| Seyir Defteri | |
|
+101Oidia Nicholas Ryan Scofield Aurora Clayborne Tom Marvolo Riddle Alexander M. Breandan Franciné Widmore Alberto Conte Acantha W. Psyche E. Niggle Borland Marjorie Widmore Felice Jade Mathé Torgal Alp Berkay Andrea Rachel McBrayn Charles Walter Lawrence Lleweyn Chloris Katherine Daphné Widmore April Jacquéline Fioré Elianne Beatrice Widmore Keira Nyre Mnemosyne Castoriadis Fanchone Lawrance Magnus Lars Hallstad Christopher Raikes Felicia Trinette Garcia Julie Ella Roubanis Naerwéna Pansy Swéslent Lisa Wanders Dawnielle Constantine Catheriné Marcelline Mai Ada Wolfrec Oriane Pheria I. Winter Flocke Pyotr Vitrenko Franciscó Josh Cervántes Kristian Eivind Espedal Daria Faith Aimee Leala Matisse Johnny Amoux Malfoy Samuel Bright Svetléna Rosselyn Widmore Stuart Rousseau Archles Samael Frohagen Euphoria Szôlôssy Hestia Kaitlynn Wanders Issoria Lathonia Fletcher Wade Tranquilli Sylvia Lucretia Worthing Indis Oak J. Engelbert William Kunz C. Engelbert Eryx Yannis Roubanis Julie Annwyl Lovett Christopher Alex Peterson Stefan Dequarté Nylwen Jinelle Soulthen Tashi Blodenka Adelphie Symphonie Iréne Bright Charlotte Alice Russell Elizabéth Adrianna Malfoy Rose Evelyn Constantine Mark Henriqué Fraco Hans Gunther Diederich Xenophilius Waffling Frances Sibi Chapman Cassidy van Brandt Isis Leititia Francés Nathaniel Philips Jean Cassidy Belissiamos Eurydice Black Alexander Delahanty Ariadne Barthory Marjoline Clodiën Pekka Postinen Crestencia Ethél Fletcher Sidonia Scarlet Teodor Amberiotis Helena Sofia Derjinov Cyrela Synchlaer Valentius Silas Flippo Jerome Christian Guite Amortentia Cécile Derwent Angélique Killingsworth Issa Philippe Charlie von Diederich Clarance Rothstein Marveille Croweix Blanche Inés Dixie Asya Su Kazancı Lilith Samael Desdemona Meadows Charles Ernest Bright Maurellé Nemesis Argyris Rocio Sycorax Malfoy Elena Russell Nicole Marissa Magdalene Simona Floros Amaranth Natashia Haley Brooke Scott 105 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Maurellé Nemesis Argyris Slytherin 6. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 636 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11982 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 09/11/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma 03 Nis. 2009, 15:37 | |
| 15:35
4 puan düşmüş inanamıyorum. MEB'e çok pis dalacağım ama ne zaman bilmiyorum. Ne yaptıklarını sanıyorlar bu aptallar?! Beni delirtmeseler çok süper olur onlar için. Zaten sayısal olarak sürünüyorum nasıl düzeltirim ben notlarımı? En az 450 almam lazım bu SBS'de yoksa beni kesecekler. Tamam, sakin. Ooof! Zaten hastalıktan başım dönüyordu şimdi de sinirden dönüyor. Aptallar, salaklar.... | |
|
| |
Naerwéna Pansy Swéslent
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 71 Yaş : 36 Kan statüsü : safkan Galleon : 11687 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 10/12/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma 03 Nis. 2009, 15:42 | |
| 15.42
Zen alemini özleyen masum aymishe | |
|
| |
Crestencia Ethél Fletcher Yazar ~ Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 702 Yaş : 29 Kan statüsü : Kanının statüsü hakkında hiçbir fikri yok. Fakat damarlarında lanetli kanın aktığına inanıyor. Galleon : 11813 Ekspresso Puanı : 16 Kayıt tarihi : 12/11/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma 03 Nis. 2009, 17:05 | |
| 17.03 ->
17-22= DKS'ye çalış 22-24= Cnbc izle
Günlük programım. Off -_-" | |
|
| |
Kristian Eivind Espedal Borgin & Burkes Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1639 Galleon : 12039 Ekspresso Puanı : 13 Kayıt tarihi : 30/03/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma 03 Nis. 2009, 17:23 | |
| | |
|
| |
Haley Brooke Scott Oyuncu
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1158 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 13367 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/09/06
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma 03 Nis. 2009, 17:44 | |
| 17:44- Cuma günlerini seviyorum (: Bütün gün ayakta durmaktan ve bağırmaktan harab olmuş olsam da mutluyum, çünkü değdi. | |
|
| |
Stefan Dequarté Büyücü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1226 Yaş : 31 Kan statüsü : Angels Walk Among Us o.O Galleon : 11950 Ekspresso Puanı : 43 Kayıt tarihi : 23/03/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma 03 Nis. 2009, 18:08 | |
| 18.02 Matematik öğretmenine tapan selin mod. Sınıf birincisi olacaksın yakında dedi xD Yerim ben o herifi. Fiziğimi, kimyamı, matematiğimi düzelttim sanırım artık sayısal öğrencisi olabilirim. Biyolojim düzelecek umarım, hoş yazılı berbattı ama işlemediği yerden sordu saolsun. Neyse ne gerekirse rp'ye ara verir özel derslerde özel derslere koşar düzeltirim hepsini. Zorla sınava sokuyorlar beni, birde paraya ihtiyacım yok benim ne sınavı diyince ihtiyacı olan birine veririz dert etme sen dediler. Sanki kazandım da vermesi kaldı Kazanamam ki ben?! Ay merve'mi çok seviyorum yazılı da 'hadi soru sor da çaıştıklarım araya gitmesin' diye diye tüm kağıdımı doldurdu kız. En azından bir almaktansa üç falan alacağım. Pazartesi yazılı yok Salı doktora gideceğim okul yok. Hayat çok güzel kuşlar kelebekler çiçekler. Hande zırtapozunun babasına da kırıldım ötesi. Neyse ne ya benim okul birinciliği ile ilgili planlarım var hakkımda ne düşünürlerse düşünsünler sorun değil! Akrabalar bir garipler zaten hep. | |
|
| |
Julie Ella Roubanis
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 51 Galleon : 11462 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 29/03/09
| |
| |
Isis Leititia Francés
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 139 Yaş : 30 Galleon : 11612 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 07/03/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma 03 Nis. 2009, 19:00 | |
| 18:59 ~ Üstekki üyeyi görünce ruh ikizimi görmüş gibi hissettim O ruh hali biraz geçti sanki benden ama her an çıkmaya hazır bir bomba gibi. Ve birileri beni delirtmeye çalıştıkça ortaya çıkıyor zaten. Sıkıcı okul... Sıkıcı dersler... Sıkıcı yaşadığım yer ve her şey... 70 günü gözümde çok büyütüyor olabilirim ama çok! Yeter ben gitmek istiyorum. | |
|
| |
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12677 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma 03 Nis. 2009, 19:20 | |
| 19.20 Evet rütbelerimiz ayarlandı. Geriye bir tek olan kurguyu yazıya dökmek var. Bir de bir kaç plan yakında en fevkalade bir şekilde Fontjoncouse'u siz rp severlere açacağız. | |
|
| |
Sidonia Scarlet Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1800 Yaş : 29 Galleon : 12345 Ekspresso Puanı : 10 Kayıt tarihi : 10/12/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma 03 Nis. 2009, 19:25 | |
| 19:24 Bu adam kam on beybi dediğinde insandışı bir şeye dönüşmekten zevk alıyorum. Kafayı yiyorum ben. Posterlerini sökmeliyim. | |
|
| |
Eryx Yannis Roubanis
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 128 Yaş : 38 Kan statüsü : Serinkan Galleon : 11537 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 21/03/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri Cuma 03 Nis. 2009, 21:24 | |
| 21:14 Keşke gerçek dünyanın da iş dünyası rpdeki iş dünyasına benzese ne güzel online olduğun ya da kurgu değişmediği sürece ki hayatın kurgusu biterse zati ölürsün yani ölene kadar işsiz kalmıyorsun. Ne maddi sıkıntı oluyor ne eksik ödenen maaşlar. Ekonomik kriz desen o ne ki nan? Malikane ve benzeri şeyler hep gönlüne göre oluyor. Dertler mi, senin ayağını kayırmak için yanıp tutuşan elemanlar mı? A yok sadece hayatın sıkıcılığını azaltıp heyecan katmak için. Sonuçta onlar NPC ve sen God Mode'dasın(tuçeye selam). Bir kere başvurunu yap o da hemen kabul edilsin. Rakibinin senden iyi olması bir şey ifade etmiyor sen önce geldiysen aldın o işi xD Zaten iyi, etkileyici eleman yok, en berbat olursan öğrenci olur gene işi bulursun eğitim bitince. Ha bir de işsizlik yok. Kesinlikle yok, işveren yani admin üye sayısına göre ayarlıyor durumu yup yup. Maaş verme derdi yok ne de olsa. ^^ Öyle dert olsa da adminde oluşturma yetkisi var darphane gibi xD | |
|
| |
Simona Floros Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 893 Yaş : 31 Galleon : 12366 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 14/03/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 04 Nis. 2009, 00:47 | |
| 00:46
Nacizane bedenim nirvanaya ulaştı. Omuzumdan yükler kalktı, içimde biriken sinir boşaldı. Buna mutluluk deniyor sanırım. Evet evet mutluyum. | |
|
| |
Stefan Dequarté Büyücü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1226 Yaş : 31 Kan statüsü : Angels Walk Among Us o.O Galleon : 11950 Ekspresso Puanı : 43 Kayıt tarihi : 23/03/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 04 Nis. 2009, 01:09 | |
| 01.08
10 dakika boyunca avatarımı izledim. Evet var o yetenek bende ^^ Eğer blgisayarı kapatmazsam izlemeye devamda edeceğim zaten bana sınavlarda Gerard'ın yüz hatlarını soracaklardı hıhı evet. | |
|
| |
Felicia Trinette Garcia
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 12 Yaş : 31 Kan statüsü : Toujour Pur^^ Galleon : 11440 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 03/04/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 04 Nis. 2009, 02:57 | |
| 02:57 Sıkıldım... Uzun zamandan beri canım ilk kez rp yapmak istiyo ama kimse kalmadı ): | |
|
| |
Nylwen Jinelle Soulthen Şifacı ~ Yaratıkların Yol Açtığı Yaralanmalar
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 137 Galleon : 11714 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 04/12/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 04 Nis. 2009, 05:06 | |
| Forum oyunlarını doldurdum mu ne? Eveet! Şirin Baba ölmez, Şirinköy bölünmez xD Neyse, yok benim bir şeyim. Bu haftasonu sürer bu doğum günü havası. Uyusam mı acaba? 3 saat sonra kalkacağım ama. 3 saat uyku da iyidir ya *-* Hadi, oldu o zaman. Uyuyayım ben.
05:06 | |
|
| |
Kristian Eivind Espedal Borgin & Burkes Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1639 Galleon : 12039 Ekspresso Puanı : 13 Kayıt tarihi : 30/03/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 04 Nis. 2009, 08:29 | |
| 08.28
On üç yaşındaki çocukların siyaset bilimi okumuş gibi artist artist konuşması yok mu... Feci kıl oluyorum. | |
|
| |
Sidonia Scarlet Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1800 Yaş : 29 Galleon : 12345 Ekspresso Puanı : 10 Kayıt tarihi : 10/12/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 04 Nis. 2009, 10:16 | |
| 10:12 Neden kalktım ki ben yahu? Matematiği de astım. Kel aynak kafamı kırıcak ya neyse. İnsanlara hak vermeye başladım, ne az şey biliyormuşum. "Boyumdan büyük" konulara dalmayacağım baba, duy sesimi. Ama n'aparsalar yapsınlar "Kemal'i tanrısallaştıran ve alakasız her konuda önüme kabak gibi düşüncelerini dayayan insanlardan iğreniyorum. Bu otuzumda da değişmeyecek işte. | |
|
| |
Marveille Croweix Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2182 Yaş : 29 Kan statüsü : safkan yani nolcak ki başka. Galleon : 12728 Ekspresso Puanı : 22 Kayıt tarihi : 11/11/07
| |
| |
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12677 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 04 Nis. 2009, 10:47 | |
| 10.47 O kadar işim varken uyuya kalmak hiç hoşuma gitmedi. Ufff bugün başlayacağım galiba. Nese iyi bir uyku beni kendime getirdi; ama aklımda olan tek şey var o da garip rüyam. Tam hatırlamıyorum; fakat bilmediğim bir yerde tanıdık tanımadık yüzler içerisindeydim. Rüyalarla bu sıralar başım dertte. Her rüyadan kendimce bir anlam çıkartmak beni deli ediyor. Nese şimdi oturup kurgu yazmam lazım. Kendime otele ve belki de bir kaç çalışan npc karaktere... Off yazdıkça gözümde büyüdü. İnşallah bir ilham gelir de yazarım | |
|
| |
Christopher Raikes Slytherin 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 193 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 11656 Ekspresso Puanı : 6 Kayıt tarihi : 04/01/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 04 Nis. 2009, 17:00 | |
| 16.59 - İki film, artı PS CS3 (Hulde'nin sayesinde) yüklenmekte. Bu arada sürekli aynı şarkıyı dinliyorum ve sitede yapacak iş arıyorum. Belki film izlerim belki de Word'de yapmam gereken çalışmaya başlarım. İlk durum daha olası gibi gözüküyor. Şimdi ise ilk defa Samsung telefonda şarjın nsıl bittiğine tanık oldu. İlginçmiş, normal kapandı lan telefon. XD | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 636 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11982 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 09/11/08
| |
| |
Christopher Raikes Slytherin 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 193 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 11656 Ekspresso Puanı : 6 Kayıt tarihi : 04/01/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 04 Nis. 2009, 17:08 | |
| 17.07 - Bu site insanı bağlıyor sanki yaa, gidemiyorum çünkü. XD Çokta güzel bir fikir belirdi kafamda, üstteki üye benim grubuma girsen en iyisi. (: | |
|
| |
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 04 Nis. 2009, 17:27 | |
| 17:26
Fikir karşısında küçük bir sevinç çığlığı atarak sandalyemde zıplamış olabilirim. Am kesinlikle görmemeyi dilersiniz. xD Olabilir tabiki derim ve merak ederim. Ne olabilirim? xP | |
|
| |
Charlie von Diederich Seherbaz Karargahı & UBBP Genel Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2101 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12547 Ekspresso Puanı : 49 Kayıt tarihi : 05/05/08
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 04 Nis. 2009, 18:25 | |
| 18.24
İnsanların yaşlara göre yargılanmasına ben de karşıyım. O zaman ben de şöyle mi desem? ''Çok da büyük olmayıp, çok şey yaşamış gibi konuşmalarına uyuz oluyorum.'' Her neyse, benim işim kavga çıkarmak değil kapatmak olmalı bu sitede. | |
|
| |
Isis Leititia Francés
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 139 Yaş : 30 Galleon : 11612 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 07/03/09
| Konu: Geri: Seyir Defteri C.tesi 04 Nis. 2009, 18:31 | |
| 18:29
Rütbesizlik kötü bir şey. Kendimi bomboş hissediyorum. | |
|
| |
| Seyir Defteri | |
|