|
| Burcunuz, yükselen burcunuz, burcunuza uyumunuz? | |
|
+39Célia Ellen F. Reeser Natashia Cyrela Synchlaer Andrea Rachel McBrayn Adrâsteia Agniezska Dora B. Pennington Michelle Rodriguez Maudié Jimena B'lorié Richard L. Guénon Stuart Rousseau Andrea Mirlyne Anderson Helena Sofia Derjinov Ophelia Liv Lynn Julie Annwyl Lovett Dorothée Juliette Lemieux Vynsja Croweix Elina Lora Dark Frankenstein Kranstone Lisa Wanders Melanie Stacy Gracia Steward Joseph Vaisey Haley Brooke Scott Vanessa Diane O'Leary Charlie von Diederich John Stewen Peterson Eurydice Black Christian Dayrnt Black Rosalié Donna Pietra Mathilda Mythill Magnus Lars Hallstad Vasili Von Holtz Clariss Luisa Pietra Valencia Claudía Ruselló Svetléna Rosselyn Widmore Rubein Eileen Schwartz Nicole Marissa Magdalene William Kunz C. Engelbert Lily L. Black Odessa Meredith Poulter 43 posters | |
Burcunuz? | Başak | | 8% | [ 6 ] | Akrep | | 13% | [ 9 ] | İkizler | | 10% | [ 7 ] | Terazi | | 4% | [ 3 ] | Boğa | | 4% | [ 3 ] | Aslan | | 15% | [ 11 ] | Yengeç | | 7% | [ 5 ] | Oğlak | | 4% | [ 3 ] | Koç | | 4% | [ 3 ] | Yay | | 13% | [ 9 ] | Kova | | 6% | [ 4 ] | Balık | | 11% | [ 8 ] |
| Toplam Oylar : 71 | | |
| Yazar | Mesaj |
---|
Elina Lora Dark
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 405 Yaş : 32 Kan statüsü : Melez Galleon : 11952 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 11/07/08
| Konu: Geri: Burcunuz, yükselen burcunuz, burcunuza uyumunuz? Cuma 21 Kas. 2008, 20:36 | |
| Aslan burcuyum... Yükselenimi bilmiyorum ama burcuma fazlasıyle uyuyorum. Örneğin liderlik yönüme fazlasıyla uyuyorum. | |
| | | Vynsja Croweix The Nocturnal Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1500 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12298 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 11/02/08
| Konu: Geri: Burcunuz, yükselen burcunuz, burcunuza uyumunuz? Ptsi 24 Kas. 2008, 18:28 | |
| Akrep... Bariz Akrep'im. Başka bir burca uyabileceğimi de hiç düşünmem. Aslında Akrep'lerin pek zor olacağı şekilde enerjik ve neşeliyim, ama her neyse. Olsun o kadar. Yükselenim Yay, ben de bu 'hoplayıp zıplama' olaylarını ona bağlayayım o zaman. | |
| | | Dorothée Juliette Lemieux Cadı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 34 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11876 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 19/08/08
| Konu: Geri: Burcunuz, yükselen burcunuz, burcunuza uyumunuz? C.tesi 29 Kas. 2008, 02:20 | |
| 11 Eylül doğumlu olarak (ikiz kuleler, evet evet =D) başağım bende profilimde görülebileceği üzere. Yükselenim ise başağın zıddı olan balık, ki iç dünyamda çoğu özelliğini taşıyorum balığın. Duygusal, hassas olmama rağmen çok ciddi ve soğukkanlı görünürüm örneğin; kimi zaman annem bile duygusuz olduğumu söyler. Kendi içimde de karşıtlıklar taşıdığımdan pek çözülemeyen bir kişiliğim var. | |
| | | Julie Annwyl Lovett Biçim Değiştirme Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 900 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12566 Ekspresso Puanı : 63 Kayıt tarihi : 13/02/08
| Konu: Geri: Burcunuz, yükselen burcunuz, burcunuza uyumunuz? C.tesi 29 Kas. 2008, 15:32 | |
| Bariz bir balığım ben!
Hassas, şefkatli [gel kucaklayım], etkili, sezgili, sevgie düşkün, hayalperest ve aynı zamanda, belirsiz, ihmalci, kolay dağılan, kararsız, karanmasar, çekingen ve alıngan.
İnanması zor ama gerçekte aynen böyleyim. Yükselenimse yay;
Onun da bazı özelliklerine sahibim;
Felsefik, özgürlüğüne düşkünlük, olgun, iyi niyetli, yüksek hayal gücü ve aynı zamanda kaprisli, çabuk bıkan, sabırsız biriyim de.
Ortaya karışık yani xD | |
| | | Ophelia Liv Lynn
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 156 Yaş : 36 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11662 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 04/12/08
| Konu: Geri: Burcunuz, yükselen burcunuz, burcunuza uyumunuz? Paz 07 Ara. 2008, 22:38 | |
| Burcum terazi, yükselenim oğlakmış. Lakin özellikleri hakkında hiç bir bilgim yok | |
| | | Helena Sofia Derjinov Gryffindor 7. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 411 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11827 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 05/12/08
| Konu: Geri: Burcunuz, yükselen burcunuz, burcunuza uyumunuz? Salı 09 Ara. 2008, 03:14 | |
| Bir tek burcumu biliyorum. Tam anlamı ile Yayım xD | |
| | | Andrea Mirlyne Anderson
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 24 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11636 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 17/12/08
| Konu: Geri: Burcunuz, yükselen burcunuz, burcunuza uyumunuz? Cuma 19 Ara. 2008, 20:30 | |
| - Adriana Eleanor Karon demiş ki:
- Burcum BaLık, yükseLenim Yengeç İkisi de su grubu oLduğundan gayet uyumLuLar ..
Aynen.. 15 mart doğumluyum balık burcuyum.. yükselenimde yengeç ^^ | |
| | | Stuart Rousseau Rousseau's Bar Sahibi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 354 Yaş : 32 Kan statüsü : Pureblood Galleon : 11712 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/12/08
| Konu: Geri: Burcunuz, yükselen burcunuz, burcunuza uyumunuz? Cuma 19 Ara. 2008, 20:45 | |
| Balık burcuyum. Yükselen de boğaydı sanırım. ^^
Taşıyorum ikisininde özelliklerini ya xD | |
| | | Richard L. Guénon God's Devils ~ Bas Gitarist
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 50 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11671 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 13/12/08
| Konu: Geri: Burcunuz, yükselen burcunuz, burcunuza uyumunuz? Cuma 19 Ara. 2008, 22:33 | |
| oğlak burcuyum. yükselenim konusunda çeşitli söylentiler var xD bazen ikizler bazen boğa deniyor ama bence ikisde değil ben bir oğlağım. hırslı, kıskanç ve inatçı =) | |
| | | Maudié Jimena B'lorié
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 49 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11710 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 09/11/08
| | | | Michelle Rodriguez
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 12 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11856 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 29/08/08
| | | | Dora B. Pennington Slytherin 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 117 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11567 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 01/02/09
| Konu: Geri: Burcunuz, yükselen burcunuz, burcunuza uyumunuz? Paz 01 Şub. 2009, 16:22 | |
| Boğayım ben de; herkesin sürekli söyleyip durduğu gibi uyarım burcuma. Rahatıma düşkünüm, sıcakkanlıyım, gırgırcıyım, kısacası boğayım. xD Anketteki tek boğayım ayrıca, şu an fark ettim. | |
| | | Adrâsteia Agniezska Vampir & Ruhe im DunkeL - Piyanist + Geri Vokal
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 88 Yaş : 37 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 11984 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/06/08
| Konu: Geri: Burcunuz, yükselen burcunuz, burcunuza uyumunuz? Cuma 06 Şub. 2009, 20:39 | |
| Hehe en çok Akrep ve Balık var. Süperiz, su burcuyuz. Ben de Akrep burcuyum. (H)
- Çok eskide kaldı mesajım yeniden sööliyim dedim. =P | |
| | | Andrea Rachel McBrayn
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 208 Yaş : 31 Kan statüsü : Bulanık Galleon : 11546 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 08/03/09
| Konu: Geri: Burcunuz, yükselen burcunuz, burcunuza uyumunuz? Perş. 19 Mart 2009, 23:54 | |
| Koç burcuyum, ama koç'a koymayın beni. Çünkü, yüzdeleyince koç bana %25 uyuyorsa balık %75 uyuyor. Yükselenim Oğlak, o biraz uyar çünkü hafif cimriyimdir Kabul ediyorum.... Ama düzenli değilimdir!!! | |
| | | Cyrela Synchlaer Hayalet
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 231 Yaş : 31 Galleon : 11595 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 09/03/09
| Konu: Geri: Burcunuz, yükselen burcunuz, burcunuza uyumunuz? Cuma 20 Mart 2009, 17:35 | |
| Burcum ve yükselenim Oğlak. 1-2 yerde Yay diyordu ama Oğlak olarak kabul ediyorum. Tüm özellikler tutuyor çünkü. | |
| | | Natashia Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 427 Yaş : 32 Kan statüsü : Vampir *-* Galleon : 11706 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 14/03/09
| Konu: Geri: Burcunuz, yükselen burcunuz, burcunuza uyumunuz? Cuma 20 Mart 2009, 18:51 | |
| Ben bütün burçlarımm huleyynn xD | |
| | | Célia Ellen F. Reeser
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 600 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12269 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 05/04/08
| | | | Felice Jade Mathé Vampir - God's Devils ~ Piyanist
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 842 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 11639 Ekspresso Puanı : 13 Kayıt tarihi : 01/04/09
| Konu: Geri: Burcunuz, yükselen burcunuz, burcunuza uyumunuz? Paz 05 Nis. 2009, 10:45 | |
| İkizler 'im, tüm özelliklerini de taşıyorum kesinlikle. Yüksenenim yengeç ama annem yengeç olmasına rağmen pek öyle anlaştığımız söylenemez. Ama İkizler 'le çok iyi anlaşırım, yakın arkadaşlarım istemeden hep İkizler olmuştur xP . | |
| | | Constantia Inés Kalliope Kalliopé de Fuska Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1363 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan ~ Galleon : 12444 Ekspresso Puanı : 13 Kayıt tarihi : 23/01/08
| Konu: Geri: Burcunuz, yükselen burcunuz, burcunuza uyumunuz? C.tesi 11 Nis. 2009, 10:00 | |
| Aslan burcuyum , yükselenim ise Terazi. İkisine de oldukça uyduğumu düşünüyorum. | |
| | | Letje Aurél Moneta
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 3 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11487 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 02/03/09
| Konu: Geri: Burcunuz, yükselen burcunuz, burcunuza uyumunuz? Ptsi 11 Mayıs 2009, 16:25 | |
| bende kaan gibi(Adolf Von Diederich) kova burcuyum ve yükselenimde balık.Astroloji ilgimi çok çeker ve çoğu burç hakkında çoğu şeyi bilirim.Burcumla çok uyuşuyorum.kova gibi inatçı,yenilikçi,yaratıcı,balık gibi duygusal,az da olsa çekingen ve sanatsal yapıdayım.Kova aklı ve balık da duygusallığı temsil ediyor.Böylece denge kuruluyor.Bence kova ve balık birbirini çok iyi tamalıyor.kovanın zekası ve yaratıcılığı ile balığın duygusallığı va sanatsallığı birleşince güzel bir ikili oluyor.En çok anlaştığım burçlar ikizler,yay,balık,terazi.
Bilmeyen arkadaşlar için burç grupları: ateş;koç,yay,aslan hava;ikizler,kova,terazi su;balık,akrep,yengeç toprak;başak,oğlak,boğa
Merak eden arkadaş için genel olarak iyi anlaşabilern burçlar: koç ile; aslan,yay,kova,ikizler,terazi,oğlak,başak,boğa boğa ile; başak,oğlak,balık,akrep,yengeç,koç,yay,aslan ikizler ile; kova,terazi,yay,aslan,koç,balık,akrep,yengeç yengeç ile; balık,akrep,boğa,başak,oğlak,ikizler,terazi,kova aslan ile; koç,yay,ikizler,terazi,kova,boğa,oğlak,başak başak ile; oğlak,boğa,balık,akrep,yengeç,aslan,koç,yay terazi ile; kova,ikizler,koç,yay,aslan,balık,akrep,yengeç akrep ile; balık,yengeç,kova,ikizler,terazi,başak,oğlak,boğa yay ile; koç,aslan,ikizler,kova,terazi,boğa,başak,oğlak oğlak ile; boğa,başak,balık,yangeç,akrep,yay,koç,aslan kova ile; ikizler,terazi,yay,aslan,koç,balık,akrep,yengeç balık ile; akrep,yengeç,ikizler,terazi,kova,oğlak,başak,boğa
Kısacası en çok ateş ile hava ve su ile toprak anlaşabiliyor. En zıt olan burçlar ise su ile ateş guruplarıdır. Tabii istisnalar olabiliyor.Kişilerin yükselenlerine ve ya yaş farklarıyla vb. sebeplerle. | |
| | | Eurynome Vera Czajka Prima di Halloween Sahibesi
Mesaj Sayısı : 29 Galleon : 11377 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 11/05/09
| Konu: Geri: Burcunuz, yükselen burcunuz, burcunuza uyumunuz? Ptsi 11 Mayıs 2009, 16:40 | |
| Burçum Koç, yükselenim Balık ^^ | |
| | | | Burcunuz, yükselen burcunuz, burcunuza uyumunuz? | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |