| Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? | |
|
+73Silas Flippo Jerome Klara Ivanov Charlotte Alice Russell Viola Postinen Reno Tybalt Miller Roxanne Elena Miller Crestencia Ethél Fletcher Anna Luaná del Muñeco Desdemona Meadows Nathaniel Philips Abigail Allesworth Elena Russell Pekka Postinen Aléida Emilié Widmore Marijke Rabczewska William Kunz C. Engelbert Nyxeen Katherny Cloutier Miranda Jennings Andrea Rachel McBrayn Hestia Archles Samael Frohagen Issa Philippe Felipe Klaus Rodrigués Matthew John Worthing Charles Walter Lawrence Ulaş Kazancı William Julian O'Neil Alexander Delahanty Elizabéth Adrianna Malfoy Alberic Chris Morrison Vincent Juhász Valencia Claudía Ruselló Naerwéna Pansy Swéslent Lilith Samael Alberto Conte Amortentia Cécile Derwent Deniz Özden Stuart Rousseau Amaranth Enric Sandro Valério Lisa Wanders Cordelia Lucifer Bramble Rocio Sycorax Malfoy Frances Sibi Chapman Hellä Irna Heimdäll Dimitr Yoan Marinova Nylwen Jinelle Soulthen Catheriné Marcelline Issoria Lathonia Sylvia Lucretia Worthing Charles Ernest Bright Clarance Rothstein Charlie von Diederich Frankenstein Kranstone Angélique Killingsworth Jean Cassidy Belissiamos John Stewen Peterson Marveille Croweix Norwen Jonathen Soulthen Helmina Thetis O'Neil Victoria Clamperle Aurora Clayborne Magnus Lars Hallstad Svetléna Rosselyn Widmore Eurydice Black Nicole Marissa Magdalene Samuel Bright Symphonie Iréne Bright Pulcher Rose Evelyn Constantine Oriane Pheria Daphne Zoe Launy Simona Floros 77 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Charles Ernest Bright MDP Genel Başkanı & Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1870 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11901 Ekspresso Puanı : 19 Kayıt tarihi : 02/01/09
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Ptsi 09 Mart 2009, 00:14 | |
| - Elizabeth Black demiş ki:
- Şimdi bi' dakika araya dalmasam ölürüm xD
Modeline karşı ilk başta önyargılı olsam da sonraları bunu kaldırmış bulunuyorum. Ayrıca Slytherinimizin yeni üyelerindenmiş. Hoşgelmişsin xD
Iska!
Öf Öykü be daldın araya. Telefonuna bütün gece bakmamış olan üye Ben ne umutla mesaj bekliyordum ama Telefon kapalıymış Sarkabilemesin Elizabeth'e bence, ı-ıhhh... Soyadı bana ilginç bir şekilde kızılderilileri anımsattı ve hala Tristan-Thomas Sangster sorumun yanıtını merak ediyorum. | |
|
| |
Eurydice Black Slytherin Bina Sorumlusu, İksir Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2206 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 12422 Ekspresso Puanı : 89 Kayıt tarihi : 05/06/08
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Ptsi 09 Mart 2009, 00:17 | |
| O benim bi'tanem ya xD Eski okulumda sürekli mesajlaşırdık, şimdiki çok disiplinli, göz açtırmıyor. Garip kurgularına bayılıyorum ve Symph'in içinde olduğu kurguları anlatırken utangaç ifade yollamasını çok seviyorum. Öykü olmadan asla xD | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1870 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11901 Ekspresso Puanı : 19 Kayıt tarihi : 02/01/09
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Ptsi 09 Mart 2009, 00:22 | |
| Mesaj atmış telefonu açmamışım cıx cıx. Hulde ablam eskiden ne güzel rahat rahat mesaj yazardı şimdiki okulu fazla sertmiş. Okuluna dalma projem var bir gün (a) Hiç etmesini beklemediğim şeyleri kabul edebilmesine bayılıyorum ama Garip kurgularıma katılmasına da... Cıx, Symph'siz, Elizabeth'siz olmaz Ki öyle bir 'siz' durumu da olamaz! Evet siteye gerekirse bağlayabilirim onu. | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2206 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 12422 Ekspresso Puanı : 89 Kayıt tarihi : 05/06/08
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Ptsi 09 Mart 2009, 12:39 | |
| Canımın içininin içinin içinin içinin içinin... içi. Çok mu oldu xD Beni siteye bağlamayı düşünüyor, bağla bağla. Ben de kendisini bağlamayı düşünüyorum. Rp'lerimde yardım ediyor xD Sylvia'yı yazmak benim için zor olduğundan kafasını şişiriyorum. Ve Emre'yi boğmayı planlıyor. Evet, benim için de boğ Öykü. Sen olmayınca Hulde'nin keyfi olmuyor. Ayrıca şu 'abla' şeysini kaldırsak. Alt tarafı 1 yaş var aramızda xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Ptsi 09 Mart 2009, 12:44 | |
| Abla alışkanlık oldu xD Kendisi için Emre'i boğmayı planlıyorum cidden bir de neydi o? Aslı? Öyle işte, toplu katliam yapıcaz birlikte. Hulde abla | |
|
| |
Simona Floros Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 893 Yaş : 31 Galleon : 12366 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 14/03/08
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Ptsi 09 Mart 2009, 12:59 | |
| Öykünün üyeliğiydi galiba. | |
|
| |
Angélique Killingsworth Exuo Vexillum Bestia Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 439 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11746 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 14/12/08
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Ptsi 09 Mart 2009, 13:28 | |
| Aynı rütbeye getirildik. İyi bi ikili olacağımızı düşünüyorum xD Tanışmak istediklerimden ama bir türlü olmadı. Avatar ve imzası harika. Nickide öyle. Sitede rpleriyle ve karakteriyle ilgi çekenlerden ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Ptsi 09 Mart 2009, 13:32 | |
| Rütbe rengi ona yakıştı. Bir an önce Ortak Salondaki iletişim başlığını gözden geçirmesini söylediğim üye. Çok seviyorum kendisini, daha önce niye konuşmadık diye kendi kendime hakaret ediyorum. | |
|
| |
Amaranth
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 198 Yaş : 29 Galleon : 11595 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 25/02/09
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Ptsi 09 Mart 2009, 14:51 | |
| Modeli profesör için fazla küçük olmuş o.O | |
|
| |
Jean Cassidy Belissiamos Caliginosus Pagina Kitapçısı - Dükkan Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 207 Yaş : 31 Kan statüsü : Saf Galleon : 11546 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 01/03/09
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Ptsi 09 Mart 2009, 17:52 | |
| Tam bir hayalet havası var diyemem ama ünlüsü yakışmış. Daha çok rutubetli sokak köşelerinde kokain çeken tiplere benziyor ^^ Ama sevdim. hoş olmuş | |
|
| |
Magnus Lars Hallstad Karanlık Sanatlara Karşı Savunma Profesörü, Gryffindor Bina Sorumlusu
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1515 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12034 Ekspresso Puanı : 27 Kayıt tarihi : 01/10/08
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Ptsi 09 Mart 2009, 18:05 | |
| az önce rp'sini cevapladım | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 207 Yaş : 31 Kan statüsü : Saf Galleon : 11546 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 01/03/09
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Ptsi 09 Mart 2009, 18:07 | |
| Rp partnerim. Ahh ah benim için Knucktorn'a bile geldi xD | |
|
| |
Amaranth
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 198 Yaş : 29 Galleon : 11595 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 25/02/09
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Ptsi 09 Mart 2009, 18:13 | |
| Onun rpsini okurken az önce terliğin dikiş yerlerini söktüm o.O Rpsine devam edersem terliğin elimde kalacağını hissediyorum O.o | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Ptsi 09 Mart 2009, 18:21 | |
| Yanlış rp yi okumuş ^^ Magunusn ki de benim ki de editlendi ^^ | |
|
| |
Issa Philippe Ravenclaw 7. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 478 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11756 Ekspresso Puanı : 12 Kayıt tarihi : 09/12/08
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Ptsi 09 Mart 2009, 18:25 | |
| Öyküyü anımsatıyor bana :/ Rpsine cevap yazacağım en kısa zamanda xD | |
|
| |
Clarance Rothstein Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 190 Yaş : 34 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11775 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 02/11/08
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Ptsi 09 Mart 2009, 18:27 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Ptsi 09 Mart 2009, 18:32 | |
| Yeşil gözlerine bitiyorum | |
|
| |
Clarance Rothstein Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 190 Yaş : 34 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11775 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 02/11/08
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Ptsi 09 Mart 2009, 18:37 | |
| Çakma onlar dediğim xD Photoshopla yapıldı o.O | |
|
| |
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12677 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Ptsi 09 Mart 2009, 18:38 | |
| Çok doğal bir avatar imzaya sahip ayrıca yeşil gözleri de göz alıyor=) | |
|
| |
William Julian O'Neil Ravenclaw 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1164 Yaş : 29 Kan statüsü : Melez Galleon : 11960 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 17/08/08
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Ptsi 09 Mart 2009, 18:40 | |
| - Issa Ann Black demiş ki:
- Öyküyü anımsatıyor bana :/ Rpsine cevap yazacağım en kısa zamanda xD
Beni mi anımsatıyor xS Nicole... Yeni avatar imzası çok, çok yakışmış | |
|
| |
Sylvia Lucretia Worthing Ravenclaw 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 468 Yaş : 30 Kan statüsü : Melez Galleon : 11928 Ekspresso Puanı : 12 Kayıt tarihi : 20/09/08
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Ptsi 09 Mart 2009, 18:41 | |
| Avatarını bir ara düzeltmem gerek şimdi çok uzak göründü gözüme. Seviyorum onu, dersine girsem mi diye düşünmekteyim ayrıca.
Iska!
Canım o benim. Kıyamam ona. Bütün karakterlerimi öldürmeye karar verdiğimde geri döndüren o oluyor sürekli. Yeni avatar-imzası da çok yakıştı | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Ptsi 09 Mart 2009, 18:46 | |
| imzası eskimiş fotolar gibi. Çok sefdim ^^ | |
|
| |
Amaranth
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Ptsi 09 Mart 2009, 18:47 | |
| Bu karakteriyle karşıma çıkmasın hayatımın modelini verdim Lleden sonra Tinayı da lez yapmaya kalkarım Ceren bile durduramaz beni ondan sonra o.O
Iska ~~
Pixeli bozuk fotoğraflara hep uygularım diyorum ve terlik olayı rp içeriğinden değil benim dikkatsizliğimdendi diyerek ekliyorum. | |
|
| |
Issa Philippe Ravenclaw 7. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 478 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11756 Ekspresso Puanı : 12 Kayıt tarihi : 09/12/08
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Ptsi 09 Mart 2009, 18:49 | |
| - William Julian O'Neil demiş ki:
- Issa Ann Black demiş ki:
- Öyküyü anımsatıyor bana :/ Rpsine cevap yazacağım en kısa zamanda xD
Beni mi anımsatıyor xS
Nicole... Yeni avatar imzası çok, çok yakışmış Yok diğerini anımsatıyo xD Yeşimmm çok seviyorum nedense onu ahaha | |
|
| |
William Julian O'Neil Ravenclaw 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1164 Yaş : 29 Kan statüsü : Melez Galleon : 11960 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 17/08/08
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Ptsi 09 Mart 2009, 18:52 | |
| Ernest şaka filan beni kalpten götürecek bir gün. Pat diye Symph'i öldüreceğini filan söylüyor bir gün kalıcam öyle bilgisayar başında :i
İki ıskaaaaaaaaaaa
Birazcık ürküyorum kendisinden ve nedenini çözemedim. Avatar imzalarını seviyorum, rp partnerini (hayalet olanın) seviyorum, kurgusunu merak ediyorum ^.^
Iska
Benden başka Öykü mü vardı ya, aa O.O (nette yani. Rastlamazdım adaşıma pek) Ünlüsünü pek sevmedim | |
|
| |
| Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? | |
|