdır. İnsanların onlara ihtiyaçları vardır.
Üst tabaka insanıdır.
Üzerlerinde güzel bir damga ile doğarlar: “for men.” Ne yaşamışsanız, yaşayın; neyseniz, o olun, bu kadının çekiminden kurtulamazsınız, çok hızlı aşık olurlar; çok hızlı aşık olursunuz.
O alımlı, ince, saygıdeğer yönüyle insan; o bitmez tükenmez çekiciliği, ufak esprileri, sürpriz istekleri, başını göğsünüze dayayıp, hüngür hüngür ağlaması ile kadındır, koç kadını.
Her yönünüzü değerlendiren, gözlemleyen biridir. Bu yüzden eğer ona aşıksanız, hayatınızdaki yeni bir olayı vb. yorumlaması için vakit kaybetmeden, annesine, “amca bana para verdi” diye koşan çocuktan farksız olursunuz. İkinci soluğunuzu muhakkak ki onun yanında verirsiniz. Acımasız olur ama... Eleştirileri gerçekçi ve yapıcı olsa da bazen çok sert konuşur. Sizin mevzunuz onun mevzusu olmuştur çünkü. Size değer verir.
Güçlü değilseniz uzak durun. Kendinizi, onun yanında babası tarafından korunan ufak bir çocuk gibi hissedersiniz yine. Girişimci, dinamik, sağlam, eğlenceli olun çünkü o, öyledir. (“Her kadın, uzman olduğunu sandığı bir konuda, kendini alt edecek erkeği bekler.” sözüne dayanarak hareket edin onun yanında) Sert kadındır, sert erkek ister. “Ben böyle değilim, yapamam” mı diyorsunuz? Koç kadını tüm erkeklere hitap eden bir kadın olduğundan onun da açık kapısını bırakır: Pohpohlayın. Evet, evet... Mest olur, kendinden geçer arkasındaki tribünden dolayı... Her şeyiyle hazır ve nazır, pofuduk, şirin kadındır artık...
Siz onun için bunca zorluğa katlanırsınız da o, “ben ben” mi diyen biridir? Asla! Arkanızda koca bir duvar gibi durur, top geçmez.
Arkadaşı veya sevgilisi vb. olun fark etmez sevdiği biri iseniz asla yalnız bırakmaz sizi.
Emin ellerde, size bulaşana bulaşan gizli bir silah gibi durur sevginiz, ama karşılıklı yapar bunu, eğer onun zor bir anında yalnız bırakırsanız onu, en iyi ihtimalle sizi savunmayı bırakır artık. Gerisi onun merhametine ve/veya size olan sevgisine kalır.
Yarışır o. Sevmez geride kalmayı en güzel huyu da bir yarışta pabucu yırtıldı diye geride kalırsa hiç üşenmeden (yakın çevresinin) sizinkini ayağınızdan çıkarıp, yarışa devam eder. “Harcar mı yani yandaşını?” Hayır! borcu, borçtur öder. Ayakkabınızı vermediniz diyelim sözü sözdür ödetir. Kinci değildir, evet... Ama, dedik ya, “Toplumda üst tabaka insanı olarak yaşar, güçlü kadındır” diye. Er ya da geç muhtaç olursunuz ona. O da bunu, çok iyi bilir. Yeri ve zamanı geldiğinde, ufak da olsa dil veya fiil darbeleriyle hatırlatır size geçmişi. Şımarıktırlar tabi ki...
“Abi... yani... inatlar be abi!” diye başlarsınız bir dostunuza yakınırken ondan.
Koç kadınlarının; koç erkeklerinden daha inatçı olduğu bir gerçektir. Koç kadınının inat ettiği meseleden cayıp, inat ettiğinden farklı hareket etmesinin, 420 beygirlik bir phorsche’un, 1 litre benzin ile dünyayı dolaşmasından zor olduğu da bir gerçektir.
Elinizde bu kadar “gerçek” varken asla koç kadınına “İnatsın, inatçısın, inat etme” demeyin, onun inat nöbetlerinde. “Tamam. yapma. ben pes ettim” de demeyin. susmayın da...
Ne diyeceksiniz? “Ne yapalım? vb.” diyeceksiniz tabi ki. Az önceki, beton ve metal karışımı kadın, karşınızda “eheheh” diye gülüp sizi yine mest edecek bir ‘şuh-u meclis’ olur artık. Size “tamam senin istediğin olsun” dese bile şaşırmamalısınız.
Nasıl olur da, koç kadını gibi inatçı biri bu kadar normal ve sağlam bir psikolojiye sahip olur derseniz, sebebi: Olayların inat ettiğinin tersine sonuçlanması halinde “Aman... inat edecek mesele mi kalmadı? İnadımı sallasam ellisi.” diye düşünmesidir. İnatçı olduğunun farkındadır ve bununla gurur duyar neredeyse.
"Hiiiiii" deyip şu noktayı da unutmayalım, her huylarının açık kapısı vardır. Ama kesinlikle yalan söylemeyin. Kesinlikle!
Koç kadınının, kadınlarla ilişkileri harikuladedir, çok sıkı arkadaşlıkları vardır. Bilindik, kadın-kadına dostlukların ötesinde bir bağ kurar hemcinsleriyle, sevgilisi de olsanız, arkadaşı hakkında kötü konuşmayın, çarpar.
“Doğuştan feministtir, yanındaki sevgilisinin, önlerinden geçen bir hatuna göz sürmesine, hatta laf atmasına bile ses etmez” diyebilirken; çok sevdiği babasının, kadınlara “bu kadın milleti...” diye başlayan cümlelerine bile tahammül etmez.
Bakımlı insanlardılar, çok dikkat ederler giyimlerine, yeme-içmelerine. Genel itibari ile düzgün bir fiziğe sahip olurlar.
Bu kadar saydık, saydık... Bunlar, (inat hariç) koç kadınlarının etleridir. Koç kadının kemiği, kıskançlıktır. Çok kıskanç olurlar, kendisiyle birlikte olmak isteyen, ama onun tiksindiği bir adamı bile başka kadınların yanında görünce, kıskanacak kadar hem de.
“Çevresindeki tüm erkekleri etkiler, ekseninde dört döndürür” demiştik zaten. Etrafında, ne kadar erkek olursa olsun, hangi birine istediği kadar aşık olsun; ona ilgi duyan veya kendi ilgi duyduğu tüm erkekleri kıskanır, el sürdürtmez. Ya ulu orta söyler bunu ya da tümden kaçıp, gider. Meylinin idrakinde olan her erkekten, kıskançlık hormonunun el değmemiş madenlerini bulur sanki. Aldatmaz lakin, seçer birini ilerleyebildiği kadar ilerler. Size alışırsa; alışırsanız, değmez kimse, sizin mesut bahtiyar gönlünüze." (Kısaltılmış; yeniden düzenlenmiştir. )
Düzelttim ama yazım hataları olabilir, gözümden kaçan. Ne kadar gerekli veya ne kadar okursunuz bilemem ama böyle işte Burcuma fazlasıyla uyuyorum. Yükselenimi bilmiyorum ama biraz daha sakin bir burç sanırım. ^^ Ara sıra, mülayim bir insan olabiliyorum. * Bunu yazacağıma rp yazsaydım keşke | |
| | | Haley Brooke Scott Oyuncu
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1158 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 13365 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/09/06
| | | | Steward Joseph Vaisey
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 237 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11680 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 16/11/08
| Konu: Geri: Burcunuz, yükselen burcunuz, burcunuza uyumunuz? Salı 18 Kas. 2008, 17:06 | |
| Ben başak burcuyum. Yükselenim ise ikizler. Kişiliğim her ikisine de uyuyor. (Dikkatsizlik, Kararsızlık vb.) xD | |
| | | Melanie Stacy Gracia
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 33 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11698 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 16/11/08
| | | | John Stewen Peterson Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 813 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12194 Ekspresso Puanı : 6 Kayıt tarihi : 15/03/08
| Konu: Geri: Burcunuz, yükselen burcunuz, burcunuza uyumunuz? Salı 18 Kas. 2008, 20:10 | |
| Açıkçası bir ara ben de öyle düşünüyordum. Ancak zamanla şunu farkettim ki üç aşağı beş yukarı yine aynı şeyler tutturuluyor. O burçtakiler motomot aynı karekterde demek değil o zaten. Sadece o özelliklerin birkaçı yada hepsini taşıyorlar ki buna katılıyorum. | |
| | | Lisa Wanders Uluslararası Sihirsel Hukuk Bürosu Çalışanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 654 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12217 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 15/03/08
| Konu: Geri: Burcunuz, yükselen burcunuz, burcunuza uyumunuz? Salı 18 Kas. 2008, 21:13 | |
| Bende Akrep burcuyum. Yükselinimi bilmiyorum hiçde merak etmedim açıkçası xD Burcumun özelliklerini çat pat taşırım. (Aşırı kuşkucu, inatçı gibi...) Alakasız olduğum özelliklerde var tabi. (Özellikle sabırlı xD) Burçlarla fazla ilgilenen biri değilim o yüzden fazla bir bilgim yok yani =) | |
| | | Frankenstein Kranstone Exuo Vexillum Bestia Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 396 Yaş : 30 Kan statüsü : Bulanık, pislik. Galleon : 11742 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 11/11/08
| Konu: Geri: Burcunuz, yükselen burcunuz, burcunuza uyumunuz? Perş. 20 Kas. 2008, 12:28 | |
| Aralık ayının 16. günü benim doğum günüm, dolayısıyla yay burcuyum. Harry Potter'ın Kehanet saçmalığına inanmadığı kadar ben de burç saçmalığına pek inanmam. | |
| | | | Burcunuz, yükselen burcunuz, burcunuza uyumunuz? | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |