| Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? | |
|
+73Silas Flippo Jerome Klara Ivanov Charlotte Alice Russell Viola Postinen Reno Tybalt Miller Roxanne Elena Miller Crestencia Ethél Fletcher Anna Luaná del Muñeco Desdemona Meadows Nathaniel Philips Abigail Allesworth Elena Russell Pekka Postinen Aléida Emilié Widmore Marijke Rabczewska William Kunz C. Engelbert Nyxeen Katherny Cloutier Miranda Jennings Andrea Rachel McBrayn Hestia Archles Samael Frohagen Issa Philippe Felipe Klaus Rodrigués Matthew John Worthing Charles Walter Lawrence Ulaş Kazancı William Julian O'Neil Alexander Delahanty Elizabéth Adrianna Malfoy Alberic Chris Morrison Vincent Juhász Valencia Claudía Ruselló Naerwéna Pansy Swéslent Lilith Samael Alberto Conte Amortentia Cécile Derwent Deniz Özden Stuart Rousseau Amaranth Enric Sandro Valério Lisa Wanders Cordelia Lucifer Bramble Rocio Sycorax Malfoy Frances Sibi Chapman Hellä Irna Heimdäll Dimitr Yoan Marinova Nylwen Jinelle Soulthen Catheriné Marcelline Issoria Lathonia Sylvia Lucretia Worthing Charles Ernest Bright Clarance Rothstein Charlie von Diederich Frankenstein Kranstone Angélique Killingsworth Jean Cassidy Belissiamos John Stewen Peterson Marveille Croweix Norwen Jonathen Soulthen Helmina Thetis O'Neil Victoria Clamperle Aurora Clayborne Magnus Lars Hallstad Svetléna Rosselyn Widmore Eurydice Black Nicole Marissa Magdalene Samuel Bright Symphonie Iréne Bright Pulcher Rose Evelyn Constantine Oriane Pheria Daphne Zoe Launy Simona Floros 77 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Charles Ernest Bright MDP Genel Başkanı & Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1870 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11901 Ekspresso Puanı : 19 Kayıt tarihi : 02/01/09
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Paz 08 Mart 2009, 21:54 | |
| Birde şifacı var diye düşünmüştüm ben dediğim üye | |
|
| |
Jean Cassidy Belissiamos Caliginosus Pagina Kitapçısı - Dükkan Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 207 Yaş : 31 Kan statüsü : Saf Galleon : 11546 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 01/03/09
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Paz 08 Mart 2009, 21:55 | |
| Yok ya şifacılık bana göre değil. yapıma uymuyor. yani gerçekteki. Öldürürüm ben iyileştiricem diye xD dediğim üye | |
|
| |
Lilith Samael Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 109 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11516 Ekspresso Puanı : 3 Kayıt tarihi : 02/03/09
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Paz 08 Mart 2009, 21:56 | |
| Ben tek Gebi'yim. Yıllardır Gabrielle D'Arc kullanıyorum. Taklitlerimden sakının diyezeğim ama pek Gabriella Darcy kalmadı.
Ehm.
İmzasını çok beğendim, Damla'nın teknik diğil mi bu?
Iska mıska:
İsmini beğendim, Ernest de girmeseymiş araya, favori nicklerimden olabileritesi vardı -o derece.
Iska:
Yeter hulen. | |
|
| |
Jean Cassidy Belissiamos Caliginosus Pagina Kitapçısı - Dükkan Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 207 Yaş : 31 Kan statüsü : Saf Galleon : 11546 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 01/03/09
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Paz 08 Mart 2009, 21:57 | |
| İMza meselesi bana denk geldiyse kkan yaptı dediğim üye XD | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1870 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11901 Ekspresso Puanı : 19 Kayıt tarihi : 02/01/09
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Paz 08 Mart 2009, 22:00 | |
| Ceren olabilir mi diye düşünmekteyim hala xS
ıska
İmzası hoş ıskalatmış kişilik | |
|
| |
Amortentia Cécile Derwent Emekli Cadı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1343 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 13570 Ekspresso Puanı : 24 Kayıt tarihi : 26/08/06
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Paz 08 Mart 2009, 22:06 | |
| Bu duyuruyu ilk ve son kez yapmak istiyorum. Burası bir yorum başlığıdır; 'böyle böyle söylediğim üye', 'bu düşüncelerimi ilettiğim üye' tarzındaki sözler yorum sayılmamaktadır. Herkes forumlarda post kasar, ancak abartıya kaçmamak gerekir. Günlerdir kendimi uyarmamak için zor tutmama rağmen bakıyorum ki kimsede en ufak bir değişiklik yok, artık zamanının geldiğini düşündüm. Bu mesajımı ciddiye almayan ve aynı davranışı tekrarlamayı seçen üyelerle bizzat ben konuşacağım. Lütfen başlıkların konseptine uygun mesajlar yazmaya özen gösterin. Bir forumun niteliği, adminlerin başarısının yanı sıra üyelerin kalitesiyle de yakından ilişkilidir. | |
|
| |
Lilith Samael Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 109 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11516 Ekspresso Puanı : 3 Kayıt tarihi : 02/03/09
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Paz 08 Mart 2009, 22:23 | |
| Yazdığı şeyi üzerime alınmıyaraktan yorumumu yapıyorum moron moron:
McGonagallllll! Pek yakışmış. Hatırladığımdan güzelmiş yahu.
Bu arada adım Merve yahu. Yoksa başka gebi mi var? | |
|
| |
Angélique Killingsworth Exuo Vexillum Bestia Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 439 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11746 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 14/12/08
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Paz 08 Mart 2009, 22:25 | |
| Soyismini herzaman bir çırpıda okuyamadığım kişi. Siteye hemen uyum sağladı ve ruh hali çok şirin. Patronusuda hoşuma gitti. Tanışmak istediklerimden. Baya dikkatimi çekiyor çünkü ^^ | |
|
| |
Archles Samael Frohagen Galadriél Circulus Sahibi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 70 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11519 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 08/03/09
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Paz 08 Mart 2009, 22:37 | |
| | |
|
| |
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12677 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Paz 08 Mart 2009, 22:40 | |
| Ruh hali çok sevecen ve hoş=) | |
|
| |
Hestia Ölüm Yiyen
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 360 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan tabii ki. Galleon : 11769 Ekspresso Puanı : 3 Kayıt tarihi : 22/10/08
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Paz 08 Mart 2009, 22:40 | |
| Uzun süreden sonra onu buralarda görmek gerçekten güzel, getirmiş olduğu Archles karakteri karşısında ''YANDIK!'' diye bir tepki vermek istiyorum.
Iska!
Profesör oldu, çok çok tebrik ediyorum kendisini. Ayrıca onun çok sıcakkanlı ve temiz kalpli olduğunu düşünüyorum. (: | |
|
| |
Lilith Samael Vampir
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Paz 08 Mart 2009, 23:36 | |
| Bi' tek soyadı hoşuma gitti fekat kim ki bu? Kaan mı acep? O değil de Avril bu aralar ne kadar çok moda =/ Ama imzada, sağdaki iki resim çok masum, hoş. | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 70 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11519 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 08/03/09
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Paz 08 Mart 2009, 23:40 | |
| Tristan... İlk başta Ceren sanmıştım ama Gebi imiş xP xD | |
|
| |
Lilith Samael Vampir
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Paz 08 Mart 2009, 23:42 | |
| Zamanında seks repesi ile -yanlış hatırlamıyorumdur umarım- gönlümüze taht kurmuş *asdasff* insan. Okumadım gerçi ama sırf spoiler kısmını okuyan insanları bizzat tanıyorum =P
Ceren kimdir bu arada? Hadi Öykü tamam da... | |
|
| |
Andrea Rachel McBrayn
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 208 Yaş : 31 Kan statüsü : Bulanık Galleon : 11548 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 08/03/09
| |
| |
Lilith Samael Vampir
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Paz 08 Mart 2009, 23:45 | |
| İmzama ettiği iltifatla beni benden aldı. Kanım kaynadı. Ama kendisinin modelini daha kara, dolgun bi' şey bekliyordum soyaddan dolayı. Karakterini de beğendim. Kucak dolusu sevgiler, Gebi.
Ahah xD | |
|
| |
Frances Sibi Chapman Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 287 Yaş : 35 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11845 Ekspresso Puanı : -1 Kayıt tarihi : 20/09/08
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Paz 08 Mart 2009, 23:50 | |
| Tristan ismini nereden buldu merak ettim, ben de kullanmıştım da... Yani ben Tristan & Isolde filmini izleyip orda aşık olmuştum bu isime ve yenide James'e, acaba üstteki üye de öyle mi?
Ayrıca ünlüsünü beğendim. | |
|
| |
Lilith Samael Vampir
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Paz 08 Mart 2009, 23:53 | |
| Hayır, ben biliyorum, diğil. Kendisi yıllar önce Gabrielle'in anasını babasını bir gemi kazasında öldürtürken karar vermişti bu isme. Ama ölü oldukları için onların isminden ziyade büyükbabası Bernard ve büyükannesi Sylvié geçmektedir RPlerinde xD
Üsttekinin modelini çok severdim bir zamanlar, özellikle sirk konseptli çekimlerini ama ortalık malı oldu yahu. Bütün aşkım tükendi. Kendisine Jessica'ylan başarılar. Ha, bi' de Sibi nedir? Çok garip geldi =/ | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 287 Yaş : 35 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11845 Ekspresso Puanı : -1 Kayıt tarihi : 20/09/08
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Paz 08 Mart 2009, 23:57 | |
| Uzun açıklaması için teşekkürler... Ünlüm hakkındaki düşüncelerime katıldığım hatta bu hatunu ömrümde sevmediğimi belirttiğim ancak ben siteye girmezken ünlümü almışlar elimden fiziksel betimleme açısından Stam seçtim diye uzun bir açıklama yapıyorum. Benim de yaklaşık iki gündür ünlüm...
Sibi, Sabrina'nın kısaltması sanırım, ünlü aktör Christian Bale'in eşinin adıdır, orda görüp aldım xD
Gebi olduğunu öğrendim şahıs, o zaman Bleach'den Yachuri midir aynı zamanda? | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Paz 08 Mart 2009, 23:58 | |
| Msnde bana cevap yazmayan insan modeli. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Ptsi 09 Mart 2009, 00:00 | |
| Msnden çıktığımı farketmeyen ve boşuna günahımı alan aşık olunası şahıscan! | |
|
| |
Lilith Samael Vampir
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Ptsi 09 Mart 2009, 00:01 | |
| Ahem, Yachiru. Ben! Evat, ben. Kim olduğu konusunda fikrim olmasa da bir aşk oluşmaya başladı kendisine karşı. Hatta 'gel sana model bulalım, havalara uçalım, lalala' diyesim geldi. Kendimdeki çiçek çocuk olabilitesini gördüm bir kez daha sayesinde. Iska mıska: Duygu mudur adı? Duygular mı karışmaktadır yoksa? Sirkini pek beğenerek izlemekteyim Iska filan diğil, kişilik bunalımı yaşıyo'sınuz siz. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Ptsi 09 Mart 2009, 00:03 | |
| Tristan + Isolde (2006) .... Young Tristan Bir dakika bu Youg Tristan'ı Thomas Sangster'ın oynadığı filmmi bu, duymuştum O.O Bu karakterinin kaç kişiden hoşlandığını hatırlamıyorum. Kendisini, rplerini vs vs çok sevdiğim üye. Yeni avatarı hoş... Bir dolu ıska Yachiruuu Minik hayalet, anti Twilight ikonları dağıtan Edward Cullen'dan hoşlanmayan, beni nereden tanıyordu diye sorduğumda aklıma gelmiş olan Tristan. Bende Mortimer'ın adını Tristan olarak değiştirmeyi düşünüyordum | |
|
| |
Eurydice Black Slytherin Bina Sorumlusu, İksir Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2206 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 12422 Ekspresso Puanı : 89 Kayıt tarihi : 05/06/08
| |
| |
Lilith Samael Vampir
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Ptsi 09 Mart 2009, 00:08 | |
| Ladies of Sly şeysine bayıldım çok kalın gelse de. Aneğm, yüzü dağıtılmış. Sarkabilitem oldu birden kendisine. Uv, ne kurgu çıkar ama! *çoştum* | |
|
| |
| Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? | |
|