| Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? | |
|
+73Silas Flippo Jerome Klara Ivanov Charlotte Alice Russell Viola Postinen Reno Tybalt Miller Roxanne Elena Miller Crestencia Ethél Fletcher Anna Luaná del Muñeco Desdemona Meadows Nathaniel Philips Abigail Allesworth Elena Russell Pekka Postinen Aléida Emilié Widmore Marijke Rabczewska William Kunz C. Engelbert Nyxeen Katherny Cloutier Miranda Jennings Andrea Rachel McBrayn Hestia Archles Samael Frohagen Issa Philippe Felipe Klaus Rodrigués Matthew John Worthing Charles Walter Lawrence Ulaş Kazancı William Julian O'Neil Alexander Delahanty Elizabéth Adrianna Malfoy Alberic Chris Morrison Vincent Juhász Valencia Claudía Ruselló Naerwéna Pansy Swéslent Lilith Samael Alberto Conte Amortentia Cécile Derwent Deniz Özden Stuart Rousseau Amaranth Enric Sandro Valério Lisa Wanders Cordelia Lucifer Bramble Rocio Sycorax Malfoy Frances Sibi Chapman Hellä Irna Heimdäll Dimitr Yoan Marinova Nylwen Jinelle Soulthen Catheriné Marcelline Issoria Lathonia Sylvia Lucretia Worthing Charles Ernest Bright Clarance Rothstein Charlie von Diederich Frankenstein Kranstone Angélique Killingsworth Jean Cassidy Belissiamos John Stewen Peterson Marveille Croweix Norwen Jonathen Soulthen Helmina Thetis O'Neil Victoria Clamperle Aurora Clayborne Magnus Lars Hallstad Svetléna Rosselyn Widmore Eurydice Black Nicole Marissa Magdalene Samuel Bright Symphonie Iréne Bright Pulcher Rose Evelyn Constantine Oriane Pheria Daphne Zoe Launy Simona Floros 77 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Elena Russell Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 465 Yaş : 30 Kan statüsü : - Galleon : 11800 Ekspresso Puanı : 8 Kayıt tarihi : 29/12/08
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? C.tesi 14 Mart 2009, 23:53 | |
| Ay mutlu oldum ^^ Edit Bi sn bi sn bu insan benim hemşerim olan insandı galiba. Eğer öyleyse tek bir kelime etmeden sevdiğim saygı duyduğum insanlardan | |
|
| |
Valentius Vampir
Mesaj Sayısı : 425 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11760 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 14/03/09
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? C.tesi 14 Mart 2009, 23:55 | |
| itiraf ediyorum avatarının rengini beğendiğim için üsttekinden yarım dilendim, yoksa gururumu ayaklar altına almazdım (abarttım mı?) | |
|
| |
Eurydice Black Slytherin Bina Sorumlusu, İksir Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2206 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 12422 Ekspresso Puanı : 89 Kayıt tarihi : 05/06/08
| |
| |
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12677 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Paz 15 Mart 2009, 00:22 | |
| Aaa sevdiğim biricik kardeşim, acaba sen beni de ısırsan da biz gizli bir kurtadam kontluğu mu kursak=) | |
|
| |
Elizabéth Adrianna Malfoy Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1443 Yaş : 36 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12567 Ekspresso Puanı : 41 Kayıt tarihi : 15/02/08
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Paz 15 Mart 2009, 00:28 | |
| Pc manyağı olduğunu düşünen, bunalım karakterli cici insan xD Sohbeti çok tatlı x3 | |
|
| |
Charlie von Diederich Seherbaz Karargahı & UBBP Genel Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2101 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12547 Ekspresso Puanı : 49 Kayıt tarihi : 05/05/08
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Paz 15 Mart 2009, 00:30 | |
| Gerçek hayatta elini sıkmak istediklerimden. Adana'ya gelicem, tanışırız ikinci kere. Ben onun kardeşiydim bir aralar, acaba hâlen devam ediyor muyum kardeşliğine. xD | |
|
| |
Charles Ernest Bright MDP Genel Başkanı & Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1870 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11901 Ekspresso Puanı : 19 Kayıt tarihi : 02/01/09
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Paz 15 Mart 2009, 00:31 | |
| Kel Adolf. Bi tane çakacak bana XD | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2101 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12547 Ekspresso Puanı : 49 Kayıt tarihi : 05/05/08
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Paz 15 Mart 2009, 00:32 | |
| Pis moruk işte ya. Müstakbel partimin, müstakbel düşman partisi onun. xD Ayrıca kel olmadığım belli, sen kendine bak moruk. Allah bilir saç ektirdin. | |
|
| |
Charles Ernest Bright MDP Genel Başkanı & Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1870 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11901 Ekspresso Puanı : 19 Kayıt tarihi : 02/01/09
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Paz 15 Mart 2009, 00:33 | |
| Charlie olacak benim için Dominic kullandıkça XD Pis düşman partili olacak | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2206 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 12422 Ekspresso Puanı : 89 Kayıt tarihi : 05/06/08
| |
| |
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Paz 15 Mart 2009, 00:38 | |
| O herkesi çıldırtmayı plânlıyor bence dediğim kişi. | |
|
| |
Amortentia Cécile Derwent Emekli Cadı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1343 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 13570 Ekspresso Puanı : 24 Kayıt tarihi : 26/08/06
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Paz 15 Mart 2009, 00:49 | |
| Domi'sine yeniden dönmüş, özlediğim deli dolu insan. A pardon, bunak bunak. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Paz 15 Mart 2009, 00:51 | |
| Bana bunak diyene bak demem sebep olan moruk. xP Şaka bi' yana ben de çok özledim Tubiş'im. Tatilleri dört gözle bekliyorum ama onlarda bile doğru düzgün görüşemiyoruz. Her neyse, kader bizi ayrı düşüremez. xP | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Paz 15 Mart 2009, 00:52 | |
| Bu üstteki var ya çok iyi biri, ne yapsam hakkını ödeyemem. Avatar imzalardan tut, karakter değişimine kadar herşeyimi yaptı. Bugün de yaptığı konuşmayla benim biraz olsun mantıklı düşünmemi sağladı, ki gerçi ağlamıyordum ama garip bir hüzün vardı. O bi' tane. Az önce Slytheri'e baskın da yaptı xD Avada'yı yedik te geldik. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Paz 15 Mart 2009, 00:55 | |
| Avadamı yiyip de geldi. Ah Elizabeth, genç yaşta toprak oldun yav. Hayalet olup da geldi yine de, işte bela nerde olursan ol, adı 'bela' olunca seni yine buluyor. xD Ayrıca beni çok utandırıyor, ne diyeceğimi şaşırıyorum. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Paz 15 Mart 2009, 01:00 | |
| | |
|
| |
| Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? | |
|